Friday, 2024-04-19, 9:47 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » May » 10 » ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟ.... "ΦΑΝΤΑΣΜΑ" Ο ΗΡΑΚΛΗΣ!
8:58 PM
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟ.... "ΦΑΝΤΑΣΜΑ" Ο ΗΡΑΚΛΗΣ!
Πέρασε η προθεσμία για την απάντηση του Φοίνικα Σύρου σχετικά με την συμμετοχή του στον πέμπτο τελικό του βόλεϊ, κάτι που σημαίνει ότι απομένουν μόνο τα τυπικά για να καταλήξει ο τίτλος στον Ηρακλή.

Οριστικά πρωταθλητής ο Ηρακλής!

Οι άνθρωποι των Συριανών δε απάντησαν -ως όφειλαν- στην ΕΣΑΠ μέχρι τις 12 το μεσημέρι, οπότε κι έληγε η προθεσμία, κάτι που σημαίνει ότι στον Ηρακλή έχουν αρχίσει ήδη την... φιέστα της Δευτέρας. Εξάλλου όπως είχε δηλώσει από χθες ο πρόεδρος του Φοίνικα, Δημήτρης Παλιόπορτας,στο gazzetta.gr, δεν υπήρχε περίπτωση η ομάδα του ν' αγωνιστεί στον τελικό. Αυτό σημαίνει ότι ένα απ' τα πιο ταλαιπωρημένα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων, θα λήξει με... θριαμβευτή τον«Γηραιό».

Ούτως ή άλλως όλοι οι παίκτες του Φοίνικαβρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες σε διακοπές, εμφανές δείγμα της εξαρχής αρνητικής στάσης των νησιωτών, σχετικά με την συμμετοχή τους στον πέμπτο τελικό της Volleyleague. Η διοργανώτρια πάντως είχε ορίσει την αναμέτρηση που θα έκρινε και τον φετινό πρωταθλητή την Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα και μπροστά σε 1000 φιλάθλους.

Ως εκ τούτου ο τίτλος για την σεζό 2011-2012 θα καταλήξει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στα χέρια του Ηρακλή, ενώ την ίδια στιγμή θα επιβληθεί όπως όλα δείχνουν και ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών στον Φοίνικα, απ' το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Να συμπληρώσουμε ότι στους Θεσσαλονικείς υπάρχει η σκέψη να διοργανωθεί ένα φιλικό παιχνίδι, προς τιμήν του Αντρέι Κράβαρικ, ο οποίος θ' αποσυρθεί απ' την ενεργό δράση, ενώ την ίδια ώραν σκέψεις για φιέστα... τίτλου κάνουν και οι Συριανοί!

Πηγή: Gazzetta.gr

Category: volei | Views: 667 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 4.7/3
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz