Sunday, 2024-04-28, 7:44 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 11 » ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ! ! ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΡΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ!!!
0:55 AM
ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ! ! ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΡΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ!!!

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό στα παγκόσμια χρονικά. Από την μια να συνεχίζεται το παιχνίδι που διακόπηκε, αλλά από την άλλη να τιμωρείται η γηπεδούχος με μια αγωνιστική.

Μιλάμε τώρα για δυο αποφάσεις που η μια κουτουλάει με την άλλη. Δεν γίνεται, δηλαδή, και το παιχνίδι να συνεχίζεται από εκεί που σταμάτησε, αλλά και ο σύλλογος να τρώει καμπάνα κεκλεισμένων.

Και, φυσικά, γελάει ο κόσμος όλος. Πάλι καλά που τέτοιες αποφάσεις, σαν κι αυτή της superleague, δεν κάνουν τον γύρο του κόσμου και μένουν μόνο εντός των τειχών. Διαφορετικά θα μας είχε πάρει με τις φασίνες όλος ο πλανήτης και γι’ αυτό το ζήτημα.

Και τελικά, δεν μας είπε η απόφαση. Τι πρέπει, δηλαδή, να κάνουν στο εξής οι οπαδοί της κάθε ομάδας; Να πετάνε ή όχι αντικείμενα; Να πετάνε μόνο τα ελαφρά όπως τα μπουκάλια; Να πετυχαίνουν απαλά τους επόπτες; Αν δεν τρέξει αίμα το ματς να συνεχίζεται;

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Και κατά καιρούς έχουν παρθεί τέτοιες αποφάσεις για όλους τους μεγάλους του ποδοσφαίρου μας. Δεν είναι θέμα Άρη, δηλαδή. Και το λέμε αυτό για να μην μπερδέψουν πάλι τα οπαδικά τους μερικοί. Με όλους έχουν γίνει αυτά.

Πέρυσι στην Μπουντεσλίγκα διακόπηκε το παιχνίδι της Σανκτ Πάουλι όταν οπαδοί της πέταξαν πλαστικό ποτήρι στον επόπτη. Και η ομάδα όχι μόνο έχασε στα χαρτιά τον αγώνα, αλλά τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Στην Ελλάδα για το ίδιο ακριβώς παράπτωμα υπήρξαν δυο αποφάσεις. Το ματς συνεχίζεται, αλλά η ποινή για το άδειο γήπεδο σε επόμενο παιχνίδι παραμένει.


Μία απόφαση που προκαλεί τεράστια ερωτηματικά έλαβε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Αν και από την αρχή της σεζόν και μετά από ένα καλοκαίρι που οι συζητήσεις περί αυστηροποίησης των ποινών ήταν καθημερινές, όλοι οι φορείς είχαν αποφασίσει να διακόπτονται οι αγώνες όταν δημιουργείται το οποιοδήποτε πρόβλημα από την εξέδρα, αποδεικνύεται ότι αυτό δεν ισχύει.

Ο τραυματισμός της βοηθού στο ματς του Κλεάνθης Βικελίδης δεν κρίθηκε ότι ήταν σοβαρός λόγος για να διακοπεί ένα ματς και έτσι η αρμόδια επιτροπή αποφάσισε ο αγώνας να συνεχιστεί από το 42ο λεπτό με το σκορ 1-0 υπέρ του Αστέρα, όπως δηλαδή ήταν την ώρα της διακοπής. Η ομάδα της Τίπολης δεν αντέκρουσε την ένσταση ενώπιον της επιτροπής.

Ο Άρης όμως δεν έμεινε ατιμώρητος. Από τη μία η επιτροπής τον δικαίωσε στην έσταση αλλά τον τιμώρησε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 55.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του.

Παρέμβαση Εισαγγελέα! 
Η ανακοίνωση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής:

"Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και «Με βάση την από 9-4-2012 ένστασή σας κατά της αντικανονικής διακοπής του αγώνα ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που τελέσθηκε στις 8-4-2012, καλείσθε την Τρίτη 10-4-2012 και ώρα 15.00. κατά την εκδίκασή της προκειμένου να την υποστηρίξετε»:
"Συνεκδικάζει την ένσταση και την παραπάνω πειθαρχική δίωξη.
Δέχεται την ένσταση περί αντικανονικής διακοπής του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΡΗΣ - ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που διεξήχθη στις 8-4-2012, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης και διεκόπη οριστικά στο 42ο λεπτό.
Διατάσσει τον επανορισμό του διακοπέντος αγώνα από την αρμόδια διοργανώτρια αρχή και τη συνέχισή του για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα, δηλαδή από το 42ο λεπτό, με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά τη διακοπή ιδίως ως προς τον αριθμό των τερμάτων και τον αριθμό των ποδοσφαιριστών.
Δέχεται ότι εγκαλουμένη τέλεσε τις αποδοθείσες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή πενήντα πέντε χιλιάδων (55.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές.
Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην ενιστάμενη ΠΑΕ."
Views: 598 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 4.5/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz