Friday, 2024-04-26, 10:37 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » May » 08

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για την παρουσίαση της συλλεκτικής φανέλας για την κατάκτηση του νταμπλ και ευχήθηκαν να βρίσκονται στον Πειραιά και την επόμενη σεζόν ώστε να πανηγυρίσουν κι άλλους τίτλους.

 
Αρκετοί φίλοι των "ερυθρόλευκων” βρέθηκαν στην παρουσίαση της φανέλας στο "Red Store”. Στη συλλεκτική φανέλα αναγράφεται το σύνθημα "Αντε γεια, πρωτάθλημα και κύπελλο ξανά στον Πειραιά”, ενώ στην εκδήλωση βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης και Κέβιν Μιραλάς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όπως και πέρυσι είμαι παρών σε αυτή την εκδήλωση. Εύχομαι να είμαι εδώ και του χρόνου, για να πανηγυρίσουμε τίτλους και την επόμενη σεζόν», είπε ο Βασίλης Τοροσίδης ευχόμενος να μπει και το τέταρτο αστέρι στη φανέλα του Ολυμπιακού. 

«Εύχομαι να είμαστε και του χρόνου εδώ για να υπογράψουμε στις φανέλες για τον 40ο τίτλο», τόνισε ο Κέβιν Μιραλάς, ενώ πρόσθεσε πως εκείνος και οι δύο συμπαίκτες του θα χαρίσουν από μία φανέλα στους πρώτους 100 που θα προμηθευτούν τη συλλεκτική εμφάνιση. «Ναι, αλλά θα πληρώσει ο Μιραλάς», είπε χαριτολογώντας ο «Τόρο». «Εύχομαι ο κόσμος να αγαπήσει αυτή τη φανέλα και να πάρουμε κι άλλους τίτλους», δήλωσε από την πλευρά του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. 

Πηγή:Newsit
Category: football | Views: 488 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-08 | Comments (0)

Ο έμπειρος επιθετικός της ΑΕΚ αφού έπλεξε το εγκώμιο του Κλωναρίδη στη συνέχεια μίλησε για την επικείμενη επιστροφή του Ντέμη Νικολαϊδη στην Ένωση.



Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε μετά τη νίκη με 2-0 επί του Παναθηναϊκού...

Για την αγωνία που υπάρχει πλέον στα πλέι οφ: «Από την αρχή αυτό θα γινόταν εκτός και αν ο Παναθηναϊκός καθάριζε το πρώτο ματς. Δεν το έκανε και πλέον όλα είναι ρευστά για την συνέχεια».


Για την απόδοση του Κλωναρίδη: «
Ο Κλωναρίδης είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ και δεν είναι τυχαίο για ότι καταφέρνει. Έχει πολλά να δώσει και θα πρέπει να δουλέψει και εμείς θα πρέπει να τον βοηθήσουμε. Στην Ελλάδα βιαζόμαστε να αποθεώσουμε κάποιον παίκτη που πάει καλά και αυτό δεν πρέπει να γίνει με τον Βίκτωρα».

Για την δική του εμφάνιση: «Γίνεται μία καλή δουλειά με τους γυμναστές και στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώ να δώσω τα πάντα για την ομάδα μου».

Για το πως σκέφτεται την επόμενη μέρα της ΑΕΚ:
 «Σκέφτομαι για την επόμενη μέρα να υπάρξει μια υγιής διοίκηση και ένα πολύ καλό κλίμα και επειδή τις έχω ζήσει αυτές τις ημέρες και μόνο έτσι θα μπορούμε να πάμε και πάλι καλά».

Για την πιθανή επιστροφή του Ντέμη Νικολαΐδη στα διοικητικά:
«Μακάρι να υπάρξει η επιστροφή του Ντέμη. Έχω βρεθεί μαζί του και πραγματικά έχω δει πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του αγαπάνε την ομάδα και ξέρουν ποδόσφαιρο. Έχουν κάνει λάθη, αλλά όλοι κάνουν λάθη και μακάρι να πάνε όλα καλά και να φτιάξουν την ομάδα».

Πηγή:Newsit
Category: football | Views: 449 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-08 | Comments (0)

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε στον αγώνα με την Εσπανιόλ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα χάσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.




Η απουσία του σίγουρα θα αποτελέσει σημαντικό πλήγμα στους παγκόσμιους πρωταθλητές καθώς ο Κάρλες Πουγιόλ είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας. Όπως ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα ο 34χρονος στόπερ θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στις 12 Μαίου και θεωρείται απίθανο να προλάβει να αγωνιστεί έστω σε κάποια παιχνίδια.

Category: football | Views: 518 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-08 | Comments (1)

Το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ προπονητών και παικτών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού φάνηκε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο στην κοινή συνέντευξη Τύπου λίγες ημέρες πριν το Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Με πρωτοβουλία της ΟΠΑΠ ΑΕ 4 παίκτες των δύο ομάδων και οι προπονητές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου λίγο πριν αναχωρήσουν για την Πόλη και μίλησαν για το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: "Πριν από το Final Four μιλάμε πάντα, όμως δεν ξέρω αν έχω κάτι καινούριο να πω από αυτά που είπα χθες. Ίσως είναι πολύ σημαντικό και για εμάς και για τον Ολυμπιακό να είμαστε μαζί στην Κωνσταντινούπολη. Είναι μεγάλο επίτευγμα, όμως εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε και να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ για να περάσουμε στον τελικό. Είναι εύκολο να δείτε τί έχει αλλάξει στην διοργάνωση! Δείτε φωτογραφίες μου πριν 25 χρόνια! Τότε, πήρα τον πρώτο μου τίτλο με την Παρτιζάν που έχει χρώματα το άσπρο και το μαύρο. Τότε λοιπόν τα μαλλιά μου ήταν μαύρα και τώρα είναι άσπρα. Είμαι χαρούμενος που θα βρεθώ στην πόλη που κέρδισα τον πρώτο μου τίτλο με την Παρτιζάν. Στην αρχή της διοργάνωσης κανείς δεν πίστευε πως θα φτάσουμε εδώ. Οι παίκτες μου είχαν άλλη άποψη όμως και είμαι περήφανος γι' αυτούς."

 
Ντούσαν Ίβκοβιτς: "Είναι ωραία ιδέα να βρεθούμε όλοι μαζί εδώ πριν το Final Four. Προκριθήκαμε δίκαια και οι δύο ομάδες. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να είμαστε έτοιμοι και πιστεύω θα παίξουμε καλό μπάσκετ. Παρακολουθώ την Ελλάδα από το 1987. Η μεγάλη διάρκεια των Ελλήνων παικτών είναι πολύ σημαντικό. Βοηθήσαμε και εμείς, εγώ μαζί με τον κουμπάρο μου δηλαδή."

Αν μπορούν να εμπνευστούν οι φίλαθλοι από τις  καλές σχέσεις των δύο ομάδων:

 
Ίβκοβιτς:«Είμαστε καλό παράδειγμα και το πιστεύω. Και οι παίκτες έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους και είμαι αισιόδοξος πως πολύ σύντομα θα ανοίξουν οι πόρτες για τους φιλάθλους»
Ομπράντοβιτς:«Είναι καλό που είμαστε ενωμένοι. Στο μέλλον πρέπει να σεβαστούμε περισσότερο τα καλά πράγματα και να τηρούμε το σωστό. Ούτε στο παρελθόν είχαμε προβλήματα. Στο Βερολίνο δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα. Ελπίζω να γίνει έτσι και στην Ελλάδα, είτε είναι στο ΣΕΦ είτε στο ΟΑΚΑ»

Είναι εκτόνωση του Final 4 για τους φιλάθλους;

Ομπράντοβιτς
:«Αν θυμάμαι καλά οι εκλογές ήταν πριν δύο ημέρες. Όσοι αγαπούν το μπάσκετ εξακολουθούν να το αγαπούν»
Ίβκοβιτς:«Θα έχουμε το πρώτο τεστ για τους φιλάθλους στην Πόλη και ελπίζω να υποστηρίξουν κόσμια τις ομάδες τους»

Που πιστεύουν οι παίκτες πως θα κριθεί η πρόκριση στον τελικό:

Γιώργος Πρίντεζης
: «Σημασία έχει ποιος θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα. Έχουμε φτιάξει μια βάση ομάδας, πρέπει να την τηρήσουμε και ίσως κερδίσουμε».

Κώστας Παπανικολάου
:«Το σημαντικότερο είναι να χαρούμε το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται άγχος. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στην ψυχή και την θέληση. Έχουμε αποδείξει πως έχουμε καρδιά και θα τα δώσουμε όλα»

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους
: «Tα μικρά πράγματα κάνουν τη διαφορά σε ένα Final Four. Τα μικρά που ενδέχεται να αποδειχτούν μεγάλα στη διάρκεια της διοργάνωσης. Ένα καλό σκριν, μια καλή πάσα, ένα ριμπάλυντ, είναι λεπτομέρειες, αλλά μπορούν να κρίνουν ένα παιχνίδι, έναν τίτλο. Αυτά είναι που κάνουν τη διαφορά. Έχουμε σχέδιο και θέλουμε να το εκτελέσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Στράτος Περπέρογλου
: «Πρόκειται για παιχνίδια που θέλουν συγκέντρωση. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μην αφήσουμε καμία μπαλιά να πάει χαμένη. Σε αυτά τα ματς δεν επιτρέπεται να έχουμε νεκρά διαστήματα, πρέπει να παλεύουμε κάθε δευτερόλεπτο μέσα στο ματς. Έχουμε στο μυαλό μας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πάμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Για εμάς είναι μεγάλη χαρά που θα βρεθούμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Δεν πιστεύω πως υπάρχει ομάδα που είναι ανίκητη. Εμείς θέλουμε να χτυπήσουμε τις ατέλειες της ΤΣΣΚΑ, να κρύψουμε τις δικές μας. Εμείς θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, το τι θα γίνει το καλοκαίρι είναι άλλη ιστορία, αυτό για εμάς ίσως αποτελέσει έξτρα κίνητρο. Εμείς να παίξουμε χωρίς αντιπαλότητες, θα πάρουν μέτρα και θα πάνε όλα καλά».

Πηγή:Newsit
Category: basket | Views: 558 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-08 | Comments (0)

Ο Σέρβος πλέιμεϊκερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πρώην του Ολυμπιακού ζήτησε την στήριξη των οπαδών των Πειραιωτών στον ημιτελικό του final-4 με τον Παναθηναϊκό.

 
«Απόλαυσα να παίζω στον Ολυμπιακό και σέβομαι απεριόριστα τον κόσμο του. Δεν σκέφτομαι καν την ήττα στο Final 4. Είναι για μας το γεγονός της χρονιάς και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ΤΣΣΚΑ να πάρει τον τίτλο. Θα χαρώ πολύ όμως να δω τους φίλους μου από τον Ολυμπιακό και τον κόουτς Ίβκοβιτς. Ελπίζω ο κόσμος του Ολυμπιακού να μας υποστηρίξει τουλάχιστον στον ημιτελικό», τόνισε αρχικά ο Μίλος Τεόντοσιτς στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και πρόσθεσε:

«Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν πίεση, αλλά η πετυχημένη μας σεζόν μάς τονώνει την αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε πως μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο και θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό το σκοπό».

Πηγή:Newsit
Category: basket | Views: 528 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-08 | Comments (0)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για το φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης και την συνταγή που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα του για να περάσει το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.


Αναλυτικά, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε τουρκικό δίκτυο NTV  για: 

-την περσινή πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα: «Πέρυσι όλοι έβλεπαν σαν μεγάλο φαβορί την Μπαρτσελόνα. Πήγαμε να παίξουμε σε μία καυτή ατμόσφαιρα στην Ισπανία. Είπα στους παίκτες μου πως είχαν την ευκαιρία να παίξουν το καλύτερο μπάσκετ που μπορούσαν. ‘Αν έχετε ελπίδες να περάσετε την Μπαρτσελόνα, να το δούμε’, τους είπε. Μετά την ήττα μας με μικρή διαφορά στο πρώτο ματς, τους είπα πως ‘είδατε ότι μπορείτε να κερδίσετε την Μπαρτσελόνα’. Και το κατάλαβαν. Ισοφαρίσαμε 1-1 σε ένα πολύ δύσκολο ματς και φέραμε τη σειρά στο ΟΑΚΑ. ‘Τους είπα ότι αφού νικήσαμε μία φορά την Μπαρτσελόνα, μπορούμε να το επαναλάβουμε στην έδρα μας. Είχαμε πάνω από 20.000 φιλάθλους στο γήπεδο στα δύο αυτά ματς. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, γιατί η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά τα καταφέραμε. Ήταν έκπληξη για τους άλλους, αλλά όχι για μας». 

-τη φετινή πρόκριση απέναντι στη Μακάμπι: «Στο Final 4 είναι δύο τελικοί. Με τη Μακάμπι παίξαμε μία σειρά πέντε αγώνων. Όλοι απόλαυσαν τους συγκεκριμένους αγώνες ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Η έκβαση κρίθηκε στις λεπτομέρειες και μόνο στο πρώτο παιχνίδι υπήρχε ξεκάθαρος νικητής. 

-το πώς προετοιμάζει τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Με ρωτούν πολλοί αν έχω ετοιμάσει κάποια τρικ για την ΤΣΣΚΑ. Σε όλους δίνω την ίδια απάντηση: ένας προπονητής και οι συνεργάτες του δουλεύουν πολύ πιο ενδελεχώς για ένα μοναδικό ματς. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Πέρα από το δικό μας πλάνο, πρέπει να προσαρμοστούμε στις ανάγκες του αγώνα. Η προετοιμασία δεν αρκεί πολλές φορές και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αλλάξουμε τη στρατηγική μας στη διάρκεια του ματς. Δεν το κάνει μόνο ο Παναθηναϊκός αυτό, αλλά όλες οι ομάδες». 

-τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Πιστεύω πως ο Διαμαντίδης είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Ήρθε στην ομάδα πριν οκτώ χρόνια και κάθε χρόνο γινόταν καλύτερος. Για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι συνεχώς διψασμένος. Η ατομική δουλειά είναι πολύ σημαντική. Ο Διαμαντίδης πηγαίνει για προπόνηση κάθε πρωί. Είναι ο πραγματικός ηγέτης αυτής της ομάδας, ο αρχηγός που αναγνωρίζουν όλοι και κάνει τη δουλειά μου πιο εύκολη. Όταν έχεις έναν παίκτη σαν τον Διαμαντίδη, μπορεί να εφαρμόζει τις ιδέες σου στο παρκέ. Είναι ένας πολύ καλός και ειλικρινής άνθρωπος. Γνωρίζει τη σημασία που έχει ο ίδιος για την ομάδα και σκέφτεται πάντα τους συμπαίκτες του και την ομάδα. Αυτός είναι ο Διαμαντίδης. Ένας ξεχωριστός παίκτης, αλλά και άνθρωπος». 

-την παρουσία δύο ελληνικών ομάδων στο Final 4: «Η πρόκριση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Final 4 έδωσε μεγάλη χαρά στους Έλληνες. Είναι σημαντικό για μία χώρα όπως η Ελλάδα, που αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα αυτή την περίοδο». 

-τη σχέση του με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Είμαστε κάτι παραπάνω από απλώς καλοί φίλοι. Πρώτα από όλα, τον σέβομαι σαν άνθρωπο. Είναι σαν αδερφός μου. Επίσης πλέον έχουμε οικογενειακή σχέση, αφού είναι κουμπάρος μου. Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, κατάφερε να οδηγήσει μία νεανική ομάδα στο Final 4 αλλάζοντας τον τρόπο παιχνιδιού της. Πιστεύω πως είναι μεγάλο επίτευγμα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ίβκοβιτς και την πρόκριση στο Final 4. Κι εμείς ζήσαμε ανάλογες δυσκολίες το καλοκαίρι μέχρι η οικογένεια Γιαννακόπουλου να αποφασίσει να μείνει και να συνεχίσει με ένα φυσιολογικό μπάτζετ». 

-τη σχέση του με τον Δημήτρη Ιτούδη: «Αν ο Ίβκοβιτς είναι αδερφός μου, ο Ιτούδης είναι ο μικρός μου αδερφός. Έχουμε την ίδια σχέση. Συνεργαζόμαστε τα τελευταία 13 χρόνια και τον είχα γνωρίσει λίγο πριν. Πλέον είμαστε κάθε μέρα μαζί. Μερικές φορές, όταν υπάρχουν διακοπές όπως τα Χριστούγεννα, του λέω αστειευόμενος ‘είμαι χαρούμενος που δεν θα σε δω για 3-4 μέρες’. Σέβομαι πολύ τον Δημήτρη. Με βοηθά πολύ. Πριν τις προπονήσεις και τους αγώνες συζητάμε για αρκετή ώρα για τις ιδέες μας για το παιχνίδι. Από την πρώτη μέρα που αρχίσαμε τη συνεργασία μας, του είπα πως ένας βοηθός προπονητή δεν πρέπει να συμφωνεί πάντα μαζί μου, αλλά πρέπει να ακούω και τις δικές του ιδέες. Γι’ αυτό κάποιες φορές στους αγώνες μάς βλέπετε να διαφωνούμε. Δεν τσακωνόμαστε, απλώς έτσι κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Ο Δημήτρης είναι πλέον έτοιμος να γίνει ένας καλός προπονητής. Αν το αποφασίσει, θα τον βοηθήσω με χαρά». 

-τη νευρικότητα που έχει όταν είναι στον πάγκο: «Πάντα είμαι νευρικός. Σαν άνθρωπος όχι, αλλά δεν μπορώ να παρακολουθήσω απλά έναν αγώνα. Έτσι είναι η δουλειά μου και την αγαπώ. Σαν άνθρωπος εκτός γηπέδου είμαι τελείως διαφορετικός. Έτσι είναι ο τρόπος που κάνω τη δουλειά μου και δεν μπορεί να αλλάξει. Έτσι είμαι. Αν απλώς κάθεσαι και δεν αντιδράς καθόλου, δεν είναι καλό για κανέναν και ειδικά για την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό». 

-τη σχέση του με τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Η δουλειά μας δεν έχει νόημα χωρίς τους φιλάθλους. Ο δεσμός μας είναι πολύ σημαντικός. Πάντα λέω ότι όλα τα τρόπαια που έχουμε πάρει είναι ένα ‘ευχαριστώ’ για αυτούς τους ανθρώπους. Είναι διαφορετικό για τους παίκτες να παίζουν σε γεμάτο γήπεδο, το να ξέρουν πως ο κόσμος είμαι εκεί ... Read more »
Category: basket | Views: 493 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-08 | Comments (0)

Μετά την δίωρη γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ορίστηκε 20μελές διοικητικό συμβούλιο, ενώ την Τετάρτη θα συγκροτηθεί σε σώμα, πιθανότατα, με τον Γόντικα να αναλαμβάνει την θέση του προέδρου. Έκκληση Βγενόπουλου για στήριξη της προσπάθειας Αλαφούζου.


Nέο ΔΣ απέκτησε το πρωί της Τρίτης ο Παναθηναϊκός, μετά μια ΓΣ διάρκειας δύο ωρών. Στη διαδικασία εξελέγησαν 19 μέλη και απομένει ακόμα ένα, το 20ο, που θα οριστεί από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Σαφώς, ξεχωρίζει η παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει την ενεργή ενασχόληση του με την ΠΑΕ, ακόμα και μετά την ίδρυση του σωματείου λαϊκής βάσης.

Τα 19 μέλη είναι οι: Ιωάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Στράτος Σωπήλης, Κώστας Ελευθεράκης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Γιάννης Παναγιωτίδης, Παύλος Τσίμας, Δημήτρης Βερβεσός, Γιάννης Ηρειώτης, Χρήστος Παναγόπουλος, Αριστείδης Καμάρας, Δημήτρης Μαρκόγιαννης, Δημήτρης Γούναρης, Μίμης Δομάζος, Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα, Γιώργος Λιβέρης, Λεωνίδας Πολέμης, Σάββας Παπαδόπουλος και Κώστας Κροκίδας.

Το ΔΣ θα συνεδριάσει πρώτη φορά την Τετάρτη στις 12:00, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα και να εκλεγεί ο πρόεδρος, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Δημήτρης Γόντικας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε πως έχει μαζέψει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Ανδρέας Βγενόπουλος στήριξε τον Ελληνα επιχειρηματία και έκανε έκκληση για στήριξη της προσπάθειας.

Ο Έλληνας εφοπλιστής μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε δεν θα είναι εύκολο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε. Είναι και οι συνθήκες πολύ δύσκολες. Δεν θα χωράνε στη Λεωφόρο οι φίλοι του Παναθηναϊκού , η Λεωφόρος είναι η καρδιά μας. Θα δοθεί συνέντευξη ή την Παρασκευή ή την Δευτέρα. Δεν έχω την εμπειρία και τη δυνατότητα για τα συμβόλαια. Πρώτο μέλημα είναι η οικονομική κρίση και μετά τα υπόλοιπα».

Πηγή:Newsit
Category: football | Views: 503 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-08 | Comments (0)

Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης δεν γλίτωσε τη βαριά καμπάνα και θα μείνει εκτός κάθε αθλητικής δραστηριότητας, αφού είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.
Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας:

Α)ΠΑΕ ΟΦΗ, Π.Βεζυρίδης (ποδοσφαιριστής) «Σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 26-2-2012 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - ΟΦΗ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Β΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Κοκαΐνη, το οποίο, θεωρείται οριστικό. 

Ήτοι για παράβαση του άρθρου 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 34912/11 και την Απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού 3956/12 και των σχετικών διατάξεων του Κεφαλαίου ΙΙ του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA. 

Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΟΦΗ. Δέχεται ότι ο α΄εγκαλούμενος τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πράξη. Επιβάλλει στον Π. ΒΕΖΥΡΙΔΗ ποινή αποκλεισμού από την συμμετοχή σε κάθε αθλητική δραστηριότητα για περίοδο δύο (2) ετών. (Άρθρα 24 του ΠΚ της ΕΠΟ, Κ.Υ.Α Υφ. Πολιτισμού και Τουρισμού 3956/12 και κεφάλαιο ΙΙ του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις διοργανώσεις της FIFA».

Πηγή:Newsit
Category: football | Views: 507 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-08 | Comments (0)

 

Αρκετές συζητήσεις έχει προκαλέσει η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, έπειτα από της εκλογές της 6ης Μάη που έγιναν στη χώρα μας.
Εντύπωση προκαλούν πάντως όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ και περιλαμβάνονται στην ενότητα της διαιτησίας.
Εκεί υπάρχει υποενότητα με τίτλο «ρατσιστικά σύμβολα».

Στη σελίδα 3 του εγχειριδίου υπάρχει συνοπτική περίληψη της FARE (Ποδόσφαιρο ενάντια στον Ρατσισμό στην Ευρώπη) για οδηγό που είχε συνταχθεί και διανεμηθεί σε όσους εργάζονταν στα γήπεδα κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης του EURO 2008 από την UEFA και η οποία ζήτησε να συνταχθεί ο συγκεκριμένο οδηγός.

Στόχος αυτού του εγχειριδίου, όπως αναφέρεται, είναι «να ευαισθητοποιήσει και κινητοποιήσει ενάντια στα δημοφιλή νεοναζιστικά και ρατσιστικά σύμβολα, τα ρατσιστικά συνθήματα και πανό».
Στη σελίδα 21 του εγχειριδίου που έχει τίτλο ειδικά σύμβολα ανά χώρα αναφέρεται ότι «υπάρχουν πολλές ρατσιστικές και νεοναζιστικές οργανώσεις και κόμματα ακροδεξιών εξτρεμιστών που δραστηριοποιούνται στις χώρες των οποίων οι ομάδες συμμετείχαν στο EURO 2008. Eίναι απαραίτητο να προσδιοριστούν στις χώρες αυτές τα σύμβολα που χρησιμοποιούν και τα εμβλήματά τους. Ακολουθούν κοινά παραδείγματα φασιστικών συμβόλων και λογοτύπων ακροδεξιών και νεοναζιστικών κομμάτων».

Αφού, λοιπόν, γίνεται αναφορά στα ρατσιστικά σύμβολα και σε κόμματα / οργανώσεις άλλων ευρωπαϊκών χωρών, στη σελίδα 26 τους εγχειριδίου / οδηγού της UEFA και της FARE μπορεί να δει κανείς ότι γίνεται αναφορά στη Χρυσή Αυγή.

Υπάρχει το σχετικό λογότυπο του κόμματος, ενώ σημειώνεται ότι "Η Χρυσή Αυγή είναι ένα ακροδεξιό νεοναζιστικό κόμμα στην Ελλάδα".

Πηγή:Skai.gr
Views: 542 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-08 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz