Saturday, 2024-05-18, 5:26 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » football

Τα αίτια των πολύνεκρων επεισοδίων στην Αίγυπτο δεν είναι αθλητικά. Τους οπαδούς του Μουμπάρακ κατηγορούν οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι. Φόβοι ότι ο τελικός απολογισμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος.




Όλοι τους έχασαν τη ζωή τους γιατί ποδοπατήθηκαν μέσα στον πανικό. Από τη στιγμή που ξέσπασαν τα επεισόδια, στο γήπεδο προκλήθηκε χάος. Χιλιάδες άνθρωποι συνωστίστηκαν ασφυκτικά. Και άφησαν εκεί την τελευταία τους πνοή. Οι οικογένειες των θυμάτων θα αποζημιωθούν, ανακοίνωσε ήδη η κυβέρνηση... Και ο στρατός ανακοίνωσε τριήμερο εθνικό πένθος. Αλλά ο πόνος, η οργή και η οδύνη όσων έχασαν δικούς τους ανθρώπους δε σβήνει έτσι. Ούτε με την πρωθυπουργική υπόσχεση ότι οι ένοχοι θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν.

Τουλάχιστον 1.000 άνθρωποι είναι τραυματίες, οι περισσότεροι σε κρίσιμη κατάσταση. Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων φυγαδεύτηκαν με ελικόπτερα στο Κάιρο!


Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι τα επεισόδια ήταν προσχεδιασμένα από οπαδούς του καθεστώτος Μουμπάρακ. 
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το κόμμα των Αδελφών Μουσουλμάνων, των νικητών των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών στη χώρα. 

«Τα γεγονότα στο Πορτ-Σάιντ ήταν προσχεδιασμένα και αποτελούν μήνυμα των υποστηρικτών του προηγούμενου καθεστώτος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Εσάμ αλ-Εριάν, μέλος του πολιτικού σκέλους της αδελφότητας. 

Ερωτήματα που «καίνε»
Απάντηση στο «γιατί έγινε ό,τι έγινε» ίσως να μην πάρει ποτέ κανείς. Τα ερωτήματα που προκαλούνται, όμως είναι πολλά, πάρα πολλά. Και όσο βγαίνουν στο φως νέες πληροφορίες, τόσο περισσότερα «γιατί» θα δημιουργούνται. 

Οι μαρτυρίες κάποιων που βρέθηκαν στην κόλαση του Πορτ Σάιντ πως η αστυνομία που βρισκόταν στο γήπεδο δεν έκανε το παραμικρό για να παρέμβει επιβεβαιώνονται από τις υπηρεσίες ασφαλείας! 

Μέσα στο γήπεδο υπήρχαν πολλοί αστυνομικοί. Αλλά δεν επενέβησαν ακολουθώντας τις οδηγίες που έχουν λάβει, μετά τα αιματηρά επεισόδια του περασμένου Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου στο Κάιρο. 

Ακόμη ένα γεγονός είναι επίσης περίεργο, αν όχι ύποπτο: την ίδια ώρα, στο στάδιο του Καΐρου ξέσπασε φωτιά. Κι εκεί ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο, αλλά το ματς δεν έγινε ποτέ...

Το χρονικό του μακελειού 
Οι εικόνες χάους που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Αιγύπτου είναι τουλάχιστον σοκαριστικές. Οπαδοί των ομάδων έτρεχαν πανικόβλητοι προς όλες τις κατευθύνσεις και παίκτες τραυματισμένοι προσπαθούσαν να διαφύγουν.

Όλα ξεκίνησαν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της τοπικής Αλ-Μάσρι με την Αλ-Αχλι του Καΐρου. Αυτόπτες μάρτυρες και φωτογράφος του Γαλλικού πρακτορείου είπαν ότι τα επεισόδια ξέσπασαν όταν οπαδοί της Αλ-Μάσρι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια εναντίον των οπαδών της αντίπαλης ομάδας.

Στο Πορτ-Σάιντ, τα καταστήματα έκλεισαν και αρκετοί πολίτες μετέφεραν με τα αυτοκίνητά του τραυματίες στα νοσοκομεία, ενώ πυροβολισμοί ακούγονταν στο δρόμο που ενώνει το Πορτ-Σάιντ με το Κάιρο.

... Read more »
Category: football | Views: 520 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-02-02 | Comments (0)




Ο Καζίμ Ρίτζαρντς έδειξε πανέτοιμος στην πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό αφού είχε γεμάτη σεζόν μέχρι τώρα και ο Βαλβέρδε σκέφτεται ακόμη και να τον πάρει μαζί του στη Θεσσαλονίκη.


Ο Ισπανός θα πρειμένει να δει αν μπορεί να υπολογίζει στον Ιμπαγάσα ο οποίος ανέβασε πυρετό και δεν προπονήθηκε αλλά και τον Τζιμπούρ και μετά θα αποφασίσει για το αν θα πάρει στην αποστολή τον Καζίμ.

Στην Τουρ ... Read more »
Category: football | Views: 493 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

Ασαμόα: «Πιο δύσκολο από ότι φάνηκε»

ΓΚΑΝΑ-ΓΟΥΙΝΕΑ 1-1 ΚΑΙ ΜΑΛΙ-ΜΠΟΥΤΣΟΥΑΝΑ 2-1
Γκάνα και Μάλι πήραν τα τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Οι «black stars» αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Γουινέα και τερμάτισαν πρώτοι στον 4ο όμιλο με επτά βαθμούς, ενώ το Μάλι του Σεντρίκ Καντέ νίκησε με 2-1 τη Μποτσουάνα και ολοκλήρωσε με έξι βαθμούς.
Category: football | Views: 496 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-02-02 | Comments (0)

Πρώτη και καλύτερη η Γκαμπόν

ΓΚΑΜΠΟΝ-ΤΥΝΗΣΙΑ 1-0 ΚΑΙ ΜΑΡΟΚΟ-ΝΙΓΗΡΑΣ 1-0

Το τρία στα τρία έκανε η Γκαμπόν κόντρα στην Τυνησία επικρατώντας 1-0 με γκολ του Αουμπαμεγιάνκ  για το τελευταίο παιχνίδι του τρίτου ομίλου του Κόπα Άφρικα και προκρίθηκε πρώτη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Τυνησία με έξι βαθμούς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου που δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον το Μαρόκο επικράτησε του Νίγηρα με 1-0 χάρη στον γκολ του Μπελχάντα και κατέλαβε την Τρίτη θέση.

Category: football | Views: 498 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-01-31 | Comments (0)

ΑΚΤΗ.ΕΛΕΦ-ΑΝΓΚΟΛΑ 2-0,ΣΟΥΔΑΝ-ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ 2-1
Εχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κόπα Αφρικα, η Ακτή Ελεφαντοστού ξεκούρασε πολλούς από τους αστέρες της στο ματς με την Ανγκόλα, που καιγόταν για τον βαθμό. Τα "δεύτερα" της Ακτής, όμως, δεν της έκαναν τη χάρη, νικώντας τη με 2-0.
Οι "ελέφαντες" πήραν την 1η θέση του ομίλου, ενώ στη 2η τερμάτισε το Σουδάν, που νίκησε 2-1 την Μπουρκίνα Φάσο.


Category: football | Views: 483 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-01-30 | Comments (0)



Όλα είναι έτοιμα για να επιστρέψει μετά από 2,5 χρόνια ο Σισέ στην Πρέμιερ Λίγκ για λογαριασμό της ΚΠΡ με το κόστος της μετακόμισης να αγγίζει τα 5 εκατομμύρια.
Category: football | Views: 516 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-01-30 | Comments (0)



Πρόλαβαν οι παίχτες και έβαλαν λουκέτο σε Football League και Football League 2 απο την Τετάρτη αν δεν λυθούν τα οικονομικά προβλήματα.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

"Με ενότητα και σύμπνοια, οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Football League και Football League 2 αποφάσισαν να μην αγωνισθούν στις προσεχείς αναμετρήσεις των πρωταθλημάτων όπου μετέχουν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και απόγνωσης για το γεγονός ότι παραμένει άλυτο το πρόβλημα της ασφάλισης για τους ίδιους και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους.

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ειδικά αυτών των δύο κατηγοριών, βιώνουν, έντονα όσο ποτέ άλλοτε, από την αρχή αυτής της σαιζόν, πολλές και μεγάλες δυσκολίες σε ότι αφορά την αντιμετώπιση τους στον οικονομικό τομέα.

Καταλαβαίνουμε ότι η χώρα ζει μία πρωτοφανή κρίση. Όλα τα βάρη ωστόσο πέφτουν πάλι μόνο σε εμάς.

Αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει ότι εκτός όλων των άλλων οφείλουμε να ανεχθούμε να παίζουμε ανασφάλιστοι ή με μερική ασφάλιση μόνο για τη διάρκεια των αγώνων, λες και δεν υπάρχουν προπονήσεις και μετακινήσεις, ασθένειες και άλλα προβλήματα ή θαρρείς και δεν υπάρχουν καν τα προστατευόμενα από εμάς μέλη μας, τα παιδιά μας και οι σύζυγοι μας.

Είχαμε δώσει μία προθεσμία έως σήμερα το μεσημέρι. Αυτή εξέπνευσε χωρίς καν να μας δοθούν εγγυήσεις για ΟΡΙΣΤΙΚΗ και ΟΧΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ λύση στο πρόβλημα της ασφάλισης. Είμαστε απλήρωτοι, είμαστε κι ανασφάλιστοι.

Με την τσέπη μας παίζουν, με τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών και των συζύγων μας δεν αντέχουμε να παίζουν άλλο, με ρίσκο στο οποίο το διακύβευμα είναι όχι πια η επιβίωση μας, αλλά, η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ.

Με προσωρινές λύσεις, οι ποδοσφαιριστές δε μετέχουν στα πρωταθλήματα της Football League και της Football League 2, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου και την 15η αγωνιστική της Football League.

ΑΓΩΝΕΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕ ΔΟΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ.

Ζητούμε τη συνεργασία ΟΛΩΝ των ανθρώπων του ποδοσφαίρου ώστε να στείλουμε δυνατά το μήνυμα ότι ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.

ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Σ.Α.Π"
Category: football | Views: 534 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-01-30 | Comments (0)

ΖΑΜΠΙΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΟΥΙΝΕΑ 1-0 ΚΑΙ ΛΙΒΥΗ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ 2-1
Στο τελευταίο ματς του 1ου ομίλου, οι Σενεγαλέζοι ηττήθηκαν 1-2 από τη Λιβύη, τερματίζοντας στην τελευταία θέση με... 0 βαθμούς!
Στο άλλου ματς του ομίλου, η Ζάμπια νίκησε 1-0 τη Ισημερινή Γουινέα και τερμάτισε στην 1η θέση. Και οι δύο ομάδες συνεχίζουν στη διοργάνωση.



Category: football | Views: 552 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

ΤΗΝ ΕΠΝΙΞΕ!!!

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ SUPERLEAGUE ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΔΗΓΗΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ 0-2 ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!

ΠΛΕΟΝ Ο ΠΑΟΚ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ : ΣΤΟ 16' Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΛΑΣΕ ΚΡΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΣΤΟ 66' Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΜΕ ΣΟΥΤ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ:

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καφές, Μανωλάς, Δέλλας, Λεονάρντο, Κάρλος (46' Γκερέιρο), Αργυρίου, Λαγός, Γεωργέας (63' Βάργκας), Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης (46' Σιαλμάς)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Γκαρσία, Γεωργιάδης (82' Ρομπέρ), Κατσικάς, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης (73' Μπαλάφας), Λάζαρ (88' Ίβιτς), Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης.







Τρίτη και… 13!
Category: football | Views: 497 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-01-29 | Comments (0)


Ανατροπή στο 90' με πρωταγωνιστή τον Νέρι Καστίγιο έκανε ο ΑΡΗΣ! Ο Λεβαδειακος έκανε πολύ νωρίς το 1-0, μόλις στο 5', με ένα εκπληκτικό σουτ του Σουμπίνιο αλλά στο τέλος δεν άντεξε. Ο Νέρι χτύπησε δυο φορές, στο 49' ισοφάρισε με ενα ψηλοκρεμαστό σουτ και στο 90' έδωσε τους 3 βαθμούς στην ομάδα του ΑΡΗ.

Η σύνθεση στο Κλεάθης Βικελίδης.

Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Καστίγιο, Φατί, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Καπετάνος, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Ακόστα.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Κοιλιάρας, Κόρμπος, Τομάς, Φαβάλι, Λισγάρας, Μουλόπουλος.




Category: football | Views: 487 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-01-29 | Comments (0)

« 1 2 ... 41 42 43 44 45 ... 47 48 »
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz