Friday, 2024-03-29, 12:51 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » May » 01
Φιλί ζωής για την ΕΑΠ. Οι Πατρινοί επικράτησαν του Παναθηναϊκού με 3-1 και έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της σωτηρίας. Επόμενος αγώνας την Πέμπτη στο Μετς (19:30), με την παραμονή να πηγαίνει στην ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις τρεις νίκες.

Την πρώτη της νίκη στην σειρά των πλέι-άουτ με τον Παναθηναϊκό πέτυχε η ΕΑ Πατρών επικρατώντας στην έδρα της με 3-1 σετ (25-19, 22-25, 25-21, 25-22).

Οι Πατρινοί μείωσαν το σκορ στις νίκες σε 2-1 και θα πάνε την Πέμπτη (3/5) στο Μετς για την ισοφάριση. Σε αυτή την περίπτωση η παραμονή θα κριθεί στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς που θα διεξαχθεί στην έδρα της.

Αντίθετα, εάν ο Παναθηναϊκός επικρατήσει μεθαύριο, θα κάνει το 3-1 και θα παραμείνει στην κατηγορία.

Tα σετ: 25-19, 22-25, 25-21, 25-22 

Category: volei | Views: 681 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-01 | Comments (0)

Ο Ρόι Χόντσον είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Αγγλίας. Ο 64χρονος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων.

Η Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου επιβεβαίωσε την είδηση ό,τι ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Ρόι Χόντσον.

Η συνάντηση του Άγγλου προπονητή με τους ανθρώπους της Αγγλικής Ομοσπονδίας έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο "Γουέμπλεϊ". Οι δύο πλευρές συμφώνησαν και το μόνο που έμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του. 

Σύμφωνα με το νέο του συμβόλαιο, ο Χόντσον θα βρίσκεται στα "λοντάρια" μέχρι και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το 2016 στην Γαλλία.

Ο Χόντσον θα παραμείνει στο "τιμόνι" της Γουέστ Μπρόμγουιτς για τα δύο τελευταία ματς της Πρέμιερ Λιγκ και μετά θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Στον πάγκο της Αγγλίας για πρώτη φορά θα καθίσει στον φιλικό αγώνα που είναι προγραμματισμένος με την Γαλλία στις 11 Ιουνίου .

Η ανακοίνωση της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναφέρει: "Η Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει την πρόσληψη του Ρόι Χόντσον ως προπονητή της εθνικής ομάδας.

O Xόντσον έχει κερδίσει οκτώ τίτλους σε μια αξιοπρόσεκτη καριέρα. Ως προπονητής έχει τεράστια εμπειρία από το διεθνές ποδόσφαιρο και έχει τιμηθεί ως προπονητής της χρονιάς από τον σύνδεσμο προπονητών της Αγγλίας".

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην σουηδική Χάλμσταντ το 1976. Ανέλαβε την τύχη τριών εθνικών ομάδων. Το 1994 οδήγησε την Ελβετία στο Μουντιάλ των ΗΠΑ και από το 2002 εως το 2004 ανέλαβε προπονητής στην εθνική ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Το 2006 πήρε το χρίσμα του προπονητή της εθνικής Φινλανδίας μέχρι τον Νοέμβριο του 2007.

Στην Πρέμιερ Λιγκ έχει προπονήσει τις Μπλάκμπερν, Φούλαμ και Λίβερπουλ και από τον Φεβρουάριο του 2011 την Γουέστ Μπρόμγουιτς. Εκτός Αγγλίας, μεταξύ των ομάδων που ανέλαβε ήταν και η Ίντερ την δεκαετία του '90.

Category: football | Views: 737 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-01 | Comments (0)

Πέθανε σε ηλικία 26 ετών από ανακοπή καρδιάς ο Νορβηγός Αλεξάντερ Ντάλε Όεν. Ο "αργυρός" Ολυμπιονίκης στα 100 μ. πρόσθιο βρέθηκε τα ξημερώματα νεκρός από τους συναθλητές του στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του καθώς προετοιμαζόταν εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ντέμπρετσεν.
Η νορβηγική αποστολή πραγματοποιούσε προετοιμασία σε υψόμετρο και ο Ντάλε Οεν ακολουθούσε κανονικά το πρόγραμμα χωρίς να έχει παραπονεθεί για οποιαδήποτε ενόχληση ή δυσφορία. Γύρω στις 7:30 χθες το απόγευμα (τοπική ώρα) συναθλητής του τον αναζήτησε, καθώς έλειπε αρκετή ώρα, και τον βρήκε αναίσθητο στο μπάνιο. Στο πλευρό του έσπευσε ο γιατρός Ολα Ρόνσεν και μετά από λίγα λεπτά ασθενοφόρο τον πήρε και τον διακόμισε σε νοσοκομείο, όπου στις 9 μ.μ. διαπιστώθηκε θάνατός του. Ολες οι ενδείξεις συγκλίνουν σε καρδιακή ανακοπή, αν και δεν υπάρχει για την ώρα επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο για τα αίτια του θανάτου του.

«Είναι η δυσκλότερη ημέρα στην ιστορία της νορβηγικής κολύμβησης», δήλωσε συγκλονισμένος ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Περ Ρούνε Εκνες.

Ο Αλεξάντερ Ντάλε Οεν, ο μοναδικός Νορβηγός κολυμβητής που έχει κατακτήσει Ολυμπιακό μετάλλιο και παγκόσμιο τίτλο, έφυγε αιφνίδια από τη ζωή λίγες ημέρες πριν συμπληρώσει τα 27 του χρόνια.

Ο Αλεξάντερ Ντάλε Οεν γεννήθηκε στις 21 Μαϊου 1985 και πρωτοεμφανίστηκε στο διεθνές στερέωμα το 2005, όταν συμμετείχε στον τελικό των 100μ. πρόσθιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ (κατετάγη 7ος). Σταδιακά κέρδισε θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και τα τελευταία χρόνια είχε καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος. Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, τερματίζοντας πίσω από τον Ιάπωνα Κοσούκε Κιτατζίμα και πέρυσι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, τερματίζοντας στον τελικό σε χρόνο 58.71. Η επίδοση αυτή είναι η τέταρτη καλύτερη όλων των εποχών, αλλά η κορυφαία που έχει επιτευχθεί ποτέ με υφασμάτινο μαγιό.

Ο Νορβηγός είχε κατακτήσει επίσης το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο στα Ευρωπαϊκό Πρωταθλήματα του 2008 (Αϊντχόφεν) και του 2010 (Βουδαπέστη), το ασημένιο στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2006 (Βουδαπέστη), ενώ βρέθηκε άλλες τρεις φορές στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, το 2008 στα 50μ. και στα 200μ. πρόσθιο και το 2010 στα 200μ. Είχε επίσης αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο σε 25άρα πισίνα, το 2011 στο Ζέτσιν της Πολωνίας και ήταν τρίτος στο ίδιο αγώνισμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 25άρας του 2006, στη Σανγκάη. Πριν από λίγους μήνες αναδείχθηκε κορυφαίος Ευρωπαίος κολυμβητής για το 2011 στην ψηφοφορία της LEN.

Views: 548 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-01 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz