Thursday, 2024-03-28, 10:59 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » Entries archive
Οι Δανοί επέστρεψαν από το 2-0, ο Ρονάλντο έχανε τα τετ α τετ αλλά η χρυσή αλλαγή του Μπέντο, ο Βαρέλα σκόραρε στο 87΄και έδωσε στους Πορτογάλους το πρώτο τους τρίποντο στο Euro 2012, σε ένα από τα καλύτερα ματς μέχρι τώρα στην διοργάνωση.



Η Δανία μπήκε καλύτερα στο ματς όμως η Πορτογαλία γρήγορα κατάφερε να βρει τα πατήματα της και πάρει τα ηνία. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο κατάφερε να προηγηθεί με την κεφαλιά του Πέπε στο 24΄, ενώ 12 λεπτά αργότερα ο Πόστιγκα εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Νάνι για το 2-0.

Η απάντηση των Δανών ήταν άμεση καθώς ο Μπέντνερ με κεφαλιά από κοντά μείωσε στο 41ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πορτογάλοι συνέχισαν να πιέζουν βρίσκοντας πολλούς χώρους στο ανοιχτό γήπεδο, όμως ο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να νικήσει σε δύο περιπτώσεις τετ α τετ τον Άντερσεν. Σα να μην έφτανε αυτό ο Μπέντνερ "χτύπησε” για δεύτερη φορά στο 80΄και πάλι με κεφαλιά. 

Η Πορτογαλία βγήκε μαζικά στην επίθεση στην συνέχεια με τον Μπέντο να ρίχνει στο ματς όλα του τα επιθετικά όπλα. Ένα από αυτά, ο Βαρέλα τρία λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι με δυνατό δεξί σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και την κράτησε ζωντανή για πρόκριση στην επόμενη φάση.




Category: Spor | Views: 638 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-13 | Comments (0)

Πολωνία και Ρωσία έμειναν στο ισόπαλο 1-1 με αποτέλεσμα η Ελλάδα να θέλει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ρωσία, για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.


Πολωνία και Ρωσία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στην Βαρσοβία, έτσι οι συνδιοργανωτές δεν επέτρεψαν στην "αρκούδα" να γίνει η πρώτη ομάδα που εξασφαλίζει πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Αλάν Ντζαγκόεβ άνοιξε το σκορ για Ρώσους στο 37' με κεφαλιά και έτσι είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 3 γκολ.

Ο αρχηγός των Πολωνών, Γιάκουμπ Μπλαστσικόβσκι, με ένα εξαιρετικό αριστερό σουτ στο 57' απάντησε και χάρισε βαθμό στην ομάδα του μπορεί να αποδεχθεί "χρυσός"

Πλέον όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική όπου η Πολωνία με νίκη επί της Τσεχίας φτάνει σίγουρα στην πρόκριση και η Ελλάδα θα τα παίξει όλα για όλα, καθώς αν επικρατήσει της Ρωσίας θα πάρει και αυτή με τη σειρά της το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Οι συνθέσεις:

Πολωνία(Σμούντα): Τίτον, Μπένις, Πέρκις, Βασιλιέφσκι, Πίστσεκ, Ντούντκα(73’ Μιετσέγέφσκι) , Πολάνσκι (85' Μάτουσικ), Μουράφσκι, Ομπράνιακ (92' Μπρόζεκ), Μπλαστσικόφσκι, Λεβαντόφσκι 

Στον πάγκο: Σαντομνιέρσκι, Βοϊτκόβιακ, Καμίνσκι, Βαβζίνιακ, Ρίμπους, Βόλσκι, Γκροσίτσκι, Σόμπιεκ 

Ρωσία (Άντβοκατ): Μαλαφέεφ, Ζιρκόφ, Ιγκνάσεβιτς, Α. Μπερεζούτσκι, Ανιούκοφ, Ντενίσοφ, Ζιριάνοφ, Σιρόκοφ, Αρσάβιν, Τζαγκόεφ (79’ Ισμαίλοφ), Κερζάκοφ (70' Παβλιουτσένκο) 

Στον πάγκο: Ακινφέεφ, Σούνιν, Σαρόνοφ, Γκράνατ, Ναμπάπκιν, Κομπάροφ, Κοκόριν, Γκλουσάκοφ, Σεμσόφ, Πογκμπρέμπνιακ

Category: Spor | Views: 655 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-13 | Comments (0)

- Με γκολ από τα αποδυτήρια, η Ελλάδα βρέθηκε να χάνει 2-0 από την Τσεχία μόλις στο 6ο λεπτό
- Πλέον, οι ελπίδες της Γαλανόλευκης για πρόκριση στην επόμενη φάση περιορίστηκαν σημαντικά
- Ο Γκέκας μείωσε στην αρχή της επανάληψης, αλλά οι διεθνείς δεν αντέδρασαν στην συνέχεια
- Κακή γι' ακόμη μία φορά η διαιτησία - Ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Φωτάκη.


Σε ένα ματς... καρμπόν με αυτό της πρεμιέρας, η Εθνική βρέθηκε να χάνει μετά από εφιαλτικό ξεκίνημα (2-0), βρήκε το πάθος που της έλειπε στην επανάληψη, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Το τελικό 2-1 της περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες της για πέρασμα στην επόμενη φάση του Euro.

Απ' την άλλη, οι Τσέχοι μπόρεσαν να μαζέψουν τα κομμάτια τους μετά την συντριβή από την Ρωσία και αιφνιδιάζοντας τους διεθνείς κατάφεραν να προηγηθούν πολύ νωρίς και να πάρουν τη νίκη που τους κρατά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα μπορούν να χαρακτηριστούν με μία συγκεκριμένη λέξη... ΣΟΚ! Οι Έλληνες διεθνείς γνώρισαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό και βρέθηκαν με το... καλημέρα να χάνουν 2-0. Οι Τσέχοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των διεθνών στον χώρο του κέντρου, την ασυνενοησία στο αμυντικό δίδιμο και με κάθετες μπαλιές στην πλάτη του Χολέμπας πέτυχαν δυο τέρματα με τους Γίρασεκ (3') και Πίλαρ (6').

Μετά από αυτό το κάκιστο ξεκίνημα (οι Τσέχοι μας "χτύπησαν” με τον τρόπο που ο Σάντος ήθελε να τους επιτεθούμε) η Εθνική έψαξε να βρει τα... πατήματα της και να απειλήσει, αλλά με τις μακρινές μπαλιές στον Σαμαρά δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Μπίλεκ θέλησαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα, αλλά ταυτόχρονα ήταν "φωτιά” στις αντεπιθέσεις τους, ειδικά από την μεριά του Χολέμπας που για δεύτερο ματς έδειξε να μην μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του.

Σαν να μην έφτανε αυτή η εικόνα για την Γαλανόλευκη, ήρθε και ο τραυματισμός του Χαλκιά (τραγική η εκτίμηση του στο δεύτερο γκολ), την θέση του οποίου πήρε ο Σηφάκης. Με την τακτική που ακολουθούσε η Εθνική οι Τσέχοι δεν ανησυχούσαν. Χαρακτηριστικό είναι πως η πρώτη της καλή ευκαιρία έγινε στο 41' με το τέρμα του Φωτάκη (δεν φάνηκε και γι αυτό έγινε στην συνέχεια αλλαγή από τον Γκέκα), το οποίο ακυρώθηκε κακώς ως οφ σάιντ.

Όπως στο πρώτο με τους Πολωνούς, έτσι και σε αυτό η Ελλάδα παρουσιάστηκε βελτιωμένη στην επανάληψη και κατάφερε να φτάσει πολύ νωρίς στο 2-1, με το δώρο του Τσεχ στον Γκέκα (53'). Οι διεθνείς έβγαλαν πάθος και ενέργεια στο γήπεδο και πίεσαν για να φέρουν το ματς στα ίσα, με τον Σάντος να περνά και τον Μήτρογλου στο παιχνίδι.

Οι Τσέχοι όμως αμύνθηκαν σωστά, περιόρισαν τα λάθη τους και με την Εθνική μας να επιτίθεται ανορθόδοξα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ: Χαλκιάς (23’ Σηφάκης) , Τοροσίδης, Χολέμπας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Μανιάτης, Φωτάκης (46’ Γκέκας), Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Φορτούνης (71’ Μήτρογλου), Σαμαράς. 

Στον πάγκο: Τζόρβας, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Μάκος, Νίνης, Φετφατζίδης, Λυμπερόπουλος. 

ΤΣΕΧΙΑ: Τσεχ, Γκέμπρε Σελασιέ, Λιμπέρσκι, Κάντλετς, Σίβοκ, Χούμπτσμαν, Πλάσιλ, Γίρασεκ, Πιλάρ, Ροζίτσκι (46’ Κολάρ), Μπάρος (64’ Πέκχαρτ). 

Στον πάγκο: Λαστούβκα, Ντρόμπνι, Σούτσι, Χούμπνικ, Ράιτοραλ, Πρέζεκ, Πετρτσέλα, Νταρίντα, Νέσιντ, Λάφατα.

Category: Spor | Views: 565 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-12 | Comments (0)

Η Σουηδία προηγήθηκε με τον Ιμπραϊμοβιτς, όμως η Ουκρανία με δύο γκολ του Σεφτσένκο μέσα σε 7 λεπτά πέτυχε την πρώτη ανατροπή του Euro 2012 και ανέβηκε στην κορυφή του 4ου ομίλου.


Οι συνδιοργανωτές Ουκρανοί τρόμαξαν κόσμο στην πρεμιέρα τους κόντρα στην Σουηδία. Ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα βοηθούμενοι και από την υποστήριξη του κοινού τους.

Ο Σεφτσένκο στο 23΄και ο Γιαρμολένκο στο 38 δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο και λίγο έλειψε αυτό να κοστίσει στους Ουκρανούς καθώς ο Ιμπραϊμοβιτς σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά στο 39΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι επέβαλλαν από την αρχή τον ρυθμό τους όμως κόντρα στην ροή του αγώνα οι Σουηδοί πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στο 52΄. Κάπου εκεί όμως ο Αντρέι Σεφτσένκο το πήρε... προσωπικά. Αρχικά ισοφάρισε στο 55΄και στο 62 ολοκλήρωσε την ανατροπή μέσα σε πανζουρλισμό στο Κίεβο.

Η Σουηδία κατάφερε να αντιδράσει μόνο στις καθυστερήσεις και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Ελμάντερ και Μέλμπεργκ να πάρει τον βαθμό.

Ουκρανία (Ο. Μπλαχίν): Πιάτοφ, Σελίν, Χατσερίντι, Μίχαλικ, Τίμοστσουκ, Γκούσεφ, Γιαρμολένκο, Ναζαρένκο, Κονοπλιάνκα (90’ Ντέβιτς), Σεφτσένκο (81’ Μιλέφσκι), Βορονίν (84’ Ρόταν) 

Σουηδία (Ε. Χάμρεν): Ίσακσον, Λούστιγκ, Μέλμπεργκ, Γκράνκβιστ, Μ. Όλσον, Ελμ, Σ. Λάρσον (68’ Βίλχεμσον), Κάλστρομ, Ιμπραϊμοβιτς, Τοϊβόνεν (62’ Σβένσον), Ρόσενμπεργκ (71’ Ελμάντερ)


Category: Spor | Views: 566 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-12 | Comments (0)

Χωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι του 4ου ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Γαλλία και την Αγγλία. Προηγήθηκαν με τον Λέσκοτ τα "λιοντάρια”, ισοφάρισαν με τον Νασρί οι "τρικολόρ”.


Η Γαλλία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από την Αγγλία στο 15ο λεπτό όταν ο Μίλνερ αν και πέρασε τον Γιορίς πλάσαρε άουτ.

Στην δεύτερη τους καλή στιγμή τα "λιοντάρια” ήταν πιο εύστοχα. Μετά το φάουλ του Τζέραρντ ο Λέσκοτ νίκησε την γαλλική... αεροπορία και έδωσε το προβάδισμα στην Αγγλία με την συμπλήρωση μισής ώρας.

Αμέσως μετά η Γαλλία ανέβασε στροφές και αφού απείλησε εις διπλούν με τον Ντιαρά στο 35΄, έφτασε στην ισοφάριση με τον Νασρί στο 39΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έριξαν στροφές με την Γαλλία να έχει κατά διαστήματα τον έλεγχο αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Χότζον. Το 1-1 έμεινε μοιραία μέχρι το τέλος καθώς όσο περνούσε η ώρα τόσο η διάθεση των δύο ομάδων να ρισκάρουν μειωνόταν.


Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΓΑΛΛΙΑ: Λορίς, Ντεμπουσί, Ραμί, Μεξές, Εβρά, Νασρί, Καμπάγ (84' Μπεν Αρφά), Α.Ντιαρά, Μαλουντά (85' Μαρτέν), Ριμπερί, Μπενζεμά
ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Τζόνσον, Τέρι, Λέσκοτ, Κόουλ, Πάρκερ (78' Χέντερσον), Τζέραρντ, Τσάμπερλεϊν (77' Ντεφόε), Μίλνερ, Γιανγκ, Γουέλμπεκ (90+1' Γουόλκοτ)

Σκόρερ: Νασρί (39') / Λέσκοτ (30')

Γήπεδο: "Donbass Arena" (Ντόνετσκ)

Διαιτητής: Νίκολα Ριτσόλι (Ιταλία)

Category: Spor | Views: 596 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-11 | Comments (0)

Ο Ράφα Ναδάλ κατέκτησε ένα ακόμη Ρολάν Γκαρός, έβαλε τέλος στο σερί του Νόβακ Τζόκοβιτς και έγινε ο πρώτος τενίστας που έφτασε τις 7 κατακτήσεις στο Γαλλικό όπεν.









Ο μεγάλος τελικός στο Παρίσι έγινε σε δύο δόσεις και αυτό βοήθησε τον Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός την Κυριακή είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά, προηγήθηκε με 2-0 σετ αλλά ο Τζόκοβιτς ανέκαμψε και πήρε το τρίτο σετ με 6-2.

Στο 2-1 υπέρ του Νόλε, ο αγώνας διακόπηκε λόγω της καταιγίδας και συνεχίστηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι. Ο Ναδάλ έκανε άμεσα το μπρέικ, έφερε το σετ στα ίσα και οι δύο κορυφαίοι τενίστες πήγαν χέρι χέρι μέχρι το 5-6 υπέρ του Ισπανού.

Νωρίτερα η βροχή λίγο έλειψε να... τινάξει και πάλι τον τελικό στον αέρα αλλά τελικά ο καιρός έκανε τη χάρη στους τενίστες και στον κόσμο. 

Στο τελευταίο γκέιμ του αγώνα, ο Τζόκοβιτς δεν μπόρεσε να κρατήσει το σερβίς του, έκανε διπλό λάθος στον τελευταίο πόντο του ματς και ο Ναδάλ πανηγύρισε την 7η κατάκτηση στο Ρολάν Γκαρός, κάτι που δεν έχει πετύχει κανείς άλλος.

Τα σετ: 6-4, 6-3, 2-6, 7-5 


Πηγή:Newsit.gr

Views: 531 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-11 | Comments (0)

O Σίλβα Κλέιτον βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και για τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται στην Καϊσέρισπορ. 


Το συμβόλαιο του 29χρονου μεσοεπιθετικού με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και ο παίκτης αποφάσισε να αναζητήσει την τύχη του στην Τουρκία.

Η πολύ καλή περυσινή χρονιά του έδωσε τη δυνατότητα να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Καϊσέρισπορ η οποία ανακοίνωσε επίσημη τη μετεγγραφή.

Ο Κλέιτον που έμεινε 4 χρόνια στον Παναθηναϊκό δήλωσε: "Έρχομαι για να πετύχω και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της, αλλά και να προσφέρω θέαμα στους φιλάθλους της Καϊσερισπόρ."


Category: football | Views: 823 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-11 | Comments (0)

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Λιούις Χάμιλτον είναι ο έβδομος νικητής της σεζόν σε ισάριθμους αγώνες, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά, και πέρασε στην κορυφή. Λάθος στρατηγική από Ferrari στον Αλόνσο. Εγκατέλειψε ξανά ο Σουμάχερ. 

 

Ο Βρετανός πιλότος κάνοντας εκπληκτικό αγώνα πανηγύρισε την 18η νίκη της καριέρας του και έγινε ο 7ος διαφορετικός νικητής στα 7 πρώτα γκραν πρι της σεζόν. Σούπερ ανατροπές στο τέλος με τον Ρομέν Μπροζάν και τον Σέρχιο Πέρες να ανεβαίνουν στον βάθρο. Καταστροφική η στρατηγική της ferrari που έφερε τον Αλόνσο στην τρίτη θέση. Σε απόσταση τριών βαθμών οι τρεις πρώτοι πιλότοι του πρωταθλήματος των οδηγών.

Αναλυτικά η κατάταξη: 

1. Χάμιλτον, McLaren, +0.303 
2. Γκροσεάν, Lotus, +2.513 
3. Πέρες, Sauber, +5.260 
4. Φέτελ, Red Bull, +7.295 
5. Αλόνσο, Ferrari, +13.411 
6. Ρόσμπεργκ, Mercedes, +13 . 842 
7. Γουέμπερ, Red Bull, +15.085 
8. Ραϊκόνεν, Lotus, +15.567 
9. Κομπαγιάσι, Sauber, +24.432 
10. Μάσα, Ferrari, +25.272 
11. Ντι Ρέστα, Force India, +37.693 
12. Χούλκενμπεργκ, Force India, +46.236 
13. Μαλδονάδο, Williams, +47.052 
14. Ρικιάρντο, Toro Rosso, 1:04.475 
15. Βερνιέ, Toro Rosso, +1 γύρος 
16. Μπάτον, McLaren, +1 γύρος 
17. Σένα, Williams, +1 γύρος 
18. Κοβαλάινεν, Caterham, +1 γύρος 
19. Πετρόφ, Caterham, +1 γύρος 
20. Πικ, Marussia, +2 γύροι 

 

Εγκατέλειψαν: 

1. Ντε λα Ρόσα, HRT 
2.Σουμάχερ, Mercedes 
3. Γκλοκ, Marussia 
4. Καρθικέγιαν, HRT 

Ομάδες και πιλότοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 24 Ιουνίου στο γκραν πρι της Ευρώπης. 

Βαθμολογία πιλότων: 

1. Χάμιλτον, 88 
2. Αλόνσο, 86 
... Read more »
Category: cars | Views: 722 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-11 | Comments (0)

H ομάδα του Μπίλιτς ήταν σαφώς ανώτερη από του Τραπατόνι και μπορεί ο διαιτητής να τα έκανε ...μπάχαλο, 
αλλά οι Κροάτες άξιζαν σίγουρα τη νίκη με 3-1 επί των Ιρλανδών. 

Ηταν το μεγάλο φαβορί στο ματς και φρόντισε να εκπληρώσει στο έπακρο τις προσδοκίες των οπαδών της, αλλά και των εκατομμυρίων ανά τον κόσμο που είχαν ποντάρει στον «1 της. Η Κροατία έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ήταν δύο κλάσεις ανώτερη των μαχητών- αλλά λίγων- Ιρλανδών και έφτασε σε μία άξια νίκη με 3-1.

Βέβαια για να φτάσουν σε αυτή την επιτυχία, οι Βαλκάνιοι έλαβαν και την αμέριστη βοήθεια του Ολλανδού διαιτητή. Παρά την πείρα του ο Μπιορν Κάιπερς έκανε δύο λάθη, αμφότερα εις βάρος των Τριφυλοφόρων που σίγουρα επηρέασαν το αποτέλεσμα.

Στη φάση του 2-1 (44') ο Νίκιτσα Γιέλαβιτς είναι μισό μέτρο οφσάιντ, όταν σουτάρει ο Λούκα Μόντριτς. Η μπάλα στη συνέχεια φτάνει στο πόδι του Κροάτη φορ από στραβοκλοτσιά του Σιν Λέτζερ (αν και ακάλυπτος εδώ δεν είναι οφσάιντ) και εκείνος σκοράρει ανενόχλητος. Και στο 62' όμως δεν τα πήγε καλύτερα ο Ολλανδός, καθώς έκλεισε τα μάτια σε ξεκάθαρη κλοτσιά του Σίλντεφελντ στον Ρόμπι Κιν εντός περιοχής.

Αν εξαιρέσουμε αυτές τις δύο στιγμές και τη στημένη φάση του 19', όπου ο Σιν Λέντζερ με κεφαλιά έγινε ήρωας (πριν εξελιχτεί σε μοιραίο), ισοφαρίζοντας σε 1-1, οι Ιρλανδοί δεν υπήρξαν επιθετικά στο γήπεδο. Τουλάχιστον όχι με κάποιον αξιοσημείωτο τρόπο, την κεφαλιά δηλαδή του Κιθ Αντριους στο 90' που πέρασε ξυστά από αριστερό δοκάρι του Σέι Γκίβεν. Οπότε με βάση της δική τους μέτρια έως κακή απόδοση, άξιζαν την ήττα και κατά συνέπεια το να βρεθούν στην ουρά του Γ' ομίλου, κάτι που μάλλον αναμενόταν να συμβεί από το καλημέρα.

Από την άλλη οι νικητές μπορούν να απολαύσουν το τριήμερο που ακολουθεί ως πρωτοπόροι μετά και την ισοπαλία των φαβορί του γκρουπ (Ισπανία-Ιταλία 1-1). Οι παίκτες του Σλάβεν Μπίλιτς βρέθηκαν σε καλή βραδιά και ειδικά οι τριάδα του κέντροου (Πέρισιτς, Ράκιτιτς, Μόντριτς), ο δεξιός μπακ Νταρίο Σρνα (μόνο αυτός κέρδισε έξι κόρνερ!) και βεβαίως ο σκόρερ των δύο γκολ, Μάριο Μάντζουκιτς.

Πηγή:gazzeta.gr

Category: Spor | Views: 565 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-11 | Comments (0)

Οι δύο τελευταίες παγκόσμιες πρωταθλήτριες, η Ισπανία και η Ιταλία έμειναν στο 1-1 προσφέροντας θέαμα υψηλού επιπέδου για 45 λεπτά. Προηγήθηκε με τον Ντι Νατάλε η "Σκουάντρα Ατζούρα”, ισοφάρισαν με τον Φάμπρεγκας οι "φούριος ρόχας”.


Δύο από τις κορυφαίες ομάδες και παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, άνοιξαν την αυλαία του τρίτου ομίλου στο... Ισπανία και Ιταλία ήξεραν πως με νίκη θα έκαναν ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους «8», αλλά τελικά αυτό το βήμα έμεινε... μισό.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Ισπανοί μπήκαν με όρεξη στο ματς, αλλά τους έλειπε η ουσία με την Ιταλία να ισορροπεί όσο περνούσε η ώρα. Τα λάθη των Ισπανών στο χώρο του κέντρου ήταν πολλά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αντεπιθέσεις από την Σκουάντρα Ατζούρα και να χάνει μία καλή ευκαιρία στο 36΄ όταν ο Κασάνο γύρισε στον Μαρκίσιο, αλλά το δυνατό σουτ του άσου της Γιουβέντους να το μπλοκάρει ο Κασίγιας.

Τελικά το ημίχρονο έκλεισε χωρίς σκορ και χωρίς να έχουμε δει το μεγάλο παιχνίδι, με τους Ιταλούς να έχουν διπλάσιες προσπάθειες από την ομάδα του Ντελ Μπόσκε. Το δεύτερο μέρος είχε περισσότερες φάσεις και φυσικά γκολ!

Μέσα σε τρία λεπτά, στο 51΄ και το 54΄, χάθηκαν από δύο μεγάλες ευκαιρίες για κάθε ομάδα. Αρχικά ο Ινιέστα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπουφόν, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα, ενώ στη συνέχεια ο Μπαλοτέλι βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Κασίγιας, αλλά... κόλλησε το μυαλό του περιμένοντας τον Σέρχιο Ράμος να έρθει και να τον κόψει.

Η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν για γκολ και πρώτη το πέτυχε η Ιταλία. Ο Μπαλοτέλι είχε αφήσει την θέση του στον Ντι Νατάλε και στο 61΄ ο επιθετικός της Ουντινέζε δεν έχασε την πρώτη του ευκαιρία και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από τρομερή μπαλιά του Πίρλο.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Ισπανίας να σκοράρει, με τον Σίλβα να γίνεται... Πίρλο και τον Φάμπρεγκας... Ντι Νατάλε για να έρθει και πάλι το ματς στα ίσια.

Οι Ιταλοί έδειχναν πως βολεύονται με την ισοπαλία, κάτι που δεν ήθελαν οι Ισπανοί αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Ο Τόρες που πέρασε στη θέση του Φάμπρεγκας, κατάφερε να χάσει ευκαιρίες με όλους τους τρόπους και τελικά το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.



Category: Spor | Views: 603 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-10 | Comments (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 111 112 »
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz