Thursday, 2024-03-28, 11:04 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 27
Ισπανική μονομαχία στο Βουκουρέστι
Εκμεταλλευόμενη τη φλογερή έδρα της και τη δυναμική της, η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε 3-1 τη Σπόρτινγκ και πήρε θέση στον τελικό του Βουκουρεστίου (09/05) όπου θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία νίκησε και στο "Μεστάγια" τη Βαλένθια (1-0).
Ένας χρόνο μετά τον πορτογαλικό τελικό της Πόρτο με την Μπράγκα, ο τελικός θα είναι ισπανικός, με κοινό στοιχείο τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης και πέρσι και φέτος, Φαλκάο. 


Mε την γκολάρα του Αντριάν, η Ατλέτικο νίκησε (1-0) και στο Μεστάγια την Βαλένθια σφραγίζοντας το εισιτήριο για το τελικό στο Βουκουρέστι!
Αφεντικό και στο Μεστάγια! (ΒΙΝΤΕΟ)
ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-1

Μετά από ένα ημίχρονο χωρίς καμία σοβαρή φάση, στο 57' η ατυχία "χτύπησε" ξανά τον Σέρχιο Κανάλες. Ο 21άχρονος μέσος για πρώτη φορά έπαιζε βασικός μετά από απουσία πολύμηνη λόγω τραυματισμού και τραυματίστηκε ξανά και μάλλον έχει εκ νέου σοβαρό πρόβλημα.

Στο 60' ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να ανοίγει το σκορ με το 8ο γκολ του Αντριάν Λόπεθ. Ο Ντιέγκο με εξαιρετικά τον βρήκε στην αριστερή γωνία της περιοχής, ο Αντριάν Λόπεθ κοντρόλαρε με το στήθος και σούταρε στην κίνηση, στέλνοντας με εντυπωσιακό τρόπο την μπάλα στο απέναντι "γάμα" του Ντιέγκο Άλβες.


ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Μπαραγκάν, Ρικάρντο Κόστα, Ραμί, Τζόρντι Άλμπα, Αλμπέλδα, Παρέχο (68' Τίνο Κόστα), Φεγκουλί, Κανάλες (59' Ματιέ), Ζόνας (57' Αντούριθ), Σολδάδο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Γκοντίν, Μιράντα, Φιλίπε Λουΐς, Μάριο Σουάρεθ (46' Γκάμπι), Τιάγκο Μέντες, Ντιέγκο (84' Κόκε), Αρντά Τουράν (74' Σάλβιο), Αντριάν Λόπεθ, Φαλκάο.

*κόκκινη 79' Τιάγκο Μέντες


Σκόρερ: 60' Αντριάν Λόπεθ



Ο Φερνάντο Γιορέντε πήρε από το χέρι την Μπιλπάο και την πήγε στο... Βουκουρέστι με δύο ασίστ και το γκολ της πρόκρισης στο 3-1 επί της Σπόρτινγκ!
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ- ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 3-1 

Η Μπιλμπάο πέτυχε το γρήγορο γκολ που ήθελε, καθώς στο 17' άνοιξε το σκορ ο Σουσαέτα, αλλά από φάση που ξεκίνησε με φάουλ του Αντέρ Ερέρα (αγκωνιά).
Στο 42' ο Ρουΐ Πατρίσιο έκανε εξαιρετική απόκρουση σε κοντινό πλασέ του Φερνάντο Γιορέντε, ενώ στο 44' ο Ρίκι φαν Βόλφσβινκελ ισοφάρισε για την Σπόρτινγκ σε 1-1.
Ο Ολλανδός απάντησε με σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά στο 45'+1 η Μπλμπάο προηγήθηκε ξανά, με τον Ιμπάι Γκόμεθ να κάνει το 2-1 με κοντινό πλασέ, από φανταστική πάσα του Φερνάντο Γιορέντε.
Category: football | Views: 502 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-27 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz