Saturday, 2024-04-20, 11:00 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » May » 05
Η Τσέλσι νίκησε με 2-1 την Λίβερπουλ στον τελικό του "Γουέμπλεϊ" και κατέκτησε το FA Cup για έβδομη φορά στην ιστορία της, φτάνοντας τους "κόκκινους" στις κατακτήσεις.


Κυπελλούχος Αγγλίας αναδείχτηκε η Τσέλσι! Οι Λονδρέζοι επικράτησαν 2-1 της Λίβερπουλ και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό του Γουέμπλεϊ. Οι τυπικά γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 11' με τον Ραμίρες και πήραν κεφάλι στο 52' με τον Ντρογκμπά. Η Λίβερπουλ μείωσε στο 65' με τον Κάρολ, ωστόσο το γκολ δεν ήταν αρκετό για τους παίκτες του Νταγκλις. Οι κόκκινοι πάντως διαμαρτύρονται για τη φάση του 82' στην κεφαλιά του Κάρολ όπου η μπάλα φαίνεται να περνάει τη γραμμή πριν την αποκρούσει ο Τσεχ. MVP του τελικού αναδείχθηκε ο Χουάν Μάτα.

Εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως το FA Cup το κατακτά για 3η σερί χρονιά Ιταλός τεχνικός, καθώς είχαν προηγηθεί οι Κάρλο Αντσελότι (Τσέλσι - 2010) και Ρομπέρτο Μαντσίνι (Μάντσεστερ Σίτι - 2011), με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο να τους ακολουθεί.

Ο Ντι Ματέο μάλιστα έγινε ο 14ος άνθρωπος στον θεσμό που έχει πάρει την κούπα και ως παίκτης και ως προπονητής.

Όσον αφορά στην Τσέλσι, έχει κατακτήσει το FA Cup 3 φορές τα τελευταία 4 χρόνια και 4 φορές τα τελευταία 6 χρόνια.

Ο Ντρογκμπά γίνεται ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε τέσσερις τελικούς Κυπέλλου Αγγλίας


Η Τσέλσι έφτασε τις 7 κατακτήσεις Κυπέλλου, όσες δηλαδή έχει και η Λίβερπουλ



Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Μποζίνγκουα, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Άσλεϊ Κόουλ, Όμπι Μίκελ, Λάμπαρντ, Ραμίρες (77' Ραούλ Μεϊρέλες), Καλού, Μάτα (91' Μαλουντά), Ντρογκμπά.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Γκλεν Τζόνσον, Σκρτελ, Άγκερ, Χοσέ Ενρίκε, Χέντερσον, Σπίρινγκ (55' Κάρολ), Τζέραρντ, Ντάουνινγκ, Μπέλαμι (78' Κάιτ), Λουΐς Σουάρες.



C-L footyroom.com από footyroom

... Read more »

Category: football | Views: 498 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-05 | Comments (0)

Η οργή των οπαδών της Κολωνίας από τον υποβιβασμό της ομάδας τους, εκφράστηκε με άσχημο τρόπο αφού με τη λήξη του αγώνα κόντρα στην Μπάγερν άναψαν φωτιές στις εξέδρες του γηπέδου και συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η Κολωνία βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου στην Τσβάιντε Λίγκα και οι οπαδοί της ξέσπασαν στο Rhein Energie Stadion.

Πηγή:Newsit



Αφού πρώτα άναψαν φωτιές στις εξέδρες, στη συνέχεια συγκρούστηκαν και με τις αστυνομικές δυνάμεις. Τα πράγματα πάντως δεν ξέφυγαν και λίγο αργότερα όλοι αποχώρησαν από το γήπεδο, πικραμένοι από τον υποβιβασμό.





Category: football | Views: 500 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-05 | Comments (0)

Η γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης είχε ραντεβού με την... ατυχία στον τελικό του Τσάμπιονς Καπ στο Κίρισι και ηττήθηκε με 8-7 από την Προ Ρέκο.


Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου έκαναν εξαιρετικό ξεκίνημα στον τελικό κόντρα στις Ιταλίδες αλλά τα δοκάρια δεν τις επέτρεψαν να διατηρήσουν το προβάδισμα στο σκορ.

Η Προ Ρέκο αντέδρασε στο δεύτερο οκτάλεπτο, πήρε τα ηνία του ματς και κατάφερε να σηκώσει το πρώτο Ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της,

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 0-3, 1-2, 2-1 

Βουλιαγμένη: Ασημάκη 3, Ρουμπέση 1, Τσουκαλά 3. 

Προ Ρέκο: Φρασινέτι 3, Κότι 1, Μπιανκόνι 1, Ντράβουτς 2, Κιστελέκι 1.




Category: polo | Views: 672 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-05 | Comments (0)

O πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Νιγηρίας και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού την περιοδο 1994-1995, Ρασίντ Γιεκινί έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών, το βράδυ της Παρασκευής.


Ο 48χρονος Νιγηριανός που έμενε μόνος του τα τελευταία χρόνια αν και είχε τρεις γυναίκες και τρία παιδιά, άφησε την τελευταία του πνοή χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Ωστόσο τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.  

Ο Γιεκινί αμέσως μετά το Μουντιάλ της Αμερικής είχε έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού αλλά δεν μπόρεσε να στεριώσει. Στη συνέχεια, πήγε στην Ισπανία όπου αγωνίστηκε στην Σπόρτιγκ Χιχόν. Σταμάτησε την καριέρα του στην πατρίδα του τη Νιγηρία, το 2005. Με την εθνική ομάδα της  Νιγηρίας αγωνίστηκε 58 φορές και σημείωσε 37 γκολ.

Είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Νιγηρίας με 37 γκολ σε 58 αγώνες.


Views: 516 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-05 | Comments (0)

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα για τον εορτασμό του νταμπλ την προσεχή Τετάρτη, κάνοντας λόγο για πολλές εκπλήξεις.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:


"Την Τετάρτη 9/5 ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γιορτάζει την κατάκτηση του 39ου Πρωταθλήματος και του 15ου νταμπλ. Από τις 16:30 που ανοίγουν οι θύρες του γηπέδου μας μέχρι τις 22:00 που θα υψωθεί το τρόπαιο στον ουρανό του Πειραιά οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.

Με σεμνότητα και πάντα στο πνεύμα των καιρών, θα γιορτάσουμε όλοι το Πρωτάθλημα και θα απολαύσουμε ένα πρόγραμμα που είναι ουσιαστικά προσφορά των συμμετεχόντων στη γιορτή μας. Τα έξοδα που είχαν προϋπολογιστεί για τη φιέστα στην αρχή του Πρωταθλήματος, θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και για συσσίτια της εκκλησίας του Πειραιά.

Με μεγάλη μας χαρά, θα δούμε να υλοποιούνται, στο πρόγραμμα, ιδέες των φιλάθλων μας που τις μοιράστηκαν μαζί μας και θα τις δούν να γίνονται πράξη το βράδυ της γιορτής. Το ζεϊμπέκικο των 39 παλικαριών από τον Πειραιά υπό τους ήχους τραγουδιού του αξέχαστου Δημήτρη Μητροπάνου, ήταν ιδέα ενός φιλάθλου μας, που τη μοιράστηκε μαζί μας στο Olympiacos.org. Η βράβευση του μεγάλου Κριστιάν Καρεμπέ ήταν απαίτηση πολλών φιλάθλων της ομάδας και εκφράστηκε με e-mail και τηλεφωνήματα.

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σχεδίασε αυτή τη σεμνή γιορτή και δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

16:30 Άνοιγμα Θυρών

16:50 Έναρξη Φιέστας

16:55 «Η ώρα των Θρύλων» - Έναρξη αγώνα Βετεράνων

17:55 «Οι μελλοντικοί πρωταθλητές – Έναρξη αγώνων Ακαδημιών

19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ α’ ημίχρονο

20:15 Ημίχρονο/ Βράβευση Κριστιάν Καρεμπέ και Ερ.Αστέρα

20:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ β’ ημίχρονο

21:30 Το ζεϊμπέκικο «39». Χορογραφία σε τραγούδι του αξέχαστου Δ.Μητροπάνου

21:40 Μανώλης Κονταρός – Τραγούδι για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και όχι μόνο 

22:00 ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΡΟΠΑΙΟΥ – Γύρος του Θριάμβου

22:00 Ρίψη βεγγαλικών σε Καραϊσκάκη και Πειραιά ... Read more »
Views: 433 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-05 | Comments (0)

Η Ευρωλίγκα ετοίμασε ένα video για την κάθε ομάδα που θα συμμετάσχει στο Final-4 συμπεριλαμβάνοντας μερικές από τις πιο εντυπωσιακές φάσεις της διοργάνωσης !

Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Final-4 βρισκόμαστε και η Ευρωλίγκα κάνει την παρουσίαση των τεσσάρων μονομάχων με ξεχωριστά videos.

Η διοργανώτρια αρχή δημιούργησε από ένα video για την κάθε ομάδα που θα συμμετάσχει στην κορυφαία διοργάνωση που δεν είναι άλλη από το Final-4 και διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο Final-4 της Ευρωλίγκας θα πάρουν μέρος πλην των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, η Μπαρτσελόνα και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ίδια δηλαδή σύνθεση με εκείνη στο Βερολίνο του 2009. Μόνο που τότε, η κλήρωση έφερε τους "αιωνίους" αντιμέτωπους στον ημιτελικό.

PANATHINAIKOS


OLYMPIACOS


Final Four 2010 - Olympiacos από Euroleague_Basketball

CSKA


Final Four 2010 - CSKA από Euroleague_Basketball

BARCELONA


Final Four 2010 - Barcelona από Euroleague_Basketball
Category: basket | Views: 581 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-04 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz