Sunday, 2024-04-28, 9:53 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 20 » Υπόκλιση στον άνθρωπο Τζόκοβιτς
4:30 PM
Υπόκλιση στον άνθρωπο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αντιμετώπισε τον πόνο του εκεί όπου αισθάνεται καλύτερα. Μέσα στο γήπεδο! Ο Σέρβος τενίστας έδειξε το μέγεθος του επαγγελματισμού του, μπαίνοντας στο γήπεδο να αγωνιστεί λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του παππού του.

Στο Μόντε Κάρλο αντιμετώπισε τον Αλεκσάντρ Ντολγκοπόλοβ, Νο21 στον κόσμο και νίκησε με 2-6, 6-1, 6-4. Το παιχνίδι διακόπηκε λόγω βροχόπτωσης στις αρχές του β' σετ. Μετα το τέλος του ματς σήκωσε το βλέμμα του προς τον ουρανό και αφιέρωσε τη νίκη του στο αγαπημένο του πρόσωπο.

Ο Τζόκοβιτς πέρασε στα προημιτελικά του τουρνουά και θα παίξει με τον Ολλανδό Ρόμπιν Χάασε (6-2, 6-3 τον Βραζιλιάνο Τόμας Μπελούτσι), ωστόσο ενδέχεται να μην αγωνιστεί και να επιστρέψει στην πατρίδα του για το τελευταίο αντίο στον παππού του, στο σπίτι του οποίου πέρασε τα παιδικά χρόνια του.

Στη διεκδίκηση του έβδομου συνεχόμενου τίτλου του βρίσκεται ο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός χρειάστηκε 60 λεπτά για να νικήσει 6-1, 6-1 τον Μιχαήλ Κουκούσκιν από το Καζακστάν. Θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Ελβετό Σταν Βαβρίνκα (6-3, 6-3 τον Ισπανό Νικολάς Αλμάγρο).

Το εισιτήριο για τους "8" πήραν ο Άντι Μάρεϊ και Τόμας Μπέρντιχ. Ο Σκωτσέζος προκρίθηκε μετά την αποχώρηση του αντιπαλου του, Ζουλιέν Μπενετό στο πρώτο σετ. Ο Γάλλος γλίστρησε κι ενώ το σκορ ήταν 5-5. Ο Μπέρντιχ νίκησε 2-6, 6-2, 6-4 τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι.

Οι Γάλλοι θα έχουν εκπρόσωπο στα ημιτελικά μετά την πρόκριση των Τζο-Βιλφριντ Τσόνγκα και Ζιλ Σιμόν στους "8". Ο Τσόνγκα επικράτησε 7-6 (9-7), 6-2 του Φερνάντο Βερδάσκο και ο Σιμόν νίκησε τον Σέρβο Γιάνκο Τιπσάρεβιτς με 6-0, 4-6, 6-1.

Views: 539 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 4.5/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz