Monday, 2024-04-29, 3:09 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » February » 18 » ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΕΚ- ΟΦΗ
7:23 PM
ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΕΚ- ΟΦΗ

Δεν θα διεξαχθεί τελικώς ούτε την Κυριακή το ματς της ΑΕΚ με τους Κρητικούς, με το απίστευτο μπάχαλο να οδηγεί σε ακόμη πιο απίστευτο φιάσκο τη διοργανώτρια αρχή, αλλά και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που «θυμήθηκαν» στο... παρά πέντε, να διερευνήσουν ζητήματα που όφειλαν να έχουν ρυθμίσει εδώ και ημέρες.


Εν τέλει η ΓΓΑ και η Super League δεν μπόρεσαν να βρουν άκρη για τη διεξαγωγή του αγώνα, με την πρώτη να έχει εισηγηθεί την αναβολή του αγώνα για να μην γίνουν επεισόδια από άτομα που θα πήγαιναν στο ΟΑΚΑ με αυτό το σκοπό, ενώ σήμερα (18/02) το πρωί είχε γίνει σύσκεψη σε αίθουσα του ΟΑΚΑ για την οποία σας είχε ενημερώσει το Onsports, για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα.

Παρά τις επαφές της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, έτσι ώστε να τον πείσουν να αλλάξει γνώμη, κάτι τέτοιο δεν έγινε και το παιχνίδι αναβλήθηκε οριστικά και δεν μεταφέρεται για την Κυριακή(19/02) όπως αρχικά ενημέρωσε η Super League.

Το πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι ακόμα δεν είναι σαφές, καθώς ο ΟΦΗ την Τετάρτη έχει να δώσει παιχνίδι Κυπέλλου. Αν η ΕΠΟ αναβάλει την υποχρέωση των Κρητικών, ίσως η αναμέτρηση με την Ένωση στο ΟΑΚΑ να γίνει στις 22 Φεβρουαρίου. Σε διαφορετική περίπτωση, θα χρειαστεί να αναζητηθεί κενή ημερομηνία για να διεξαχθεί το παιχνίδι…Οι Κρητικοί πάντως, είχαν ζητήσει να γίνει κανονικά το παιχνίδι αν και φαίνεται πως η επιθυμία τους δεν εισακούστηκε...

 Η ΓΓΑ στην ανακοίνωση που εξέδωσε υπογράμμισε ότι συντρέχουν λόγοι δημόσιας τάξης για την αναβολή εκ νέου της αναμέτρησης.

Category: football | Views: 555 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz