Thursday, 2024-05-02, 2:17 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 20 » Η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΕ!
3:56 PM
Η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΕ!

ΩΡΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ 22:00 LIVE 

 

Ένα από τα κλασσικά ζευγάρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ την τελευταία 15ετία, είναι αυτό του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η... μοίρα αλλά και τα αποτελέσματα τους, φέτος τους έφεραν αντιπάλους στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, με τον έναν από τους δύο να αποχωρεί νωρίς από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, χωρίς να φτάσει στο Final-4 της Ευρωλίγκας. 

Το πλεονέκτημα της έδρας ανήκει στον Παναθηναϊκό ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να δώσει στο ΟΑΚΑ τα δύο πρώτα ματς της σεζόν και το πέμπτο, αν αυτό χρειαστεί.

Υπό άλλες συνθήκες οι "πράσινοι" θα ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί, όχι όμως και φέτος που έχουν δείξει να χάνουν μεγάλο μέρος της συγκέντρωσής τους στα εντός έδρας παιχνίδια τους. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα αμφίρροπη σειρά που θα κριθεί σε μεγάλο μέρος από το τι θα γίνει στα δύο πρώτα ματς.


ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ LIVE

Μετά την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, Μπαρτσελόνα και Ούνιξ συναντιούνται ξανά αυτή τη φορά για τα προημιτελικά της διοργάνωσης

Η Μπαρτσελόνα θα τεθεί αντιμέτωπη για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας με την Ούνιξ Καζάν, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά.

Οι Καταλανοί υποσκέλισαν μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τερμάτισαν στην πρώτη θέση του ομίλου τους, ενώ η Ούνιξ πήρε το "εισιτήριο" πίσω από τον Παναθηναϊκό.

Η Μπαρτσελόνα στέφθηκε για τελευταία φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2010, όταν και κέρδισε στον τελικό στο Final-4 του Παρισιού τον Ολυμπιακό. Την περασμένη σεζόν ήταν το μεγάλο φαβορί, αν αναλογιστεί κανείς ότι το... μεγάλο ραντεβού θα δινόταν στη Βαρκελώνη, όμως αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τον μετέπειτα πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό.

Στην αντίπερα όχθη, η Ούνιξ Καζάν προκρίθηκε ως τέταρτη στο Top-16 και κατάφερε να διεκδικήσει ακόμα και την πρώτη θέση, μέχρι να ηττηθεί εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό και τερματίσει τελικά στην δεύτερη.


Category: basket | Views: 519 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 4.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz