Friday, 2024-04-26, 4:22 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 24
Σε ένα ματς που όμοιό του δεν έχει υπάρξει φέτος, ο Φοίνικας Σύρου έμεινε ζωντανός στην διεκδίκηση του τίτλου. Οι νησιώτες επικράτησαν του Ηρακλή με 3-2 και μείωσαν σε 2-1 νίκες.
Αύριο Τετάρτη ο τέταρτος τελικός (19:00).
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ- ΗΡΑΚΛΗΣ 3-2

Αύριο ο τελικός με τους γηπεδούχους να επιδιώκουν την ισοφάριση και τον Ηρακλή την τρίτη νίκη, που θα τον στέψει πρωταθλητή Ελλάδας ύστερα από τέσσερα χρόνια.

Τα σετ: 16-25, 25-18, 25-19, 20-25, 15-12
Category: volei | Views: 595 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-24 | Comments (0)

Ο Γιάννης Φετφατζίδης του Ολυμπιακού και ο Εμιλιάνο Βίλα του ΠΑΣ Γιάννινα πήραν τα βραβεία της 30ης αγωνιστικής της Super League

Ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Εμιλιάνο Βίλα πήραν τα βραβεία της 30ης αγωνιστικής της Super League, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Το γκολ του μέσου του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο ήταν το καλύτερο της τελευταίας αγωνιστικής, ενώ ο Βίλα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Super League και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 30η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ:

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP

Εμιλιάνο Βίλα (ΠΑΣ Γιάννινα) 60,39%

Στέφανο Ναπολεόνι (Λεβαδειακός) 29,40%

Πέτρος Μάνταλος (Skoda Ξάνθη) 10,21%

... Read more »

Category: football | Views: 543 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-24 | Comments (0)

Ο Ολυμπιακός επέβαλε το παιχνίδι του στο δεύτερο ημίχρονο, επιβλήθηκε του μαχητικού Πανιωνίου στο ΣΕΦ με 83-67 και έκανε το 1-0. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 83-67

Χωρίς να παρουσιάσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε καταφέρνοντας να επικρατήσει του μαχητικού Πανιωνίου με 83-67 για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης των πλέι-οφ.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς παρουσιάστηκαν νωθροί στο πρώτο ημίχρονο απέναντι σε έναν αποφασισμένο και μαχητικό Πανιώνιο ο οποίος μάλιστα είχε τον έλεγχο του ματς για περίπου 25 λεπτά. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, έχοντας τους Σπανούλη, Ντόρσεϊ αλλά και τον Γιώργο Πρίντεζη, σε καλή μέρα.

Το επόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων θα γίνει την Πέμπτη (26/04) στις 17:00 στο ΣΕΦ.

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 42-38, 67-54, 83-67.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 8, Λο 5, Άντιτς 9(1), Σπανούλης 13, Ντόρσεϊ 13, Κέσελ 9(1), Γκετσεβίτσιους 10(2), Γλυνιαδάκης, Πρίντεζης 12, Παπανικολάου, Μάντζαρης 2, Σλούκας 2.

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 8(1), Κις 14(2), Αθανασούλας 2, Ντίμπλερ 17(2), Καββαδάς 6, Ιωάννου 5(1), Σαρικόπουλος 2, Νάτζφεϊ 7(1), Παραγιός, Μπάρλος 6.

Category: basket | Views: 558 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-24 | Comments (0)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με μεγάλη ευκολία του Κολοσσού (103-67) στο ΟΑΚΑ και έκανε το 1-0 στην σειρά, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της ημιτελικής φάσης της Α1. Τραυματίστηκε ο Μπατίστ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΚΟΛΟΣΣΟΣ 103-67

Ο Παναθηναϊκός παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ ανά διαστήματα επικράτησε εύκολα του Κολοσσού Ρόδου στο ΟΑΚΑ με 103-67 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς. Κορυφαίοι για τους «πράσινους» οι Βουγιούκας και Καϊμακόγλου με 13 πόντους αντίστοιχα.  Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στους "θαλασσί” και αν δεν υπήρχε και ο τραυματισμός του Μπατίστ όλα θα ήταν ιδανικά για τον Ομπράντοβιτς.

Ο Αμερικανός τραυματίστηκε στο τέταρτο λεπτό -του πρώτου ημιτελικού της Α1- κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ, με προορισμό το νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Ο Μάικ Μπατίστ υπέστη θλάση α' βαθμού στον δικέφαλο μηριαίο του δεξιού ποδιού του και στη χειρότερη των περιπτώσεων θα χάσει το υπόλοιπο της σειράς.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 53-32, 82-50, 103-67

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 6, Περπέρογλου 9(1), Μπατίστ 2, Λόγκαν 11(1), Σάτο 6, Τσαρτσαρής 8(1), Διαμαντίδης 6(1), Βουγιούκας 13, Καλάθης 8(1), Σμιθ 9(1), Καϊμακόγλου 13(3), Γιασικεβίτσιους 12(2).

Κολοσσός Ρόδου (Φραγκιάς): Λιακόπουλος 3(1), Χάτεν 4, Καλαϊτζής, Πάνος 9, Γεωργαλλής, Ασημακόπουλος 12, Μπόικιν 6, Χαρίσης 2, Τσάμης 10(1), Χόπσον 19, Κομποδιέτας 2.


Category: basket | Views: 566 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-24 | Comments (0)

Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν την Τρίτη ο Ολυμπιακός και ο Ατρόμητος, άπαντες μίλησαν σε ενωτικό κλίμα και κάλεσαν τον κόσμο να πάει το Σάββατο στο γήπεδο χωρίς να ανησυχεί για ευτράπελα - "Φοβάμαι μόνο τους προβοκάτορες”, τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός – Σπανός: Να γίνει τελικός...γιορτή.

Σαν μια γιορτή του ποδοσφαίρου θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου, σύμφωνα με τους προέδρους, τους προπονητές και τους παίκτες των δυο ομάδων. Το παρών από την πλευρά των "ερυθρόλευκων” έδωσε ο πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Βασίλης Τοροσίδης, ενώ από την πλευρά των "κυανόλευκων” μίλησαν ο πρόεδρος Γιώργος Σπανός, ο Γιώργος Δώνης και ο Γιάννης Σκόνδρας. Επίσης, το "παρών” έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός: "Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και ο τελικός Κυπέλλου θα πρέπει να αποτελεί μία τέτοια. Να έχουμε μία άψογη συνεργασία με την Αστυνομία και την ΕΠΟ, ώστε να μην επαναληφθούν τα περσινά. Αντίπαλοι με τον Ολυμπιακό είμαστε μόνο στο γήπεδο. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός. Πρέπει να είναι ένας τελικός διαφήμιση και προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθούμε. Όλοι μαζί να κάνουμε έναν τελικό-γιορτή, που θα μείνει στη μνήμη των φιλάθλων".
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης: "Θέλουμε να αναβαθμίσουμε το θεσμό του Κυπέλλου. Ο κόσμος να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να μην αμαυρωθεί από τον κόσμο μία τέτοια γιορτή. Είμαι σίγουρος ότι κανένας φιίλαθλος του Ολυμπιακού δεν θα κάνει το παραμικρό, ελπίζω και του Ατρομήτου. Ωστόσο, υπάρχουν προβοκάτορες, που μπορεί να προσπαθήσουν να χαλάσουν αυτόν τον τελικό. Θέλουμε να προτείνουμε στην ΕΠΟ να αγοράσουμε εισιτήρια μιας επιπλέον θύρας, που θα φιλοξενήσει παιδιά από σχολεία του Πειραιά και ακαδημίες του Ολυμπιακού. Ο καλύτερος να νικήσει".

Γιώργος Δώνης: "Ο κάθε τελικός σε οποιαδήποτε χώρα είναι γιορτή. Να τον απολαύσουμε και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων να παραμείνουν και μετά το τέλος του αγώνα και να σεβαστούν το νικητή. Αυτή είναι η ουσία, να υπάρχει σεβασμός".

Ερνέστο Βαλβέρδε: "Θα επαναλάβω όσα ακούστηκαν νωρίτερα. Είμαστε δύο ομάδες που έχουμε κάνει μία καλή σεζόν και το Σάββατο θα παρακολουθήσουμε έναν από τους καλύτερους αγώνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Ελπίζουμε να προσφέρουμε στους φιλάθλους ένα αξιοπρεπές παιχνίδι, που θα μπορούν όλοι να απολαύσουν. Να είμαστε στο γήπεδο για να στηρίξουμε με ενθουσιασμό και πάθος τις δύο ομάδες και να παρακολουθήσουμε ωραίο θέαμα".
Views: 591 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-24 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz