Monday, 2024-04-29, 12:30 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » May » 10 » ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ! ΓΚΟΛΑΡΕΣ ΦΑΛΚΑΟ!
0:14 AM
ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ! ΓΚΟΛΑΡΕΣ ΦΑΛΚΑΟ!
Με δύο γκολάρες του Φαλκάο και μία του Ντιέγκο η Ατλέτικο νίκησε 3-0 την Μπιλμπάο στον τελικό και κατέκτησε το 2ο Europa League στα 3 τελευταία χρόνια. Ξανά ήρωας και πρώτος σκόρερ ο Φαλκάο, όπως και πέρσι με Πόρτο !

Με τον Φαλκάο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο πρώτο 45λεπτο στο Βουκουρέστι, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε... διαφορά ασφαλείας από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με δύο γκολ. Ο Κολομβιανός ήταν σε μεγάλα κέφια και μόλις στο πέμπτο λεπτό, με προσωπική ενέργεια, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του (1-0)! Στη συνέχεια οι παίκτες τη Αθλέτικ ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν την Ατλέτικο, που όμως ήταν καλά στημένη στο γήπεδο και δεν τους επέτρεψε να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις.

Το ακριβώς αντίθετο, μάλιστα καθώς στο 34΄ ο Φαλκάοξαναχτύπησε, διπλασιαζόντας τα τέρματα για την ομάδα του (2-0)! Ο Αρντά Τουράν γύρισε ωραία την μπάλα στον Κολομβιανό, με τον τελευταίο να ελευθερώνεται με ωραία ντρίπλα και με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής να πετυχαίνει ένα ακόμα γκολ, το 12 σε 15 φετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες...

Το σκορ, πάντως, δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μπιέλσα πίεσαν από την αρχή, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν κάτι καθώς αν μη τι άλλο τους έλλειπε η φρεσκάδα, με αποτέλεσμα εύκολα οι ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο να διατηρούν το προβάδισμά τους. Η Αθλέτικ θα μπορούσε να τα βάλει και με την τύχη της, καθώς ανάμεσα από το 70΄ και το 80΄ θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα γκολ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Κάτι που δεν έγινε, ενώ σε μία αντεπίθεση παραλίγο ο Φαλκάο να κάνει το 3-0, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ. Ο Κολομβιανός, όμως, είδε το σουτ του να καταλήγει στο δοκάρι...

Στα τελευταία λεπτά η κούραση ήταν εμφανής στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, περισσότερο όμως σε εκείνους της Αθλέτικ. Ο Ντιέγκο, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα! Ο Βραζιλιάνος άσος "χόρεψε" τρεις παίκτες τηςΑθλέτικ μέσα στην περιοχή και με φοβερό σουτ έγραψε το 3-0, στο 84΄, σφραγίζοντας την κατάκτηση του φετινού Europa League από την Ατλέτικο Μαδρίτης...  Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι (σ.σ. ο Ιμπάι είχε ένα δοκάρι για την Αθλέτικ λίγο πριν από το τέλος), με το πάρτι να αρχίζει στο Βουκουρέστι και να φτάνει μέχρι τη... Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο!

Ατλέτικο Μαδρίτης- Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-0

 

 

 

Πανέμορφη ήταν η τελετή που διοργανώθηκε για την παρουσίαση του τελικού του Europa League στο Βουκουρέστι.

 Δείτε το βίντεο


szólj hozzá: Presentación de la final
Category: football | Views: 622 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz