Thursday, 2024-04-25, 1:01 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 28

Τα προημιτελικά του Champions League συνεχίζονται το απόψε το βράδυ με τις πρώτες "μονομαχίες",

Μίλαν - Μπαρτσελόνα και Μαρσέιγ - Μπάγερν.

Μίλαν - Μπαρτσελόνα (21:45) 

Πρόκειται αναμφίβολα για το πιο δυνατό ζευγάρια των προημιτελικών. Μίλαν και Μπαρτσελόνα αναμετρώνται στο «Σαν Σίρο» με κεντρικό πρόσωπο τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα για την οποία δεν είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια μετά την αποχώρησή του το καλοκαίρι του 2010.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 13 φορές, με τους Καταλανούς να μετρούν πέντε νίκες και τους Μιλανέζους τέσσερις (19-18 τα γκολ υπέρ της «Μπάρτσα»). Φέτος συναντήθηκαν και στη φάση των ομίλων, με τους «μπλαουγκράνα» να επικρατούν 3-2 στην Ιταλία και το παιχνίδι στο «Καμπ Νου» να λήγει με 2-2. Η Μίλαν ως γηπεδούχος απέναντι στην Μπαρτσελόνα μετρά δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, ενώ συνολικά στην έδρα της απέναντι σε ισπανικές ομάδες έχει έντεκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Μπαρτσελόνα επί ιταλικού εδάφους έχει πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Μαρσέιγ - Μπάγερν (21:45) 

... Read more »

Category: football | Views: 553 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-28 | Comments (0)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Σιένα με στόχο το 2-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΣΙΕΝΑ Νο3 (1-1) 21:00 

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στην Ιταλία έγινε. Οι Ερυθρόλευκοι «έσπασαν» την έδρα της Σιένα, πήραν μια νίκη και ουσιαστικά το πλεονέκτημα να κλειδώσουν την πρόκριση με δύο νίκες στο ΣΕΦ αρχής γενομένης σήμερα Τετάρτη  και στη συνέχεια την Παρασκευή. Το 1-1 της σειράς μετά τα δύο ματς στο Παλαέστρα δίνουν στους παίκτες του Ίβκοβιτς την ελπίδα να προκριθούν στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης ωστόσο, όπως είπε ο Σέρβος τεχνικός η ομάδα του θα πρέπει να αποφύγει τα τραγικά δεκάλεπτα αλλά και να αποβάλει το άγχος του γεμάτου ΣΕΦ...
Το ΣΕΦ αναμένεται να είναι κατάμεστο αφού μέχρι το βράδυ της Τρίτης είχαν πωληθεί περίπου 9.000 εισιτήρια και τα εναπομείναντα σχεδόν 2.000 αναμένεται να εξαντληθούν νωρίς την Τετάρτη.
Οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι από τις πιο επικίνδυνες ομάδες εκτός έδρας όπου μετρούν έξι νίκες σε οκτώ ματς. Η Σιένα έχει χάσει μακριά από την έδρα της μόνο από την Μπαρτσελόνα (92-75) και από την Μπιλμπάο (60-59). Αντίθετα, έχει περάσει νικηφόρα από τις έδρες των Ούνιξ Καζάν (79-71), Ολίμπια Λιουμπλιάνα (63-57), Γαλατάσαραϊ (67-63), Πρόκομ (79-53), Ρεάλ Μαδρίτης (88-69) και Μάλαγα (91-68).

Το άλλο παιχνίδι της Ημέρας:
Απόψε 21:30 διεξάγεται και το τρίτο παιχνίδι μεταξύ της Μπιλμπάο και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τη ρωσική ομάδα να προηγείται ήδη με 2-0.
Category: basket | Views: 553 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-28 | Comments (0)

Προβάδισμα πρόκρισης στους ημιτελικούς του Champions League απέκτησε η Τσέλσι που επικράτησε στη Λισαβόνα

της Μπενφίκα  με 0-1, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της προημιτελικής φάσης.

 

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΤΣΕΛΣΙ 0-1

Η αγγλική ομάδα κατάφερε να σκοράρει στο 75′ με τον Καλού μετά από ασίστ του Φερνάντο Τόρες.

Οι Πορτογάλοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, δεν τα κατάφεραν και πλέον η Τσέλσι κρατάει την κατάσταση στα χέρια της, ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο Stamfford Bridge.

Έτσι, οι Λονδρέζοι απέκτησαν σαφές προβάδισμα για να προκριθούν στους «4» του Champions League, ενόψει της ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης (4/4).




Μπενφίκα (Ζ. Ζέσους): Αρτούρ, Έμερσον, Λουιζάο, Περέιρα, Ζαρντέλ, Χάβι Γκαρσία (81’ Χάβι Γκαρσία), Μπρούνο Σέζαρ (69’ Ροντρίγκο), Αϊμάρ (69’ Μάτιτς), Γκαϊτάν, Βίτσελ, Καρντόζο.

Τσέλσι (Ρ. Ντι Ματέο): Τσεχ, Κόουλ, Νταβίντ Λουίζ, Φερέιρα (80’ Μποσίνγκουα), Τέρι, Ραμίρες, Μίκελ, Μεϊρέλες (68’ Λάμπαρντ), Τόρες, Μάτα, Καλού (83’ Στάριτζ).

Category: football | Views: 552 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-28 | Comments (0)

Η Μακάμπι κατάφερε να κάνει το 2-1 στη σειρά καθώς επικράτησε του Παναθηναϊκού με 65-62.
ΜΑΚΚΑΜΠΙ.ΤΒ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  65-62

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 15 (41-26) πόντους από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και τελικά ηττήθηκε στην εκπνοή με 65-62 με τους Ισραηλινούς να παίρνουν το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκα. 
Πλέον, την Πέμπτη οι δύο ομάδες θα δώσουν τον τέταρτο αγώνα τους με τους «πράσινους» να ψάχνουν τη νίκη της ισοφάρισης για να γυρίσουν στην Αθήνα σε πέμπτο αγώνα. Διαφορετικά, η Μακάμπι θα πάρει το εισιτήριο για το final four της Κωνσταντινούπολης.
Category: basket | Views: 624 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-28 | Comments (0)

Ο ΑΠΟΕΛ άντεξε 74 λεπτά κόντρα στην Ρεάλ η οποία όμως στο τέλος βρήκε τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα και ήδη σκέφτεται τα ματς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. 2 γκολ πέτυχε ο Μπενζεμά και ένα ο Κακά.


ΑΠΟΕΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-3

τα γκόλ του ματς:
Στο 74' το 0-1. Ο Κακά έκανε ωραία σέντρα και ο Μπενζεμά με κεφαλιά-ψαράκι άνοιξε το σκορ,
λίγα λεπτά αργότερα στο 82'  εγινε το 0-2 για τη Ρεάλ , ο Μαρτσέλο μπήκε στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ, γύρισε τη μπάλα και ο Κακά εύκολα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Το σκορ έκλεισε στη λήξη του ματς στο  90'  Όταν ο  Οζίλ πάσαρε στον Μπενζεμά και ο Γάλλος σημείωσε το δεύτερο τέρμα του σήμερα.


ΑΠΟΕΛ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Χιώτης, Πάουλο Ζόρζε, Ολιβέιρα (13' Κακά), Πουρσαϊτίδης, Μποαβεντούρα, Χαραλαμπίδης, Πίντο (73' Σολάρι), Νούνο Μοράες, Αλεξάνδρου (46' Σόουζα), Αίλτον, Τριτσκόφσκι.
 
Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Κοεντράο (63' Μαρτσέλο), Αρμπελόα, Σαχίν (84' Γκρανέρο), Κεντίρα, Οζίλ, Κριστιάνο, Μπενζεμά, Ιγκουαϊν (63' Κακά). 

ΦΩΤΟ REUTERS.
Category: football | Views: 529 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-27 | Comments (0)

Oι ερυθρόλευκοι απο την καινούργια αγωνιστική σεζόν θα συμμετέχουν στην διοργάνωση ''Next Gen Series'', και θα κοντραριστούν με ''κορυφαίους'' ευρωπαικούς συλλόγους όπως η Τσέλσι,Ίντερ, Μπαρτσελόνα!!!

Οι Νέοι του Ολυμπιακού στο Next Gen Series!

Ο διευθύνων συμβούλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, ταξίδεψε εως το Λονδίνο και επικύρωσε την συμφωνία ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και την διοργανώτρια αρχή του ''Next Gen Series''.

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού αλλάζει πλέον επίπεδο καθώς στο άκουσμα και μόνο των ομάδων που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη διοργάνωση όπως Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Ιντερ, Μαντσεστερ Σίτι αντιλαμβάνεστε αυτόματα τα μεγέθη στα οποία θα πρέπει να αντιπαρατεθεί ο σύλλογος του Πειραιά.

Οι διοργανωτές ευελπιστούν να μετατρέψουν το ''Next Gen Series'' σαν ένα μικρό εργαστήρι παρακολούθησης και παραγωγής νέων ποδοσφαιριστών που θα επανδρώσουν μελλοντικά είτε τους συλλόγους στους οποίους ανήκουν είτε ομάδες που θα ενδιαφερθούν για να τους αποκτήσουν.

Η διοργάνωση The Next Gen Series ή αλλιώς το Champions League των Νέων δίνει σπουδαία βαρύτητα στην ''προβολή'' για αυτό παρέχει και τηλεοπτική κάλυψη ώστε οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι,φίλαθλοι,σκάουτερς,μάνατζερ να έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες οι οποίοι να τονίσουμε θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο.

Views: 555 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-27 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz