Friday, 2024-03-29, 12:56 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » June » 8 » ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙ!
11:14 AM
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙ!
Λίγες ώρες πριν την σέντρα στο Euro 2012 η Βαρσοβία αρχίζει σιγά-σιγά να ζει στο ρυθμό της σπουδαίας αυτής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. 
Το παιχνίδι με το ρόλο του φαβορί! 

Γράφει ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Είμαι στην πρωτεύουσα της Πολωνίας από το απόγευμα της Πέμπτης και από το βραδάκι της ίδιας μέρας η πόλη άρχισε να ζει στον ρυθμό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο υπήρξαν κάποιες διαφημίσεις στο δρόμο που έδειχναν τι ακριβώς συμβαίνει αυτές τις ημέρες στην Πολωνία. Χαμηλοί τόνοι, χωρίς υπερβολή.

Μόνο κάποια αυτοκίνητα και ορισμένα ταξί έφεραν διακριτικά τις σημαίες της Πολωνίας κυκλοφορώντας στους δρόμους. Από το βράδυ η Fun Zone στην κεντρική πλατεία της Βαρσοβίας άρχισε να δίνει τον ρυθμό της διοργάνωσης.

Οι Έλληνες αναμένονται περίπου στις 4.000. Είναι τα παιδιά του «Γαλανόλευκου φάρου», οι τυχεροί από την προωθητική ενέργεια από το «Πάμε Στοίχημα» και πολλοί ομογενείς από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Μπροστά στους 50.000 Πολωνούς φαντάζουν σταγόνα στο ωκεανό. Κι όμως το βράδυ της Παρασκευής μπορεί και να ακούγονται περισσότερο από τους διοργανωτές στο γήπεδο, αν η παρέα του Καραγκούνη επαναλάβει την πρεμιέρα της Πορτογαλίας.
ʼλλωστε μόλις τελείωσε το πάρτι των Πολωνών στη Fun Zone ξεκίνησε το πάρτι των Ελλήνων οπαδών που άρχισαν να τραγουδούν «Ελλάς ολέ ολέεεε...» .

Το γνωστό μωσαϊκό των λαών που γνωρίσαμε στα προηγούμενα Euro δεν υπάρχει στη Βαρσοβία. Εδώ θα παίξουν απόψε μόνο η Πολωνία με την Ελλάδα και στο Βρότσλαβ η Ρωσία με την Τσεχία. Οι φίλαθλοι είναι λογικό να είναι διασκορπισμένοι.

Το παιχνίδι με τον ρόλο του φαβορί το έπαιξε ο Σμούντα που δήλωσε ότι θεωρεί την Πολωνία αουτσάϊντερ. Η Ελλάδα του Σάντος μπορεί να τον δικαιώσει! Να πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα και να βάλει τους διοργανωτές σε περιπέτειες. Η άμυνα είναι σε θέση να πετύχει τον στόχο του «μηδέν».

Αν η επίθεση πετύχει τον στόχο του +1, τότε η Εθνική μας θα κάνει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης και η Fun Zone στη Βαρσοβία θα πάρει γαλανόλευκο χρώμα.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά την πρεμιέρα.

Πηγή: novasports.gr

Category: Spor | Views: 532 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 4.5/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz