Wednesday, 2024-04-17, 0:33 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » May » 15

Δείτε πλάνα από την αποστολή του Ολυμπιακού στο «Ελ. Βενιζέλος», την αποθέωση του κόσμου και τη συνέχεια της γιορτής στο ΣΕΦ.




Πηγή:sday.gr

Category: basket | Views: 599 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-15 | Comments (0)

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος συνελήφθη για χρέη 966.280 ευρώ.




Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο Νίκος Παπαδόπουλος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του τμήματος αναζητήσεων της Ασφάλειας, κατηγορούμενος για χρέη προς το δημόσιο. Το ύψος των χρεών ανέρχεται στο ποσό των 966.280 ευρώ. 

Views: 666 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-15 | Comments (0)

Σε προφορική συμφωνία με τους δύο παίκτες για ανανέωση των συμβολαίων τους έχει έρθει η διοίκηση του Ολυμπιακού και απομένει το τυπικό μέρος της υπόθεσης.





Ο Μάρκο Πάντελιτς και ο Φρανσουά Μοντέστο θα είναι κάτοικοι Πειραιά για τουλάχιστον ένα ακόμη χρόνο. Οι δύο παίκτες συμφώνησαν με τη διοίκηση των "ερυθρόλευκων" και τις επόμενες ημέρες θα βάλουν και την υπογραφή τους στα νέα τους συμβόλαια τα οποία θα προβλέπουν μειωμένες αποδοχές σε σχέση με τις φετινές.

Μετά τους Πάντελιτς και Μοντέστο, θα ακολουθήσουν συζητήσεις με τους Ιμπαγάσα και Μέλμπεργκ ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τον Ντομίνγκος Πασιένσια.

Ο Πορτογάλος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για να αντικαταστήσει τον Βαλβέρδε αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό στο θέμα.

Category: football | Views: 547 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-15 | Comments (0)

Νέα και σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει η ΑΕΚ λίγες ημέρες πριν τη ΓΣ που θα κρίνει το διοικητικό μέλλον της ΠΑΕ. Η εφορία με εξώδικο καλεί την Ένωση να καλύψει άμεσα το χρέος 1.250.000 ευρώ για τη ρύθμιση του άρθρου 44, ξεκαθαρίζοντας ότι αν δεν το κάνει θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα της






Ο "βραχνάς" ενός τεράστιου χρέους που θεωρούσαν στην ΑΕΚ ότι έχουν ρυθμίσει, ίσως επανέλθει. Η προηγούμενη διοίκηση δεν κάλυψε τη δόση του άρθρου 44 που έληγε τον Δεκέμβρη και η εφορία καλεί την ΠΑΕ μέσω εξώδικου να προχωρήσει άμεσα σε εξόφληση.

Αν δεν συμβεί αυτό άμεσα τότε η ΦΑΕΕ Αθηνών απειλεί την Ένωση ότι θα κάνει χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματος της. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα τεθεί σε κίνδυνο η ευνοϊκή για την ΑΕΚ ρύθμιση.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ θέλουν να κερδίσουν λίγο χρόνο ώστε να γίνει η Γενική Συνέλευση στην οποία περιμένουν την πρόταση του Ντέμη Νικολαϊδη.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ γνωρίζει πολύ καλά την αναγκαιότητα να συνεχίστεί η ρύθμιση του άρθρου 44 και έχει ως πρώτη προτεριαότητα να εξοφληθεί η δόση του 1.250.000 ευρώ.

Category: football | Views: 491 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-15 | Comments (0)

Η ανακοίνωση κατά της διαιτησίας που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκάλεσε την παρέμβαση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ο οποίος άσκησε πειθαρχική δίωξη.


Μετά το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία και μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση.

Ο Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση:

"Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο."

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ μετά το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό:

"Κύριοι είμαστε αναγκασμένοι να σας ξεμπροστιάσουμε μετά από ακόμη μία ολοφάνερη αλλοίωση αποτελέσματος, όπως αυτή στον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου από έναν ανεπαρκή και «λίγο» διαιτητή, όπως ο Θανάσης Γιάχος, αλλά και ο βοηθός του Αλέξανδρος Γρεβένης. 

Μέχρι σήμερα σεβαστήκαμε, περισσότερο από ότι έπρεπε, τους θεσμούς και τις αρχές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αποδείχθηκε ότι κάναμε τεράστιο λάθος. Δεν το προτιμάτε. Δεν το θέλετε. Εμείς πεισματικά αρνηθήκαμε έως σήμερα να αναζητήσουμε «άλλους δρόμους», που μάλλον όμως εσείς προτιμάτε. Βλέπετε, ίσως να σας αρέσουν οι «καμένοι φούρνοι» και τα ανώνυμα χτυπήματα. 

Σε μια διαδικασία έξι αγώνων στους οποίους παίζονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, αλλά κυρίως διακυβεύονται δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, όταν το αποτέλεσμα δύο αγώνων το διαμορφώνει ο ίδιος διαιτητής αυτομάτως αναδεικνύεται ως ο (αρνητικός) πρωταγωνιστής. Όμως, έτσι θέλετε να είστε και να φέρεστε. Να είστε εσείς οι πρωταγωνιστές και όχι οι ποδοσφαιριστές. Ζείτε για να κλέβετε τη δόξα και τον ιδρώτα των αληθινών πρωταγωνιστών. 

Αν ο Γιάχος και ο Γρεβένης δεν είδαν την παράβαση, που παραδέχθηκε προς τιμήν του δημοσίως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Cedric Kante πάνω στον Γιώργο Φωτάκη, από τόσο κοντινή απόσταση, καλύτερα να «κρεμάσουν» σήμερα κιόλας τη σφυρίχτρα τους. 

Προκαλούμε ανοικτά την ΚΕΔ να ορίσει στα δύο επόμενα παιχνίδια των Playoffs ανάλογους διαιτητές χαμηλού σθένους και με ανεπαρκή έως μηδαμινή προσωπικότητα. Ξέρουμε ότι έχει δεκάδες τέτοιους στους πίνακες της."

Πηγή:Newsit.gr


Category: football | Views: 502 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-15 | Comments (0)


Το πέμπτο πρωτάθλημα της ιστορίας του στο βόλεϊ πανηγυρίζει ο Ηρακλής, αλλά το ελληνικό βόλεϊ έχει κάθε λόγο να... κλαίει. Ο Φοίνικας Σύρου δεν κατέβηκε στον πέμπτο τελικό, ο αρχηγός του γηραιού υπέγραψε το φύλλο αγώνα και η ομάδα του πήρε στα χαρτιά τη νίκη και τον τίτλο.





Ο επίλογος της φαρσοκωμωδίας των φετινών τελικών γράφτηκε στη Μίκρα. Ο Φοίνικας Σύρου όπως είχε προαναγγείλει δεν κατέβηκε να παίξει και έτσι ο Ηρακλής βρέθηκε μόνος του στο κλειστό γυμναστήριο.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που κρίνεται στα χαρτιά το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ των αντρών. Ο Φοίνικας θα κάνει τη φιέστα του το Σάββατο για να ευχαριστήσει τους οπαδούς και τους παίκτες της ομάδας.

Πηγή:Newsit.gr

Category: volei | Views: 657 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-15 | Comments (1)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz