Tuesday, 2024-04-16, 6:49 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » June » 22 » ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ...
12:50 PM
ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ...

Η αλήθεια είναι ότι η τελευταία δοκιμή του Σάντος να βάλει τον Νίνη δεξί χαφ, τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης και να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Γκέκα δεν μου άρεσε. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.


Έχει πιθανότητες η Ελλάδα αν… 

Όχι γιατί θέλω τον Γκέκα μέσα, ούτε γιατί δεν μου κάνει ο Νίνης, αλλά γιατί νομίζω ότι ο Σάλπι είναι απολύτως απαραίτητος στη θέση του δεξιού χαφ για να μην κάνει τις γνωστές κούρσες του ο Λαμ.

Γιατί αναφέρω το συγκεκριμένο παράδειγμα; Μα για να δείξω ότι το απαραίτητο στην περίπτωση μας είναι να σταματήσουμε όλα τα όπλα των Γερμανών. Τέτοιο είναι ο σέντερ φορ Γκόμεζ, αλλά εκεί θεωρητικά έχουμε την καλύτερη δυνατή απάντηση. Ένα από τα καλύτερα δίδυμα στόπερ στο τουρνουά, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Άλλο ένα μεγάλο όπλο τους είναι η τριάδα της μεσαίας γραμμής, όσο ο Λεβ μας κάνει τη χάρη και βάζει εξτρέμ τους Ποντόλσκι και Μίλερ που ασφαλώς είναι καλοί παίκτες, αλλά δεν τρομάζουν κανέναν αντίπαλο ως εξτρέμ.

Με την τριάδα Σβαϊνστάιγκερ, Κεντίρα, Οζίλ η μεσαία γραμμή της Γερμανίας έχει τα πάντα. Δύναμη, πνευμόνια, κλάση, τρεξίματα, ρυθμό. Τα πάντα. Εκεί λοιπόν η επιλογή του Σάντος να παίξει με τρεις κόφτες (Μανιάτη, Κατσουράνη και Μάκο στη θέση του τιμωρημένου Καραγκούνη) είναι στη σωστή κατεύθυνση και στη λογική να τους σταματήσουμε.

Ο τελευταίος κίνδυνος που υπάρχει είναι ο Λαμ. Για αυτό λοιπόν λέω ότι ο Σαλπιγγίδης πρέπει να παίξει δεξιά. Γιατί είναι ένας παίκτης που ποτέ δεν αμελεί τα ανασταλτικά καθήκοντα του και που ως κορμί ταιριάζει πάρα πολύ στο… να παντρευτεί τον Λαμ και να δώσει μαζί του μάχες.

Βεβαίως απομένει και ένα μεγάλο ερώτημα αναπάντητο. Διότι ας πούμε ότι γκολ δεν τρώμε, γκολ όμως πώς θα βάλουμε; Στα τρία προηγούμενα μας σκοράραμε από μία φορά. Κόντρα στους Πολωνούς όταν ο Σέζνι τράκαρε με τον στόπερ του και ο Σάλπι έστειλε την μπάλα στην άδεια εστία. Στο ματς με την Τσεχία, όταν η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του Τσεχ και στο ματς με την Ρωσία, όταν οι παίκτες των Ρώσων έδωσαν την μπάλα στον Καραγκούνη για να σκοράρει…

Δεν είναι το πλέον αποτελεσματικό σχέδιο, αλλά δείχνει κάτι. Μην κάνεις λάθος κόντρα στην Εθνική Ελλάδας γιατί την πάτησες. Ο ένας τρόπος για να βάλουμε γκολ είναι λοιπόν να κάνουν λάθος οι Γερμανοί. Υπάρχει και ένας δεύτερος ακόμη καλύτερος. Οι στημένες φάσεις τις οποίες ακόμη δεν έχουμε αξιοποιήσει. Οι Γερμανοί στα στημένα (είτε κόρνερ, είτε φάουλ) παίζουν άμυνα ζώνης. Η πονηριά του Κατσουράνη λοιπόν ή η δύναμη και το άλμα του Κυριάκου μπορούν να αποδειχτούν καθοριστικά.

Αν όλα αυτά τα πετύχουμε, ναι τότε μπορούμε να περάσουμε, κι΄αν δεν περάσουμε είναι σίγουρο ότι οι Γερμανοί θα έχουν φτύσει το γάλα της μάνας τους για να μας αποκλείσουν…

Πηγή: sport-fm.gr

Category: Spor | Views: 661 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz