Friday, 2024-03-29, 3:59 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » May » 29
Η επανεμφάνιση του Βασίλη Ξενιάδη στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ θα αποδειχτεί ως το...
μεσημέρι της Τρίτης αν είναι ή όχι σοβαρή.
 

Ο επιχειρηματίας έχει δεσμευτεί στον Ανδρέα Δημητρέλο πως μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης θα αποδείξει ότι έχει τα χρήματα, τα πέντε εκατ. ευρώ, για να λάβει μέρος στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Έτσι, η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» περιμένει το χαρτί που θα αποδεικνύει ότι τα πέντε εκατ. ευρώ μεταφέρθηκαν από τον τραπεζικό του λογαριασμό σε αυτό της ΑΕΚ.

Τόσο η διοίκηση όσο και ο κόσμος της Ένωσης δεν έχει πειστεί πλήρως για τις προθέσεις του Βασίλη Ξενιάδη, ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι η μόνη λύση που διαφαίνεται στον ορίζοντα, καθώς οι μέτοχοι της ΠΑΕ παραμένουν αδρανείς και άφαντη. Σε κάθε περίπτωση, ως το μεσημέρι της Τρίτης θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση…

Πηγή:Onsports.gr


Category: football | Views: 524 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-29 | Comments (0)

Εκτός εθνικής επειδή δεν τραγούδησε τον ύμνο (video)

Ο Αντέμ Λιάιτς είχε γίνει ευρύτερα γνωστός τον περασμένο μήνα, όταν έβρισε τον τότε προπονητή της Φιορεντίνα, Ντέλιο Ρόσι, κι ο τελευταίος του επιτέθηκε και άρχισε να τον γρονθοκοπεί. Ο 20χρονος Σέρβος μέσος επέστρεψε στο επίκεντρο, για μία ακόμη φορά όχι για αγωνιστικούς λόγους, καθώς εκδιώχθηκε από την εθνική ομάδα της Σερβίας, επειδή στη φιλική αναμέτρηση με την Ισπανία το Σάββατο αρνήθηκε να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο κατά την ανάκρουσή του. 

«Ο κόουτς Σίνισα Μιχαΐλοβιτς συναντήθηκε χθες με τον παίκτη. Αφότου άκουσε ότι δεν τραγούδησε τον ύμνο για προσωπικούς λόγους και πως αυτή η στάση του δεν θα άλλαζε, ο προπονητής τού είπε να φύγει από την ομάδα. Η πόρτα της εθνικής δεν έχει κλείσει οριστικά για τον Λιάιτς, αλλά θα πρέπει να αλλάξει τη στάση του και να ενημερώσει τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς για να επιστρέψει», αναφέρει η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σερβίας. 

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς χαρακτηρίζεται από έντονα πατριωτικά συναισθήματα (κάποιοι τον κατηγορούν ακόμη και ως εθνικιστή) και δεν ανέχτηκε τη συμπεριφορά του παίκτη της Φιορεντίνα. «Αγωνίζομαι στις εθνικές ομάδες από μικρό παιδί και σέβομαι το εθνόσημο. Όταν όμως δεν σέβονται εμένα, δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά», δήλωσε ο παίκτης. 


Πηγή:sport-fm.gr


Category: Spor | Views: 615 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-29 | Comments (0)

Koυβέντα δεν είπε για τον Μπάγεβιτς ο Σπανός, λέγοντας πως δεν θα μπει στη λογική της ονοματολογίας...

"Δεν λέμε ονόματα" 
Αναλυτικά όσα είπε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για: 

-τις φήμες περί πρόσληψης του Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Δεν θα ήθελα να μπω σε ονοματολογία. Αυτό που κάνουμε σαν διοίκηση είναι να προγραμματίσουμε για το αύριο με έναν προπονητή που θα έχει τις περγαμηνές και το ειδικό βάρος για να συνεχίσει την πολύ δουλειά του Γιώργου Δώνη, ώστε να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο. Έχουμε αξιολογήσει με τον τεχνικό μας διευθυντή 3-4 περιπτώσεις και θα δούμε τις επόμενες μέρες πού θα καταλήξουμε. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας σίγουρα θα έχουμε νεότερα».

-το προφίλ του νέου προπονητή και τους στόχους για τη νέα σεζόν: «Ψάχνουμε έναν προπονητή που θα συνεχίσει τη φιλοσοφία που έχουμε σαν ομάδα: να έχει τη διάθεση να δουλέψει με νέους παίκτες και να τους αναδείξει, αλλά και να κρατήσει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Η παραγωγική διαδικασία είναι το αντίδοτο στην οικονομική κρίση. Δεν θέλουμε να είμαστε μία φωτοβολίδα, αλλά να έχουμε συνέχεια. Ο Ατρόμητος έχει αξιόλογο υλικό και θέλουμε ξανά η ομάδα να έχει σαν στόχο την παρουσία της στην πεντάδα, ώστε να παίξει ξανά στην Ευρώπη, αλλά και να έχει μία καλή πορεία στο Κύπελλο, όπως και να περάσει στους ομίλους του Europa League».

-την παραγωγή παικτών από τον Ατρόμητο: «Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και θα μπουν σε αυτή κι άλλα. Κοιτάμε να κάνουμε και κάποιες μεταγραφές για να βρούμε ό,τι καλύτερο υπάρχει στις μικρές ηλικίες. Έχουμε εντοπίσει κάποιους στόχους, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ονόματα. Κάθε χρόνο παίρνουμε ποδοσφαιριστές και κοιτάμε να φέρουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει στις ηλικίες 17-18 ετών».

-τις φήμες περί συμφωνίας με τον Λαζαρίδη: «Όταν έχεις ψηλούς στόχους πρέπει να πλαισιώσεις την ομάδα με έμπειρους παίκτες που θα βοηθήσουν τα νεαρά παιδιά να ανελιχθούν. Δεν μπορείς αν θέλεις να έχεις ψηλούς στόχους να στηρίζεσαι μόνο σε νέα παιδιά. Υπάρχει μια λίστα με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Το όνομα του Λαζαρίδη είναι μέσα σε αυτά. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες».

-το μέλλον των Τάτου και Μήτρογλου: «Ο Τάτος και ο Μήτρογλου επιστρέφουν στον Ολυμπιακό».

-το ενδεχόμενo πώλησης κάποιου παίκτη: «Όταν υπάρξει πρόταση που καλύπτει το σύλλογο και τις φιλοδοξίες του ποδοσφαιριστή, σαφώς την εξετάζουμε. Ο Ατρόμητος δεν ξεπουλάει, αλλά θα πουλήσει μόνο στη σωστή τιμή. Ο νόμος του ποδοσφαίρου υποχρεώνει τις ομάδες να πουλήσουν. Εδώ πουλάνε παίκτες η Ρεάλ και η Μίλαν. Είναι μονόδρομος για να είναι βιώσιμη η ομάδα να παράγει παίκτες και να τους πουλά στη σωστή τιμή. Τα χρήματα που έρχονται από τη συγκεκριμένη διαδικασία μπαίνουν μέσα στην ομάδα, ώστε να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική. Δεν θα κλείσουμε σε κανέναν ποδοσφαιριστή την πόρτα, αν έρθει συμφέρουσα πρόταση και ικανοποιεί και τον παίκτη. Δεν θα μιλήσω για φήμες, αλλά θα μιλήσω όταν έχουμε κάποια επίσημη κρούση. Μας έχουν πει μάνατζερ πως το προσεχές διάστημα θα έρθουν προτάσεις για παίκτες μας. Περιμένουμε να δούμε».

Πηγή:sportdog.gr

Category: football | Views: 477 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-29 | Comments (0)

Η δημοφιλής ιστοσελίδα bleacherreport.com, αρχικά ανέλαβε να βαθμολογήσει τους 16 τερματοφύλακες τους οποίους θεωρεί ότι θα είναι βασικοί στις ομάδες τους επιλέγοντας ως τον χειρότερο τον Κώστα Χαλκιά.Και αν κρίνουμε από τα σχόλιά σας στη σελίδα του SPORT 24 στο facebook, οι περισσότεροι συμφωνείτε με αυτή την επιλογή.

Σήμερα η ίδια ιστοσελίδα βαθμολόγησε τις εμφανίσεις των 16 φιναλίστ. Με την Ελλάδα να βρίσκεται και σε αυτή τη λίστα στην τελευταία θέση!

Εδώ βέβαια έχουμε να κάνουμε καθαρά με το θέμα γούστου του κειμενογράφου ο οποίος την χαρακτηρίζει ως "απλή".

Δείτε λοιπόν πώς τις κατατάσσει 

Αναλυτικά η κατάταξη των "16":

1. Ολλανδία

 

2. Πορτογαλία

 

3. Γαλλία

 

4. Αγγλία

 

5. Κροατία

 

6. Σουηδία

Category: Spor | Views: 541 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-29 | Comments (0)

Τους Παναγιώτη Κονέ και Αλέξανδρο Τζιόλη αποφάσισε να "κόψει" ο Φερνάντο Σάντος από την τελική 23άδα, που θα βρεθεί στα γήπεδα της Πολωνίας εν όψει του Euro 2012.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παραδώσει στην UEFA τη λίστα με τους 23 εκλεκτούς το μεσημέρι της Τρίτης (29/05, μέχρι τις 12:00).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε την απόφασή του στους παίκτες το βράδυ της Δευτέρας. Από τους δύο που "κόπηκαν", ο Παναγιώτης Κονέ ήταν ο πρώτος υποψήφιος να αποχωρήσει, μετά την αποβολή του στο φιλικό με τη Σλοβενία , όταν χτύπησε έναν αντίπαλο.

Ο Τζιόλης κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ παράλληλα στη θέση του αμυντικού χαφ ο Πορτογάλος έχει αρκετές ακόμα επιλογές, πέραν του μέσου της Μονακό.

Οι 23 διεθνείς, που αποτελούν την αποστολή για το Euro 2012:

Tερματοφύλακες: Αλέξανδρος Τζόρβας (Παλέρμο), Κώστας Χαλκιάς (ΠΑΟΚ), Μιχάλης Σηφάκης (Άρης)

Αμυντικοί: Βασίλης Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Βέρντερ Βρέμης), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Σάλκε), Στέλιος Μαλεζάς (ΠΑΟΚ), Χοσέ Χολέμπας (Ολυμπιακός), Γιώργος Τζαβέλλας (Μονακό)

Μέσοι: Γρηγόρης Μάκος (ΑΕΚ), Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Κώστας Κατσουράνης (Παναθηναϊκός), Γιώργος Καραγκούνης (Παναθηναϊκός), Γιώργος Φωτάκης (ΠΑΟΚ), Κώστας Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν)

Επιθετικοί: Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός), Γιάννης Φετφατζίδης (Ολυμπιακός), Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Φάνης Γκέκας (Σάμσουνσπορ), Νίκος Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ), Κώστας Μήτρογλου (Ατρόμητος)

Πηγή:sport24.gr

Category: Spor | Views: 563 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-29 | Comments (0)

Ποιος είνα ο νέος πρόεδρος στον ΠΣΑΤ, τα υπόλοιπα μέλη που εκλέχτηκαν και η σχετική ανακοίνωση του συνδέσμου.

Ιδού τα νέα μέλη του ΠΣΑΤ 

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα εκλογικά αποτελέσματα του ΠΣΑΤ:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Νέα Διοίκηση, Πρωτοβάθμιο και Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο καθώς και Εξελεγκτική Επιτροπή απέκτησε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) για τα επόμενα 3 χρόνια, μετά τις αρχαιρεσίες, που πραγματοποιήθηκαν χθές, Δευτέρα 28 Μαϊου 2012.

Σύμφωνα με το πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής ψήφισαν 580 μέλη, που είχαν δικαίωμα ψήφου. Στα 580 ψηφοδέλτια για το Δ.Σ. υπήρξαν 578 έγκυρα και 2 άκυρα.

Οι υποψήφιοι έλαβαν:

Πρόεδρος: Τριανταφύλλου Σωτήρης 348 (εκλέγεται), Δάρας Ιωάννης 195, Πασαλίδης Αλκιβιάδης 29.

Α΄Αντιπρόεδρος: Αντωνόπουλος Αντώνης 319 (εκλέγεται), Μαμουζέλος Ιωάννης 171.

Β΄Αντιπρόεδρος: Καραλής Ιωάννης 308 (εκλέγεται), Γκομώλης Νικόλαος 168.

Γενικός Γραμματέας: Νταβέλος Θεόδωρος 289 (εκλέγεται), Χήτας Ξενοφών 212.

Ταμίας: Βύζικα Αγγελική 264 (εκλέγεται), Γιαννόπουλος Νικόλαος 198.

Μέλη: Αμερικάνου Χριστίνα 177 (εκλέγεται), Ντάλτας Κωνσταντίνος 169 (εκλέγεται), Ασβεστάς Αριστείδης 163 (εκλέγεται), Τραπεζανίδης Γεώργιος 148 (εκλέγεται), Παιδάκης Σωτήριος 146 (εκλέγεται), Μίνος Γεώργιος 141 (εκλέγεται), Κορακής Ιωάννης 139 (εκλέγεται), Κανελλάκης Δημήτριος 119, Πιτιακούδης Κωνσταντίνος 119 (για την πλήρωση της 8ης θέσης θα διενεργηθεί κλήρωση, παρουσία των δύο ισοψηφησάντων μελών), Τσώνης Νικόλαος 118, Παπαδόπουλος Ιωάννης Μάριος 117, Νικολετοπούλου Ήρα 116, Παπαδοπούλου Μαρία 114, Κουβαράκης Χαράλαμπος 108, Παπανικολάου Δημήτριος 108,Τσάμης Σπυρίδων 103, Κωνσταντακόπουλος Δημήτριος 97, Δημητρίου Δημήτριος 85, Ζίκουλη Ευφροσύνη 84, Ζαμπάρας Νικόλαος 81, Λάβδας Ιωάννης 76, Σηφάκης Νικόλαος 75, Τάτσης Γρηγόριος 72, Τσαϊνης Ιωάννης 72, Σιαφάκας Στάμος 62, Καρζής Γεώργιος 53, Τσούτσικας Βάιος 51, Παπανικολάου Ευφροσύνη 48, Χρυσός Εμμανουήλ 48, Χατζηδημητρίου Κωνσταντίνος 37, Κουλουμπέρης Βασίλειος 26, Κυριακόπουλος Ανδρέας 20.

Για τα ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Στα 580 ψηφοδέλτια για τα Πειθαρχικά Συμβούλια και την Εξελεγκτική Επιτροπή βρέθηκαν 577 έγκυρα και 3 άκυρα. Οι υποψήφιοι έλαβαν:

Πρωτοβάθμιο: Καρύδας Δημήτριος 288 (εκλέγεται), Κούρκουλος Ιωάννης 278 (εκλέγεται), Αθανασόπουλος Χρήστος 210 (εκλέγεται), Παπαγεωργίου Χαρίλαος 184.

Δευτεροβάθμιο: Πατσουράκος Λάζαρος 303 (εκλέγεται), Γερακάρης Παύλος 282 (εκλέγεται), Λινάρδος Πέτρος 257 (εκλέγεται), Χαζάπης Αντώνιος 200 (εκλέγεται), Αργυρίου Ιωάννης 181 (εκλέγεται).

Για την ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αλυσανδράτος Ευάγγελος 338 (εκλέγεται), Αθανασίου Γεώργιος 185 (εκλέγεται), Νικόπουλος Νικόλαος 179 (εκλέγεται).

Πηγή:sportdog.gr

Views: 479 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-29 | Comments (0)

Γεμάτη ένταση η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έγινε τη Δευτέρα στο Παλατάκι. Οι "χοντρές" εκφράσεις σε βάρος του Κατσαρή και τι ακούστηκε για Ζαγοράκη, Βρύζα και Σαββίδη.
Έγινε της ...κακομοίρας!

Με λίγο κόσμο (όπως έγινε γνωστό προς το τέλος είχαν καταμετρηθεί 169 άτομα), αλλά πολλή ένταση διεξήχθη η απολογιστική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στο Παλατάκι το βράδυ της Δευτέρας και είχε διάρκεια πάνω από 4 ώρες.

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ δέχθηκε αρκετές φορές τα "πυρά" μελών του συλλόγου κυρίως για τη χαλαρή στάση που κράτησε απέναντι στη διοίκηση Ζαγοράκη, τους ελέγχους που δεν έχουν ολοκληρωθεί στην ΠΑΕ, στην ΚΑΕ και την Τούμπα ΕΠΕ.

Παράλληλα, δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις για το θέμα Σαββίδη, δίνοντας διευκρινίσεις για το σημείο στο οποίο βρίσκεται η διαπραγμάτευση από πλευρά Ερασιτέχνη με τον ομογενή επιχειρηματία.

Ο ορκωτός που έγινε υπάλληλος της Τράπεζας της Ελλάδας

Για μία ακόμη χρονιά οι εντάσεις άρχισαν με την ανάγνωση του ισολογισμού, αφού δημιουργήθηκε το γνωστό θέμα με την οικονομική διένεξη του ΑΣ με τον πρώην πρόεδρο Λάκη Οικονομίδη.

Ο Θανάσης Κατσαρής εξήγησε ότι αυτή συμπεριλαμβάνεται στον ισολογισμό μετά από προτροπή του νομικού τμήματος να μην προχωρήσει καμία διαγραφή. Ο κ. Οικονομίδης, από την πλευρά του έκανε μία αναδρομή στο θέμα καταλήγοντας στο ότι "η αγωγή του ΠΑΟΚ απερρίφθη και αναμένουμε την απόφαση για τη δική μου. Μου οφείλονται 1 δις 53 εκ. δραχμές".

Ο Χρήστος Ποιητής υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Χάρη Μάλλιου, χρησιμοποίησε την υπόθεση Οικονομίδη για να τονίσει ότι στον ισολογισμό υπάρχουν εικονικά κονδύλια, ωστόσο, στο τέλος, παρά τις αρκετές αρνητικές ψήφους, εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός

Μεγάλος θόρυβος έγινε στο ζήτημα του ελέγχου στην Τούμπα ΕΠΕ (εταιρία που εκμεταλλευόταν την μπουτίκ του ΠΑΟΚ). Ο Θανάσης Κατσαρής τόνισε ότι έχει την διαβεβαίωση πως θα δοθούν στον Δημήτρη Ζιγκερίδη, ορκωτό λογιστή που έχει ορίσει ο Ερασιτέχνης, όλα τα στοιχεία που χρειάζονται και θα προχωρήσει ο έλεγχος.

Τόνισε ότι ο έλεγχος είχε σταματήσει προσωρινά διότι ο ορκωτός λογιστής κ. Αγοραστός που είχε αρχικά οριστεί από την Επιτροπή Διαφάνειας άλλαξε επάγγελμα και έγινε ανώτερος υπάλληλος της Τράπεζας Ελλάδας, προκαλώντας αντιδράσεις. Ωστόσο, την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο Δημήτρης Ζιγκερίδης στην ομιλία του.

Ο τελευταίος τόνισε: "Δεν πήγαμε να κρύψουμε κάτι με την Τούμπα ΕΠΕ. Ζητήσαμε κάποια στοιχεία με την ΠΑΕ και υπήρξε μια κωλυσιεργία στο να μας δοθούν".

Σε αυτό το σημείο δέχτηκε μεγάλη κριτική ο Κατσαρής από μέλη του Ερασιτέχνη που τον κατηγόρησαν γιατί ο Ερασιτέχνης δεν είχε βάλει δικό του εκπρόσωπο στην Τούμπα ΕΠΕ. "Δεν μπορούσε να γίνει αυτό", είπε ο Κατσαρής. "Δεν μπορούμε εμείς να μπούμε σε εμπορική εταιρία. Αυτό έγινε από την διοίκηση της ΠΑΕ προκειμένου τα έσοδα της μπουτίκ να ενισχύουν οικονομικά την ΠΑΕ. Εμείς ορίσαμε τη διοίκηση Ζαγοράκη την οποία θέλαμε όλοι, την εταιρία την κάνανε μόνοι τους, πως θα επεμβαίναμε εμείς;", είπε.

Στο βήμα για το συγκεκριμένο θέμα ανέβηκε το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, Σπύρος Μηλιωρίδης, ο οποίος ξεκαθάρισε: "Εγώ μπήκα στην Τούμπα ΕΠΕ τον τελευταίο 1,5 χρόνο όταν έφυγε ο Βιολίδης. Είμαι σύμφωνος να γίνει έλεγχος άμεσα και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν".

Βολές και για τη διαφάνεια

Σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα έγινε και η συζήτηση για τη διαφάνεια που θα πρέπει να επιδιώκει ο Ερασιτέχνης στην ΠΑΕ και την ΚΑΕ. "Πήρατε ένα πόρισμα για την ΠΑΕ πάνω από 70 σελίδες στα χέρια σας και στην ανακοίνωση που εκδώσατε σαν Ερασιτέχνης λέγατε ότι δεν έγινε κάτι μεμπτό. Ήταν παραπλανητική η ανακοίνωση" τόνισε ο κ. Ποιητής, προσθέτοντας: "Το προηγούμενο βράδυ μιλούσατε, όμως, για κακοδιαχείριση. Ο Ζαγοράκης πήρε χρήματα χωρίς παραστατικά, υπάρχει και το θέμα με τα χρήματα του Βιολίδη, βάσει του άρθρου 23α υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Και εσείς τι κάνατε; Τον κ. Βιολίδη τον είχατε στο συμβούλιο του Ερασιτέχνη. Ο Βιολίδης θα ελέγξει τον Βιολίδη;"

Ο Θανάσης Κατσαρής εξήγησε τη στάση που κράτησε στο θέμα μέχρι σήμερα: "Δεν θέλαμε να βγάλουμε προς τα έξω τους ελέγχους. Θα είχαμε πρόβλημα. Πιστεύω ότι όταν υπάρχει ένα πρόβλημα πρέπει να το λύνουμε μεταξύ μας. 27 εκ. ευρώ φθάσαμε με τους ελέγχους σε Μπατατούδη-Γούμενο. Αυτό ήθελα να αποφύγω. Αν έκανα λάθος, ζητώ συγνώμη. Πουθενά αλλού δεν συμβαίνουν αυτά, Εμείς βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας".

Η απειλή για μηνύσεις και ο ...καρεκλάκιας

Μέχρι να φθάσει στο χρονικό σημείο να μιλήσει ο Θανάσης Κατσαρής για τις συζητήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη, άκουσε χοντρές εις βάρος του εκφράσεις από μερίδα μελών του Ερασιτέχνη. "Μέχρι πριν λίγες μέρες ήσουν αηδιασμένος και θολωμένος και ήθελες να φύγεις. Μόλις εμφανίστηκε δεύτερο ψηφοδέλτιο τα ξέχασες όλα;" ήταν μία από τις πρώτες ατάκες που άκουσε, ενώ λίγο αργότερα ακούστηκε το χαρακτηριστικό: "30 χρόνια ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κυβέρνηση, εμείς 50 χρόνια Κατσαρή"!

"Φύγε, καρεκλάκια", ακούστηκε να φωνάζει επαναλαμβανόμενα μέλος της Γ.Σ., ενώ λίγη ώρα νωρίτερα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, από τα όσα άκουγε έφθασε στο σημείο να απειλήσει με μηνύσεις. "Δεν μπορείτε να μου πείτε ότι είμαι εδώ για να κλέψω. Θα προχωρήσω σε μηνύσεις αν συνεχίσετε... Δεν μπορείτε να λέτε κλέφτη έναν πρόεδρο για τον οποίο όσα χρόνια βρίσκεται στο σύλλογο δεν είχε ακουστεί το παραμικρό", τόνισε.

Λίγο αργότερα, δέχθηκε ολομέτωπη επίθεση από υποψήφιο του ψηφοδελτίου Μάλλιου με αφορμή τη στήριξη στο Ζαγοράκη.

"Εμείς τον είχαμε Θεό, δεν πηγαίναμε διακοπές για να παίρνουμε διαρκείας, μας πρόδωσε. Δεν έχεις ευθύνη εσύ;" άκουσε ο Κατσαρής, ο οποίος απάντησε: "Εσείς τον πιστεύατε σαν Θεό και με πιέσατε να τον βρω για να έρθει στην ομάδα ως πρόεδρος". Η ανταπάντηση; "Και δεν έπρεπε να τον ελέγχεις. Πρέπει να απολογηθείς" .

Ο Κατσαρής απάντησε: "Να απολογηθώ γιατί;". "Για τα 13 εκατομμύρια ευρώ, που τα άφησες να δημιουργηθούν" είπε, ενώ όταν κάποιος αναρωτήθηκε φωναχτά αν αγοράζει διαρκείας για να πάει στην Τούμπα, σχολίασε: "Από το 1970 έχω τρεις θέσεις τις οποίες πληρώνω κάθε χρόνο".

... Read more »

Category: football | Views: 549 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-29 | Comments (0)

Σαν σήμερα στις 29/5/2000 ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό, ύστερα από 20χρόνια στην προεδρία.

Το αντίο του "καπετάνιου"

Αναλυτικά όσα είχε πει στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου... 

«Αποχωρώ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτή είναι η τελευταία μας συνάντηση. Ερχόμενος εδώ δεν το είπα σε κανέναν, ούτε στο ευρύτερο περιβάλλον μου. Το είχα προαναγγείλει από τη Νέα Υόρκη σε έναν συνάδελφό σας. Ήταν ένα λογοπαίγνιο. Είπα ότι θα φύγω μαζί με τον Κυράστα. Και αυτό κάνω. Αρκετά σάς κούρασα είκοσι χρόνια.

Είκοσι ένα χρόνια βρισκόμουν στο μικροσκόπιο. Κάποιοι με χρησιμοποίησαν ως άλλοθι για τις δικές τους αδυναμίες. Ίσως η αποχώρησή μου προβληματίσει κάποιους να αλλάξουν τη στάση τους. Τώρα θα ασχοληθώ με την οικογένειά μου. Όπως ήρθαν τα πράγματα, είτε έπρεπε να συμβιβαστώ είτε να αποχωρήσω. Δεν δέχομαι να κάνω συμβιβασμούς. Δεν είχα στόχο την κατάκτηση τροπαίων με οιονδήποτε τρόπο. Και ποτέ μου δεν χρησιμοποίησα τον Παναθηναϊκό ως μέσον πίεσης ή εμπορευματοποίησης. Η Πολιτεία απουσιάζει. Είναι πρωτόγνωρο για τα παγκόσμια δεδομένα, οι υπόδικοι να είναι εκλέκτορες και εκλεγόμενοι. Αναφέρομαι στις εκλογές της Ομοσπονδίας.

Αισθάνομαι υπερήφανος, που λόγω του Παναθηναϊκού η Ελλάδα εκπροσωπείται με δυο ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πολύ φοβάμαι, όμως, ότι με τον δρόμο που έχει πάρει το ποδόσφαιρο δεν θα πάμε καλά. Πιστεύω ότι θα έχω τη θέση μου, στη θύρα 3 του γηπέδου της Λεωφόρου, από εκεί που ξεκίνησα. Δεν ξεχνώ εγώ τα πρώτα σκαλοπάτια. Με στενοχωρεί ο τρόπος που αναγκάστηκα να φύγω. Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Το ποδόσφαιρο αφορά τις επερχόμενες γενιές. Μιλάω, όμως, σε αυτιά κλεισμένα. Η πολιτεία έχει συνταγματική υποχρέωση να εποπτεύσει τον αθλητισμό. Πέρυσι μίλησα με όλα τα κόμματα. Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. Όλοι σκέπτονταν το πολιτικό κόστος. Εν πάση περιπτώσει, η παρουσία μου στον Παναθηναϊκό δεν είχε ποτέ στόχο το όφελος. Τα έργα που βλέπετε  δεν έγιναν με κλεμμένα λεφτά.

Θα κριθώ από την ιστορία. Θα βρω χρόνο να πάω για ψάρεμα και στο βουνό. Και θα γράψω κάποτε τα απομνημονεύματά μου. Η διάδοχη κατάσταση; Πιστεύω ότι θα συνεχίσει τον δρόμο που έχω χαράξει. Ο Παναθηναϊκός μαζί μου ξέφυγε από τα ελληνικά σύνορα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα γίνει στο εξής».

Πηγή: prasinanea.gr

Category: football | Views: 552 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-29 | Comments (0)

 

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Αζάρ μέσω twitter απορρίπτοντας τις προτάσεις που είχε από την Μάντσεστερ Σίτι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 Ο 21χρονος μέσος ,που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιο ποδοσφαίρου, ναμένεται τις επόμενες ημέρες να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με τους Λονδρέζους με εβδομαδιαίες αποδοχές που εκτιμάται ότι θα αγγίζουν τις 190.000 ευρώ. Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή για την Τσέλσι μετά από εκείνη του Μάρκο Μαρίν, ενώ επόμενος στόχος είναι ο Χουλκ. 



Category: football | Views: 574 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-29 | Comments (0)

Έτοιμος να επιστρέψει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο αντικαθιστώντας τον Μαρσέλο Μπιέλσα είναι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.









Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει στον πάγκο της Μπιλμπάο μετά από 7 χρόνια. 

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα παρά το γεγονός πως έκανε εξαιρετική δουλειά στον πάγκο των Βάσκων την φετινή σεζόν. οδηγώντας τους στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, πιθανότατα δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Αργεντινός δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση που του έχει γίνει και ο πρόεδρος της Μπιλμπάο, Ουρούτια, που είναι και στενός φίλους του Ερνέστο Βαλβέρδε, έχει καταλήξει στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού για να τον αντικαταστήσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι πολύ πιθανό μαζί με τον Βαλβέρδε να επιστρέψει και ο Ορμπάιθ.

Πηγή:Newsit.gr
Category: football | Views: 490 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-29 | Comments (0)

Οι "πράσινοι" έχουν λίγες ώρες μπροστά τους για να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και να καταθέσουν το φάκελο τους την Τετάρτη στην επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ώστε να πάρουν άδεια.

Ο Παναθηναϊκός έχει ενημερώσει ήδη τους εκπροσώπους των παικτών στους οποίους οφείλει χρήματα για να τους πληρώσει και να μπορέσει να παρουσιαστεί την Τετάρτη μπροστά στην επιτροπή Εφέσεων για να την πείσει και να πάρει την άδεια.

Το θέμα είναι αν οι "πράσινοι" έχουν μαζέψει τα 4,2 εκ. ευρώ που απαιτούνται για να πληρωθούν οι βασικές υποχρεώσεις τους.

Πάντως οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι πλέον αισιόδοξοι και περιμένουν πως θα πάρουν την άδεια.

Πηγή:Newsit.gr
Category: football | Views: 484 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-29 | Comments (0)

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ

Το πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στο χάντμπολ πανηγυρίζει ο Διομήδης Άργους και μαζί και η Ελλάδα. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας κατέκτησε και το Τσάλεντζ Καπ (Challenge Cup), παρά την ήττα με 22-20 από την ελβετική Βάκερ. Ο Διομήδης είχε επικρατήσει με τρία γκολ διαφορά στον πρώτο τελικό, με 26-23 και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα στο άθλημα που πανηγυρίζει ευρωπαϊκό τίτλο.

Τα δεκάλεπτα: 3-3, 7-5, 10-9 (ημχ), 14-13, 17-16, 22-20 

Πέντε λεπτά πριν από το τέλος και ενώ ο αγώνας βρισκόταν στο 19-19 αποβλήθηκε ο Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου. Η ελβετική ομάδα πήρε προβάδισμα δύο γκολ 21-19 αλλά δεν κατάφερε ν’ αυξήσει τη διαφορά χάρη στην εξαιρετική άμυνα του Διομήδη, που κράτησε το πολύτιμο 22-20 μέχρι το τέλος του αγώνα και στέφθηκε κυπελλούχος Ευρώπης.

Τα γκολ: 
Βάκερ Τουν: Λίντερ 7, Κάσπαρ 1, Φράνιτς 7, Φον Ντεσβάντεν 4, Ντάλερ 3 
Διομήδης Άργους: Ουρόσεβιτς 1, Μάλλιος 9, Μεγαλοοικονόμου 4, Πριόβολος 1, Τάσκοβιτς 3, Μαραγκός 1, Σαμαράς 1

Ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε για τον θρίαμβο της ομάδας του: «Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτούς τους παίκτες, που συνεργάστηκα. Κατέθεσαν μυαλό, σώμα και πρώτιστα ψυχή για να καταφέρουμε το ακατόρθωτο. Το άθλημα μας μετά από 35 χρόνια ευτύχησε να πανηγυρίσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο από μία παρέα, που σε μία τόσο μεγάλη σεζόν άντεξε όχι μόνο στην πίεση των αγώνων, αλλά και στις προπονήσεις υψηλής έντασης. Αυτό σήμαινε ότι όλοι βλέπαμε πολύ μακριά και η αγάπη μας για το άθλημα μας ώθησε στο να υπερβούμε τους εαυτούς μας. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν και υπήρχε πολύ κόπωση είδα στα μάτια τους ότι δεν ήταν χορτασμένοι και ενώ είχαμε πολύ σεβασμό στον αντίπαλο, πιστέψαμε ότι μπορούμε να το πάρουμε. Τα θαύματα δεν γίνονται τυχαία, αλλά η πίστη μπορεί να σε οδηγήσει σε αυτά».

Πηγή:skai.gr
Category: handball | Views: 653 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-29 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz