Wednesday, 2024-04-24, 6:00 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » May » 14
Η περιγραφή του νικητήριου σουτ του Πρίντεζη σε τέσσερις γλώσσες (video)

Το καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη στη λήξη του τελικού του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας άφησε άφωνους τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και όλο το φίλαθλο κοινό του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Όχι όμως και τους σχολιαστές της ελληνικής, της ιταλικής, της σερβικής και της τουρκικής τηλεόρασης, οι οποίοι περιέγραψαν με τον δικό τους τρόπο τις χαμένες βολές του Ραμούνας Σισκάουσκας στο 61-60 υπέρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το 62-61 υπέρ του Ολυμπιακού από τον Γιώργο Πρίντεζη.

Η ελληνική περιγραφή:

Η ιταλική περιγραφή:

Η σερβική περιγραφή:

Η τουρκική περιγραφή:

Πηγή:onsports.gr

Category: basket | Views: 623 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-14 | Comments (0)

Μία τόπλες γυναίκα, μέλος της φεμινιστικής ομάδας "Femen", έκανε άνω-κάτω τους Ουκρανούς καθώς άρπαξε και επιχείρησε να προκαλέσει φθορές στο τρόπαιο του Euro 2012 !


Topless FEMEN activist attacks the Euro trophy από texniti

Το βαρύτιμο τρόπαιο αποτελεί έκθεμα εδώ και μερικές ημέρες στην κεντρική πλατεία του Κιέβου (Πλατεία Ανεξαρτησίας) προκειμένου να το δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν δίπλα του μικροί και μεγάλοι φίλοι της "στρογγυλής Θεάς".

Ταυτόχρονα όμως φαίνεται πως αποτελεί στόχο και για τη "Femen", τη φεμινιστική ομάδα η οποία αντιτίθεται στη συνδιοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από πλευράς Ουκρανίας, υποστηρίζοντας ότι θα συμβάλει στην κατακόρυφη αύξηση της πορνείας στον έναν περίπου μήνα που θα φιλοξενηθούν αγώνες.

Το ότι το τρόπαιο έχει μπει στο... μάτι της οργάνωσης φάνηκε μάλιστα με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο το Σάββατου, όταν 23χρονη Γιούλια Κοβπάτσικ, μέλος της οργάνωσης, επιχείρησε να κάνει ζημιά στο τρόπαιο.

 

Αφού πρώτα πλησίασε σιγά σιγά στο βάθρο, στη συνέχεια κατέβασε ξαφνικά το μπλουζάκι της για να αποκαλυφθεί το μήνυμα "Fuck Euro 2012" που ήταν γραμμένο με μπογιά στο σώμα της, ενώ έκανε κίνηση να προκαλέσει φθορά στο τρόπαιο.

Η αντίδραση των ανδρών ασφαλείας ήταν ακαριαία καθώς έπεσαν πάνω στην κοπέλα για να την σταματήσουν, με το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης για το 2012 να μην γλιτώνει πάντως την... πτώση.

Να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι ασφαλείας σκέπασαν πρώτα τη γυναίκα με ένα σεντόνι πριν την οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα ενώ ακολούθως αποκλείστηκε η εξέδρα επίδειξης του Κυπέλλου.

 

... Read more »

Category: Spor | Views: 576 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-14 | Comments (0)

Στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία του έφτασε ο Διομήδης Άργους μετά τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ
στην 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

 

Ο πρώτος στόχος κατακτήθηκε και... πάμε για το δεύτερο! Ο Διομήδης Άργους αναδείχθηκε και τυπικά πρωταθλητής Ελλάδας και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στον πρώτο τελικό του Challenge Cup με αντίπαλο την ελβετική Βάκερ Τουν την επόμενη Κυριακή (20/5) στο Λουτράκι.

Οι "Λύκοι" χρειάζονταν μόλις ένα βαθμό για να πάρουν το πρωτάθλημα και έκαναν κάτι παραπάνω. Νίκησαν 30-28 τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Είναι ο πρώτος τίτλος στην ιστορία της ομάδας του Άργους.

Πάντως ο αγώνας σημαδεύτηκε από τις τρεις κόκκινες κάρτες που έδειξαν οι διαιτητές. Πρώτα ο Τάτσης του Διομήδη στο 41:01 για επικίνδυνο παιχνίδι, στο 49:33 ο Πίτσιος του ΠΑΟΚ γιατί προχώρησε σε άσεμνη χειρονομία προς την κερκίδα και στην εξέλιξη της φάσης ο Κοκκώνης του ΠΑΟΚ γιατί διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές. Κρατήθηκαν τα δελτία των δύο παικτών του ΠΑΟΚ.

Πριν από την έναρξη του αγώνα ο Διομήδης τίμησε για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό, τον Αντώνη Σαουλίδη. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και υποψήφιος βουλευτής στις πρόσφατες εκλογές θα αποχωρήσει από το άθλημα στο τέλος της σεζόν.

Στον άλλο αγώνα των πλέι οφ η ΑΕΚ επικράτησε 32-27 του Δούκα στον Βύρωνα. Η Ένωση χρειάζονταν ήττα του Διομήδη, προκειμένου να έχει ελπίδες κατάκτησης του τίτλου μέχρι το τέλος. Περιορίστηκε στην κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Τα πλέι οφ ολοκληρώνονται την ερχόμενη Τετάρτη (16/5) με τις αναμετρήσεις Διομήδης-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Δούκας. Μετά το τέλος του αγώνα Διομήδης-ΑΕΚ θα γίνει και η απονομή του τροπαίου στον Διομήδη.

Πηγή:Sport24.gr

Category: handball | Views: 746 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-14 | Comments (0)


Σε αγώνα για τη δεύτερη κατηγορία πρωταθλήματος στο Ισραήλ είδαμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. 
Δείτε το βίντεο.


foul από kokoretsi

Ποιος θα περίμενε ότι στο ματς Χάποελ Ρα' Ανανά(!) εναντίον της Χάποελ Ραμάτ Τζαν θα βλέπαμε ένα τέτοιο γκολ. Κι όμως τρεις ποδοσφαιριστές συνεννοήθηκαν μεταξύ τους και εφάρμοσαν τέλεια το σχέδιο τους.

Πηγή:Sport24.gr
Category: football | Views: 628 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-14 | Comments (0)

Από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον πλανήτη οι φίλοι του Ολυμπιακού έστησαν τρελό γλέντι για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. 

Από το Αιτωλικό μέχρι το Τορόντο! (ΒΙΝΤΕΟ) 

Από τον Λιμάνι και τον Πειραιά, μέχρι το Αιτωλικό, την Πάτρα, τη Χαλκίδα, το Μεσολόγγι, το Τορόντο, το Λονδίνο και αλλού!

Όπου χτυπούσε "ερυθρόλευκη" καρδιά πανηγυρίστηκε η χθεσινή τεράστια επιτυχία των παιδιών του Ντούσαν Ίβκοβιτς, που έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες...

Δείτε μερικά βίντεο με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να γιορτάζουν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο, την κατάκτηση της κορυφής της μπασκετικής Ευρώπης...

 

  

 

  

 

  

  

  

Πηγή:Sportdog.gr


και εδώ το βίντεο με τους παίκτες του ολυμπιακού σε γνωστό club της Πόλης!


Άφιξη αποστολής Ολυμπιακού στο club - Part 3 από redplanetgr
Category: basket | Views: 562 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-14 | Comments (0)

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 4-1 την Μαγιόρκα και τερμάτισε με 100 βαθμούς, ενώ η Μάλαγα πήρε την 4η θέση και θα παίξει προκριματικά Champions League. Υποβιβάστηκε η Βιγιαρεάλ.
 

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 4-1 την Μαγιόρκα και τερμάτισε με 100 βαθμούς, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το ένα από τα 4 και έφτασε τα 46.

Δύο τέρματα πέτυχε ο Μεσούτ Εζίλ και ένα ο Καρίμ Μπενζεμά για την "βασίλισσα", η οποία έτσι πήρε τίτλο με 9 βαθμούς περισσότερους από την Μπαρτσελόνα.

Η Μάλαγα νίκησε 1-0 την Χιχόν με γκολ του Ροντόν και τερμάτισε στην 4η θέση έτσι θα παίξει στα προκριματικά του Champions League.

H Ατλέτικο έμεινε 5η, ενώ νίκησε με 1-0 την Βιγιαρεάλ, η οποία υποβιβάστηκε, καθώς την προσπέρασαν Σαραγόσα και Ράγιο Βαγεκάνο.

Ατλέτικο και Λεβάντε θα παίξουν στο Europa League και αν κατακτήσει το κύπελλο η Μπιλμπάο θα τις ακολουθήσει, αλλιώς αν το πάρει η Μπαρτσελόνα αυτή που θα το κάνει θα είναι η Οσασούνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 38ης αγωνιστικής:

Σοθιεδάδ - Βαλένθια 1-0 (64' Γκριεζμάν)

Μπέτις - Μπαρτσελόνα 2-2 (71' και 75' Ρουμπέν Κάστρο / 9' Μπουσκέτς, 92' Κεϊτά)

Χετάφε - Σαραγόσα 0-2 (58' πέν. Απόνιο, 90' Έλντερ Ποστίγκα)

Λεβάντε - Μπιλμπάο 3-0 (45' και 67' Γκεζάλ, 88' πέν. Φαρινός)

... Read more »

Category: football | Views: 585 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-14 | Comments (0)

Με γκολ του Αΐτ Φανά στο 94' η Μονπελιέ νίκησε 1-0 την Λιλ και βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 
Έμεινε στο -3 η Παρί Σεν-Ζερμέν που ελπίζει σε θαύμα!

Η Μονπελιέ βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς νίκησε με 1-0 την Λιλ στο "Μοσόν".

Ήρωας ήταν ο Αΐτ Φανά, καθώς χάρισε την νίκη στην ομάδα του με γκολ στο 94', έτσι διατηρήθηκε στο +3 από την Παρί Σεν-Ζερμέν.

Η Παρί επικράτησε με 3-0 της Ρεν χάρη σε χατ-τρικ του Νενέ, αλλά για να πάρει τον τίτλο πρέπει την τελευταία αγωνιστική να γίνει θαύμα.

Την τελευταία αγωνιστική λοιπόν η Μονπελιέ παίζει στην έδρα της Οσέρ, οποία όμως είναι αδιάφορη, καθώς έχει υποβιβαστεί και βαθμολογικά πλέον.

Ένας βαθμός αρκεί λοιπόν στην Μονπελιέ, ενώ η Παρί Σεν-Ζερμέν πρέπει να νικήσει στην έδρα της Λοριάν και να χάσει η Μονπελιέ, για της πάρει τον τίτλο στην ισοβαθμία.

... Read more »
Category: football | Views: 546 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-14 | Comments (0)

Θαύμα στην Πόλη! - Πρωταθλητής Ευρώπης με...απίστευτη ανατροπή ο Ολυμπιακός (VIDEOS & PHOTOS)

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! Πήρε την Πόλη, γύρισε το ματς από τους -19 με επική ανατροπή και καλάθι του Πρίντεζη στο τέλος πάτησε στην κορυφή της Ευρώπης νικώντας την ΤΣΣΚΑ με 62-61!
ΦΩΤΟ REUTERS.
Στη μεγαλύτερη ανατροπή που γνώρισε ποτέ το παγκόσμιο μπάσκετ, ο Ολυμπιακός νίκησε με 62-61 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης μετά από 15 χρόνια.

"Ήτανε νέοι, ήταν παιδιά και έτυχε να ναι και καλή φουρνιά"! Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού "λύγισαν" την γεμάτη αστέρια και εμπειρία ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 62-61 και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία του!

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς επέστρεψαν από το -19 (53-34) στο 28', παίζοντας με καρδιά, αποφασιστικότητα, επιμονή και υπομονή, ολοκληρώνοντας ίσως τη μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία της Ευρωλίγκας, από τότε που έχουμε φάιναλ-φορ.

Φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν μείνει και χειροκροτούν τους παίκτες του Ίβκοβιτς που παραλαμβάνουν τα βραβεία.

Οι "ερυθρόλευκοι" με τον Κώστα Παπανικολάου να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι στην διοργάνωση, καθώς σημείωσε 18 πόντους, τον Βασίλη Σπανούλη να διατηρεί την ηρεμία στους Πειραιώτες σε δύσκολες στιγμές και τον Γιώργο Πρίντεζη να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι έκαναν αυτό που πολλοί θεωρούσαν ακατόρθωτο μέχρι και το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς με τους Κάιλ Χάινς, Τζόι Ντόρσεϊ εκτός κλίματος σημείωσε τρίποντα από... καρδιάς με τους Βαγγέλης Μάντζαρη, Κώστα Σλούκα μάζεψε την διαφορά μέχρι ο Πρίντεζης να στείλει τους Πειραιώτες στη γη της επαγγελίας.

Ο Παπανικολάου ήταν πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας 18 πόντους, τον ακολούθησε ο Βασίλης Σπανούλης που σημείωσε 15 και ο Γιώργος Πρίντεζης 12. Από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Μίλος Τεόντοσιτς σταμάτησε στους 15 πόντους, ο Αντρέι Κιριλένκο είχε 12 και ο Νέναντ Κρστιτς σημείωσε 11.

Ο τελικός ξεκίνη ... Read more »
Category: basket | Views: 686 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-13 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz