Friday, 2024-03-29, 8:59 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » May » 09
Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ !!! 
 


 

 

 

 

 

 

 

... Read more »
Category: football | Views: 596 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-09 | Comments (0)

Το έκαψε ο Ολυμπιακός στη φιέστα με τον Ερυθρό Αστέρα (2-1) στο "Καραϊσκάκη", στο αντίο του Βαλβέρδε. Βραβεύσεις, απονομή, γλέντι και το 39ο πέρασε στην ιστορία ενός Θρύλου! 
Ε, ρε γλέντια! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Και τι δεν είχε η σημερινή φιέστα του Ολυμπιακού: Παιχνίδι (τρία!), εκπλήξεις, κέφι, χορό (κυρίως από τον Καζίμ), ταγούδι (από Κονταρό) και, κυρίως, πολλά χαμόγελα. Οι "ερυθρόλευκοι" διοργάνωσαν μία πρώτης τάξης γιορτή για την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος, που όσοι βρέθηκαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους.

Ο σκύλος έγινε για όσους δεν κατάφεραν να βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο τα μάτια και τα αυτιά σας, μεταφέροντας συνεχώς τι συνέβαινε μέσα και έξω από το χορτάρι. Πολλές εικόνες. Βαλβέρδε, παίκτες, Μαρινάκης, οπαδοί. Όλοι τους να πανηγυρίζουν το 39ο και να δίνουν υπόσχεση για την επόμενη σεζόν...

Διαβάστε πώς παρουσίασε ο σκύλος όσα συνέβησαν στο "Γ. Καραϊσκάκης", δείτε τα σχετικά βίντεο και τις φωτογραφίες:

** "Ερνέστο ψυχάρα, Ολυμπιακάρα!", ακούγεται από τους οπαδούς, σε μία γιορτή που δεν θα τελειώσει νωρίς...

** Ο Βαλβέρδε χαιρετάει συγκινημένος τους οπαδούς, δείχνοντας με το χέρι του το μέρος της καρδιάς...

** Και τώρα ο γύρος του θριάμβου, υπό το βλέμμα του Μαρινάκη: Τζιμπούρ, Μιραλάς και Μακούν έχουν την κούπα και τρέχουν γύρω -γύρω στο γήπεδο. Το κύπελλο, μάλιστα, έφτασε μέχρι τα χέρια των οπαδών και μετά ξανά πόσω στους παίκτες!

**Στην αγκαλιά του Τοροσίδη και όλοι παίκτες γύρω από την κούπα, πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά...

** Η κούπα αλλάζει χέρια ανάμεσα στον Βαλβέρδε και τους παίκτες, με τα βεγγαλικά να έχουν κάνει τη νύχτα μέρα στο Φάληρο και τον ισπανό τεχνικό με τη μηχανή του να αποτυπώνει κάθε στιγμή!

** Έφτασε η ώρα! Ο Μποροβήλος έδωσε την κούπα στον Μαρινάκη και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πηγαίνει στους παίκτες και το σηκώνουν όλοι μαζί. Αυτό που γίνεται στο γήπεδο, απλώς δεν μπορεί να περιγραφεί...

** Εμφανώς συγκινημένος παρέλαβε το μετάλλιό του ο Βαλβέρδε...

** Παραλαμβάνουν τα μετάλλιά τους οι "ερυθρόλευκοι" και παίρνουν θέση... για την κούπα!

** Τα είδαμε όλα! Την ώρα που ο Μπορβήλος αποδοκιμάζεται από όλο το γήπεδο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανεβαίνει στην πλατρόφμα και γνωρίζει την αποθέωση... Σιγά, σιγά ανεβαίνουν και οι παίκτες του Ολυμπιακού, αφού πρώτα δεχτούν μία... ζεστή αγκαλιά από τον Σάββα Θεοδωρίδη.

** "Βαλβέρδε άμε στο καλό, να έχεις καλή πορεία, σε όποια ομάδα και άνε πας να γράψεις ιστορία. Πρωτάθλημα και Κύπελλο, πήρες και το μυαλό μας μα ένα χειροκρότημα αξίζει ο πρόεδρός μας", αναφέρει ένας από τους στίχους που τραγουδάει αυτή την ώρα ο Κονταρός. Καταλαβαίνετε τι γίνεται στο γήπεδο... 

** Στη φυσούνα βρίσκονται οι παίκτες του Ολυμπιακού, με τις σαμπάνιες ανά χείρας και περιμένουν να έρθει η δική τους ώρα. Το πιο παράδοξο; Μιραλάς και Καζίμ χορευούν στους ρυθμούς της κρητικής λύρας και του λαούτου...

** Ο Μανόλης Κονταρός παίρνει θέση και το γλέντι αρχίζει... 

** Στα μάτριξ η εικόνα του Δημήτρη Μητροπάνου να χορεύει, με τον Χρήστο Φερεντίνο να πιάνει το μικρόφωνο και να αρχίζει η γιορτή...

** Όπως ήταν προγραμματισμένο, 39 χορευτές βρίσκονται αυτή την ώρα στον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης" και χορεύουν ενώ από τα μεγάφωνα ακούγεται η Ρόζα του Μητροπάνου... Το θέαμα είναι ξεχωριστό...

** Η πλατφόρμα που θα γίνει η απονομή βρίσκεται στη θέση της και οι τελευταίες ετοιμασίες φτάνουν στο τέλος τους...

  

** Μαύρη μαυρίλα! Τα φώτα έσβησαν στο "Γ. Καραϊσκάκης", προκειμένου να γίνουν οι απαιραίτητες προετοιμασίες λίγο πριν αρχίσει η πραγματική γιορτή... 

** Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται στα αποδυτήρια και σε λίγο αναμένεται να βγουν ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Για την ώρα, πάντως, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποθεώνουν τους ποδοσφαιριστές του... Ερυθρού Αστέρα!

** Δηλώσεις Βαλβέρδε: "Απόλαυσα το σημερινό παιχνίδι, είμαι ευχαριστημένος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού απόλαυσε όσο και εμείς το φετινό πρωτάθλημα... "

... Read more »

Category: football | Views: 611 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-09 | Comments (0)

Ο Έλληνας τεχνικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννινα για ανανέωση της συνεργασίας και οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν.






Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την άρνηση του Άγγελου Αναστασιάδη στην πρόταση που του είχε κάνει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των Ιωαννίνων κ. Χριστοβασίλης.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ομάδας και τόνισε πως δεν μπορεί να δεχτεί την πρόταση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τους λόγους παρά μόνο πως το θέμα δεν είναι οικονομικό.

ΠΗΓΗ: NEWSIT
Views: 547 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-09 | Comments (0)

Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε 10-7 του Παναθηναϊκού στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ. Την Παρασκευή (11/5, 16.45) ο δεύτερος αγώνας στο ΟΑΚΑ.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 10-7 


Ο Παναθηναϊκός πάλεψε για ένα ημίχρονο, η Βουλιαγμένη όμως επέβαλε τον ρυθμό της στην επανάληψη και με 10-7 έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών.
Πραματικό ντέρμπι στο κολυμβητήριο του Λαιμού στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα ημιτελικά και τους «πράσινους» να διεκδικούν επί ίσοις όροις την πρόκριση, παρά το μειονέκτημα της έδρας.
Σε περίπτωση νίκης των φιλοξενούμενων, η Βουλιαγμένη θα πάρει την πρόκριση στους τελικούς, διαφορετικά θα διεξαχθεί και τρίτος αγώνας και πάλι στον Λαιμό.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 1-1, 4-2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Βελώνιας, Κουρλιάφτης, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ. 1, Καρούντζος 2, Κατσαούνης, Γούνας 2, Τίγκας 2, Βουλγαράκης 1, Πρωτονοτάριος, Βλαχόπουλος 2, Λουιζίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα, Στελλάτος 1, Κόχειλας Ι. 2, Κόχειλας Ν. 2, Αληχανίδης Αβ., Κοκκινάκης, Αφρουδάκης Γ. 1, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης, Φαναριώτογλου, Τσόκας 1, Παπαδημητρακόπουλος.


Ο Ολυμπιακός τα… χρειάστηκε, κατάφερε όμως να διατηρήσει το πλεονέκτημα της έδρας, με τον Δελακά να λυτρώνει τους ερυθρόλευκους στο φινάλε στο τελικό 7-6 επί της Χίου.

ΟΛΥΜΠΑΙΚΟΣ- ΧΙΟΣ 7-6

Στον πρώτο αγώνα της σειράς των ημιτελικών στην Α1 πόλο των ανδρών, ο Ολυμπιακός κατάφερε, έστω και δύσκολα, να εκμεταλλευθεί την έδρα του και να σημειώσει την πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται ώστε να δώσει το παρών στη σειρά των τελικών και να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του.

... Read more »

Category: polo | Views: 686 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-09 | Comments (0)

Ο Φοίνικας Σύρου θα ανακοινώσει την Πέμπτη (10/5) το αν θα συμμετάσχει ή όχι στον πέμπτο τελικό στις 14 Μαΐου. Θα εκδοθούν ονομαστικά εισιτήρια.


Στον Φοίνικα Σύρου επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν μέχρι αύριο για το αν θα συμμετάσχουν στον τελικό. Πάντως τόσο ο ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Παρνατόρος, όσο και ο κ.Μαυρομάτης πρότειναν ο πέμπτος τελικός να είναι ένας αγώνας "ειδικής διαχείρισης".

Συγκεκριμένα, προτάθηκε ο τελικός να διεξαχθεί στη Μίκρα παρουσία 1.000 φιλάθλων τόσο του Ηρακλή, όσο και του Φοίνικα. Οι 500 εξ αυτών θα είναι άνθρωποι του αθλήματος και οι υπόλοιποι θα είναι φίλαθλοι του Ηρακλή. Ωστόσο θα εκδοθούν ονομαστικά εισιτήρια για τους οπαδούς του "γηραιού".

Ο Ηρακλής πρότεινε να διεξαχθεί ο τελικός σε μεγαλύτερο γήπεδο πάντε υπό καθεστώς "ειδικής διαχείρισης".

Με αποκλεισμό της έδρας του για τρεις αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 5,400 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ηρακλής για τον επεισοδιακό τελικό με τον Φοίνικα Σύρου.

Τα επεισόδια είχαν προκαλέσει την αναβολή της αναμέτρησης και την έντονη αντίδραση του Φοίνικα που είχε προαναγγείλει πως δεν θα κατέβει στον 5ο τελικό της α1 βόλεϊ. Πάντως, αφού η ποινή βγήκε στις 9 Μαϊου και απαιτούνται 5 εργάσιμες μέρες για την εφαρμογή της, αυτή δεν ισχύει για την αναμέτρηση που θα κρίνει τον πρωταθλητή και η οποία έχει οριστεί για τις 14 Μαϊου.

Ωστόσο δεν αποκλείεται η ΕΣΑΠ να αποφασίσει ο αγώνας να γίνει με μαθητές στις εξέδρες.

Αναλυτικά η απόφαση: 


Η αθλητικός δικαστής έπειτα από την εκδίκαση των υποθέσεων του 5ου τελικού της Volleyleague, αλλά και την ένσταση του Φοίνικα Σύρου, αποφάσισε τα παρακάτω: 

• Την ποινή αποκλεισμού των τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων τετρακοσίων (5.400) ευρώ στο σωματείο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ για τα συμβάντα στον αγώνα της 28/4/2012 ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας Ανδρών. 

• Απορρίπτει την ένσταση του σωματείου ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ. 



Category: volei | Views: 663 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-09 | Comments (0)

Ο Κολοσσός Ρόδου βρέθηκε στο 28' στο -16 (41-57), όμως πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στα τελευταία λεπτά έφτασε στη νίκη με 71-68 απέναντι στον Πανιώνιο. 
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 71-68

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε ακόμα και με 17 πόντους, όμως οι Ροδίτες με μία επική αντεπίθεση επικράτησαν με 71-68 και έκαναν το 1-0 στην σειρά των μικρών τελικών της Α1 μπάσκετ.









Τα δεκάλεπτα: 14-18, 26-37, 49-57, 71-68 

Κολοσσός Ρόδου (Φραγκιάς): Λιακόπουλος 1, Χάτεν 15 (1), Καλαϊτζής 9 (2), Πάνος 1, Γεωργαλής 3, Ασημακόπουλος 9 (1), Μπόικιν 10 (1), Χαρίσης, Τσάμης 11, Χόπσον 12. 

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 5 (1) , Κιζ 4, Αθανασούλας, Ντίμπλερ 11 (2), Μπατής 3 (1), Καββαδάς 6, Ιωάννου, Σαρικόπουλος 8, Νάτζφεϊ 8, Παραγυιός 4, Μπάρλος 19 (4). 
Category: basket | Views: 589 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-09 | Comments (0)

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΑΥΜΑΣΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!

Την πρώτη χρονιά απλά κάναμε ζέσταμα. Ένα απλό τρολάρισμα των φοιτητικών εκλογών που έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Ο "ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ” με τον Κώστα Μήτρογλου -χάρη σε σας- βρέθηκε σε κάλπες από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο και έκανε αίσθηση. Φέτος όμως δεν αστειευόμαστε και πιάνουμε δουλειά. Το Φοιτητικό Κίνημα παίρνει σάρκα και οστά και βάζει κανονικότατη υποψηφιότητα για τις εκλογές!

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Κάθε τμήμα της σχολής ξεχωριστά που αποφασίζει να κατεβεί στις εκλογές με την Παράταξή μας, πάει στην γραμματεία της σχολής και καταθέτει την λίστα με τα ονόματα που θα κατέβουν με την Παράταξη, μαζί με το όνομα της Παράταξης. Για να έχουμε όλοι το ίδιο, θα βάλουμε όλοι ως όνομα "Φοιτητικό Κίνημα Θαυμαστών Κώστα Μήτρογλου, ο ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ” ενώ αν χρειάζεται και διακριτικό όνομα όπως πχ ΔΑΠ, ΠΑΣΠ, φυσικά θα βάλετε ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ.
Συνεννοηθείτε και με παιδιά από άλλα τμήματα για να το κατεβάσουν και στο δικό τους τμήμα, ώστε στο τέλος να βγει και καλό αθροιστικό νούμερο για ολόκληρη την σχολή σας.
Τα ψηφοδέλτια δεν ξέρω πώς ακριβώς βγαίνουν και τυπώνονται, για αυτό θα σας κατευθύνουν από την Γραμματεία. To λογότυπο για την εκτύπωση των ψηφοδελτίων βρίσκεται εδώ, σε μεγάλη ανάλυση. Αυτό θα εκτυπωθεί πάνω από τα ονόματά σας. Σκεφτείτε και μόνο την τιμή να βρίσκεστε κάτω από τον μεγάλο Κώστα Μήτρογλου!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Τυπώστε το πρότυπο διαφημιστικό μας, σημειώστε και ένα τηλέφωνό σας πάνω του και αρχίστε το promotion. Το καλό promotion θα φέρει και καλύτερα αποτελέσματα και -γιατί όχι- και έδρες! (το διαφημιστικό σε μεγάλη ανάλυση)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όσοι ενδιαφέρεστε πραγματικά για το Κίνημα και σκέφτεστε σοβαρά να το κατεβάσετε στις φοιτητικές εκλογές, ειδοποιείτε στο inbox της σελίδας μου στο Facebook, ώστε να αναρτήσω λίστα με τις σχολές που συμμετέχουν στην Παράταξη. Προσοχή! Εφόσον δηλώσετε, θα έχετε δεσμευτεί στο όνομα του Κώστα Μήτρογλου και δεν μπορείτε να πάρετε πίσω τον λόγο σας.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι διαδικασίες για την υποψηφιότητα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Δευτέρα που μας έρχεται, 14 Μαΐου. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο λοιπόν!

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ: Η συμμετοχή σας θα πρέπει να είναι κόσμια, unlike τις άλλες ζωώδεις συμπεριφορές των κομματικοποιημένων με τις πλαστικές κούκλες, τα κοτόπουλα και τα λοιπά φαιδρά. Αυτά δεν ανήκουν στο Κίνημα και θα πρέπει να αποφεύγονται. Στο κάτω κάτω, δεν θέλουμε να σπιλώνεται το όνομα του μεγάλου πιστολέρο!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν είναι σίγουρο ότι σε όλες τις σχολές ισχύει η ίδια διαδικασία. Ενημερωθείτε έγκαιρα από την Γραμματεία σας!

Καλή δουλειά και με την νίκη!

Πηγή:Sport24 - To Κουρκούτι


Views: 499 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-09 | Comments (0)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Μετά την λήξη του αγώνα  Σέρο Λάγκρο-Σέρο όσοι βρισκόταν στο γήπεδο πλακωνόντουσαν για πέντε λεπτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Το να πέφτει ξύλο είναι συνηθισμένο, το να πέφτει όμως επί πέντε λεπτά σε διάφορες μετακινούμενες εστίες είναι… πρωτοφανές!



Έπαιζαν ξύλο για πεντέμιση λεπτά από MotionCrew

Πηγή:Transfernews.gr
Category: football | Views: 2826 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-09 | Comments (0)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 21:45  

Απόψε το βράδυ  στις 21:45  διεξάγεται ο τελικός του Europa League 2011-2012, με τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο να συγκρούονται στο "Arena Națională" του Βουκουρεστίου.

Η πρωτεύουσα της Ρουμανίας φιλοξενεί τον ισπανικό εμφύλιο, ενώ θυμίζουμε πως πέρσι στον τελικό ήταν πάλι δύο ομάδες από την ίδια χώρα, Πόρτο και Μπράγκα από την Πορτογαλία.

Κοινό στοιχείο επίσης με τον περσινό τελικό είναι ο Φαλκάο, ο οποίος με την φανέλα της Πόρτο είχε κατακτήσει το τρόπαιο και είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ.

Ο Κολομβιανός στράικερ είναι και φέτος πρώτος σκόρερ μαζί με τον Χούντελααρ, ενώ κοινό στοιχείο με πρόπερσι, τον πρώτο τελικό με την ονομασία, Europa League, είναι φυσικά η ίδια η Ατλέτικο, η οποία είχε κατακτήσει το τρόπαιο νικώντας την Φούλαμ.

Οι "ροχινμπλάνκος" θα παίξουν στον 6ο τελικό της ιστορίας τους, καθώς πέραν τους δύο του Europa League (2010 και 2012) έχουν και έναν στο Πρωταθλητριών (1974) και 3 στο Κυπελλούχων (1962, 1963 και 1986).

Τα τρόπαια που έχουν πάρει είναι 2, το 2010 και το 1962, ενώ η Μπιλμπάο από την άλλη έχει παίξει μόνο σε έναν τελικό, αυτόν του UEFA Cup (παλιά το Europa League), στον οποίο το 1977 έχασε από την Γιουβέντους.

Αγωνιστικά νέα και οπαδοί

Από την Ισπανία έχουν ταξιδέψει στην ρουμανική πρωτεύουσα τουλάχιστον 9.000 οπαδοί για κάθε ομάδα και την έχουν βάψει... κόκκινη.

Αγωνιστικά δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ο Μπιέλσα, καθώς οι Αμορεμπιέτα, Μουνιαΐν και Γιορέντε ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Στην Ατλέτικο τιμωρημένος είναι ο Τιάγκο Μέντες και ο Γκάμπι θα καλύψει το κενό του, τραυματίας είναι ο Σίλβιο, ενώ επανήλθαν οι Περέα και Αντόνιο Λόπεθ, αλλά μάλλον ο Σιμεόνε δεν θα τους επιλέξει για την 11άδα.

... Read more »
Views: 540 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-09 | Comments (0)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε μήνυμα μέσω την ιστοσελίδα του Ολυμπιακού και τόνισε πως χωρίς παράλογες σπατάλες η ομάδα θα γίνει ακόμα καλύτερη τη νέα σεζόν.

"Εν όψη της σημερινής φιέστας της ομάδας μας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έστειλε το ακόλουθο μήνυμα.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την πατρίδα μας, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εξακολουθεί να είναι μια σημαία που κυματίζει ψηλά και μας κάνει υπερήφανους", αναφέρει αρχικά στο μήνυμα του ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνεχίζει:

"Μας γεμίζει αισιοδοξία και μας προσφέρει προοπτική για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Μας δίνει χαμόγελο, κουράγιο και δύναμη να αγωνιζόμαστε.

Xωρίς υπερβολές και ανούσιες σπατάλες θα δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τη χρονιά που έρχεται.

Με μεθοδικότητα και αγωνιστική διάθεση θα προετοιμαστούμε και πάλι για να πάρουμε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα αλλά και για να πάμε ακόμα πιο μακριά στα Ευρωπαϊκά μας ταξίδια.

Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είμαστε μια οικογένεια.

... Read more »

Category: football | Views: 447 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-09 | Comments (0)

Η Λίβερπουλ πήρε μια μίνι-εκδίκηση για την ήττα στον τελικό του FA Cup, νικώντας 4-1 την Τσέλσι στο "Άνφιλντ". Αδιάφοροι οι "μπλε" με το μυαλό στο Μόναχο.


Η Λίβερπουλ νίκησε με 4-1 την Τσέλσι στο "Άνφιλντ", παίρνοντας μία μίνι-εκδίκηση για την ήττα στον τελικό του FA Cup το περασμένο Σάββατο.

Η Τσέλσι πάντως ήταν αδιάφορη, με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο να κατεβάζει 11άδα από την οποία κανείς πιθανότατα δεν θα παίξει στον τελικό του Champions League με την Μπάγερν.

Η Τσέλσι είχε δοκάρι με τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο 18', αλλά στα επόμενα λεπτά δέχτηκε 3 γκολ.

Το σκορ άνοιξε με το αυτογκόλ του Εσιέν στο 19' από προσπάθεια του Λουΐς Σουάρες, το 2-0 έκανε ο Χέντερσον στο 25' βγαίνοντας τετ-α-τετ με τον Τέρνμπουλ αφού γλίστρησε ο Τέρι, ενώ το 3ο γκολ πέτυχε ο Άγκερ στο 28' με κοντινή κεφαλιά μετά από κόρνερ.

Στο 35' είχαν δεύτερο δοκάρι οι "μπλε" με τον Φερνάντο Τόρες, ενώ στο 42' είδε δοκάρι η Λίβερπουλ με το μακρινό σουτ του Ντάουνινγκ.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ιβάνοβιτς με αγκωνιά ανέτρεψε τον Κάρολ στην περιοχή και το πέναλτι εκτέλεσε ο Ντάουνινγκ, όμως η μπάλα χτύπησε στην ρίζα του δεξιού δοκαριού του Τέρνμπουλ (5ο χαμένο πέναλτι για Λίβερπουλ φέτος).

Στο 50' ο Ραμίρες με το σώμα μείωσε σε 3-1, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαλουντά και κακή εκτίμηση του Πέπε Ρέινα, ενώ από λάθος του Τέρνμπουλ στο 61' ο Σέλβεϊ σκόραρε για το τελικό 4-1 με μακρινό σουτ σε κενή εστία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 37ης αγωνιστικής:

 

Άρσεναλ - Νόριτς 3-3 (2' Μπεναγιούν, 72' και 80' Φαν Πέρσι / 12' Χούλαχαν, 27' Χολτ, 85' Μόρισον)

Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2 (70' και 89' Γιαγιά Τουρέ)

... Read more »

Category: football | Views: 537 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-09 | Comments (0)

Δημήτρης Γόντικας, Γιάννης Αλαφούζος, Λεωνίδας Πολέμης και Στράτος Σωπίλης είναι η νέα διοικούσα επιτροπή όπως προέκυψε από τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.










Μετά τη λήξη του ΔΣ ο Δημήτρης Γόντικας αναφέρθηκε στη δύσκολη αποστολή που έχουν μπροστά τους, ενώ παραδέχτηκε ότι υπάρχει ρίσκο στο εγχείρημα.
"Έγιναν οι απαραίτητες στελεχώσεις της εταιρίας. Είναι δύσκολα τα πράγματα, οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο για να υπηρετήσουμε το σύλλογο. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ότι υπάρχει ρίσκο, υπάρχει. Έχουμε να λύσουμε σοβαρά ζητήματα. Ένα θέμα είναι κατά πόσο ο κόσμος θα ακολουθήσει αυτό το εγχείρημα. Υπάρχουν θέματα σε εκκρεμότητα και λίγος χρόνος για την επίλυσή τους.Η UEFA σκοπεύει να βάλει και άλλες ποινές, ελαστικότερες. Προτίθεται να συμπεριλάβει και κάποιες άλλες ποινές στο κομμάτι του Fair Play. Θα κάνουμε συνάντηση με την ΕΠΟ."

Πηγή:Newsit

Category: football | Views: 477 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-09 | Comments (0)

Διαβάστε πόσες χιλιάδες θέσεις θα έχει το ποδοσφαιρικό γήπεδο, πόσες το μπάσκετ, πόσες θέσεις παρκινγκ προβλέπονται και πόσες χιλιάδες τ.μ. για εμπορικές χρήσεις

 

Μπροστά στο τελευταίο και πιο σημαντικό βήμα για να ανοίξει και ουσιαστικά ο φάκελος «γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια», βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να προκηρύξει διαγωνισμό ενδιαφέροντος για υποψήφιους κατασκευαστές-επενδυτές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Δημητρέλος θα επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Κώστα Παπαδημητρίου και θα του ζητήσει συνάντηση, ακόμα και σήμερα, για το συγκεκριμένο θέμα. Μετά τη χθεσινή ενημέρωση που υπήρξε από τον Γιάννη Βούρο, τόσο στον πρόεδρο της ΑΕΚ, όσο και στον Ηλία Μπόβαλη, αποφασίστηκε η άμεση... κινητοποίηση της ΠΑΕ για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς η προκήρυξη διαγωνισμού είναι το α-ω για να προχωρήσει το γήπεδο.

Η διοίκηση, που γνωρίζει πόσο σημαντικό θέμα είναι το γηπεδικό, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα και θα ζητήσει από την Ερασιτεχνική (που έχει το έννομο δικαίωμα) να εκδώσει ανακοίνωση και να καλέσει επισήμως όσους ενδιαφέρονται να αναλάβουν το έργο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ζητηθεί αυτή την κίνηση να την κάνει η ίδια η ΠΑΕ, εφόσον επιθυμεί η Ερασιτεχνική, όπως είχε συμβεί και το 2005, όταν ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε πάρει την πρωτοβουλία να κάνει διαγωνισμό εκ μέρους της Ερασιτεχνικής. Και αυτό για να επισπευτούν οι διαδικασίες, την στιγμή που εντός της εβδομάδας θα συγκληθεί Δ.Σ. με θέμα το γήπεδο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η ΑΕΚ θα «πατήσει» πάνω στον νόμο του 2003, που έχει ισχύ για 10 χρόνια (η διορία εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου του επόμενου έτους), με τις τροποποιήσεις όμως που πέρασαν πρόσφατα, ύστερα από τις πρωτοβουλίες που είχε πάρει ο Γιάννης Βούρος.

Τι σημαίνει αυτό. Για να μπορέσει να προκηρυχθεί διαγωνισμός, χρειάζονται συγκεκριμένα στοιχεία για τον κάθε ενδιαφερόμενο, που έχει να κάνει με τα σχέδια και τις προδιαγραφές του γηπέδου. Η ΑΕΚ λοιπόν έχει έτοιμο πλάνο, το οποίο πλέον είναι προσαρμοσμένο στις νέες περιβαντολογικές διατάξεις και με πιο ήπιους εμπορικούς χώρους, συγκριτικά με αυτούς που περιελάμβανε στο σχέδιό του ο Γιάννης Γρανίτσας.

Έτσι λοιπόν η προκήρυξη θα απαιτεί γήπεδο ποδόσφαιρου 32.000 θέσεων, γήπεδο μπάσκετ 7.000 θέσεων και παρκινγκ 1.800 θέσεων. Όπως ξεκαθαρίζεται, το συγκεκριμένο σχέδιο είναι καθ' όλα νόμιμο και δεν κινδυνεύει από τίποτα. Όσον αφορά τώρα τις εμπορικές χρήσεις, που και αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα, τόσο για την ΠΑΕ-Ερασιτεχνική, όσο και για τον κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να κατασκευάσει το γήπεδο, προβλέπονται 15.000 τ.μ. προς αξιοποίηση. Ωστόσο, η ΑΕΚ θέλοντας να δείξει πως δεν είναι διατεθειμένη να φτάσει στα... άκρα και να προλάβει τυχόν αντιδράσεις, έχει μελετήσει συγκεκριμένα σχέδια και πιστεύει πως ακόμα και με 10.000 τ.μ. εμπορικών χρήσεων, μπορεί να έχει μεγάλα οφέλη.

Η μεγάλη μελέτη που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα, δημιουργεί ένα άκρως ρεαλιστικό σχέδιο, φιλικό προς το περιβάλλον και δίνει τεράστια αισιοδοξία σε όλους ότι μπορεί να υλοποιηθεί αυτό το πλάνο και η ΑΕΚ να μπορέσει να ξεκινήσει επιτέλους το έργο για την επιστροφή στο «σπίτι» της. Μάλιστα, το όνειρο αυτό γίνεται ακόμα πιο προσιτό, αν αναλογιστεί κανείς πως μέχρι στιγμής υπάρχουν -έστω και άτυπα- ενδιαφερόμενοι. Όπως σας έχουμε τονίσει, τόσο η κινεζική CSCEC, όσο και αμερικανικό fund, αλλά και «ομάδα» Ελλήνων κατασκευαστών, έχουν πλησιάσει τον Γιάννη Βούρο και απλά περιμένουν το... κάλεσμα της ΑΕΚ ώστε νε επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους.

Για το συγκεκριμένο θέμα ενημερώθηκε αναλυτικά χθες ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Ηλίας Μπόβαλης, οι οποίοι είδαν από πρώτο χέρι τα έγγραφα που έχουν στείλει οι συγκεκριμένες εταιρίες που γνωστοποιούν τις προθέσεις τους. Όμως για να προχωρήσουν στις προτάσεις τους, περιμένουν την προκήρυξη διαγωνισμού. Η ΑΕΚ λοιπόν βρίσκεται στο τελικό στάδιο και θα πρέπει να... τρέξει άμεσα το θέμα, καθώς σύμφωνα με τους ανθρώπους που έχουν πλήρη εικόνα των δεδομένων, θα πρέπει μέσα στο επόμενο 6μηνο να έχουν κινηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να ξεκινήσει το έργο.

Πηγή:aek365

Category: football | Views: 532 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-09 | Comments (0)

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία αντιλαμβανόμενη τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές ομάδες, αποφάσισε να τροποποιήσει τις ποινές που προβλέπει το Financial Fair Play, κάτι που δίνει τη δυνατότητα σε Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να παίξουν στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Όπως αναφέρει η Sportday, η απόφαση είναι ειλημμένη και απομένει να καθαρογραφεί αλλά δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν θα τεθεί σε εφαρμογή από φέτος ή από την επόμενη σεζόν.

Η απόφαση αναφέρει ότι σε περίπτωση που οι ομάδες δεν τηρήσουν το FFP τότε δεν θα αποκλείονται από την Ευρώπη αλλά δεν θα μπορούν να κάνουν μετεγγραφές από το εξωτερικό ενώ θα γίνεται παρακράτηση από τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ.

Αν η απόφαση αυτή τεθεί σε εφαρμογή από φέτος τότε Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που έχουν τιμωρηθεί με αποκλεισμό ενός έτους, με αναστολή από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, δεν κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Ευρώπης. 

Πηγή:Newsit
Category: football | Views: 524 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-09 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz