Monday, 2024-04-29, 3:06 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 16 » ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1:12 AM
ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση και πορεία ο Ολυμπιακός έχασε την πρόκριση μέσα στο σπίτι του. Με δυο τελείως διαφορετικά ημίχρονα ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ιδανικός αυτόχειρας χάνοντας με 1-2. 




Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός χάνοντας αρκετές ευκαιρίες ώσπου ήρθε το γκολ του Μαρκάνο στο 15'. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρίες και έιχε τουλάχιστον δύο δοκάρια.  Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε τραυματισμούς και έπεσε η απόδοση του κάτι που του στοίχισε τελικά την νίκη. Στο 76' η Μέταλιστ κέρδισε πέναλτι με τον Ντέβιτς στο 77' μετά από χέρι του Μοντέστο αλλά ο Μέγιερι είπε για άλλη μια φορά όχι κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Τα επόμενα λεπτά ήταν εφιαλτικά για τον Ολυμπιακό καθώς μέσα σε 10 λεπτά δέχτηκε 2 γκολ. Στο 81' μετά από λάθος έξοδο του Μέγιερι, στη βαθιά μπαλιά του Τάισον, ο Βιλάγκρα παρενέβη και την έσπρωξε στα δίχτυα κάνοντας το 1-1. Στο 87' μετά από φάση οφσάιντ, που λανθασμένα δεν δόθηκε, απο κόρνερ ο Μέγιερι έκανε πάλι λανθασμένη έξοδο και ο Ντέβιτς στην γραμμή έκανε το 1-2 σβήνοντας όλες τις ελπίδες του Ολυμπιακού για πρόκριση.




Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης (58' Μανιάτης), Ιμπαγάσα (45' Μακούν), Μιραλάς, Φουστέρ, Τζιμπούρ.

Μέταλιστ (Μίρον Μάρκεβιτς): Ντισλιένκοβιτς-Βιγιάγκρα, Παπά Γκουεγιέ, Τορσιλιέρι, Πσενίτσνικχ-Τόρες, Κλέιτον Σαβιέρ, Μπλάνκο-Σόσα, Τάισον, Mάρλος (46' Ντέβιτς).







Category: football | Views: 552 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz