Saturday, 2024-04-20, 5:41 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » May » 13
Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ, χάρη σε γκολ των Τοτσέ και Κλέιτον στο 2ο ημίχρονο, και επανήλθε με την πρώτη του νίκη στην κορυφή των πλέι οφ, αφήνοντας ένα βαθμό πίσω το "δικέφαλο". 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ 2-0

Μονόδρομος ήταν η νίκη για το «τριφύλλι» στο σημερινό (13/05) παιχνίδι του απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά» και τελικά τα κατάφερε, έστω και αν χρειάστηκε να σπαταλήσει τα καθιερωμένα 45 πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις βαθμούς και πλέον φιγουράρουν εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας των play offs, δυο «στροφές» πριν το τέλος, έχοντας την τύχη τα χέρια του.
Το γκολ του Τοτσέ λύτρωσε την ομάδα του Φερέιρα κι εκείνο του Κλέιτον επιβεβαίωσε την επιστροφή της στην κορυφή και σε ρόλο φαβορί για το Champions League. 
Κακός σε σχέση με τα προηγούμενα ματς ο «δικέφαλος του Βορρά», δικαιούται ωστόσο να φωνάζει για πέναλτι του Καντέ στον Φωτάκη, με το σκορ στο 1-0. 


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σιμάο, Καραγκούνης (68' Κατσουράνης), Ζέκα, Κουίνσι (75' Κλέιτον), Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ (85' Βιτόλο)

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο (46' Αποστολόπουλος), Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ (68' Ίβιτς), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (68' Νιμανί), Αθανασιάδης



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ

1.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 8

2. ΠΑΟΚ 7

3. ΑΕΚ 6

4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 5

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5η, Τετάρτη 16/5)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (17.45)
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (20.00)

Category: football | Views: 556 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-13 | Comments (0)

Η... βλακεία δεν ξαποσταίνει ούτε μία μέρα! Επεισόδια και τραυματισμοί στο πάρκινγκ του "Σινάν Ερντέμ" μετά από επίθεση οπαδών του Παναθηναϊκού σε πούλμαν φίλων του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί των "ερυθρολεύκων” κατήγγειλαν ότι εκλάπησαν πολλά από τα εισιτήρια του τελικού, όπως και πανό.


Τα επεισόδια μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Πόλη συνεχίστηκαν και την Κυριακή.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του μικρού τελικού μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα, οπαδοί των "πρασίνων” συγκρούστηκαν με αντίστοιχους του Ολυμπιακού που έφταναν στο γήπεδο. 

Μεγάλη ευθύνη για τα γεγονότα έχει η τουρκική αστυνομία αφού ανάμεσα σε δύο παρκαρισμένα πούλμαν με οπαδούς του Ολυμπιακού, τοποθέτησε ένα με οπαδούς του Παναθηναϊκού.


ΦΩΤΟ NEWSIT.
ΦΩΤΟ NEWSIT.

Το κακό δεν άργησε να γίνει. Υπεράριθμοι οπαδοί του Παναθηναϊκού που αντιλήφθηκαν την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού στο σημείο, έκαναν επίθεση και για αρκετή ώρα ο χώρος μετατράπηκε σε αρένα.

ΦΩΤΟ NEWSIT.
ΦΩΤΟ NEWSIT.

Υπάρχουν αρκετοί τραυματισμοί αλλά ευτυχώς κανένας δεν φαίνεται να είναι πολύ σοβαρός. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί ήδη στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού καταγγέλλουν ότι αυτοί του Παναθηναϊκού τους πήραν τα εισιτήρια του τελικού.

Η αστυνομία επενέβη με μεγάλη καθυστέρηση και κατάφερε να δώσει τέλος στις μάχες.

Πηγή:Newsit.gr
Category: basket | Views: 599 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-13 | Comments (0)

Η νέα πρωταθλήτρια Ιταλίας ολοκλήρωσε αήττητη τις υποχρεώσεις της στην Serie, αφού επικράτησε με 3-1 της Αταλάντα στο Τορίνο. Τελευταία εντός έδρας... παράσταση για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο με την "μεγάλη κυρία”, που αποχαιρέτησε με γκολ. 





Η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει αήττητη το πρωτάθλημα στην Ιταλία, καθώς στην τελευταία αγωνιστική επικράτησε με 3-1 της Αταλάντα στο Τορίνο.

Η "μεγάλη κυρία" είχε 23 νίκες και 15 ισοπαλίες, ενώ ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο σκόραρε στο τελευταίο του ματς πρωταθλήματος με την "Γιούβε" (υπάρχει και ο τελικός κυπέλλου με Νάπολι).




 

Συγκινησιακό κλίμα υπήρξε και στον αγώνα της Μίλαν με τη Νοβάρα, όπου οι "ροσονέρι" επικράτησαν 2-1. 

Αυτό ήταν το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι των Φιλίπο Ιντζάγκι (σκόραρε), Αλεσάντρο Νέστα, Τζενάρο Γκατούζο και Μαρκ φαν Μπόμελ με τη φανέλα της ομάδας του Μιλάνου.

Πηγή:Newsit.gr

Τελευταία αγωνιστική (38η)

Γιουβέντους - Αταλάντα 3-1 (10' Μαρόνε, 26' Ντελ Πιέρο, 91' πέν. Μπαρτζάλι / 83' αυτ. Λίχτσταϊνερ)

Φιορεντίνα - Κάλιαρι 0-0

Μίλαν - Νοβάρα 2-1 (56' Φλαμινί, 82' Ιντζάγκι / 20' Σαντιάγκο Γκαρσία)

Πάρμα - Μπολόνια 1-0 (37' Μπιαμπιανί)

Τσεζένα - Ρόμα 2-3 (9' Ντελ Νέρο, 90' Σαντάνα / 27' Μπόγιαν, 32' Λαμέλα, 49' Ντε Ρόσι)

... Read more »

Category: football | Views: 705 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-13 | Comments (0)

Σε ένα ανοικτό ματς που επισκιάστηκε από τις αντεγκλήσεις των οπαδών των "αιωνίων", ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με σκορ 74-69 από την Μπαρτσελόνα και τερμάτισε στην 4η θέση του Final-4

Αυτή ήταν ίσως η πιο συγκινητική στιγμή του Final-4, καθώς ο απερχόμενος πρωταθλητής Ευρώπης γνώρισε πραγματική αποθέωση από περίπου 3.500 κόσμο, παρά τη νέα του ήττα με σκορ 74-69 από την Μπαρτσελόνα.

Ο Διαμαντίδης ήταν εξαιρετικός καθώς τελείωσε το ματς με 17 πόντους και προσπάθησε στο τέλος να το γυρίσει αλλά δεν τα κατάφερε. Ο μικρός τελικός έχασε ακόμα περισσότερο από τη λιγοστή του αίγλη καθώς δεν αγωνίστηκαν οι Ναβάρο και Γιασικεβίτσιους, αφού οι προπονητές τους προτίμησαν να τους ξεκουράσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι "πράσινοι" ήταν απογοητευμένοι και ότι μόλις τελείωσε το παιχνίδι άρχισαν να κατευθύνονται προς τα αποδυτήρια, πριν ο Ιτούδης τους καλέσει να ανταποδώσουν το χειροκρότημα στον κόσμο.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκίνησε τον αγώνα με τους Καλάθη, Λόγκαν, Περπέρογλου, Σμιθ και Βουγιούκα. Ο Λόγκαν με καλάθι και φάουλ έγραψε το 6-5 με τις δύο ομάδες να παίζουν ελεύθερα και χωρίς να κάνουν πολλά φάουλ.

Στο 6' πέρασε στο παρκέ ο Διαμαντίδης προκειμένου να οργανώσει καλύτερα το παιχνίδι των "πρασίνων" οι οποίοι έχοντας χάσει κάπως τη συγκέντρωσή τους βρέθηκαν στο -6 (13-19). Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πάντως με πέντε προσωπικού πόντους έκανε το 20-21 του α' δεκαλέπτου.

Η Μπαρτσελόνα είχε στην α' περίοδο 4/7 σουτ τριών πόντων και πέντε περισσότερα ριμπάουντ από τον Παναθηναϊκό (8-13).

Στο ξεκίνημα του β' δεκαλέπτου, η Μπαρτσελόνα ξέφυγε με δύο καλάθια του Σάδα (20-25), ελέγχοντας καλύτερα το ρυθμό. Στη συνέχεια, ήταν σειρά του Γουάλας να σκοράρει και να κάνει το 25-32 στο 15' στέλνοντας την ομάδα του για πρώτη φορά στο +7.

Πάντως, η αντίδραση του Παναθηναϊκού ήταν άμεση και μείωσε σε 29-32, πριν τελικά οι Ισπανοί εκμεταλλευτούν και πάλι την απουσία του Διαμαντίδη και ξεφύγει με 31-40 χάρη στην υπεροχή της μέσα στα καλάθια.

Ο Βάσκεθ έκανε το 33-42 κι έτσι οι Καταλανοί όχι μόνο διατήρησαν τη διαφορά που έχτισαν μέσα σε ένα τρίλεπτο, αλλά την αύξησαν και στους 11 πόντους με βολές του Χουέρτας.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός με σερί 8-1 κατάφερε να μειώσει σε 45-49, όμως απ΄ότι φάνηκε δεν είχε συνέχεια η αντεπίθεση των "πράσινων". Σταδιακά η Μπαρτσελόνα ξαναπήρε τον έλεγχο του αγώνα στα χέρια της και εκμεταλλευόμενη τα λάθη της ομάδας του Ομπράντοβιτς, πέρασε και πάλι μπροστά.

Στο 19' ο Σάδα έστειλε και πάλι τη διαφορά στους 9 πόντους (47-56) και παρ' ότι μείωσε παροδικά ο Διαμαντίδης, ο Τζο Ίνγκλς την επανέφερε στους 9. Κι ενώ κανείς δεν παρακολουθούσε το ματς λόγω των αντεγκλήσεων ανάμεσα στην εξέδρα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ο Διαμαντίδης έγραψε με τρίποντο το 5 ... Read more »

Category: basket | Views: 537 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-13 | Comments (0)

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε με 2-0 τα Χανιά και έμεινε πάλι μόνος πρώτος στην κορυφή του 1ου ομίλου. Πλησιάζει στην κορυφή του 2ου ομίλου η Νίκη Βόλου που επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Γαζώρου.

Μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Football League 2 είναι και πάλι ο Απόλλων Σμύρνης μετά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Ριζούπολης νίκησε με 2-0 τα Χανιά και έφτασε στους 36 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον Πανηλειακό ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) εκτός έδρας με την Καλαμάτα.

 

Από εκεί και πέρα, η Ζάκυνθος νίκησε 2-1 τον Κεραυνό Γλυφάδας και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου, ενώ νίκες στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή στην κατηγορία πήραν ο Ρούβας (2-1 τον ΠΑΟ Ρουφ) και η Προοδευτική (1-0 τον Ηλυσιακό).

Στον 2ο όμιλο νέο ενδιαφέρον απέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την επικράτηση της Νίκης Βόλου με 1-0 επί του Εθνικού Γαζώρου.

Με το "τρίποντο" αυτό η ομάδα του Βόλου ανέβηκε στην δεύτερη θέση μειώνοντας την διαφορά από τον πρωτοπόρο Εθνικό Γαζώρου στους τρεις βαθμούς δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Σημαντικές νίκες πήραν επίσης η Δόξα Κρανούλας (4-2 τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας),  ο Οικονόμος Τσαριτσάνης (1-0 τον Τηλυκράτη Λευκάδας) και ο Βατανιακός (1-0 τον Αετό Σκύδρας).

Οδυσσέας Αναγέννησης και Τύρναβος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, ενώ σε εξέλιξη είναι ο αγώνας Απόλλων Καλαμαριάς-Ηρακλής (0-0).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής:

1ος όμιλος

Καλαμάτα-Πανηλειακός 0-0

... Read more »

Category: football | Views: 564 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-13 | Comments (0)

Ο Σισέ λίγο έλειψε να ...πάρει το πρωτάθλημα από τη Σίτι και να το δώσει στη Γιουνάιτεντ. Όμως, η Σίτι, με δυο γκολ στις καθυστερήσεις, λύγισε 3-2 την ΚΠΡ και το σήκωσε μετά από 44 χρόνια!

Πρωταθλήτρια η ...καθυστερημένη! (BINTEO)

Σε ένα απίστευτο, αδιανόητο φινάλε στην Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι ως το 91` έχανε από την ΚΠΡ με 2-1 στην έδρα της, στέλνοντας τον τίτλο στη Γιουνάιτεντ, που την ίδια ώρα νικούσε με 1-0 τη Σάντερλαντ εκτός έδρας, αλλά με γκολ των Ντζέκο (92`) και Κουν Αγουέρο νίκησε 3-2 και πήρε το πρωτάθλημα!!

Εκεί που η Σίτι έγραφε αρνητική ιστορία, κατάφερε να κάνει την... κηδεία γιορτή! Η ΚΠΡ έπαιζε με 10 από το 54` λόγω της αποβολής του Μπάρτον και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο γκολ του Σαμπαλέτα στη σεζόν, κατάφερε με τον Σισέ και τον Μάκι να φέρει τα πάνω κάτω! Οι «Πολίτες» ωστόσο κρατούσαν το καλύτερο για το τέλος και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις έκαναν το 3-2 και έγιναν η πέμπτη ομάδα που κατακτά τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ! Χαμός με το τελικό σφύριγμα της λήξης, με τους οπαδούς που βρέθηκαν ένα βήμα πριν... έμφραγμα, να ορμούν μέσα στο γήπεδο! Σώζεται η Μπόλτον μετά το 2-2 της Στόουκ με την Μπόλτον.

Όπως αναμενόταν, η Σίτι ήταν εκείνη που πίεσε από την αρχή, με την ΚΠΡ να απαντά με 10 παίκτες πίσω από την μπάλα και προσπαθώντας να κλείσει τους χώρους κοντά στην περιοχή του Κένι. Η πρώτη επιθετική προσπάθεια της Σίτι έγινε στο 6' από τον Τουρέ, ο οποίος δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 12` οι φιλοξενούμενοι οπαδοί ξεσηκώθηκαν, καθώς η Στόουκ είχε ανοίξει το σκορ απέναντι στη Μπόλτον, ενώ το γκολ της Γιουνάιτεντ στο 20' «βάρυνε» ακόμα περισσότερο τα πόδια των γηπεδούχων. Ένα σουτ του Σισέ στο 24`, το οποίο μπλόκαρε ο Χαρτ ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η ΚΠΡ στο πρώτο μέρος, με την Σίτι να έχει την κατοχή, αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Στο 29` ο Αγουέρο βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή αλλά κόπηκε, ενώ ένα σουτ του Σίλβα στο 32` πέρασε πολύ άουτ. Στο 39` της αναμέτρησης όμως, ήρθαν τα πάνω-κάτω! Ο Σαμπαλέτα με ωραία ενέργεια από τα δεξιά σούταρε, ο Κένι απέκρουσε, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τη μπάλα, ανοίγοντας το σκορ και ξαναστέλνοντας στη θέση την... καρδιά των οπαδών της Σίτι. Παράλληλα, η Μπόλτον ισοφάριζε την Στόουκ και λίγα λεπτά αργότερα έπαιρνειπροβάδισμα και η ΚΠΡ βρισκόταν από τον παράδεισο στην κόλαση! Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο, με τους Πολίτες να έχουν πετύχει το σκοπό τους.

Οι Λονδρέζοι ήταν με την πλάτη στον τοίχο και αναγκαστικά έπρεπε να ρισκάρουν, αφού αν τα πράγματα έμεναν έτσι, πήγαιναν καρφί για την Τσάμπιονσιπ. Πριν προλάβουν ωστόσο να βγουν από το καβούκι τους, δέχτηκαν με... ευχαρίστηση το δώρο του Λέσκοτ! Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε με το κεφάλι την μπάλα προς τα πίσω, εκεί όπου βρισκόταν ο Σισέ, που με δυνατό σουτ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη! Το ματς πλέον ξεκινούσε από την αρχή και η αγωνία επέστρεφε, αλλά στο 55` λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα η αναμέτρηση! Ο Μπάρτον έδωσε αγκωνιά εκτός φάσης στον Τέβες πάνω στη γραμμή της περιοχής, με το ριπλέι να δείχνει πάντως ότι ο Αργεντινός τον προκάλεσε πρώτος. Ο οξύθυμος Άγγλος αποβλήθηκε και στη συνέχεια φεύγοντας πρόλαβε να κλοτσήσει από πίσω του Αγουέρο, να κουτουλήσει τον Κομπανί και να βριστεί με τον Μπαλοτέλι!

Η ουσία ήταν όμως, ότι η ομάδα του έπρεπε να συνεχίσει με 10 παίκτες! Ο Τέβες εκτέλεσε το φάουλ και ο Αγουέρο δεν κατάφερε από την περιοχή να σκοράρει. Στο 60` ο Κένι απέκρουσε το σουτ του «Απάτσι» και στη συνέχεια σταμάτησε την μπάλα πάνω στη γραμμή, με τους γηπεδούχους να ζητούν χέρι του Ονουόχα! Ο Χιουζ έριξε στο ματς τον Τραορέ αντί του σκόρερ Σισέ για να «μαζέψει» την ομάδα του και η επιλογή του δικαίωσε στο 66'! Ο Τραορέ έκανε μια επέλαση από τα αριστερά και έβγαλε τη σέντρα, όπου ο Μάκι «ξεχασμένος» στην περιοχή, έκανε με καρφωτή κεφαλιά το 2-1, παγώνοντας το Ιτιχάντ!

Από το σημείο αυτό, η Σίτι ξεκίνησε μία διαρκή πολιορκία, με τον Μαντσίνι να ενισχύει την επιθετική του γραμμή, περνώντας στο ματς τον Τζέκο αντί του Μπάρι. Το παιχνίδι της ομάδας του όμως ήταν πολύ προβλέψιμο. Στο 73` ο Κένι απέκρουσε το σουτ του Τέβες και στην επαναφορά η προσπάθεια του Σαμπαλέτα κόντραρε στα σώματα. Στο επόμενο λεπτό ο Αργεντινός δεν κατάφερε ξανά να κερδίσει τον Κένι και στο 76` άφησε τη θέση του στον Μπαλοτέλι. Ο Κένι δήλωσε ξανά παρών στο σουτ του Κένι και στον «κεραυνό» του Μπαλοτέλι από πλάγια θέση, ενώ στο 85` σταμάτησε και την κεφαλιά του Τζέκο.

Ο απίστευτος τερματοφύλακας της ΚΠΡ σταμάτησε και την εξ' επαφής κεφαιλιά του Μπαλοτέλι στο 90'! Οι αμυντικές προσπάθειες των παικτών του Χιουζ ήταν συγκινητικές, το γήπεδο είχε βουβαθεί, αλλά η Σίτι δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τζέκο στο 91' αναπτέρωσε τις ελπίδες της ομάδας του με κεφαλιά και στο 93' ο Αγουέρο κατάφερε να σταθεί όρθιος στην περιοχή και με τρομερό τελείωμα, έκανε το 3-2, δίνοντας το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς!

Πηγή: gazzetta.gr


Στο Σάντερλαντ οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ πανηγύριζαν άλλο έναν τίτλο, υπολόγισαν όμως χωρίς τις... καθυστερήσεις στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" και οι πανηγυρισμοί με τη νίκη για το πρωτάθλημα, μετατράπηκαν σε βουβαμάρα...

Πανηγυρισμοί και μετά βουβαμάρα...

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έκανε το χρέος του, καταρρίπτοντας τα προσωπικά ρεκόρ σε τέρματα σε μία σεζόν στο πρωτάθλημα (27) και σε όλες τις διοργανώσεις (34), ενώ λίγο αργότερα έχασε την ευκαιρία (δοκάρι) να "κλειδώσει" τη νίκη απέναντι στις "μαύρες γάτες". Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους, αλλά τα συναισθήματα των "κόκκινων διαβόλων" μεταβλήθηκαν πολλές φορές, ακούγοντας την εξέλιξη του σκορ πίσω στην πόλη τους. Αυτήν τη φορά, όμως, οι καθυστερήσεις του αγώνα τους "συνέλαβε" στο άλλο "στρατόπεδο" από εκείνο που βρίσκονταν στον τελικό του Champions League το 1998-1999, χάνοντας το 20ό πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια τους.

Στη μάχη του Champions League, η Άρσεναλ έκανε τα εύκολα δύσκολα, αφού η αδιάφορη Γουέστ Μπρομ, στο τελευταίο παιχνίδι με το Ρόι Χόντσον στον πάγκο, πριν ο πολύπειρος Άγγλος αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-1 (ο Γιόσι Μπεναγιούν είχε δώσει προβάδισμα στους Λονδρέζους). Όταν οι "κανονιέρηδες" αποτίναξαν τις τάσεις αυτοκαταστροφής, βρήκαν τα τέρματα που χρειάζονταν από 2 νεοφερμένους αμυντικούς, τους Αντρέ Σάντος και Λοράν Κοσιελνί (και τα 3 γκολ των φιλοξενούμενων από λάθη του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Μάρτον Φούλοπ, φτάνοντας στη νίκη 3-2 που τους στέλνει στην 3η θέση κι απευθείας στους ομίλους του Champions League.

... Read more »
Category: football | Views: 541 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-13 | Comments (0)

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, η Βέροια επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια, έπειτα από την άνετη νίκη της επί του Αγροτικού Αστέρα με 3-0. Με το ένα πόδι στα πλέι οφ Καλλιθέα και Πλατανιάς 
Και ξανά... "Βασίλισσα του Βορρά"! 

Βέροια - Αγροτικός Αστέρας 3-0

Ένα ημίωρο ήταν αρκετό για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αγροτικού Αστέρα η Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας άνοικε το σκορ στο 12' με αυτογκόλ του Ασπρίδη, διπλασίασε τα τέρματά της στο 19' με εξαιρετικό πλασέ του Γεωργιάδη και "κλείδωσε" το "τρίποντο" στο 31' με κοντινή προβολή του Κάντι.

Πλατανιάς - Αναγέννηση Επανομής 1-0

Με "χρυσό" σκόρερ τον Μάρκο Μαραγκουδάκη, ο οποίος επανήλθε από τον τραυματισμό του, ο Πλατανιάς έκαμψε την αντίσταση της Αναγέννησης Επανομής και έκανε ακόμη ένα βήμα για την είσοδο στα πλέι οφ. Το γκολ σημειώθηκε στο 63ο λεπτό με κεφαλιά του 30χρονου επιθετικού, έπειτα από σέντρα του Μαρτσάκη.

ΑΕΛ - Καλλιθέα 0-1

Το σημαντικότερο βήμα για να μπει στα πλέι οφ έκανε η Καλλιθέα που πέρασε νικηφόρα από το "AEL FC ARENA". Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Καλτσάς εκτέλεσε φάουλ και ο Φαρινόλα με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στην αθηναϊκή ομάδα.

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

Βύζας Μεγάρων - Φωκικός 0-0

Καλλονή - Αναγέννηση Γιαννιτσών

ΑΕΛ - Καλλιθέα 0-1

(60' Φαρινόλα)

Πανσερραϊκός - Ηρακλής Ψαχνών 1-0

(44' Μπανγκουρά)

Πιερικός - Θρασύβουλος 1-2

(76' αυτ. Σύρος / 71' Νικολάου, 72' Βλάχος)

Πλατανιάς - Αναγέννηση Επανομής 1-0

(63' Μαραγκουδάκης)

Βέροια - Αγροτικός Αστέρας 3-0

(12' αυτ. Ασπρίδης, 19' Γεωργιάδης, 31' Κάντι)

Καλλονή - Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-3

(29', 65' Μανούσος, 58' Λεοζίνιο / 21' Τσικνίδης, 26' Μπαξεβάνος, 64' πεν. Ιορδανίδης)

Πηγή: contra.gr

Category: football | Views: 473 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-13 | Comments (0)

Με πρώτο γκολ στην καριέρα του Σκόνδρα, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ και έδωσε την πρώτη νίκη στους Περιστεριώτες στα πλέι οφ. 

Δύο δοκάρια μοιράστηκαν αμφότερες οι πλευρές. Φωνάζουν οι γηπεδούχοι για πέναλτι στον Μήτρογλου.

Σκόνδρας, Καφές, Κωνσταντόπουλος, Μήτρογλου
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΑΕΚ 1-0 

Σημαντικός ήταν ο αγώνας του Περιστερίου και για τις δύο ομάδες. Για τον Ατρόμητο, η νίκη ήταν μονόδρομος προκειμένου να μπει ξανά στην διεκδίκηση μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων (1η-2η), ενώ για την ΑΕΚ η νίκη σε περίπτωση που δεν περάσει με νίκη ο ΠΑΟΚ από το ΟΑΚΑ, σημαίνει και πρώτη θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Τόμας, Δημούτσος (Αναστάσακος 63'), Οικονόμου (Σφακιανάκης 46'), Μπρίτο, Επστάιν, Μήτρογλου, Πίτου Γκαρσία, Ιγκλέσιας (Καραμάνος 73')

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Μανωλάς, Καράμπελας, Λεονάρντο, Καφές, Μπουγαΐδης, Λυμπερόπουλος (Κλωναρίδης 46' - Μπέλεκ 86'), Μάκος, Γεωργέας, Βάργκας (Κάρλος 65'), Γκούντγιονσεν

Category: football | Views: 544 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-13 | Comments (0)

Ο Ολυμπιακός νίκησε 12-9 τη Χίο στον τρίτο μεταξύ τους ημιτελικό και πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς της Α1 ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τη Βουλιαγμένη.

Σε μια συγκλονιστική σειρά που κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν αυτή για τη διεκδίκηση του βαρύτιμου τροπαίου, οι ερυθρόλευκοι έκαναν το… καθήκον τους και θα έχουν την ευκαιρία για μια ακόμη χρονιά, έστω και με μειονέκτημα έδρας, να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη θα διεκδικήσουν για δεύτερη διαδοχική χρονιά το τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας, με τους «μπέμπηδες» αυτή τη φορά να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας. Η εκκίνηση στη σειρά των τελικών θα γίνει από το κολυμβητήριο του Λαιμού στις 23 Μαΐου, ενώ θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις στις 26 και 30 Μαΐου και 1η και 3 Ιουνίου, αν χρειαστεί. Ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες.

Τις ίδιες ημερομηνίες, οι ηττημένοι των ημιτελικών, Χίος και Παναθηναϊκός θα αγωνιστούν για την 3η θέση, με τους νησιώτες να έχουν το πλεονέκτημα, ως 3οι της κανονικής περιόδου.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 3-2, 4-4

Τα γκολ:

Ολυμπιακός (Βλάχος): Φουντούλης Γιάννης 3, Μάζης 3, Μπλάνης 2, Κόλιανιν 2, Μουρίκης 1, Δελακάς 1

Χίος (Βολτυράκης): Μιράλης 3, Θεοδωρόπουλος 3, Ντόσκας 1, Βιτέλας 1, Φουντούλης Γιώργος 1


Category: polo | Views: 653 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-13 | Comments (1)

Σε ένα εντυπωσιακό γκραν πρι στην πίστα της Βαρκελώνης, ο Παστορ Μαλτνονάντο άντεξε στην πίεση του Αλόνσο και με την βοήθεια της στρατηγικής της Williams πήρε την παρθενική του νίκη στην F1. Τρίτος ο Κίμι Ραϊκόνεν, εγκατέλειψε ξανά ο Μίκαελ Σουμάχερ. Πέντε διαφορετικοί νικητές στους πέντε πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος!


Την πρώτη του νίκη στη Formula 1 πανηγύρισε ο Παστόρ Μαλδονάδο, στην πίστα της Βαρκλεώνης. Ο πιλότος της Williams άφησε στη δεύτερη θέση τον Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος πίεσε για τη νίκη, χωρίς να καταφέρει να τον προσπεράσει. Στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Κίμι Ραϊκόνεν.

Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν οι Γκροσεάν και Κομπαγιάσι, ενώ στην όγδοη θέση βρέθηκε ο Λιουίς Χάμιλτον, ο οποίος εκκίνησε από την τελευταία θέση. Στην ένατη θέση ο έτερος πιλότος της McLaren, Τζέισον Μπάτον, ενώ έκτος τερμάτισε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Μετά από αυτά τα αποτελέσματα, ο Αλόνσο έπιασε τον Φέτελ στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 61 βαθμούς.

Τον αγώνα εγκατέλειψαν οι Πέρεζ, Πικ, Κάρθικεϊαν και Σουμάχερ. Ο Γερμανός πιλότος στον 13ο γύρο έπεσε πάνω στον Μπρούνο Σένα, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει, χωρίς να λείψουν τα νέυρα.

Αναλυτικά:

1 Pastor Maldonado-WILLIAMS 1:29.735
2 Fernando Alonso-FERRARI 1:29.598
3 Kimi Raikkonen-LOTUS 1:27.943
4 Romain Grosjean-LOTUS 1:27.852
5 Kamui Kobayashi-SAUBER 1:30.126
6 Sebastian Vettel-RED BULL 1:28.468
7 Nico Rosberg-MERCEDES 1:32.740
8 Lewis Hamilton-MCLAREN 1:32.438
9 Jenson Button-MCLAREN 1:32.052
10 Nico Hulkenberg-FORCE INDIA 1:31.606
11 Mark Webber-RED BULL 1:31.322
12 Jean-Eric Vergne-TORO ROSSO 1:32.114
13 Daniel Ricciardo-TORO ROSSO 1:30.172
14 Paul di Resta-FORCE INDIA 1:31.291
15 Felipe Massa-FERRARI 1:31.233
16 Heikki Kovalainen-CATERHAM 1:31.352
17 Vitaly Petrov-CATERHAM 1:31.618
18 Timo Glock-MARUSSIA 1:31.070
19 Pedro de la Rosa-HRT 1:31.887
20 Sergio Perez-SAUBER STOP
21 Charles Pic-MARUSS ... Read more »
Category: cars | Views: 599 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-13 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz