Friday, 2024-04-26, 0:38 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » June » 2 » ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!
3:14 PM
ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!
Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό επέβαλε η Ευρωλίγκα για διαφορετικούς λόγους μετά από όλα όσα συνέβησαν στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης.

Πρόστιμο επέβαλε η Ευρωλίγκα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για διαφορετικούς λόγους μετά από όλα όσα έγιναν στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με 100.000 ευρώ πρόστιμο για τα επεισόδια των οπαδών της στην Πόλη, εντός και εκτός του περιβάλλοντα χώρου του Σινάν Ερντέμ.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, η διοργανώτρια αρχή τιμώρησε την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς με πρόστιμο 15.000 ευρώ για την είσοδο των φιλάθλων της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου αμέσως μετά τη λήξη του τελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ευρωλίγκας για τον Παναθηναϊκό...

"Λαμβάνοντας υπόψη το εύρος των περιστατικών και των βίαιων συγκρούσεων στην περιοχή γύρω από το γήπεδο κατά τη διάρκεια της 13/5/2012 όσο και όλα όσα προηγήθηκαν κατά την διάρκεια της σεζόν 2011-12, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Παναθηναϊκός έχει εξαιρετικά σημαντικά θέματα με την επίβλεψη του κόσμου του γενικότερα και με την πρόληψη της βίας πιο ειδικά.

Λαμβάνοντας και πάλι υπόψη τον αριθμό των ατόμων που εμπλέκονται (περίπου 200-300, αντιπροσωπεύοντας έναν εντυπωσιακό αριθμό ατόμων που πήραν την απόφαση να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη), ο Παναθηναϊκός δε μπορεί εύλογα να ισχυριστεί πως τα εν λόγω περιστατικά αποτέλεσαν πράξεις μερικών. Στον αθλητισμό, το πνεύμα του fair play και το φίλαθλο πνεύμα πρέπει να υπερισχύουν και η λεκτική βία, όπως και οι σωματικές επιθέσεις πρέπει να απαγορευθούν. Πάρα πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν επανειλημμένα και ηθελημένα αγνοήσει αυτές τις θεμελιώδεις αξίες".

Πηγή:sport24.gr

Category: basket | Views: 665 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz