Friday, 2024-03-29, 1:04 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » Entries archive

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα είναι και επίσημα προπονητής του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια και με δηλώσεις του τόνισε ότι παρέμεινε διότι αγαπά τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Ζεσουάλντο Φερέϊρα για την ανανέωση της συνεργασίας μας για δύο ακόμα χρόνια." Με αφορμή αυτή τη συμφωνία, ο κ. Φερέϊρα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τα ακόλουθα:

"Το να παραμείνω στον Παναθηναϊκό αποτελεί για μένα μια πράξη η οποία θεωρώ ότι αποδεικνύει την μεγάλη μου αγάπη για το Σύλλογο. Αποδεικνύει επίσης την θέληση μου να συμμετέχω και να βοηθήσω στην οικοδόμηση ενός νέου πρότζεκτ.
Όπως όλοι αναμφισβήτητα καταλαβαίνουν, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Σύλλογος, δεν είναι για τα χρήματα που παραμένω. Είναι για να μπορέσω να ανταποδώσω τον όμορφο και φιλικό τρόπο με τον οποίο όλοι μου συμπεριφέρθηκαν στο club στη διάρκεια του ενάμιση αυτού έτους, καθώς επίσης και για να δείξω από την πλευρά μου τη χαρά και τη μεγάλη μου αγάπη για τον Παναθηναϊκό.

Γνωρίζω τα ρίσκα και τις δυσκολίες που αναλαμβάνω, ήθελα όμως αυτές τις δύσκολες στιγμές να βρίσκομαι δίπλα σε όλους στον αγαπημένο μου Παναθηναϊκό."

Category: football | Views: 753 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-19 | Comments (1)


ΚΡΟΑΤΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ 0-1
Πολλά είχαν γραφτεί για τον αγώνα Ισπανία - Κροατίας αφού οι δύο ομάδες θα προκρίνονταν με ισοπαλία 2-2, όμως η Ισπανία δεν "λέρωσε" το όνομα της. Παρά το ότι δεν έπιασε μεγάλη απόδοση, νίκησε με 1-0 τους Κροαάτες και τους έστειλε σπτίτι τους. Το χρυσό γκολ σημείωσε ο Χέσους Νάβας στο 88'.


Οι Ισπανοί δεν επανέλαβαν εμφάνιση ανάλογη με αυτή που έκαναν κόντρα στους Ιρλανδούς, όμως παρά το ότι έπαιξαν με τη... φωτιά τελικά δεν κάηκαν.

Οι Κροάτες για 88 λεπτά κράτησαν σε απόσταση από την περιοχή τους, τους Πρωταθλητές κόσμου και Ευρώπης όμως στο τέλος όταν χρειάστηκε να ρισκάρουν δέχτηκαν το γκολ.

Η ομάδα του Μπίλιτς είχε νωρίτερα δύο μεγάλες ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, αλλά ο Ίκερ Κασίγιας αντέδρασε εξαιρετικά και στις δύο περιπτώσεις. Η πρώτη ήταν στο 58' με την κεφαλιά του αμαρκάριστου Ράκιτιτς και η δεύτερη στο δυνατό σουτ του Πέρισιτς.

Τελικά στο 88' ο Φάμπρεγκας πέρασε τη μπάλα στον Ινιέστα, αυτός πάσαρε στον Χεσους Νάβας ο οποίος σημείωσε το πρώτο του γκολ σε επίσημο ματς της Ισπανίας.

Οι φούριας ρόχας πήραν την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου και θα αντιμετωπίσουν τον δεύτερο του τέταρτου.

Κροατία: Πλετίκοσα, Στρίνιτς, Τσόρλουκα, Σίντενφελντ, Βίντα (65' Γέλαβιτς), Πράνιτς (65' Πέρισιτς), Ράκιτιτς, Βουκόγεβιτς (81' Εντουάρντο), Μόντριτς, Σρνα, Μάνζτουκιτς.

Ισπανία: Κασίγιας, Πικέ, Ράμος, Αρμπελόα, Ζόρντι Άλμπα, Ινιέστα, Τσάβι (89' Νεγκρέδο), Τσάμπι Αλόνσο, Μπουσκέτς, Σίλβα (73' Φάμπρεγκας), Τόρες (60' Χέσους Νάβας).


 



ΙΤΑΛΙΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ 2-0
Η Σκουάντρα Ατζούρα, από τη στιγμή που Ισπανία και Κροατία δεν αναδείχθηκαν ισόπαλες με περισσότερα από 2 τέρματα, γνώριζε ότι δική της νίκη της έφτανε. Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να επικρατήσει με 2-0 της Ιρλανδίας και πήρε το δεύτερο εισιτήριο από τον τρίτο όμιλο.


Η Ιταλία μπήκε αποφασισμένη στο γήπεδο και είχε τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 35' με τον Αντόνιο Κασάνο να παίρνει την κεφαλιά και να βγάζει το άγχος από την ομάδα του.

Η Ιρλανδία ήθελε αλλά δεν μπορούσε και έτσι αποχαιρέτησε το Euro χωρίς βαθμό και με 9 γκολ παθητικό. Ο Μπαλοτέλι που μπήκε ως αλλαγή σκόραρε στο 90' και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ιταλία θα αντιμετωπίσει στους "8" τον πρώτο του τέταρτου ομίλου.

Ιταλία: Μπουφόν, Κιελίνι (57' Μπονούτσι), Μπαλατσερέτι, Αμπάτε, Μπαρτσάλι, Τιάγκο Μότα, Μαρκίζιο, Ντε Ρόσι, Πίρλο, Κασάνο (63' Ντιαμάντι), Ντι Νατάλε (74' Μπαλοτέλι).

Ιρλανδία: Γκίβεν, Σεντ Λέτζερ, Γουάρντ, Ο' Σέι, Νταν, Γουίλαν, ΜακΓκίντι (65' Λονγκ), Άντριους, Νταφ, Ντόιλ (76' Γουόλτερς), Κιν.

Η βαθμολογία

... Read more »
Category: Spor | Views: 624 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-19 | Comments (0)



Η Κρητική ομάδα παρέμεινε στην πρώτη θέση των πλέι οφ της Football League 
μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής.

Ο Πλατανιάς απέσπασε ισοπαλία 0-0 από την Καλλονή και έφτασε στους 5 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ. Οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν το 2-2 της Καλλιθέας με την Παναχαϊκή στο Ελ Πάσο.


Η Βαθμολογία των πλέι οφ: 

1. Πλατανιάς 5 
2. Καλλιθέα 4 
3. Καλλονή 2 
4. Παναχαϊκή 2 

Πηγή:Newsit.gr
Category: football | Views: 757 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-18 | Comments (0)


Το "σενάριο" που εκατομμύρια Έλληνες εύχονταν να συμβεί μετά την πρόκριση της Εθνικής στους "8" του Euro πραγματοποιήθηκε αφού η Γερμανία επικράτησε 2-1 της Δανίας, τερμάτησε πρώτη και αήττητη στον 2ο όμιλο και θα αγωνιστεί κόντρα στην Γαλανόλευκη την ερχόμενη Παρασκευή, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης στο Γκντανσκ.

"Μέρκελ ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου", φώναζαν εκατομμύρια Έλληνες σε ολόκληρο τον πλανήτη, μετά την πρόκριση της Εθνικής στους "8" του Euro και τελικά οι… ευχές τους εισακούστηκαν.

Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ επικράτησε 2-1 της Δανίας στο Λβιβ με αποτέλεσμα να πάρει την πρώτη θέση του 2ου ομίλου και θα τεθεί αντιμέτωπη με τους μαχητές Έλληνες που θα τα δώσουν όλα για να προκριθούν στα ημιτελικά.

Με ένα τέρμα του Λούκας Ποντόλσκι στο 19΄ και ένα του Μπέντερ στο 80΄ τα "πάντσερ" πέρασαν αήττητα στην επόμενη φάση, αφήνοντας έξω τους Δανούς που πάλεψαν μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Οι "σκανδιναβοί" ισοφάρισαν προσωρινά σε 1-1 με τον Κρον-Ντέλι στο 24΄, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι παραπάνω.

Με την ολοκλήρωση του δεύτερου ομίλου και την οριστικοποίηση της βαθμολογίας, τα… τερτίπια της μοίρας έφεραν την Γερμανία μπροστά στην Εθνική. 

Έτσι, μετά όλα αυτά τα απειλητικά σενάρια που ήθελαν την Ελλάδα να βγαίνει από το Ευρώ, δίνεται στην Γαλανόλευκη μοναδική ευκαιρία να… πετάξει τα πολυδιαφημισμένα "πάντερ" του Γιόακιμ Λεβ από το Euro και να βάλει φωτιά στην διοργάνωση, όπως μόνο αυτή ξέρει!

ΔΑΝΙΑ: Άντερσεν, Γιάκομπσεν, Κιάερ, Άγκερ, Σίμον Πόουλσεν, Γιάκομπ Πόουλσεν (82' Μίκελσεν), Κβιστ, Ζίμλινγκ (79' Κρίστιαν Πόουλσεν), Έρικσεν, Κρον-Ντέλι, Μπέντνερ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Λαρς Μπέντερ, Μπάντστουμπερ, Χούμελς, Λαμ, Κεντίρα, Σβάινσταϊγκερ, Τόμας Μίλερ (84' Κρόος), Εζίλ, Ποντόλσκι (64' Σέρλε), Μάριο Γκόμεθ (74' Κλόζε)





Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει και τα δυο τέρματα της, η Πορτογαλία επικράτησε 2-1 της Ολλανδίας και πέρασε στου «8» του Euro, εκεί όπου θα συναντήσει την Τσεχία, την Πέμπτη. Απογοήτευσαν οι «οράνιε» που αποχαιρέτησαν την διοργάνωση με τρεις ήττες.

!


Η Ολλανδία προηγήθηκε με τον Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δύο γκολ έκανε την ανατροπή για την Πορτογαλία και της χάρισε την νίκη-πρόκριση.

Ο άσος της Ρεάλ έκανε την καλύτερη του εμφάνιση στην διοργάνωση, αφού εκτός από τα δύο τέρματα που πέτυχε, είχε και δύο δοκάρια, ενώ έγινε ο 7ος παίκτης που σκοράρει σε 3 διοργάνωση του Euro.

Απ' την άλλη, η Ολλανδία, που στην αρχή ήταν μέσα σε ένα από τα φαβορί για να κατακτήσει το Euro, γυρίζει σπίτι της με... κατεβασμένο το κεφάλι.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Μπρούνο Άλβες, Πέπε, Φάμπιο Κοεντράο, Μιγκέλ Βελόζο, Ραούλ Μεϊρέλες (72' Κουστόντιο), Ζοάο Μοουτίνιο, Νανί (87' Ρολάντο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Έλντερ Ποστίγκα (64' Νέλσον Ολιβέιρα).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στεκέλενμπουργκ, Φαν ντερ Βιλ, Φλααρ, Ματάισεν, Βίλεμς (67' Αφελάι), Νάιτζελ ντε Γιονγκ, Φαν ντερ Φααρτ, Ρόμπεν, Σνάιντερ, Φαν Πέρσι, Χούντελααρ. ... Read more »
Category: Spor | Views: 578 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-18 | Comments (0)

Ο Φερνάντο Σάντος, που εμφανίστηκε με γαλανόλευκο κασκόλ στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως οι Έλληνες αξίζουν σεβασμού!!


"Οι Έλληνες έχουν τεράστια περηφάνια και αξίζουν το σεβασμό όλων"

«Αυτό που μας εμπνέει είναι η ιστορία της Ελλάδας. Οι Έλληνες έχουν τεράστια περηφάνια και αξίζουν το σεβασμό όλων. Όλοι πρέπει να τους σέβονται, γιατί από εκεί άρχισαν η δημοκρατία και τόσες άλλες αρχές», τόνισε.

Για τη μεγάλη νίκη επί της Ρωσίας τόνισε: «Είμαστε πανευτυχείς που καταφέραμε να δώσουμε χαρά σε όλους τους Έλληνες και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, που λόγω τραυματισμού δεν είναι μαζί μας. Είναι μία μεγάλη πρόκριση, αποτέλεσμα της δουλειάς των παικτών μου στο γήπεδο. Ο Θεός ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε να φτάσουμε στα προημιτελικά. Ήταν θέμα συγκέντρωσης, η οποία μας έλλειψε στα δύο πρώτα ματς, είχαμε ξεκάθαρο πλάνο και το εφαρμόσαμε. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τις αρετές του και να σκοράρει. Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα και κάτι παραπάνω. Τους είπα πως τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Ο χαρακτήρας της ομάδας βγαίνει πάντα στην επιφάνεια στα κρίσιμα παιχνίδια».

Ο Φερνάντο Σάντος δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία.«Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω για τους διαιτητές. Ό,τι ήταν να πω, το είπα μετά το πρώτο ματς. Δεν θέλω να συνεχίσω», ανέφερε.

Όσο για το πώς θα καλύψει το κενό του Γιώργου Καραγκούνη, που θα χάσει λόγω τιμωρίας τον προημιτελικό, είπε: «Είμαι προπονητής και καλούμαι να βρω τον καλύτερο αντικαταστάτη για να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση στα προημιτελικά».

Για το παιχνίδι των προημιτελικών, τόνισε: «Θα πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας, να κρατήσουμε τα πόδια μας στη γη και να προετοιμαστούμε για τα προημιτελικά. Επειδή κερδίσαμε δεν σημαίνει πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, ούτε ήμασταν οι χειρότεροι επειδή χάσαμε το προηγούμενο. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο επόμενο παιχνίδι».

Πηγή:sportdog.gr

Category: Spor | Views: 597 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-17 | Comments (0)

Διαβάστε για την αφιέρωση του Γιώργου Καραγκούνη και των υπόλοιπων διεθνών προς τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, μετά το 1-0.


 Δείτε φωτογραφίες...

Το γκολ του Γιώργου Καραγκούνη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με την Ρωσία πανηγυρίστηκε έξαλλα, όμως κανείς δεν ξέχασε τον μεγάλο άτυχο, Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο διεθνής αμυντικός που υπέστη ρήξη χιαστού στο πρώτο ματς κόντρα στην Πολωνία, δεν είναι πλέον μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, όμως οι συμπαίκτες του παλεύουν και γι' αυτόν.

Το είχαν δηλώσει μάλιστα πως θα παίζουν και για χάρη του Αβραάμ, ενώ το απέδειξαν στο τελευταίο και κρίσιμο ματς του ομίλου απέναντι στους Ρώσους.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραγκούνης λίγα δευτερόλεπτα μετά το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις, κατευθύνθηκε προς τον πάγκο και εκεί μαζί με τους συμπαίκτες του, πήραν μια φανέλα του Αβραάμ Παπαδόπουλου την οποία φιλούσαν και την έδειχναν.



 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:


Σε πελάγη ευτυχία έπλεε ο Μιχάλης Σηφάκης μετά την πρόκριση της Εθνικής στους "8" του Euro με τον Έλληνα τερματοφύλακα να ζητάει σεβασμό από τους διαιτητές.


"Ζωντανοί και ευτυχισμένοι"

«Είχαμε λίγες ελπίδες και όμως τα καταφέραμε. Είμαστε ζωντανοί και ευτυχισμένοι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την πρόκρισή μας. Είναι πολύ σημαντικό και για εμάς και για τον Γιώργο που έφτασε τις 120 συμμετοχές.

Ζητάμε λίγο σεβασμό από τους διαιτητές. Εμείς κάναμε μία επιλογή και βρήκαμε την λύση. Η Κυριακή θα είναι δύσκολη μέρα για την Ελλάδα. Εύχομαι να βρεθεί λύση για την ομάδα μας».


Συγκινημένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, μετά την πρόκριση της Εθνικής στα προημιτελικά του Euro, μοιράζοντας συγχαρητήρια σε όλους τους διεθνείς για την μεγάλη επιτυχία τους.

"Μεγάλη υπόθεση, πολλά συγχαρητήρια"

"Είμαστε όλοι περήφανοι για την μεγάλη επιτυχία που πετύχαμε. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους, είναι απερίγραπτο αυτό που κατάφεραν. Χαμός τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και στα αποδυτήρια, αξίζουν πολλά μπράβο όλα τα παιδιά στην ομάδα".

"Όλοι όσοι αγωνίστηκαν, έπαιξαν ψυχωμένα και το γκολ του Γιώργου Καραγκούνη στην 120η συμμετοχή του, μας έκανε όλους πανευτυχείς. Μεγάλη υπόθεση αυτό που πετύχαμε και πλέον τα παιδιά θα ξεκουραστούν και θα δούμε τον επόμενο αντίπαλο μας. Και στις χαρές και στις λύπες θα είμαστε μαζί και σίγουρα δικαιούμασταν τη συμμετοχή μας στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης", είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.


Ο Γιώργος Τζαβέλλας ρωτήθηκε για τους ήχους από μπουζούκια που ακούγονταν από τα αποδυτήρια, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Ρωσία.

"Μπουζούκια στις 2 του μήνα"!

Η απάντησή του δεν αφήνει περιθώρια για πολλές... παρανοήσεις, αφού... «τώρα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Μπουζούκια όταν επιστρέψουμε στις 2 του μήνα».

Ο Τζαβέλλας έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο που... «αν και δεν τον ικανοποιήσαμε στα πρώτα δύο παιχνίδια μας βοήθησε και παίξαμε και γι αυτούς», ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει και τις αιχμές του, λέγοντας:

... Read more »

Category: Spor | Views: 799 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-17 | Comments (0)

Ο Γιώργος Καραγκούνης στο παιχνίδι που συμπλήρωσε 120 συμμετοχές χάρισε τη νίκη στην Εθνική μας ομάδα με το γκολ που πέτυχε και παράλληλα την έστειλε στους «8» καλύτερους της Ευρώπης. Για όλους και για όλα μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης. Ο Έλληνας επιθετικός άφησε αιχμές και για τα όσα γράφτηκαν από τους δημοσιογράφους μετά τα πρώτα δύο παιχνίδια.


"Δείξαμε ψυχή, πάθος, καρδιά και κάναμε ευτυχισμένη Ελλάδα"

«Είχαμε τρομερή αποφασιστικότητα. Από την στιγμή που φύγαμε και μάθαμε το 1-1 στο παιχνίδι της Ρωσίας με την Πολωνία αισθανθήκαμε ότι έχουμε μια τελευταία ευκαιρία. Έτσι και έγινε, τα δώσαμε όλα πήραμε πανάξια πρόκριση. Αν η διαιτησία ήταν καλύτερη θα είχαμε επτά βαθμούς.

Δείξαμε ψυχή πάθος καρδιά και κάναμε ευτυχισμένη Ελλάδα. Δεν μας δόθηκε και ένα πέναλτι. Δείξαμε χαρακτήρα και χαρά.

Μαχητές και νικητές είμαστε. Χάσαμε ένα παιχνίδι μετά από 12 ματς και πέσατε να μας φάτε. Όλη η Ελλάδα είναι χαρούμενη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι σημαντική. Όλοι δείξαμε ότι δεν μας ήθελαν σε αυτή την διοργάνωση. Κόντρα σε όλους και σε όλα.

Γενικά κάναμε ήττα μετά από δώδεκα παιχνίδια. Δεν είμαστε η Βραζιλία. Είμαστε μια ομάδα που παλεύει. Ακόμα και με την Τσεχία παλέψαμε, ενώ μείναμε πίσω πολύ νωρίς. Άλλη ομάδα θα μπορούσε να διασυρθεί. Δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά το παλέψαμε. Ευχαριστούμε τον Θεό που μας δίνει τέτοιες χαρές. Είναι ανεπανάληπτες στιγμές.

Μετά το γκολ ήταν ότι σκέφτηκα ότι πήραμε αυτοπεποίθηση. Αυτό ένιωσα αυτή την τιμή. Ήταν ιδιαίτερη στιγμή που συμπλήρωσα 120 συμμετοχές. Κλείσανε κάποια στόματα γιατί είπαν ότι είμαι εδώ μόνο για τις συμμετοχές. Είμαι εδώ για να κάνω ότι καλύτερο για την ομάδα. Αυτό που αξίζουμε είναι λίγος σεβασμός παραπάνω. Έχουμε κάνει πολλά και παίζουμε κόντρα σε αντιξοότητες. Δεν τα παρατήσαμε. Αυτή η πρόκριση είναι κάτι παρόμοιο με την Πορτογαλία.

Αυτή την στιγμή και ηλικιακά δεν μπορώ να δω μακριά. Μας μένει να χαρούμε το τώρα. Είμαστε ευλογημένοι που ζούμε τέτοιες στιγμές. Δεν ήταν ο σκοπός μου να φτάσω το 120. Ο Θοδωρής ήταν τεράστιος παίκτης και εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να παίρνουμε προκρίσεις. Τι πιο ωραίο από σήμερα που συμπλήρωσα συμμετοχές και να κάνουμε τέτοιο παιχνίδι.

Έχουν μπει πολλά νέα παιδιά στην ομάδα. Αξίζουν συμπαράσταση και από εμάς και από εσάς. Μας δίνουν κουράγιο και όλο αυτό είναι μια καλοκουρδισμένη ομάδα. Ήταν ένα πεντακάθαρο πέναλτι. Η ΟΥΕΦΑ πρέπει να βλέπει και το βίντεο. Όλοι μας θα δώσουμε το παν. Είναι πεντακάθαρο πέναλτι.

Το πιστεύαμε πως δεν θα γυρίσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι. Με όποιον και αν μίλαγα το πιστεύαμε πως δεν θα γυρνούσαμε πίσω. Κρατήσαμε την υπόσχεσή μας. Είναι μια μεγάλη βραδιά και να βγουν οι Έλληνες στους δρόμους.

Όταν είμαστε όλοι μαζί δεν μας σταματάει κανένας. Αυτό να γίνει για να βγούμε από τις δύσκολες στιγμές. Πρέπει να τις ξεπεράσουμε και θα γίνει αυτό μόνο αν είμαστε μαζί όλοι».

Πηγή:sportdog.gr

Category: Spor | Views: 613 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-17 | Comments (0)

Στους "8" του Euro η Εθνική με γκολάρα Καραγκούνη. Αντέξαμε και τον Έρικσον, που δεν έδωσε πέναλτι στον Κάρα και χάρισε κόκκινη στον Ζιρκόφ. Δοκάρι ο Τζαβέλλας. Πιθανότατα με Γερμανία στα προημιτελικά (22/6).


Εθνι-Κάρα κι ας μην σας αρέσει! (ΒΙΝΤΕΟ)

εν είμαστε σούπερ ομάδα κι ούτε θα γίνουμε στους "8", αλλά ναι, με την καρδιά και το πάθος που παίξαμε σήμερα, έπρεπε να περάσουμε ρε γαμώτο! Η γκολάρα του Κάρα στις 120 συμμετοχές του, το δοκάρι του Τζαβέλλα, το πέναλτι που δεν έδωσε στον αρχηγό, η αμυντική αυταπάρνηση του Κούλη και του "Πάπα", ο συγκλονιστικός "Σάλπι", ο ουσιαστικός Σαμαράς, για όλους αυτούς, με αυτούς!! ΠΕΡΑΣΑΜΕ, ΝΙΚΗΣΑΜΕ 1-0!!

Καρα-γκολάρα!!!

Παρότι περάσαμε έναν...ψιλοπανικό στην άμυνα, γενικά μπήκαμε καλά και στο 6` πεταχτήκαμε από τις θέσεις μας στο γύρισμα του "Κατσούρ", αλλά ο Μαλαφέεφ έδιωξε! Οι Ρώσοι πάντως απάντησαν δις, στο 10` με την προβολή του Αρσάβιν και στο 13` με τον Κερζάκοφ...

Η κόντρα του Ζιρκόφ στο 16` μας κοψοχόλιασε, με τον "Κατσούρ" να κόβει, αλλά η Ρωσία μετά το 5` είχε πάρει καθαρά τα ηνία και με όπλο την ταχύτητα της στα άκρα, πότε με Αρσάβιν, πότε με Τζαγκόεφ, δημιουργούσε πολλά προβλήματα.

Mπάλα δεν παίρναμε ούτε με... αίτηση, με την κατοχή παραδόξως να είναι σχετικά μοιρασμένη (48%-52%, υπέρ Ρώσων) στο πρώτο μισό. Παρά τα κάποια ατομικά λάθη στην άμυνα, το κέντρο είχε χαθεί κατά κράτος και πάλι... Και στην επίθεση τα επίσης γνωστά, γιόμες στον Γκέκα...

Εκεί που περιμέναμε το ημίχρονο με... λύτρωση, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο "Κάρα" δέχτηκε το δώρο των Ρώσων μπήκε από δεξιά και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0! ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!

Με πούλμαν, κρέμασμα από τα δοκάρια (και δοκάρι!), ό,τι θες!

Ο Αντβοκατ έβαλε Παβλιουτσένκο αντί του Κερζάκοφ και φυσικά η Ρωσία πίεζε, αν και φανερά επηρεασμένοι ψυχολογικά, με την Ελλάδα να παίζει 8-2-0, με τους Σαμαρά-Γκέκα να παίζουν λίγο μπροστά από τη σέντρα, ο ένας να κρατάει λίγο μπάλα και ο άλλος μπας και πάρει καμιά κόντρα!

Στο 59` ο Ανιούκοφ έδιωξε σωτήρια προ του Γκέκα που ήταν έτοιμος για το 2-0 από την προσπάθεια του "Τόρο"! Στο 61` ο Χολέμπας πήγε αριστερά στη θέση του Γκέκα, ενώ λίγο μετά ο Μάκος μπήκε αντί του Εθνικ-Κάρα!! Με την είσοδο αυτών των δύο θέλαμε να δέσουμε πίσω, με τους Ρώσους να φαίνονται πολύ νευρικοί! Το ωραίο ήταν πάντως οτι αντί στο 60` να δοθεί πέναλτι στον "Κάρα", δόθηκε κίτρινη για θέατρο!! Ποτέ όμως!

Τώρα τι να λέμε; Από τα νεύρα τους οι Ρώσοι βάραγαν στο ψαχνό και στο 71` σε ένα τέτοιο φάουλ ο Τζαβέλλας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!! Ο Αντβοκατ πέρασε και τον Πογκρέμπνιακ, καθώς η Τσεχία νικούσε και οι Ρώσοι πήγαιναν σπίτια τους!

Και τρίτο φορ (Ισμαϊλοφ) έβαλε η Ρωσία, αλλά είχε νεύρα και όχι καθαρό μυαλό, παρά την ευκαιρία του Τζαγκόεφ στο 84`! Τα λεπτά μοιάζαν αιώνες, οι καθυστερήσεις 4 λεπτά και ΤΕΛΟΣ!! ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΣΤΟΥΣ 8!!!

Πηγή:sportdog.gr

Category: Spor | Views: 595 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-17 | Comments (0)

Οι Τσέχοι που ξεκίνησαν τον όμιλο με τη βαριά ήττα 4-1 από την Ρωσία, πήραν δύο νίκες στη συνέχεια και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Euro. Ο Γίρατσεκ πέτυχε το γκολ της νίκης της Τσεχίας επί της Πολωνίας. Την Πέμπτη κόντρα στον 2ο του 2ου ομίλου οι Τσέχοι.


Η Πολωνία μπορεί να μπήκε πιο δυνατά στο ματς, να έψαξε με μεγαλύτερη ένταση το γκολ, αφού ήθελε μόνο νίκη όμως η Τσεχία ήταν αυτή που στο τέλος πανηγύρισε.
Το γκολ του Γίρατσεκ στο 72' ήταν αρκετό για την παρέα του Ροζίτσκι και του Τσεχ. Ο έμπειρος πορτιέρο κράτησε το μηδέν και έστειλε την ομάδα του στους "8".
Οι Πολωνοί που έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 94' με τον Μπλαστσικόφσκι, έφυγαν με κατεβασμένο το κεφάλι από τη διοργάνωση.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Τσεχία (Μίχαλ Μπίλεκ): Τσεχ, Λιμπέρσκι, Κάντλετς, Σίβοκ, Γκέμπρε Σελασιέ, Πλάσιλ, Χούμπσμαν, Πιλάρ (87’ Ρέζεκ), Γίρατσεκ (83’ Ράιτοραλ), Κόλαρ, Μπάρος (90+1’ Πέκχαρντ). 

Πολωνία (Φράντσιζεκ Σμούντα): Τίτον, Μπένις, Πέρκις, Βασιλέφσκι, Πίστσεκ, Πολάνσκι (56’ Γκροσίτσκι), Ντούντκα, Ομπρανιάκ (73’ Μπρόζεκ), Μπλαστσικόφσκι, Μουράφσκι (73’ Μιερτσέφσκι), Λεβαντόφσκι.

Η βαθμολογία

1. Τσεχία 6
2. Ελλάδα 4
3. Ρωσία 4
4. Πολωνία 2

Πηγή:Newsit.gr
Category: Spor | Views: 596 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-17 | Comments (0)

Ελληνικός άθλος. Η Εθνική ομάδα κόντρα σε όλα νίκησε το φαβορί του ομίλου Ρωσία και την... πέταξε έξω. Ο Γιώργος Καραγκούνης γιόρτασε τις 120 συμμετοχές του με τη Γαλανόλευκη, πετυχαίνοντας το "χρυσό" γκολ. Η Ελλάδα είχε και δοκάρι με τον Τζαβέλλα στο 70'. Πρώτη στον όμιλο η Τσεχία και δεύτερη η Εθνική μας που αντιμετωπίζει στα προημιτελικά τη Γερμανία.


Η Ελλάδα η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 είναι και πάλι στους "8" του Euro! Η Εθνική μας ομάδα με γκολ του αρχηγού Γιώργου Καραγκούνη νίκησε με 1-0 την Ρωσία και πήρε την μεγάλη πρόκριση.

Η Ελλάδα έπαιξε όπως ακριβώς έπρεπε τους Ρώσους και θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ ακόμη αν η μπάλα από το απευθείας φάουλ του Τζαβέλλα δεν σταμάταγε στο δοκάρι του Μαλαφέεβ.

Στο πρώτο ημίχρονο για την Εθνική μας ήταν πολύ καλό. Μπήκε δυνατά δημιούργησε κινδύνους στην Ρώσικη εστία και με "όπλο" αυτή τη φορά την άμυνα, κράτησε μακριά τους αντιπάλους από τα καρέ του Σηφάκη. Το κερασάκι στην τούρτα το καταπληκτικό γκολ του Γιώργου Καραγκούνη που έστειλε την Ελλάδα με το υπέρ της 1-0 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα έπαιξε όπως ακριβώς έπρεπε με ψυχή χιλίων λεόντων με άμυνα που να "τσακίζει" κόκαλα, κράτησε το πολύτιμο 1-0, παρά της προσπάθειες του διαιτητή και πήρε την πολύ μεγάλη πρόκριση, πετώντας εκτός διοργάνωσης τους Ρώσους.

Οι παίκτες του Σάντος κράτησαν το καλύτερο για το τέλος και όπως το 2004, προκρίθηκαν από τον όμιλο με 4 βαθμούς. Τότε το έκαναν με ήττα, αυτή τη φορά ήθελαν μόνο νίκη και την πήραν με παλικαρίσιο τρόπο. Η Ρωσία μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, όμως η Εθνική είχε ψυχή, πάθος και τον Γιώργο Καραγκούνη.

Ο αρχηγός χρειάστηκε ένα λάθος των Ρώσων στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Σκόραρε και χάρισε την Εθνική τη μεγάλη πρόκριση. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκρίνεται από τον όμιλο τελικής φάσης μεγάλης διοργάνωσης.

Το πάθημα των δύο πρώτων αγώνων έγινε μάθημα στους παίκτες του Σάντος που μπήκαν πολύ δυνατά και έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 6'. Ο Καραγκούνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κατσαουράνης με έξυπνο γύρισμα έψαξε τον Σαλπιγγίδη που ήταν μόνος του αλλά ο Μαλαφέεφ με υπερένταση έδιωξε.

Η Εθνική προσπάθησε στο πρώτο δεκάλεπτο να σκοράρει, δεν τα κατάφερε και οι Ρώσοι πήραν τον έλεγχο του ματς. Ο Αρσάβιν από κοντά απείλησε τον Σηφάκη αλλά ο Έλληνας πορτιέρο αντέδρασε σωστά.

Ο Κερζακόφ με σουτ στο 13' έστειλε τη μπάλα δίπλα από την εστία της Ελλάδας ενώ την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Ζιρκόφ.

Ο Κατσουράνης στο 17' έσωσε την Εθνική μετά το γύρισμα του Ζιρκόφ, ενώ το "εφιαλτικό” δεκάλεπτο έκλεισε με το σουτ του Τζαγκόεφ που μπλόκαρε ο Σηφάκης.

Η Εθνική είχε χάσει τη μάχη του κέντρου αλλά τουλάχιστον μετά το 20' κατάφερε να περιορίσει τις επιθέσεις των Ρώσων,

Στο 38' ο Κερζακόφ από καλή θέση έπιασε... αέρα και ο Γκλουκάσοφ 2 λεπτά αργότερα κόπηκε από τον Παπασταθόπουλο.

Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν ισόπαλες στα αποδυτήρια, όμως ο Γιώργος Καραγκούνης είχε διαφορετική άποψη. Εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ζιρκόφ και με εξαιρετικό σουτ έδωσε προβάδισμα στην Εθνική.

Το γκολ ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για την Ελλάδα που μπήκε με ανεβασμένη ψυχολογία στο δεύτερο μέρος. Οι Ρώσοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Σηφάκη.

Αντίθετα οι παίκτες του Σάντος είχαν χώρους και έψαξαν το δεύτερο γκολ. Στο 59' ο Τοροσίδης έκανε εξαιρετική κίνηση, αλλά ο Ανιούκοφ τελευταία στιγμή έδιωξε πριν η μπάλα φτάσει στον Γκέκα. 

2 λεπτά αργότερα ο Καραγκούνης ανατράπηκε στην περιοχή της Ρωσίας, αλλά ο διαιτητής όχι μόνο δεν έδωσε πέναλτι, έδειξε και κίτρινη κάρτα στον αρχηγό ο οποίος θα χάσει το ματς των προημιτελικών.

Ο Σάντος έριξε Χολέβας και Μάκο στο ματς, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την άμυνα του. Οι Ρώσοι δεν απειλούσαν και η Ελλάδα άγγιξε το 2-0. Στο 70΄η καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα χτύπησε στη συμβολή των δοκών του Μαλαφέεφ.

Η Ρωσία αύξησε την πίεση της και στο 81' έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της με την κεφαλιά του Τζαγκόεφ από καλή θέση να περνάει ελάχιστα άουτ.

... Read more »

Category: Spor | Views: 599 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-17 | Comments (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 111 112 »
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz