Thursday, 2024-04-18, 10:06 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » June » 1 » ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΑΦΟΥΖΙΑΣΕ!
2:15 PM
ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΑΦΟΥΖΙΑΣΕ!

Ο Βασίλης Βέργης γράφει για την τρέλα του Αλαφούζου, που έσωσε τον Παναθηναϊκό.


Έσωσε τον ΠΑΟ και τους... Αλαφούζιασε!

Να το, λοιπόν. Εκανε πράξη την «τρέλα» του ο Γιάννης Αλαφούζος και ΕΣΩΣΕ από την καταστροφή έναν ιστορικό σύλλογο ο οποίος μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν έρμαιο στα όνειρα των επίδοξων «σωτήρων» του που ΗΘΕΛΑΝ να τον... γλιτώσουν οδηγώντας τον στη Δ' Εθνική. Τα έγραψα και προχθές.

Ο Αλαφούζος μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα πέτυχε το ακατόρθωτο: εξασφάλισε τις μετοχές του Τζίγγερ, ανέλαβε το κουμάντο και με τα 4,2 εκατ. ευρώ ως αρχικές καταβολές οφειλομένων άνοιξε το δρόμο για να πάρει ο Παναθηναϊκός την άδεια συμμετοχής στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα με κανονικές συνθήκες λειτουργίας του κλαμπ, προς το παρόν τουλάχιστον. Την ώρα που ο «Αλα» έσωσε τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ όχι μόνο έμεινε εκτός Ευρώπης αλλά καταστράφηκε πληρώνοντας την αμέτοχη πολιτική των ΝοτιοΠαπάδων. Η διαφορά είναι χαώδης.

Ο Παναθηναϊκός έχει πια την πολυτέλεια να λειτουργήσει σαν κανονικό μαγαζί. Να συμφωνήσει με τον Φερέιρα, να προχωρήσει σε ρεαλιστική αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού επαναπροσδιορίζοντας ρόστερ και συμβόλαια με βάση όσα υποδείξει ο προπονητής και το κυριότερο να ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ στα χρήματα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ως πιο εφικτό καλοκαιρινό στόχο ή στην περίπτωση του «θαύματος» εκείνων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπως κι αν έχει, όμως, ο Παναθηναϊκός ξαναπατάει πια σε μία στέρεη βάση. Και αν κρίνει κανείς από τη σφοδρότατη (σε βαθμό μανίας) αντίδραση των «κύκλων» (!) του Ολυμπιακού, μάλλον η σωτηρία του δημιούργησε έναν πρώτο «εκνευρισμό»!

Υπήρξε ένα... Αλαφούζιασμα! Το οποίο με δεδομένη και την υφιστάμενη κόντρα των δύο ανδρών Μαρινάκη-Αλαφούζου (η ατάκα «θέλω να πετύχει η προσπάθεια Αλαφούζου και να είναι δυνατός ο Παναθηναϊκός» θα μνημονεύεται πλέον ιστορικά δίπλα σε εκείνη «είναι τυχερό το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει εμένα και τον Βαγγέλη»!), μας προϊδεάζει για το τι θα παρακολουθήσουμε τη νέα σεζόν. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, κι αυτά που ακολούθησαν την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ με «κύκλους» και... τουιτερίσματα!

Ο Αλαφούζος πάντως κέρδισε το πρώτο παναθηναϊκό του στοίχημα και πάει για το δεύτερο -μεγαλύτερο και δυσκολότερο- που είναι η επιτυχία του εγχειρήματος της λαϊκής βάσης. Για την ώρα, όμως, δικαιούται να κοιτάζει τους οπαδούς του «τριφυλλιού» στα μάτια, αφού τα κατάφερε μια χαρά.

ΥΓ.: Ηταν απόλυτα... λογικό το ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν συνεισέφερε ούτε ευρώ στην προσπάθεια αδειοδότησης του Παναθηναϊκού. Ο φάκελος που πήγε στην ΕΠΟ δεν ήταν πλήρης, γιατί δεν είχε μέσα... τη ΓΗΠΕΛ!

Πηγή: Goal

Category: football | Views: 510 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 4.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz