Saturday, 2024-04-20, 8:04 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 27

Ο ΑΠΟΕΛ ζει το δικό του παραμύθι εδώ και αρκετό διάστημα συνεχίζοντας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!!

   


Η ομάδα της Κύπρου έχει φτάσει στους 8 του Champions League και αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει την Ρεάλ σε μία ιστορική αναμέτρηση.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν έχει σταματήσει να ενθαρρύνει τους παίκτες σε όλους τους αγώνες από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και σ' αυτόν είναι αφιερωμένο το trailer που έβγαλε η εταιρεία παραγωγής του αγώνα.

Μία ιέρεια περνάει με το άλογό της και δίνει ένα ποδοσφαιρικό παπούτσι σε ένα τυχαίο άνθρωπο στον δρόμο.

Αυτός αμέσως μεταμορφώνεται σε ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ και φωνάζει το σύνθημα για επίθεση σαν τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας.

Το παραμύθι του ΑΠΟΕΛ σε ένα βίντεο:

Views: 587 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-27 | Comments (0)

Ρευστό δεν υπάρχει και στην ΠΑΕ δεν μπορούν να υπογράψουν ούτε τους διακανονισμούς με τους ποδοσφαιριστές, ούτε καν να εξασφαλίσουν την διαμονή στην Τρίπολη για τον αγώνα της 11ης Απριλίου!

Τα νέα είναι άσχημα για τον Παναθηναϊκό αρχικά στο θέμα των διακανονισμών, μιας και οι Στάμος και Χειμάρας δεν μπορούν να υπογράψουν, γιατί δεν έχουν την εκτελεστική δυνατότητα.

Όπως αναφέρεται σήμερα και σε δημοσιεύματα η κατάσταση είναι τόσο δραματική μιας και η έλλειψη ρευστού καθιστά αδύνατη την διαμονή της ομάδας στην Τρίπολη για το ματς των δύο ομάδων στις 11 Απριλίου, με τον Παναθηναϊκό να κινδυνεύει να πάει αυθημερόν για να αποφύγει τα έξοδα, ενώ άνθρωποι της ομάδας τονίζουν ότι σε λίγες ημέρες ίσως υπάρξει και πρόβλημα με την τροφοδοσία της Παιανίας!


Κρίσιμη αναμένεται η αυριανή μέρα στον Παναθηναϊκό, αφού πρόκειται να δοθούν στους παίκτες του «τριφυλλιού» τα έγγραφα των διακανονισμών που πρέπει να υπογραφούν για την αδειοδότηση.


Η ώρα των διακανονισμών

Οι παίκτες των «πρασίνων» κάθισαν και μίλησαν σήμερα σχετικά με το μείζον θέμα των διακανονισμών που πρόκειται να τους προτείνει η διοίκηση του τριφυλλιού, ώστε να μπορέσει να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Γεγονός πάντως είναι πως μέχρι στιγμής δεν μπορεί να βγει κάποιο συμπέρασμα, αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι παίκτες αναμένεται να δεχτούν τους διακανονισμούς, καθώς αυτό που τόνιζαν στις συζητήσεις τους είναι ότι δεν πρόκειται να είναι εκείνοι που θα «υπογράψουν» την καταδίκη του Παναθηναϊκού.



Την ίδρυση του φορέα "ΠΑΟ - Σωτηρία" ανακοίνωσαν οι κ.κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Αριστοτέλης Χαραλαμπίδης και Θωμάς Ευαγγελίου με στόχο τη σωτηρία του Παναθηναϊκού.

"Π.Α.Ο Σωτηρία" από τον Λυκουρέζο

Στόχος τους θα είναι η σωτηρία του Παναθηναϊκού μέσω της δημιουργίας τραπεζικού λογαριασμού για τη συγκέντρωση χρημάτων για το "τριφύλλι".



Η επιβεβαίωση της απόκτησης του 22χρονου μεσοεπιθετικού από την Πάρμα ήρθε από τα χείλη του καθ` ύλην αρμόδιου, του προέδρου των "τζιαλομπλού", Τομάζο Γκιράρντι, ο οποίος σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ομάδας και στην εκπομπή "Bar Spots" τόνισε οτι η μεταγραφή είναι τελειωμένη...

Δεν πέσαμε κι απ΄ τα σύννεφα...

Με δηλώσεις του σε εκπομπή στο "TV Parma" ο πρόεδρος των Ιταλών επιβεβαίωσε πως ο Σωτήρης Νίνης τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Καμπ ... Read more »
Category: football | Views: 590 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-27 | Comments (0)

ΨΕΚΑΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΑ...
Με Ναβάρο στο "τιμόνι" πάει ως στην Πόλη
ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 56-67
Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε... μονομαχία του Χένρι Ντόμερκαντ και του Χουάν Κάρλος Ναβάρο,
Η Μπαρτσελόνα έπαιξε για ένα δεκάλεπτο και πήρε τελικά την τρίτη της νίκη στη σειρά με 56-67 επί της Ούνιξ.Κ και την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης και περιμένει το νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκος-Μακκάμπι.
Category: basket | Views: 564 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-27 | Comments (0)

Η ΣΠΑΡΤΑΚ.ΑΓ.Π Η XΙΜΚΙ Η ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ.Ρ ΚΑΙ Η ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ F4
Τα αποτελέσματα:
ΣΠΑΡΤΑΚ.ΑΓ.Π-ΝΙΜΠΟΥΡΓΚ    86-71
Η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Νίμπουργκ και προκρίθηκε στο φάιναλ-φορ του Eurocup, σημειώνοντας δύο νίκες απέναντι στους Τσέχους (86-71).
Για την ομάδα του Γιόρι Ζντοβς ο Γιοτάμ Χαλπερίν σημείωσε 19 πόντους, όσους πέτυχε και ο Στρέλνικς που οδήγησαν την Σπαρτάκ στο φάιναλ-φορ.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ.ΚΟΥΜΠΑΝ-ΚΙΜΚΙ 81-77
H Xίμκι(διοργανώτρια) γνώρισε την ήττα από την Λοκομοτίβ Κουμπάν με 81-77 αλλά πανηγύρισε την πρόκρισή της στο φάιναλ-φορ. 
Στο πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων η Λοκομοτίβ είχε επικρατήσει με εννέα πόντους διαφορά, επομένως παρά την ήττα  κατάφερε να διατηρήσει το +9 και πέρασε στο φάιναλ-φορ.

ΝΤΟΝΕΤΣΚ-ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ.Ρ        80-78
Την ήττα γνώρισε και η Λιέτουβος Ρίτας με 80-78 από την Ντόνετσκ αλλά διατήρησε το +11 που είχε από το πρώτο ματς είχε κερδίσει η Λιέτουβος και έτσι οι Λιθουανοί έγιναν η τρίτη ομάδα που εξασφάλισε το εισιτήριό της για το φάιναλ-φορ. 

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΟΥΝΤΟΥΚΝΟΣΤ    85-63
Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της προημιτελικής φάσης, η Βαλένθια συνέτριψε την Μπούντουτσνοστ με 85-63 και προκρίθηκε στο Φάιναλ Φορ.

Tα Ζευγάρια του Final-4  όπου και θα διεξαχθεί στην Ρωσία και στο Χίμκι το διάστημα 14-15/4/2012

Σπαρτάκ.Αγ.Πετρούπολης-Bαλένθια
Χίμκι-Λιέτουβος.Ρίτας
Category: basket | Views: 495 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-27 | Comments (0)

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι αποψινοί επαναληπτικοί αγώνες της φάσης των πλέι οφ του Eurocup.
Η ομάδα που φαινομενικά έχει κάπως πιο εύκολο έργο είναι η Λιέτουβος Ρίτας, η οποία επικράτησε με 11 πόντους διαφορά της Ντόνετσκ στο πρώτο παιχνίδι.
Στα υπόλοιπα ματς, η Σπαρτάκ του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, υποδέχεται τη Νίμπουρκ με στόχο να διαφυλάξει το προβάδισμα των τεσσάρων πόντων του πρώτου αγώνα, ενώ η Βαλένθια φιλοξενεί τη Μπούντουτσνοστ ζητώντας νίκη με πέντε πόντους και πάνω. Τέλος, στον ρώσικο "εμφύλιο" η Λοκομοτίβ Κουμπάν θέλει νίκη στην έδρα της με 10 πόντους απέναντι στη Χίμκι.
Το πρόγραμμα:
Σπαρτάκ - Νίμπουρκ (68-64)
Λοκομοτίβ Κουμπάν - Χίμκι (72-81)
Ντόνετσκ - Λιέτουβος Ρίτας (65-76)
Βαλένθια - Μπούντουτσνοστ (71-75)
*Σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα.
Category: basket | Views: 554 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-27 | Comments (0)

 O Παναθηναϊκός απόψε στη "ΝΟΚΙΑ Αrena"με στόχο το "διπλό" που θα του ξαναδώσει το πάνω χέρι στη σειρά με τη Μακάμπι.
 
MAKKAMΠΙ.ΤΒ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Νο3 (1-1)
Ο Παναθηναϊκός ήρθε με μοναδικό στόχο στο Ισραήλ τη νίκη που θα του δώσει την ευκαιρία να ανακτήσει ξανά το πλεονέκτημα της έδρας που έχασε στο δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.
Η πρώτη του ευκαιρία είναι την απόψε το βράδυ (27/3, 9.45μ.μ.) στο "ΝΟΚΙΑ Arena", όπου θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ με στόχο να κάνει το "μπρέικ".
Όπως ακριβώς δηλαδή έκανε την περασμένη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ η Μακάμπι, όταν επικράτησε με σκορ
 94-92 μετά από συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση.
Οι Ισραηλινοί έδειξαν μέσα σε δύο ημέρες σημάδια ανάκαμψης κι "έκλεψαν" το διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ παίρνοντας αυτοί το πάνω χέρι. Πλέον είναι η σειρά του Παναθηναϊκού να το κάνει.

ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΘΕΛΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Με τη σκούπα... ανά χείρας βρίσκονται οι παίκτες της Μπαρτσελόνα που χρειάζονται άλλη μια νίκη απέναντι στην Ούνιξ Καζάν προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στο φάιναλ φορ.
ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Νο3(0-2)

Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται στο 2-0 μετά τις δύο νίκες στη Βαρκελώνη, ενώ από το ξεκίνημα της σεζόν μετράνε 4/4 απέναντι στους Ρώσους.

Αύριο 28/3/2012

ΚΛΕΙΝEI ΘΕΣΗ ΣΤΟ F4 Η ΤΣΣΚΑ Η ΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ Η ΜΠΙΛΜΠΑΟ?
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ.Μ Νο3 (0-2)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται στο 2-0 απέναντι στη Μπιλμπάο και είναι πολύ κοντά στην πρόκριση της στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης.
Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Γιόνας Καζλάουσκας θα πρέπει να αποδράσουν με το θετικό αποτέλεσμα από την έδρα των Βάσκων, οι οποίοι παρουσιάζονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι εντός έδρας.
Category: basket | Views: 535 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-27 | Comments (0)

Ραντεβού με την Ιστορία δίνει το απόψε το βράδυ ο ΑΠΟΕΛ, που υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του ζουν το όνειρό τους και θα μπουν στο γήπεδο για να απολαμβασουν τη γιορτή. Από την πλευρά τους, οι «μερένχες» βρίσκονται στην Κύπρο, με στόχο να πάρουν το αποτέλεσμα, που θα τους επιτρέψει να εξασφαλίσουν την πρόκριση στα ημιτελικά, προκειμένου να επικεντρωθούν στην «μάχη» για τον τίτλο της πριμέρα ντιβιζιόν.
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΤΣΕΛΣΙ & ΜΙΛΑΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Παράλληλα, η Μπενφίκα θα φιλοξενήσει την Τσέλσι σε μία εξαιρετικά ανοικτή αναμέτρηση, ενώ από το πρόγραμμα της Τετάρτης δεσπόζει η «μάχη» της Μίλαν με την Μπαρτσελόνα, καθώς οι Καταλανοί φαντάζουν το φαβορί για την πρόκριση και οι «ροσονέρι» καλούνται να διαψεύσουν την εκτίμηση αυτή. 
ΜΑΡΣΕΪΓ-ΜΠΑΓΕΡΝ.Μ
Τέλος, η Μαρσέιγ, που συνεχίζει από τον όμιλο του Ολυμπιακού, θα φιλοξενήσει την Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να βρίσκονται σε περίοδο αγωνιστικής ανάκαμψης και κατά συνέπεια να θεωρούνται φαβορί για την πρόκριση στους «4» της κορυφαίας διασσυλογικής διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Τρίτη 27 Μαρτίου   
ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)   
Μπενφίκα (Πορτογαλία)-Τσέλσι (Αγγλία)   
Τετάρτη 28 Μαρτίου   
Μαρσέιγ (Γαλλία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)   
Μίλαν (Ιταλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
Category: football | Views: 551 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-27 | Comments (0)


Ανοιχτός είναι για τον Διομήδη Αργους ο δρόμος προς τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ ανδρών στο χάντμπολ, μετά και την κλήρωση των ημιτελικών που έγινε σήμερα στη Βιένη. Η ελληνική ομάδα στάθηκε τυχερή, καθώς κληρώθηκε με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να φοβηθεί. 
Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στις 21 ή 22 Απριλίου στο Ισραήλ και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (28 ή 29/4) επί ελληνικού εδάφους. Στο άλλο ζευγάρι θα αναμετρηθούν η πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η ελβετική Βάκερ Τουν.
Υπενθυμίζεται ότι η Μακάμπι στη φάση των «16» απέκλεισε τον ΑΣΕ Δούκα, επικρατώντας και στα δύο ματς στις λεπτομέρειες (27-26 στο Ισραήλ και 21-20 στην Αθήνα) και με την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων να παρουσιάζει τάσεις... αυτοχειρίας στα συγκεκριμένα ματς. Με δεδομένο ότι ο Διομήδης εμφανίζεται ισχυρότερος του ΑΣΕ Δούκα φέτος (όπως φαίνεται και στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος), η πρόκριση στον τελικό μοιάζει καθ΄ όλα έφικτη για το συγκρότημα του Αργους.
Category: handball | Views: 626 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-27 | Comments (0)


Φιέστα τίτλου για την ΑΕΚ!!! Το πρώτο είναι πάντα το πιο γλυκό και σήμερα Δευτέρα οι «κιτρινόμαυρες» πανηγύρισαν με την ψυχή τους στην κατάκτηση του παρθενικού πρωταθλήματος. Γεμάτο το κλειστό και άνετο 3-0 επί των Βριλησσίων.

Η «Ένωση» επικράτησε με 3-0 (25-18, 25-21, 25-14) των Βριλησσίων, έχοντας περισσότερο στο μυαλό τους στο τι θα ακολουθούσε. Μετά τον τελευταίο πόντο, οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έγιναν ένα κουβάρι με τις «κιτρινόμαυρες», φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα της κάθε μίας όπως και του προπονητή. Οι πρωταθλήτριες βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες με τον κόσμο, έχοντας στα χέρια τους πολλά πανό, ενώ έπαιρναν ευχές για ακόμα περισσότερους τίτλους.

Τα σετ του αγώνα: 25-18, 25-21, 25-14



Οι "πράσινες" ηττήθηκαν για δεύτερη φορά στη Β' φάση από τον Ηρακλή Κηφισιάς, αυτή τη φορά μάλιστα με 3-2 στο Μετς, ενώ βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0. Αδιάφορη πάντως η ήττα για τον Παναθηναϊκό, καθώς και τρίτος να έβγαινε δεν θα δήλωνε συμμετοχή για την Ευρώπη.

Είχε το μυαλό στο κύπελλο


Τα σετ του αγώνα: 25-18, 25-20, 20-25, 16-25, 13-15

Παναθηναϊκός (Σπύρος Χουντουμάδης):Κωνσταντίνου 13 (9/32 επ., 40% υπ.), Νιέβα 11 (1 άσος, 8/19 επ., 55% υπ., 2 μπλοκ), Γιουράνι 20 (1 άσος, 17/36 επ., 2 μπλοκ), Χατζηνικολάου 17 (1 άσος, 14/22 επ., 2 μπλοκ), Καρπουζά 4 (1 άσος, 1/4 επ., 2 μπλοκ), Φερέιρα 6 (1 άσος, 3/5 επ., 2 μπλοκ), Μυλωνά (λ., 50% υπ.), Μαλουσάρη (λ, 25% υπ.), Μαλουσάρη (25% υπ.), Κουτσιβίτη 1 (1 μπλοκ), Τσατσούρι.

Ηρακλής Κηφισιάς (Ζόραν Κόβαζιτς): Καραγκούνη 12 (2 άσοι, 7/21 επ., 43% υπ., 3 μπλοκ), Διώτη 7 (1 άσος, 6/23 επ., 100% υπ.), Ιβάνοβα 22 (1 άσος, 18/47 επ., 35% υπ., 3 μπλοκ), Γιώτα 13 (1 άσος, 8/20 επ., 4 μπλοκ), Λαμπρούση 8 (1 άσος, 6/10 επ., 1 μπλοκ), Μπιόλο 4 (1 άσος, 1/3 επ., 2 μπλοκ), Ρόγκα (λ, 44% υπ.), Κουντουρά (44% υπ.), Μωραϊτίδη 1 (1 μπλοκ), Καβαδία, Βαρουδάκη 3 (3/8 επ., 33% υπ.).




Με εύκολη νίκη συνέχισε ο Ολυμπιακός, που έχει εξασφαλισμένη τη δεύτερη θέση και πλέον επικεντρώνεται στον τελικό του Κυπέλλου (07/04). Οι "ερυθρόλευκες" επικράτησαν με 3-0 στην έδρα των Βριλησσίων.


Τα σετ του αγώνα: 25-20, 25-16, 25-13

Μαρκόπουλο (Γιώργος Λυκούδης): Ζήση Χρ. (12% υπ.), Πολυδώρου 1 (1 μπλοκ), Τσαπράλη 3 (1/3 επ., 2 μπλοκ), Τσίμα 14 (2 άσοι, 12/27 επ., 44% υπ.), Πέτο 6 (2 άσοι, 6/11 επ., 48% υπ., 2 μπλοκ), Γεωργιάδου 8 (6/9 επ., 2 μπλοκ), Κονόμη (λ. 67% υπ.), Δικαιούλα 2 (2/2 επ.), Λίγγου, Ζήση Π., Γιαννέλου

Ολυμπιακός (Τέλης Σωτήρχος): Κοσμά 19 (5 άσοι, 11/16 επ., 57% υπ., 3 μπλοκ), Γιακουμή 8 (6/8 επ., 2 μπλοκ), Καβαθά 5 (1 άσος, 3/5 επ., 1 μπλοκ), Νοσέκοβα 5 (5/17 επ., 64% υπ.), Χριστοδούλου 6 (1 άσος, 4/5 επ., 1 μπλοκ), Τένεβα 6 (1 άσος, 5/13 επ., 50% υπ.), Δηλαβέρη (λ, 44% υπ.), Νικολακοπούλου 1 (1 άσος), Μουρατίδη, Μπίλια



Category: volei | Views: 546 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-26 | Comments (1)

Από την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ ανακοινώθηκε το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.



Το πρόγραμμα των ρεβάνς


4/4 Γήπεδο Αστέρα Τρίπολης, 16:30: Αστέρας Τρίπολης- Ατρόμητος
4/4 Γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», 19:00: ΟΦΗ-Ολυμπιακός

Τηλεοπτική κάλυψη από το otesport
Category: football | Views: 630 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-26 | Comments (0)

Για μία εβδομάδα, το Μουσείο της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου μεταφέρθηκε στην Αθήνα, με όλα τα εκθέματα του από την Kρήτη!

Ένα μουσείο για την Εθνική μας! (ΦΩΤΟ)

Με κάθε επισημότητα και παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του μουσείου του "Γαλανόλευκου Φάρου" στο Παλαιό Φάληρο.


Με περισσότερα από διακόσια εκθέματα συλλεκτικής αξίας από την εποχή του Euro 2004 μέχρι και το τελευταίο φετινό αγώνα της ομάδας του Σάντος, αλλά και υλικό από προηγούμενες δεκαετίες, ο κάθε επισκέπτης θα μπορέσει να κάνει ένα χρονολογικό ταξίδι στις γαλανόλευκες επιτυχίες και να βρεθεί μπροστά στις φανέλες που φόρεσαν σε ιστορικά ματς οι Έλληνες παίκτες αλλά και πολλά άλλα αντικείμενα.

 Από αναμνηστικά εισιτήρια αγώνων και κασκόλ, μέχρι λάβαρα και… τύμπανα γαλανόλευκης κερκίδας κοσμούν τον διακοσμημένο χώρο, ενώ σε περίοπτη θέση βρίσκεται και η νέα φανέλα της Εθνικής με την οποία θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Πολωνίας στο επικείμενο Euro 2012.

 Φυσικά, σήμα κατατεθέν της έκθεσης δεν είναι άλλο από το γνήσιο αντίγραφο του ευρωπαϊκού τροπαίου, Ανρί Ντελονέ, το οποίο κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα το 2004. Μη χάσετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε με το βαρύτιμο τρόπαιο που σήκωσε η παρέα του Ρεχάγκελ στα γήπεδα της Πορτογαλίας και γίνετε κι εσείς μέρος της «χρυσής» γαλανόλευκης ιστορίας.

Ο χώρος θα παραμένει καθημερινά ανοικτός απο την Δευτέρα (26/03) και για τις επόμενες εννέα ημέρες, και φυσικά δωρεάν για το κοινό από τις 9:00 το πρωί ως τις 21:00 το βράδυ. Το Μουσείο βρίσκεται στο γνωστό ιστορικό διατηρητέο στρογγυλό κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο επί τις λεωφόρου Ποσειδώνος.


Category: football | Views: 594 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-26 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz