Monday, 2024-04-29, 6:23 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 16 » ΣΤΟΥΣ 8 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ, ΑΝΟΒΕΡΟ, ΑΛΚΜΑΑΡ ΚΑΙ ΒΑΛΕΝΘΙΑ
11:12 PM
ΣΤΟΥΣ 8 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ, ΑΝΟΒΕΡΟ, ΑΛΚΜΑΑΡ ΚΑΙ ΒΑΛΕΝΘΙΑ


ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2-1


Μετά την μεγάλη νίκη στο "θέατρο των ονείρων" η Ατλετικ Μπιλμπάο πέταξε έξω ένα από τα μεγάλα φαβορί για το τρόπαιο, την Μάντσεστερ Γιουναιτιντ, μετά την εκπληκτική αποψινή νίκη με 2-1. Η Μπιλμπάο νίκησε ξανά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτήν την φορά με 2-1 στο "Σαν Μαμές" και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League.Ο Φερνάντο Γιορέντε πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στο 23' με σουτ στην κίνηση, αλλά αποχώρησε τραυματίας πριν το ημίχρονο.Ο Ντε Μάρκος έκανε το 2-0 στο 65' και ο Γουέιν Ρούνεϊ μείωσε στο 80' με καταπληκτικό μακρινό σουτ.



ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Χάβι Μαρτίνεθ, Αμορεμπιέτα, Αουρτενέτσε, Ιτουράσπε, Αντέρ Ερέρα (82' Ίνιγκο Πέρεθ), Ντε Μάρκος, Σουσαέτα, Μουνιαΐν, Φερνάντο Γιορέντε (40' Τοκέρο).

MANUTD: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Έβανς, Ρίο Φέρντιναντ (63' Σμόλινγκ), Εβρά, Κάρικ (64' Πογκμπά), Κλέβερλι, Παρκ Γι-Σουνγκ, Άσλεϊ Γιανγκ, Γκιγκς (68' Γουέλμπεκ), Ρούνεϊ.



ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1-1


Την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League εξασφάλισε η Βαλένθια μετά την ισοπαλία στο "Φίλιπς Στάντιον". Οι "νυχτερίδες"  προηγήθηκαν με το καλημέρα του δεύτερου ημιχρόνου όταν ο Φέργκουλι έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Ραμί και άλλαξε πορεία ξεγελώντας τον Τιτόν. Το μόνο που κατάφερε η Αιντχόβεν ήταν να ισοφαρίσει με κοντινή προσπάθεια του Τοιβόνεν στο 64'. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 λόγω της αποβολής του Ραμί στο 89'. 




ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Τίτον, Μανόλεφ, Μπάουμα, Μαρσέλο, Πίτερς, Στρούτμαν, Λαμπιάντ, Τόιβονεν, Βαϊνάλντουμ, Μέρτενς, Μάταβζ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Μπρούνο Σαλτόρ, Ραμί, Ντεαλμπέρτ, Ματιέ, Αλμπέλδα, Τίνο Κόστα, Φεγκουλί, Τζόρντι Άλμπα, Ζόνας, Αντούριθ.

*κόκκινη 89' Ραμί




ΑΝΟΒΕΡΟ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ 4-0


Σε περίπατο μετέτρεψε τον επαναληπτικό με την Σταντάρ το Ανόβερο. Σε αυτό συνέβαλε και ο Κανού που με τα δύο αυτογκόλ του (στο 21' και το 73') έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της γερμανικής ομάδας. Νωρίτερα ο Αμπντελαουέ είχε ανοίξει το σκορ με κοντινή προσπάθεια, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πίντο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με πλασέ στην κλειστή γωνία του Μπολάτ.



ΑΝΟΒΕΡΟ: Τσίλερ, Τσερούντολο, Χάγκουϊ, Έγκιμαν, Ράους, Σέρζιο Πίντο, Σμίντεμπαχ, Στιντλ, Πάντερ, Σλάουντραφ, Αμπντελαουέ.

ΣΤΑΝΤΑΡ: Σινάν Μπολάτ, Σιμάν (24' Οπάρε), Κανού, Φελίπε, Ποκονιόλι, Μπούιενς, Βαν Ντάμε, Γκακπέ, Βενκόρ, Τσιτέ, Σιράκ.

*κόκκινη 68' Γκακπέ






ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΑΛΚΜΑΑΡ 2-1

 

Αν και νίκησε η Ουντινέζε, η Αλκμααρ πήρε το εισιτήριο για τις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης! Αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο σχεδόν από την αρχή του αγώνα και στο 15' έχανε 2-0 απο 2 γκολ του Ντι Νατάλε στο 3' και 15', η Αλκμααρ κατάφερε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση των 8! Το γκολ για την Ολλανδική ομάδα πέτυχε ο Φάλκενμπεργκ στο 31'. 



ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Μπενατιά (11' Πασκουάλε), Ντομίτσι, Έκστραντ, Πατζιέντζα, Πίντζι, Κουάντουο Ασαμόα, Φερονέτι, Αρμέρο, Ντι Νατάλε, Φλόρο Φλόρες.

ΑΛΚΜΑΑΡ: Εστέμπαν Αλβαράδο, Μαρσέλις, Μοϊσάντερ, Φίρχεφερ, Σίμον Πόουλσεν, Φάλκενμπεργκ, Μάχερ, Ράσμους Ελμ, Μπίρενς (11' Κλάβαν), Χόλμαν, Άλτιντορ.

*κόκκινη 3' Φίρχεφερ

**χαμένο πέναλτι 64' Ράσμους Ελμ




Category: football | Views: 593 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz