Monday, 2024-04-29, 4:38 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » May » 30 » ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ?
2:00 PM
ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ?

Ο Βασίλης Βέργης γράφει για την (παναθηναϊκή) "τρέλα" του Γιάννη Αλαφούζου, που θέλει λίγο ακόμη για να σώσει το "τριφύλλι" από την καταστροφή, που ...ονειρεύονταν κάποιοι.

Και μετοχές και ...ΓΗΠΕΛ και αδειοδότηση ο Αλαφούζος;

Κοίτα να δεις τελικά που η (παναθηναϊκή) «τρέλα» του Αλαφούζου θέλει λίγο ακόμη για να σώσει το «τριφύλλι» από την καταστροφή. Ή, για να το πω διαφορετικά, από τον μονόδρομο της Δ' Εθνικής, που... ονειρεύονταν κάποιοι ως δήθεν σωτηρία του συλλόγου προτού εμφανιστεί στο προσκήνιο ο Ελληνας επιχειρηματίας.

Κοίτα να δεις τελικά που μέσα στις επόμενες ώρες ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει πάρει και την περιβόητη αδειοδότηση, οπότε έπειτα από μήνες θα έχει την ευκαιρία να λειτουργήσει ξανά ως κανονικός σύλλογος.

Να έχει εξοφλήσει, δηλαδή, μέρος των χρεών του, να μιλήσει και να συμφωνήσει με τον ΑΞΙΟ προπονητή (Φερέιρα), ο οποίος πέρυσι έδωσε τεράστια μάχη και κράτησαν αυτός και οι παίκτες του μόνοι τους όρθιο τον σύλλογο, να κάνει έναν προγραμματισμό για το πώς θα πορευτεί από εδώ και πέρα. Κυρίως, όμως, να αρχίσει να επικοινωνεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού το μεγάλο εγχείρημα της λαϊκής βάσης. Γιατί η επιτυχία του πλάνου Αλαφούζου περνάει μόνο μέσα από τη συμμετοχή των οπαδών.

Προτού κάνει την εμφάνισή του στα παναθηναϊκά δρώμενα ο Αλαφούζος ο Παναθηναϊκός ήταν σε μία κατάσταση δυστυχίας και καθημερινά συνθλιβόταν ανάμεσα στην κόντρα Βαρδινογιάννη - Βγενόπουλου. Η περίφημη ΓΗΠΕΛ είχε γίνει σημαία, το ίδιο και τα... πάρκινγκ.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ο Αλαφούζος: συμφώνησε με τον Τζίγγερ για το 54,7% των μετοχών, ανέλαβε τον έλεγχο του μαγαζιού, καθάρισε σε... ελάχιστη ώρα με τις δεσμεύσεις για τη ΓΗΠΕΛ, μάζεψε 4,2 εκατ. ευρώ και τώρα είναι πολύ κοντά στο να πάρει η εταιρεία αδειοδότηση. Ε, δεν είναι και λίγα για έναν άνθρωπο που άκουσε μέχρι και ότι «είναι μπροστινός του Τζίγγερ» τη στιγμή που εκείνος έτρεχε και κάποιοι άλλοι... έβαζαν λεφτά στο μιλητό.

Το ξαναλέω: ουδείς γνωρίζει αν σε βάθος χρόνου θα πετύχει το «σχέδιο Αλαφούζου». Ομως στην πρώτη, πολύ δύσκολη φάση πρέπει να του πιστωθεί ότι αυτός έβαλε πραγματικά πλάτη για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού. Αν σήμερα, όπως όλα δείχνουν, πάρει την αδειοδότηση, τότε δικαιούται να ακούσει μια καλή κουβέντα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Πηγή:sentragoal.gr

Views: 501 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz