Friday, 2024-04-19, 9:45 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 23
Έκανε το 2-0 η ΤΣΣΚΑ
ΤΣΣΚΑ.Μ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ  79-60
Μια νίκη από το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα απέχει πλέον η ΤΣΣΚΑ. 
Η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας έκανε το 2-0 επί της Μπιλμπάο, επικρατώντας στη Μόσχα με 79-60. 
Την προσεχή Τετάρτη (28/3) θα προσπαθήσει να πάρει και την τρίτη νίκη της απέναντι στους Βάσκους στη «Bilbao Arena».  
Category: football | Views: 511 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-23 | Comments (0)

Η ΕΑ Πατρών ηττήθηκε με 1-3 από τον Εθνικό, ενώ ο Παναθηναϊκός πήρε δύο σετ κόντρα στον ΠΑΟΚ και θα παλέψει για την παραμονή στα πλέι άουτ με τους Πατρινούς. Τρίτος ο Ολυμπιακός, με αβαντάζ έδρας ο Φοίνικας.

Στα πλέι άουτ θα κριθεί τελικά η παραμονή είτε του Παναθηναϊκού είτε της ΕΑ Πατρών στη Volleyleague.

... Read more »

Category: volei | Views: 538 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-23 | Comments (0)

Βαριά ήττα με 3-0 υπέστη στην Καλλιθέα ο πρωτοπόρος Πανθρακικός και κινδυνεύει να υποχωρήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αν η Βέροια πάρει τουλάχιστον ισοπαλία εκτός έδρας το Σάββατο με την ΑΕΛ.

Η ομάδα της Κομοτηνής διένυε περίοδο εξαιρετικής φόρμας της τελευταίες εβδομάδες, όμως η κάθοδός της στο λεκανοπέδιο της Αττικής φαίνεται πως τη... «βραχυκύκλωσε».

Η Καλλιθέα με σπουδαία εμφάνιση δεν τις επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα να αμφισβητήσει την ανωτερότητά της και με τη νίκη της αυτή σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Μιχαλόπουλος στο 7’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ οι Κατσίκης και Ντιαλό σε διάστημα τριών λεπτών στην επανάληψη (63’ και 65’) διαμόρφωσαν το τελικό 3-0.

Γκέλα έκανε και ο τρίτος της βαθμολογίας Πλατανιάς, που παρέμεινε για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη. Η ομάδα της Κρήτης ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Θρασύβουλο, ο οποίος παλεύει για να μείνει μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ισόπαλο ήταν το αποτέλεσμα και στην αναμέτρηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών με τον Ηρακλή Ψαχνών, με τον δείκτη του σκορ όμως σε αυτή να «κολλάει» στο μηδέν.

Σπουδαία διπλά πήραν Πανσερραϊκός (0-1) και Καλλονή (1-3) κόντρα σε Αναγέννηση Επανωμής και Αγροτικό Αστέρας, αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (23/3)
Θρασύβουλος - Πλατανιάς Χανίων 1-1 
(34' Ντακόλ - 65' Μαραγκουδάκης)

Αγροτικός Αστέρας - Καλλονή 1-3 
(77' Παμπόε - 42' Ζουρούδης, 73' Λεοζίνιο, 90'+3' Μανούσος)

Αναγέννηση Επανωμής - Πανσερραϊκός 0-1 
(84' Σαλαμαστράκης)

Καλλιθέα - Πανθρακικός 3-0
(7' 63' Μιχαλόπουλος, 65' Ντιαλό)

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Φωκικός - Διαγόρας (Αναβολή)

Εθνικός Αστέρας - Βύζας Μεγάρων (Αναβολή)

Παναχαϊκή - Πιερικός  0-0  


Σάββατο (24/3)
15:00 Λάρισα - Βέροια (Αναβολή)

Category: football | Views: 551 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-23 | Comments (0)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Α.Ε.Κ  3-0
Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών για δεύτερη διαδοχική χρονιά πανηγύρισε ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός, κερδίζοντας στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης στο κλειστό του Ρέντη, την μαθηματικά πρωταθλήτρια ΑΕΚ με 3-0.
Οι «ερυθρόλευκες» ανάγκασαν την Ένωση στην πρώτη εφετινή ήττα της (έστω και στο Κύπελλο) και τους στέρησαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το πρώτο νταμπλ της ιστορίας τους.
Έτσι, ο Ολυμπιακός, όπως και πέρυσι στον τελικό της Σάμου, νίκησε την Ένωση στο Κύπελλο και πλέον στρέφει το βλέμμα στον τελικό με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει στις 7 Απριλίου στην Πρέβεζα.

Τα σετ: 25-21, 25-17, 25-22
Category: volei | Views: 515 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-23 | Comments (0)

Ακέφαλος και χωρίς λεφτά ο Παναθηναϊκός. Σωρηδόν οι παραιτήσεις στο Δ.Σ., αποσύρει τα λεφτά του ο Βγενό, δεν δανείζουν Πολέμης, Βασιλάκης. Νέα Γ.Σ. για νέο Δ.Σ. προανήγγειλε ο Γόντικας. Ο Παναθηναϊκός θα είναι ακέφαλος μέχρι τις 18 Απριλίου.

 

Καταστροφικό αποδείχθηκε το ΔΣ του Παναθηναϊκού, καθώς έληξε με παραιτήσεις όλων των μελών του, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου του, Δημήτρη Γόντικα.

Τα πρώτα πέντε μέλη που παραιτήθηκαν ήταν οι Χατζηνικολάου, Λουμίδης, Τζήμας, Ελευθεράκης και Λομβάρδου, ενώ ακολούθησαν όλοι οι υπόλοιποι, πλην των Δομάζου, Κωνσταντίνου, Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου.

Θανάσης Γιαννακόπουλος:

Κατά την έξοδό του από το ΔΣ, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πέταξε βέλη κατά όσων υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, αλλά και όσων πήραν πίσω τα λεφτά τους.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ τόνισε μεταξύ άλλων: "Βλέπω τα πράγματα στον Παναθηναϊκό από μέσα και όχι απ' έξω. Είναι πολύ δύσκολα, για να μην πω ότι ο Παναθηναϊκός είναι στα πρόθυρα της διάλυσης. Άκουσα πράγματα ανήκουστα και δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Άλλοι παραιτούνται, άλλοι παίρνουν τα λεφτά τους πίσω και κανένας δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό. Κατά τη δική μου άποψη πάντοτε και αυτό θέλω να το τονίσετε. Αυτά είναι προσωπικές μου απόψεις και όχι απόψεις του ΔΣ. Βλέπω ότι ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Μεγάλη κουβέντα, αλλά αληθινή. Δεν μπορεί κάποιοι που θέλουν να λένε ότι είναι καλοί Παναθηναϊκοί να θέλουν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω και άλλοι να παραιτούνται. Επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος τους ήρθε και τέσσερις - πέντε θέλουν να παραιτηθούν;

Άλλοι μεν παραιτούνται λόγω των φιλάθλων και άλλοι για να μην έχουν ποινικές ευθύνες. Εγώ αυτά τα πράγματα δεν τα καταλαβαίνω. Δεν κάνω τον ξερόλα. Δεν κάνω τον καλό Παναθηναϊκό, αλλά μου είναι αδιανόητο με τα 30-35 χρόνια που είμαι στον Παναθηναϊκό να βρίσκομαι σε τέτοιες καταστάσεις".

Δημήτρης Γόντικας:

«Εμείς πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Απευθυνθείτε στους μετόχους», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Δημήτρη Γόντικα προς τους εκπροσώπους του Τύπου...

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά πλέον δεν υπάρχουν τα ελάχιστα εχέγγυα για να δουλέψουμε. Με αυτές τις εξελίξεις δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας αυτό το διάστημα, την ομάδα και τον προπονητή που κράτησαν την ομάδα όρθια. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, παραιτούμαστε για να ευαισθητοποιηθούν οι ιδιοκτήτες. Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να βρει τον δρόμο του. Οι εξελίξεις θα τρέξουν στις 18 Απριλίου. Τότε θα γίνει, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα, νέα Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου ΔΣ. Είναι προφανείς οι λόγοι που δεν μπορούμε να συνεχίσουμε», είπε αρχικά ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Όσο για την UEFA και το τι θα γίνει στο εξής, είπε: «Έχουν δρομολογηθεί κινήσεις και θα γίνει κάποια προσπάθεια. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια, πλέον απευθυνθείτε στους μετόχους. Το τελευταίο που μπορώ να σας πω ως πρόεδρος είναι ότι θα πάω να μεταφέρω στους παίκτες της εξελίξεις».

Ανδρέας Βγενόπουλος:

... Read more »

Category: football | Views: 524 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-23 | Comments (0)

Ένα γκολ για highlights σημειώθηκε στην Αργεντινή, με τον Λούκας Λιχτ της Ρασίνγκ Κλουμπ να εκθέτει τον τερματοφύλακα της Πατρονάτο, βρίσκοντας δίχτια με λόμπα από τα 50 μέτρα.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΚΟΛ:

Category: football | Views: 529 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-23 | Comments (0)

ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΖΩΗΣ Η ΣΤΗΝ Α2'
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ
Ο Παναθηναϊκός παίζει σήμερα (19:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή στη Volleyleague (μέσω των play out) γνωρίζοντας όμως ότι δεν έχει την τύχη στα χέρια του (αφού θα πρέπει να έχει απώλεια βαθμού ή βαθμών κι η ΕΑΠ), την ίδια ώρα που ο ΠΑΟΚ επιζητά τη νίκη (και παράλληλα με τη σειρά του την απώλεια βαθμών της Λαμίας) για να μπορέσει να καταλάβει την 5η θέση της βαθμολογίας.
ΕΑΠ-ΕΘΝΙΚΟΣ.ΑΛ
Την ίδια ώρα, η ΕΑΠ, μετά το ρεπό της περασμένης εβδομάδας επιστρέφει σε δράση υποδεχόμενη τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι αναζητούν το τρίποντο για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους και του χρόνου στην κατηγορία, αποφεύγοντας τη διαδικασία των play out, ενώ οι Θρακιώτες θέλουν τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για να προλάβουν τα play off.
Tελευταία αγωνιστική (22η αγωνιστική)Παρασκευή 23/3/2012
19.00: Άρης - Παμβοχαϊκός
19.00 : Λαμία - Φοίνικας Σ.
19.00: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
19.00: ΕΑΠ - Εθνικός Αλεξ.
19.00: Ηρακλής - Ολυμπιακός
Category: volei | Views: 545 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-23 | Comments (0)

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Παρασκευής (21:45, NET) συγκρούεται στο "Παλαέστρα" με την Σιένα, όπου δίχως πίεση θα κυνηγήσει το 2-0 στην προημιτελική σειρά.
Εντυπωσιασμένος ο Στόουνρουκ με Ολυμπιακό
ΣΙΕΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ PART 2
Οι Ιταλοί αναζητούν μια πειστική νίκη στο δεύτερο παιχνίδι στο "Παλαέστρα", προκειμένου να ανακτήσουν την ψυχολογία τους και να έρθουν την επόμενη εβδομάδα στο ΣΕΦ, όπου με μια νίκη θα αποκτήσουν το δικαίωμα για ένα ακόμη ματς στην Τοσκάνη.
Αντίθετα στον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι πολύ πιο ήρεμα και οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν δίχως την παραμικρή πίεση στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κυνηγήσουν τη νίκη και το 2-0. Κάθε άλλο. Όμως οι Πειραιώτες αυτή την φορά δεν θα είναι με την πλάτη στον τοίχο και θα έχουν την ψυχολογική άνεση να κινηθούν πιο εύκολα μέσα στο παρκέ! Γεγονός που ίσως τους καθιστά ακόμη πιο επικινδύνους, σε συνδυασμό με την πίεση την οποία θα αγωνιστούν οι παίκτες της Σιένα.
Category: basket | Views: 441 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-23 | Comments (0)

ΣΤΟ -10 ΠΛΕΟΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 
Βαριά η "καμπάνα" για τον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. -3 φέτος, -2 του χρόνου, Τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, πρόστιμο και χάνει το ματς με 0-3.

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό το οποίο διακόπηκε στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, η "πράσινη" ΠΑΕ τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, με αφαίρεση δύο βαθμών από το επόμενο, με τέσσερις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών με πρόστιμο 252.500.00 ευρώ και χάνει το ματς στα χαρτιά με 0-3!

Αναλυτικά η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League:

"Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Βάσει των αναφερομένων στο από 18/3/2012 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και της συνημμένης και συγκοινοποιούμενης υπ΄αριθμ. πρωτ. 9934/2012 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη 22-3-2012 και ώρα 13:00 και συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία":  Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:

"Η εγκαλουμένη ΠΑΕ ηττήθηκε με τέρματα 0-3, τιμωρεί αυτήν με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Επίσης, επιβάλλει ποινή διεξαγωγής τεσσάρων (4) αγώνων χωρίς θεατές και  συνολική χρηματική ποινή διακοσίων πενήντα δύο χιλιάδων πεντακοσίων (252.500,00) ευρώ".

Η Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής έκρινε πως ο αγώνας διεκόπη με υπαιτιότητα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και για τον λόγο αυτό την τιμώρησε με το άρθρο 21 του ΚΑΠ που προέβλεπε αφαίρεση βαθμούς.
Category: football | Views: 486 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-23 | Comments (0)

Η Ούνιξ Καζάν πέταξε στα σκουπίδια μια τεράστια ευκαιρία να κάνει το «μπρέικ» 
Η Μπαρτσελόνα πλέον το Φαβορί 2-0.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΟΥΝΙΞ.Κ  66-63

Με δύο ολέθρια λάθη στα τελευταία 50 δευτερόλεπτα έδωσε το δικαίωμα στην Μπαρτσελόνα να κερδίσει το δεύτερο ματς της σειράς (66-63), να κάνει το 2-0 και να χρειάζεται μία νίκη στα επόμενα τρία ματς προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης.

Με το σκορ στο 61-61 και με 52'' να υπολείπονται για το τέλος, ο Πέροβιτς έκλεψε τη μπάλα από τη λάθος πάσα του Γκριρ και με 2/2 βολές έκανε το 63-61 για τους Ισπανούς. Στην αμέσως επόμενη επίθεση ήταν η σειρά του Βερεμένκο να κάνει λάθος με τον Πιτ Μάικαλ να κλέβει τη μπάλα στα 26 δευτερόλεπτα.

Category: basket | Views: 539 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-23 | Comments (0)

ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
LIVE: Παναθηναϊκός - Μακάμπι 64-73  
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΑΚΑΜΠΙ.ΤΒ  92-94 (83-83)

Ο Ομπράντοβιτς είχε προειδοποιήσει ότι η Μακάμπι θα αντιδράσει μετά την... ταπείνωσή της στον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα και -δυστυχώς- για τον Παναθηναϊκό, αποδείχθηκε αληθινός, αφού οι Ισραηλινοί στον 2ο αγώνα του ΟΑΚΑ παρουσιάστηκαν αγνώριστοι (προς το καλύτερο), έσπασαν το πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού κερδίζοντας  στην παράταση 94-92 και ισοφάρισαν τη σειρά στο 1-1. 
Πλέον, οι «πράσινοι» καλούνται να κερδίσουν μέσα στο Τελ Αβίβ τουλάχιστον μία φορά στα επόμενα δύο ματς. 
Οι Ισραηλινοί από την 3η περίοδο και μετά έλεγχαν το παιχνίδι και έφτασαν ακόμα και στο +10. Ο Παναθηναϊκός όμως με τους Καϊμακόγλου (20 π), Τσαρτσαρή (12 π) και Γιασικεβίτσιους (15 π) στα τελευταία λεπτά, ανέτρεψε την κατάσταση και το ματς πήγε στην παράταση (83-83). Εκεί, ο Μπλου ανέλαβε δράση…Με δύο εκπληκτικά τρίποντα από πολύ μακρινή απόσταση, «πάγωσε» το γεμάτο ΟΑΚΑ, έδωσε στην ομάδα του την νίκη, έκανε το «break» και έδωσε στην ομάδα του το δικαίωμα να φέρει την σειρά στην έδρα της έχοντας το σκορ της σειράς στο 1-1. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:


Category: basket | Views: 503 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-22 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz