Tuesday, 2024-04-23, 2:26 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 06
Views: 2222 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-06 | Comments (1)

Τη μεγαλύτερη μέση τηλεθέαση σημείωσε ο αγώνας Παναθηναϊκός-Μακάμπι την Πέμπτη όσον αφορά τους αγώνες της Ευρωλίγκα.

Τον αγώνα είδαν γύρω στους 900.000 τηλεθεατές, με αντίστοιχη τηλεθέαση 8.3% και 18.7% (24.7% στα νεανικά και 41.1% στους άνδρες, 15-24).

Όσον αφορά το ματς Βαλένθια-Αλκμααρ σε μετάδοση του ΑΝΤ1, δεν σημείωσε καν διψήφια νούμερα. Το καλύτερο μέσο ήταν το 4.1% με 8.5% στο α' ημίχρονο.

Views: 586 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-06 | Comments (0)

"Καμπάνα" από την Ευρωλίγκα στον Ολυμπιακό για τα όσα ακολούθησαν της τρίτης νίκης επί της Σιένα στο τέταρτο ματς της περασμένης Παρασκευής (29/3). Για την είσοδο του κόσμου στο παρκέ, την ρίψη βεγγαλικών και τη χρήση λέιζερ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή της Ευρωλίγκας με πρόστιμο 42.000 ευρώ.

«Καμπάνα» σε Ολυμπιακό από Ευρωλίγκα!

Views: 602 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-06 | Comments (0)

Άδοξα ολοκληρώθηκε η παρουσία του Εθνικού Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, καθώς όπως ανακοινώθηκε η ομάδα αποχωρεί από την διοργάνωση.

Η ομάδα της Καισαριανής ενημέρωσε την Πέμπτη (5/4) την διοργανώτρια αρχή προφορικά ότι αποχωρεί και με την σειρά της η Football League έβγαλε από το πρόγραμμα το ματς της Κυριακής με την Παναχαϊκή.

Έτσι, ο Εθνικός Αστέρας θα συμπληρώσει τρεις μηδενισμούς στο πρωτάθλημα (σ.σ. έχουν προηγηθεί τα ματς με Βύζα Μεγάρων και Πιερικό) και αποβάλλεται, ωστόσο οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες από νωρίτερα, όταν η διοίκηση δεν κατάφερε να εξασφαλίσει από την ΕΠΟ τα δελτία των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο.

Τις επόμενες ημέρες ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Δημητρίου και οι παίκτες θα μιλήσουν και θα αναφερθούν με λεπτομέρειες στην τραγική κατάληξη που έχει αυτή η χρονιά για την ομάδα της Καισαριανής.

Views: 537 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-06 | Comments (0)

Η Super League και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 25η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ:


 

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP

Νίκος Λαζαρίδης (Αρης) 71,78%

... Read more »

Views: 542 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-06 | Comments (0)

Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσει ο Ντέμης Νικολαϊδης!


Στις 25 Απριλίου είναι προγραμματισμένη η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ. Εκεί όπου θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για το διοικητικό τοπίο στην ομάδα. 

Στη συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση λοιπόν θα παρθεί απόφαση για το ποσό που θα κοστίζει η μετοχή και τον τρόπο όπου θα πραγματοποιηθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Αμφότερα τα θέματα είναι ιδιαίτερα σημαντικά όπως αντιλαμβάνεται κανείς:

Σχετικά με την τιμή της μετοχής οι μικρομέτοχοι έχουν εκφράσει την επιθυμία να κοστίζει η μετοχή 0,33. Ωστόσο και προκειμένου να μπει ένας ή και περισσότεροι επιχειρηματίες καλό θα ήταν η μετοχή να κοστίζει 1,2 ευρώ (η άλλη πρόταση που στηρίζει για την ώρα και ο Ανδρέας Δημητρέλος) ώστε να υπάρξει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 10,25 εκατ. ευρώ. Όποιος βάλει δηλαδή αυτά τα χρήματα αφενός να δώσει μία μεγάλη οικονομική ανάσα στην ΠΑΕ, αφετέρου να δείξει αμέσως φερεγγυότητα καταβάλλοντας ένα μεγάλο οικονομικό ποσό δείχνοντας τη δύναμή του και τις προθέσεις του αλλιώς θα μπορούσε κάποιος με 2.500.000 ευρώ να πάρει την ΑΕΚ χωρίς να έχει εξασφαλίσει καν το δεύτερο στάδιο της αδειοδότησης.

Από τη στιγμή που αποφασιστεί η τιμή της μετοχής από τους μετόχους στη Γ.Σ. θα γίνει εισήγηση για αύξηση Μ.Κ., αποφασίζοντας παράλληλα και τον χρόνο που θα κληθούν νέοι υποψήφιοι μέτοχοι να πάρουν μέρος. Μπορεί να μπει χρονικό περιθώριο ενός ή και δύο μηνών ακόμα, από τις 28 του μήνα που θα αρχίσει να μετρά νομικά η όλη διαδικασία (τρεις μέρες δηλαδή μετά την απόφαση της Γ.Σ.). Μέσα σε αυτό το διάστημα όποιος επιθυμεί θα καταθέτει χρήματα στο όνομα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μετά το πέρας του οικονομικού περιθωρίου που θα δοθεί η ΠΑΕ παίρνει τους καταθέτες, βάζει κάτω το ποσό που έβαλε ο καθένας (αν είναι περισσότεροι από ένας απ' αυτούς που έβαλαν χρήματα, φυσικά) και ανάλογα γίνεται η αντιστοιχία με τις μετοχές. Εννοείται όποιος βάζει περισσότερα χρήματα λαμβάνει και το μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών.

Αυτή είναι και η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσει ο Ντέμης Νικολαϊδης και οι συνεργάτες του - και φυσικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να το τηρήσουν, αφού αυτή φαίνεται ότι είναι η πρόθεσή τους.

Από εκεί πέρα πριν καν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία υπάρχει προοπτική να ελέγξει ο Ντέμης Νικολαϊδης το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ! Πώς θα γίνει αυτό; Στο νέο Δ.Σ. που θα εκλεγεί στις 25 Απριλίου, να γνωστοποιήσει την πρόθεση του να καλύψει με τους συνεργάτες του την αύξηση του Μ.Κ και να ζητήσει ο ίδιος ή δικοί του άνθρωποι να μπουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο όμως, πρέπει να δοθεί έγκριση από τους δύο μεγαλομετόχους της ΠΑΕ αυτή την ώρα: Τον Νίκο Νοτιά δηλαδή και τους Supporters. Eφόσον υπάρξει επιθυμία δηλαδή από τον Νικολαϊδη να κάνει δικό του Δ.Σ. είναι στην ευχέρεια των Νοτιά - Supporters αν θα το δεχθούν.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Views: 702 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-06 | Comments (0)

Η αστυνομία φοβάται για επεισόδια μέσα και έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο και ζητάει ο τελικός του κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο να γίνει σε άλλο γήπεδο.

Το προηγούμενο των δύο τελευταίων τελικών (ειδικά του περσινού) αλλά και όσα έγιναν πριν λίγο καιρό στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό έχουν οδηγήσει την αστυνομία στο συμπέρασμα πως στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν μπορεί να εγγυηθεί η ομαλή διεξαγωγή ενός τόσο μεγάλου αγώνα.

Επιπλέον, η αστυνομία τονίζει το γεγονός ότι μπορεί να μην υπάρχει ιδιαίτερη έχθρα μεταξύ των φιλάθλων του Ατρόμητου και του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν μπορεί να ελέγξει την πιθανότητα παρείσφρυσης οπαδών άλλων ομάδων μαζί με εκείνους των Περιστεριωτών για να βρεθούν αντιμέτωποι με εκείνους του Ολυμπιακού.

Τέλος, από την αστυνομία επισημαίνεται πως στο αχανές ΟΑΚΑ μπορεί εύκολα να μπουν οπαδοί χωρίς εισιτήριο και να δημιουργήσουν επεισόδια, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προκληθούν συγκρούσεις οπαδών άλλων ομάδων με ερυθρόλευκους οπαδούς είτε μέσα είτε στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου.

Υπενθυμίζουμε πως αντίστοιχους φόβους έχουν εκφράσει και από τον Ολυμπιακό, πριν από μερικές ημέρες, σκεπτόμενοι πως σε μια τέτοια περίπτωση καλό θα ήταν ο τελικός να διεξαχθεί κάπου αλλού, σε ένα γήπεδο που μπορεί να ελεγχθεί καλύτερα.

Από την πλευρά της η ΕΠΟ επιθυμεί για εισπρακτικούς λόγους το ματς να γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο, ωστόσο για την ώρα ο τελικός είναι στον "αέρα".
Views: 527 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-06 | Comments (0)

Στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας θα παραμείνει ο Φερνάντο Σάντος,  που αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση της ΕΠΟ και του Σοφοκλή Πιλάβιου για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Πορτογάλος προπονητής ενημέρωσε τον πρόεδρο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ότι αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση για διετές συμβόλαιο και έτσι θα παραμείνει στο τιμόνι της Εθνικής Ομάδας.

Ο Σάντος είχε αρχικά αντιρρήσεις σχετικά με το συμβόλαιο που του είχε προταθεί, ενώ είχε εκφράσει την επιθυμία του να αναλάβει σύλλογο προκειμένου να έχει καθημερινή ενασχόληση. Ωστόσο, φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να συνεχίσει στον πάγκο της Ελλάδα μέχρι το 2014.

Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός απάντησε θετικά στον Σοφοκλή Πιλάβιο την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο ο Πρόεδρος της ΕΠΟ δεν το αποκάλυψε σε κανέναν, πριν το ανακοινώσει στο Διοικητικό Συμβούλιο!

Views: 495 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-06 | Comments (0)

Ο Άρης επιβλήθηκε 3-2 του ΠΑΟΚ και θα διεκδικήσει την 5η θέση στην Α1 Ανδρών με αντίπαλο τον νικητή του αγώνα Λαμία-Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Σε ένα συναρπαστικό αγώνα στο Αλεξάνδρειο ο Άρης νίκησε 3-2 τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και θα πήρε το εισιτήριο για τους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-6.

Αντίπαλος των "κιτρίνων" θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης μεταξύ της Λαμίας και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 18 του μήνα.

Τα σετ: 21-25, 25-11, 25-22, 22-25, 15-10.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Γιάτσης): Κυριακίδης 16 (14/29 επ., 2 άσοι, 60% υπ. - 43% άριστες), Ζέλιτς 12 (9/9 επ., 3 μπλοκ), Χαριτωνίδης 2, Κιόσης 10 (7/8, 2 μπλοκ), Τζελάτης 26 (23/43 επ., 3 μπλοκ), Ριζόπουλος 10 (9/18 επ., 1 μπλοκ, 67% υπ. - 55% άριστες), Μπαμπαλιούτας -λ (88% υπ. - 75% άριστες) / Μαυροβουνιώτης 1, Παλέντζας, Κυπριανός.

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Γκιρτζίκης 5 (4/4 επ., 1 άσο), Παπαϊακώβου 11 (11/22 επ.), Πλίκας 2, Παπαδημητρίου 10 (9/28 επ., 1 μπλοκ, 73% υπ. - 54% άριστες), Ωρολογάς 12 (8/17 επ., 3 μπλοκ, 64% υπ. - 46% άριστες), Αρμενάκης 23 (21/40 επ., 3 άσοι), Αγγελλής -λ 50% - 43% άριστες) / Γεωργιάδης, Καρασαρλίδης, Ίλιτς 2, Ντίνας 4 (1/2 επ., 3 μπλοκ).

Views: 577 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-06 | Comments (0)

Η εθνική ανδρών επικράτησε 14-5 της Ολλανδίας στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων και βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

 

Ακόμη ένας τελικός απέμεινε στην εθνική ανδρών! Η ομάδα του Ντράγκαν Άντριτς ήταν καταιγιστική στο ματς με την Ολλανδία στην τελευταία αγωνιστική του Α' Ομίλου του προολυμπιακού τουρνουά, επιβλήθηκε με 14-5 και θα αντιμετωπίσει τον οικοδεσπότη Καναδά (02.00), δεύτερο στον Β' Όμιλο,  στα προημιτελικά στο Έντμοντον.

Εξέλιξη που δεν ικανοποίησε κανέναν στο ελληνικό στρατόπεδο. Η Ελλάδα ήθελε νίκες της Γερμανίας και του Μαυροβουνίου την 5η αγωνιστική για να πάρει τη δεύτερη θέση στον όμιλο της και να αντιμετωπίσει τη Βραζιλία, τρίτη στον Β' Όμιλο. Κατετάγη τρίτη τελικά.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-0, 4-1, 5-3.

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

ΕΛΛΑΔΑ: Χρ.Αφρουδάκης 4, Φουντούλης 3, Γ.Αφρουδάκης 2,  Μουρίκης 2, Χατζηθεοδώρου 1, Δελακάς 1, Θεοδωρόπουλος 1.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Λίντχουτ 2, Γκοτεμάκερ 1, Λούκας 1, Φαν Εκχ 1.

Βαθμολογία Α' Ομίλου: Μαυροβούνιο 10β., Ρουμανία 6, Ελλάδα 6, Σκόπια 4, Γερμανία 4, Ολλανδία 0.

Στον Β' Όμιλο: Βραζιλία-Τουρκία 11-11 και Ισπανία-Καναδάς 9-6.

Βαθμολογία Β' Ομίλου: Ισπανία 8β., Καναδάς 6, Βραζιλία 3, Τουρκία 2, Αργεντινή 1.

... Read more »

Category: polo | Views: 597 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-06 | Comments (0)


Κάλεσμα στους φίλους του κάνει ο ΠΑΣ Γιάννενα, ενόψει των δύο εντός έδρας αναμετρήσεων με ΑΕΚ και Ολυμπιακό,
 που θα κρίνουν το μέλλον του συλλόγου στη Σούπερ Λίγκ. 
"Ελάτε ΠΑΣάδες μου... "


«Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε. Σας θέλουμε κοντά μας στην τελική στροφή. Να κρατήσουμε τον Άγιαξ της Ηπείρου εκεί ψηλά στην Super League. Όλοι μαζί για τον ΠΑΣ. Όλοι μαζί για τα Γιάννινα», αναφέρει το μήνυμα της διοίκησης, που προσφέρει τα δύο εισιτήρια στην τιμή των 30 ευρώ... 


Views: 491 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-06 | Comments (0)

Τέσσερις ομάδες από την ιβηρική χερσόνησο αποτελούν την 4άδα στα ημιτελικά του Europa League, καθώς την πρόκριση πήραν Ατλέτικο, Βαλένθια, Μπιλμπάο από Ισπανία και η Σπόρτινγκ από την Πορτογαλία. Οι ημιτελικοί στις 19 και 26 Απριλίου.

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά:    Ατλέτικο - Βαλένθια

                                                      Σπόρτινγκ - Μπιλμπάο

 

Το Μεστάγια δεν είχε... άσπρα μαντήλια, αλλά τέσσερα γκολ της Βαλένθια (4-0) και άνετη πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League κόντρα στην Άλκμααρ. Η Ατλέτικο στο δρόμο των «νυχτερίδων»
ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΑΛΚΜΑΑΡ 4-0

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Μπαραγκάν, Ραμί, Ρικάρντο Κόστα, Ματιέ, Τίνο Κόστα (84' Μαντούρο), Μεχμέτ Τοπάλ, Φεγκουλί (76' Πάμπλο Ερνάντεθ), Τζόρντι Άλμπα, Ζόνας (68' Ντάνι Παρέχο), Σολδάδο.

ΑΛΚΜΑΑΡ: Εστέμπαν Αλβαράδο, Μαρσέλις, Μοϊσάντερ, Φίρχεφερ, Σίμον Πόουλσεν, Ράσμους Ελμ, Μάχερ, Μάρτενς, Μπίρενς (79' Φάλκενμπεργκ), Χόλμαν (46' Γκούντμουντσον), Άλτιντορ (69' Μπένσχοπ).

(15' και 17' Ραμί, 56' Τζόρντι Άλμπα, 80' Πάμπλο Ερνάντεθ) [1-2]



Το 2-4 του πρώτου αγώνα έδινε στην Αθλέτικ την πρόκριση στους ημιτελικούς του Europa League και την οριστικοποίησε με το 2-2 στη ρεβάνς με τη Σάλκε. Ως το τέλος της αναμέτρησης οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές φάσεις αλλά το 2-2 δεν άλλαξε και έτσι η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Μαρσέλο Μπιέλσα πήρε το εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

 

... Read more »

Category: football | Views: 540 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-06 | Comments (0)

Με τη "σφραγίδα" του Διαμαντίδη, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 86-85 τη Μακάμπι, έκανε το 3-2 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για το Final-4 της Κωνσταντινούπολης μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι. O έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης, Παναθηναϊκός υποδέχτηκε στο κατάμεστο κλειστό του ΟΑΚΑ την Μακάμπι όπου σε ένα ματς για σκληρά νεύρα ο Παναθηναϊκός λύγισε την Μακάμπι και πήρε την πρόκριση και τώρα βλέπει... ΤΣΣΚΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΜΑΚΑΜΠΙ 86-85

Ιστορία συνεχίζει να γράφει το τριφύλλι με την 11η πρόκριση σε φάιναλ-φορ τα τελευταία 19 χρόνια, στα οποία έχει ήδη κατακτήσει 6  Πρωταθλήματα Ευρώπης! Κορυφαίος και καθοριστικός στο δραματικό 5ο ματς με τη Μακάμπι ήταν ο μεγάλος αρχηγός, Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος πέτυχε με βολές τους τελευταίους 5 πόντους (είχε 25 συνολικά) και συμμετείχε στην άμυνα της νίκης.

Μετά το Τελ Αβίβ, τη Σαραγόσα, το Παρίσι, την Μπολόνια, τη

Θεσσαλονίκη, τη Μόσχα, το Βερολίνο, τη Βαρκελώνη το τριφύλλι

ετοιμάζει βαλίτσες και για την 

Κωνσταντινούπολη.

Το κορυφαίο φετινό καρέ συνθέτουν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός

, Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ, με τις δύο ελληνικές ομάδες να φτάνουν

για 4η φορά χέρι - χέρι έως τους 

τελικούς.

Η διαφορά, βέβαια, σε σχέση με τις τρεις που έχουν προηγηθεί είναι

ότι αυτή τη φορά μπορούν να αναμετρηθούν μονάχα στον τελικό.


Τα δεκάλεπτα: 18-20, 41-32, 62-53, 86-85.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 5, Περπέρογλου 9(1), Μπατίστ 8, Λόγκαν 4, Σάτο 1, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 25(2), Βουγιούκας 8, Καλάθης 4(1), Σμιθ 2, Καϊμακόγλου 5(1), Γιασικεβίτσιους 13(1).

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Μπλατ): Παπαλουκάς, Χέντριξ 8, Σμιθ 9, Μπλου 14(1), Ελιάχου 4, Μάλετ, Πνίνι 9(2), Μπουρστέιν 10(2), Οχαγιόν 10(2), Τζέιμς 2, Σχορτσανίτης 8, Λάνγκφορντ 11(1).

Όταν το Κύπελλο σηκώσω... (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)    Το 7ο αστέρι είναι του Διαμαντίδη (photos)  

Category: basket | Views: 496 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-06 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz