Monday, 2024-04-29, 6:05 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 9 » ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΒΡΑΔΙΑ EUROPA LEAGUE
2:03 AM
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΒΡΑΔΙΑ EUROPA LEAGUE




ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.- ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2-3


Μέσα στο "θέατρο των ονείρων" η Ατλετικ Μπιλμπάο,πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση, πήρε σπουδαίο διπλό και είναι στο χέρι της στον επαναληπτικό στην Ισπανία να πετάξει από την επόμενη φάση ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του , την Μάντσεστερ Γιουναιτιντ!

Οι Βάσκοι βρέθηκαν να χάνουν με γκολ του Ρούνεϊ στο 22', αλλά έκαναν ανατροπή και προηγήθηκαν και με 3-1, χάρη στα τέρματα των Γιορέντε στο 44' , Ντε Μάρκος στο 72' και ο Μουνιαΐν στο 90'.

Ο τελευταίος μάλιστα έκανε το 1-3 στο 90', αλλά με εκτέλεση πέναλτι του Ρούνεϊ στο 92' οι "κόκκινοι διάβολοι" μείωσαν στο τελικό 2-3 και έκαναν λιγότερο δύσκολη την κατάσταση για αυτούς εν όψει της ρεβάνς στο "Σαν Μαμές".



MANUTD: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Σμόλινγκ (55' Κάρικ), Έβανς, Εβρά, Φιλ Τζόουνς, Γκιγκς, Παρκ Γι-Σουνγκ (61' Άντερσον), Άσλεϊ Γιανγκ, Ρούνεϊ, Χαβιέρ Ερνάντες.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σαν Χοσέ, Αουρτενέτσε, Ιτουράσπε, Ντε Μάρκος, Αντέρ Ερέρα, Σουσαέτα, Μουνιαΐν, Φερνάντο Γιορέντε.



ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ 4-2


Βήμα πρόκρισης έκανε η Βαλένθια με την νίκη της με 4-2 επί της Αιντχόβεν. Η Βαλένθια προηγήθηκε με 4-0 της Αϊντχόφεν, αλλά οι Ολλανδοί πέτυχαν δύο γκολ και με το τελικό 4-2 στο "Μεστάγια" έμειναν ζωντανοί.

Στο 10' ο Βίκτορ Ρουίθ σκόραρε στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από εκπληκτική ενέργεια και σέντρα του Πάμπλο Ερνάντεθ. Ακριβώς δύο λεπτά αργότερα ο Ρομπέρτο Σολδάδο δεν άφησε αναξιοποίητη την επίσης σούπερ ενέργεια του Αντόνιο Μπαραγάν από δεξιά αυτή τη φορά. Στο 43' ο Σολδάδο ευστόχησε από την άσπρη βούλα μετά το πέναλτι που έκανε ο Στρούτμαν στον Ζόνας. Στο 56' ο Πάμπλο Πιάτι ολοκλήρωσε το καρέ των Βαλενθιανών, βγαίνοντας τετ α τετ με τον Ιζακσον. Και εκεί που τα πάντα έδειχναν θρίαμβο των γηπεδούχων, η Αϊντχόφεν έκανε μία αντεπίθεση που την έβαλε και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης.Στο 83' ο Στρούτμαν εξιλεώθηκε για το πέναλτι που έκανε, κερδίζοντας με τη σειρά του ένα από τον Ματιέ. Ο Ολα Tοϊβόνεν ευστόχησε και στο 89' ο Βινιάλντουμ μείωσε σε 4-2 με πλασέ στην κίνηση και έδωσε στους Ολλανδούς ελπίδες ενόψει του επαναληπτικού στο «Φίλιπς Στάντιον».


ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Μπαραγκάν, Ρικάρντο Κόστα (24' Ραμί), Βίκτορ Ρουΐθ, Ματιέ, Αλμπέλδα, Παρέχο, Πάμπλο Ερνάντεθ, Πιάτι, Ζόνας, Σολδάδο.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ίσακσον, Μανόλεφ, Μαρσέλο, Ντεράικ, Βίλεμς (34' Βίλεμς), Χάτσινσον, Στρούυτμαν, Τόιβονεν, Λάμπιαντ, Μέρτενς, Μάταβζ.



ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ- ΑΝΟΒΕΡΟ 2-2


Συνεχίζει ακάθεκτο το Αννόβερο στο δρόμο για τα προημιτελικά και η ισοπαλία 2-2 στη Λιέγη το φέρνει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση.  Το Ανόβερο προηγήθηκε στο 22' με εκτέλεση πέναλτι του Στιντλ, ωστόσο η αντίδραση της Σταντάρ ήταν άμεση, στο 27' ο Μπούιενς ισοφάρισε 1-1 και στο 30' ο Τσιτέ πέτυχε το 2-1.  Το Ανόβερο ισοφάρισε στο 56' με τον Ντιουφ. 


ΣΤΑΝΤΑΡ: Σινάν Μπολάτ, Σιμάν, Κανού, Φελίπε, Ποκονιόλι, Μπούιενς, Βενκόρ, Γκακπέ, Βαν Ντάμε, Τσιτέ, Σιριάκ.

ΑΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Τσερούντολο, Έγκιμαν, Χάγκουϊ, Πάντερ, Καέντ, Πίντο, Στιντλ, Ράους, Μαμ Ντιούφ, Για Κονάν.



ΑΛΚΜΑΑΡ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 2-0

 

Σπουδαίες βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση έβαλε η Αλκμααρ καθώς νίκησε την Ουντινέζε με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Μάρτενς στο 63' και στο 84' ο Φάλκενμπεργκ.


ΑΛΚΜΑΑΡ: Εστέμπαν Αλβαράδο, Μαρσέλις, Μοϊσάντερ, Φίρχεφερ, Σίμον Πόουλσεν, Μάχερ, Ράσμους Ελμ, Μάρτενς, Μπίρενς, Χόλμαν, Άλτιντορ.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (3-6-1): Χαντάνοβιτς, Μπενατιά, Ντανίλο, Ντομίτσι, Πατζιέντζα, Πίντζι, Κουάντουο Ασαμόα, Φερονέτι, Πασκουάλε, Αρμέρο, Φλόρο Φλόρες.




Category: football | Views: 555 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz