Monday, 2024-04-29, 2:12 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » May » 30 » ΣΑΝΤΟΣ- ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ TOY EURO
2:35 PM
ΣΑΝΤΟΣ- ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ TOY EURO

Την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα είναι έτοιμη στο Euro με αντίπαλο την Πολωνία, εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος, τονίζοντας ότι έχει καθαρή τη συνείδησή του με τον αποκλεισμό των Τζιόλη και Κονέ.

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ομάδας έδωσε συνέντευξη Τύπου (12:30) στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας εν όψει της φιλικής αναμέτρησης της Πέμπτης (31/5) με αντίπαλο την Αρμενία.

Ο Σάντος ξεκίνησε με τα εξής: «Αρχικά θα κάνουμε μια αποτίμηση. Στόχος της προετοιμασίας ήταν να εδραιώσουμε το καλό κλίμα και να βελτιωθούμε ως ομάδα. Στον αμυντικό τομέα θέλαμε να συνεχίσουμε να αμυνόμαστε όσο καλά ξέρουμε, αλλά να βελτιωθούμε και στην πίεση στην επίθεση. Επιθετικά, θέλαμε να ανεβάσουμε το επίπεδο της ομάδας, να βελτιώσουμε τις τοποθετήσεις μας και να δημιουργούμε φάσεις. Αυτοί ήταν οι βασικοί άξονες που κινήθηκε η προετοιμασία. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, από τη διάθεση και τη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες. Όσον αφορά στο πνεύμα, είναι στόχος που επετεύχθη. Βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο το κλίμα. Σαφέστατα βελτιωθήκαμε στον αγωνιστικό τομέα, αλλά είχαμε την κούραση και λίγες προπονήσεις».

Για τα φιλικά της Ελλάδας: «Από το τελευταίο φιλικό υπήρξαν βελτιώσεις, περιμένω περισσότερες στο επόμενο. Τώρα που θα γυρίσουμε στην Αθήνα, οι παίκτες θα έχουν δύο μέρες για να απελευθερωθούν λίγο, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να φύγουμε για την Πολωνία, όπου θα δουλέψουμε και τις στημένες φάσεις, που θα έχουμε περισσότερο χρόνο. Ταυτόχρονα θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε τους παίκτες για να είμαστε πιο φρέσκοι. Σε γενικές γραμμές το πρόσημο είναι θετικό».

Για τον αποκλεισμό των Τζιόλη και Κονέ: «Δεν πρέπει να ασχοληθούμε με την τελική 23άδα και αυτούς που κόψαμε. Δεν θα αποφέρει κάτι. Αποπροσανατολιζόμαστε από το βασικό σκοπό. Είναι φυσιολογική ερώτηση, ωστόσο από τη στιγμή που πήρα τις αποφάσεις με καθαρή συνείδηση, αυτό το θέμα έχει τελειώσει».

Για την κατασκοπεία των αντιπάλων της Εθνικής: «Χθες ο κ. Μήνου είδε το φιλικό της Ρωσίας, έχουμε ανθρώπους που μπορούν να δουν τα παιχνίδια. Ακόμη και στο Euro θα βλέπουμε τα παιχνίδια τους για να δούμε αν υπάρχουν διαφοροποιήσεις από αυτά που έχουμε δει».

Για τον όμιλο της Εθνικής στο Euro: «Έχω πει ότι είναι ο πιο ανοιχτός. Οι προϊστορίες δεν παίζουν ρόλο. Η Τσεχία είναι δυνατή, η Πολωνία παίζει στην έδρα της. Όλοι ξεκινάνε με 25% πιθανότητες για να περάσουν στην επόμενη φάση».

Για το αν η Ελλάδα θα είναι έτοιμη: «Αν είχαμε περισσότερο χρόνο, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Θα φανεί στους αγώνες αν είμαστε έτοιμοι, πιστεύω ότι θα είμαστε. Είμαι σίγουρος ότι με την Πολωνία θα έχουμε τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Θα πρέπει να δούμε αν έχουν γίνει και αυτές οι διορθώσεις που κάναμε».

Για το φιλικό της Πέμπτης (31/5) με την Αρμενία: «Έχουμε σχεδιάσει τα παιχνίδια για να κάνουμε κάποιους πειραματισμούς σε πρόσωπα και να δούμε αν οι παίκτες ανταποκρίνονται. Αυτό θα γίνει και στο αυριανό παιχνίδι. Για τα επίσημα είναι νωρίς να πω ποιοι θα είναι αυτοί που θα παίξουν. Σίγουρα υπάρχει βασικός κορμός 7-8 παικτών, για τους υπόλοιπους δεν έχω καταλήξει. Θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές, ακόμη δεν έχω πει στους παίκτες. Αν το είχα πει, δεν θα είχα πρόβλημα να το πω και σε εσάς. Θα το μάθουν το πρωί, οπότε πάρτε τα τηλέφωνά σας το μεσημέρι και θα μάθετε».

Για τα θετικά και τα αρνητικά της Εθνικής Ομάδας: «Δεν θέλω να επικεντρωθώ στα καλά, αλλά σε αυτά που δεν πήγαν καλά, γιατί αυτό είναι το κλειδί για μια καλή παρουσία στο Euro. Ένα βασικό κομμάτι είναι η κατοχή της μπάλας για να αναγκάζεις τον αντίπαλο να τρέχει. Σε αυτόν τον όμιλο, ίσως αυτό κρίνει την πρόκριση. Όποιος έχει την μπάλα στα πόδια του, τρέχει λιγότερο, είναι πιο φρέσκος και έχει περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσει».

Πηγή:gazzeta.gr

Category: Spor | Views: 524 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz