Tuesday, 2024-04-23, 9:56 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 25
Ο Διομήδης Άργους κέρδισε στο γυμναστήριο του Λουτρακίου την ελβετική Κρίενς με 25-21 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στον πρώτο αγώνα (28-28) πέρασε στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ στο χάντμπολ ανδρών.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ-ΚΡΙΕΝΣ  25-21
Η ομάδα της Αργολίδας έγινε μόλις η δεύτερη ελληνική ομάδα που προκρίνεται στην ημιτελική φάση μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Κάτι τέτοιο έχει πετύχει δύο φορές στο παρελθόν μόνο ο Φίλιππος Βέροιας, όταν είχε φθάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1993 και το 2003.
Category: handball | Views: 683 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-25 | Comments (0)

Το γκολ της χρονιάς από  αμυντικό!!!






Ο αμυντικός της Ροστόφ, Κορνέλ Σαλάτα, στο ματς με τη Σπαρτάκ Νάλτσικ έβαλε γκολ με ανάποδο "ψαλίδι" από το ημικύκλιο της περιοχής!!


Views: 542 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-25 | Comments (1)

Ο Εργοτέλης παρότι έπαιζε στο τελευταίο 10λεπτο με 9 παίκτες κατάφερε με τον Γιαλούση να ισοφαρίσει στο 91` και να φύγει με το 1-1 από τους Ζωσιμάδες!


Η... Παναγιά ήταν με τον Εργοτέλη!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1

Άν και το ματς έλειξε στο ημίχρονο ισόπαλο 0-0 τελικά, οι Γιαννιώτες πέτυχαν το γκολ στο δεύτερο, με τον Βίλα στο 59' να κατεβάζει ωραία την μπάλα έξω από την περιοχή και να εκτελεί τον Καβουσάκη. Ακολούθησε ένα σουτ του Λεάλ από πλάγια στο 72', το οποίο «έβγαλε» ο Κηπουρός για να μείνουν οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια με εννιά παίκτες. Ο διαιτητής Σπάθας έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ολίσε στο 77', καθώς θεώρησε ότι το μαρκάρισμά του στον Πάντο ήταν για κάρτα, και στο 82' απέβαλε με τον ίδιο τρόπο και τον Σαρρή, με τον Πειραιώτη ρέφερι να κρίνει ότι ο αμυντικός του Εργοτέλη παρεμπόδισε με το χέρι τον Βίλα, που έφευγε από τα αριστερά στην επίθεση. Ένα σουτ του Ζαμπρέλα στο 85' κατέληξε άουτ κι εκεί που όλα έδειχναν ότι ο ΠΑΣ θα πάρει τη νίκη και θα κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ ήρθε η ισοφάριση από την ομάδα του Ηρακλείου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων! Ο Λεάλ εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Κηπουρός απέκρουσε δύσκολα και η μπάλα έφτασε στον Γιαλούση, που έκανε το σουτ, το οποίο κόντραρε στον Σασιασβίλι και κατέληξε στα δίχτυα.





Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Κώτσιος, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Πάντος, Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα, Γεωργίου, Ζαμπρέλα, Βίλα.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Σαρρής, Μπούντιμιρ, Ολίσε, Γιαλούσης, Κουτσιανικούλης, Σίλβα Τζούνιορ, Τζανακάκης, Μπέτο.

Category: football | Views: 529 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-25 | Comments (0)

Η Ένωση μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοση της αλλά πήρε το τρίποντο που ήθελε τόσο πολύ κόντρα στον Παναιτωλικό. Το γκολ του Λυμπερόπουλου μετά από εξαιρετική κίνηση του Λεονάρντο ήταν αρκετό για την ΑΕΚ που εδραιώθηκε στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ









ΑΕΚ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

Στις νίκες επέστρεψε η ΑΕΚ μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη. Η Ένωση επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού με το γκολ του Λυμπερόπουλου στο 10', αλλά το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν οι παίκτες του Κωστένογλου αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες που είχαν. Έτσι η ομάδα του Δικέφαλου αετού ανέβηκε στην 4η θέση προσωρινά αφού περιμένει το αγώνα του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα, ενώ οι Αγρινιώτες παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Γκερέιρο (68' Ρίκκα), Λεονάρντο (80' Μπέλεκ), Σιαλμάς, Μάκος, Λαγός, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος

Παναιτωλικός (Λεμονής): Τσενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ρότσα, Θεοδωρίδης (60' Ονουάτσι), Χαριστέας, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Σιόντης (82' Φερνάντες), Άντι (80' Ακαλέ), Καμαρά


Category: football | Views: 546 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-25 | Comments (0)

Εύκολα πέρασε από το "Καυτατζόγλειο" ο Λεβαδειακός που επικράτησε 0-2 της Δόξας Δράμας παίροντας βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-2

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Λεβαδειακό. Με τις δύο ομάδες να ψάχνονται στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Ναπολεόνι έφυγε σε γρήγορη αντεπίθεση, βγήκε τετ-α-τετ με τον Δαύκο, τον οποίο προσπάθησε να περάσει και κέρδισε το πέναλτι, με τον Παππά να δείχνει και την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα της Δόξας. Ο Σουμπίνιο ανέλαβε την εκτέλεση για να βάλει από το 12` την ομάδα του σε θέση οδηγού. Ο Κατσαβάκης «θυσίασε» τον Ρούτση για να βάλει τον Ρόκα κάτω από τα γκολπόστ, με τον Αμπουμπακάρι να οπισθοχωρεί και τους Κουμπρόγλου και Αραβίδη να βοηθούν στα μαρκαρίσματα. Οι Βοιωτοί, από την άλλη, ανέλαβαν τον έλεγχο του αγώνα και έψαξαν το δεύτερο γκολ. Στο 53` ο Κόρμπος με ωραία μπαλιά έβγαλε τον Ναπολεόνι στην «πλάτη» της άμυνας των γηπεδούχων και ο Ιταλός αυτή τη φορά πλάσαρε σωστά, για να κάνει το 2-0. 

Από την άλλη, η Δόξα Δράμας με 10 παίκτες προσπάθησε να ανέβει, κέρδισε ένα κόρνερ και είχε ένα σουτ με τον Κυβελλίδη που απέκρουσε στη γωνία του ο Κυριακίδης, αλλά... μέχρι εκεί.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Δαύκος, Γελαδάρης, Βέρτζος, Ρούτσης, Αγτζίδης, Αραβίδης, Σικαλιάς, Αμπουμπακάρι, Κυβελίδης, Στεργιανός, Κούμπρογλου

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Σουμπίνιο, Φαβάλι, Ναπολεόνι, Πόποβιτς, Τόμας, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Μαχαίρας, Μεντί
Category: football | Views: 530 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-25 | Comments (0)

ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ...

Τα πάνω κάτω έφερε η βροχή στο δεύτερο αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της F1. Οι φερόμενοι ως δευτεραγωνιστές Fernando Alonso (Ferrari) Sergio Perez (Sauber - Ferrari) και Mark Webber (Red Bull - Renault) έγιναν οι πρωταγωνιστές στο Podium για το Grand Prix της Sepang στη Μαλαισία.
Μία τροπική καταιγίδα ήταν αυτό που χρειαζόταν για να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της F1 και ο απρόβλεπτος καιρός στη Μαλαισία έκανε τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς τον πιο συναρπαστικό. 
Όσοι βιάστηκαν να ξεγράψουν τον Fernando Alonso από τους πρωταγωνιστές πρέπει να σκεφτούν διπλά πριν αμφιβάλλουν ξανά γι’ αυτόν. Ο Ισπανός έδειξε πως οι ικανότητές του ξεπερνούν τις ατυχίες και τις κακές ρυθμίσεις του μονοθεσίου και έφερε μια ανέλπιστη νίκη για τη Ferrari. 

Τι είπε ο νικητής:
Ο Φερνάντο Αλόνσο χαρακτήρισε έκπληξη την επικράτηση του στη Μαλαισία, εξήγησε πως η Ferrari άξιζε τη νίκη, ωστόσο θέλει ακόμα αρκετή δουλειά.

"Είναι μεγάλη έκπληξη η νίκη σήμερα. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί στην Αυστραλία ή εδώ. Ο στόχος μας ήταν να παρουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούσαμε. Ένα πίστευτο αποτέλεσμα, μια υπέροχη δουλειά από την ομάδα. Μεγιστοποιήσαμε την προοπτική που είχαμε στα χέρια μας. Διατηρήσαμε την ηρεμία μας σε περίεργες συνθήκες με τα ενδιάμεσα και τα σλικ ελαστικά. Η ομάδα άξιζε τη νίκη. Είναι δύσκολη περίοδος για εμάς, αλλά θα θυμόμαστε αυτή την Κυριακή", σχολίασε ο μεγάλος νικητής.

Ο Αλόνσο υπενθύμισε πως "η νίκη δεν αλλάζει τίποτα. Δεν βρισκόμαστε εκεί που θέλουμε. Δεν θέλουμε να δίνουμε μαχη για να περάσουμε στο Q3 και να διεκδικούμε βαθμούς. Ο στόχος ήταν να μην χάσουμε πολλούς βαθμούς. Κάναμε τη δουλειά μέσα στην πίστα. Είναι θετικά νέα, ωστόσο μας περιμένουν η Κίνα και το Μπαχρέιν και υπάρχει πραγματική δουλειά που πρέπει να γίνει. Είμαστε ενωμένοι και η νίκη μας κάνει πολύ ευτυχισμένους. Ωστόσο δεν αλλάζει τίποτα στην αποφασιστικότητα μας να βελτιώσουμε το μονοθέσιο και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε".

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

1ος. F.Alonso (Ferrari) 2. 44:51,812”

2ος. S.Perez (Sauber – Ferrari) + 2,263”

3ος. L.Hamilton (McLaren – Mercedes) + 14:591”

4ος. M.Webber (Red Bull – Renault) +17,688”

5ος. Κ.Raikkonen (Lotus – Renault) + 29,456”

6ος. B.Senna (Williams – Renault) + 37,667”

7ος. P.Di Resta (Force India – Mercedes) + 44,412”

8ος. J.E.Vergne (Toro Rosso – Ferrari) + 46,985”

9ος. N.Hulkenberg (Force India – Mercedes) + 47,892”

10ος. M.Schumacher (Mercedes) + 49,996”

Category: cars | Views: 583 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-25 | Comments (0)


Στο γήπεδο κατά την διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Φορλί - Ματσεράτα ξεψύχησε ο 38χρονος κεντρικός  Βίκτορ Μποβολέντα. Ο πρώην διεθνής βολεϊμπολίστας ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία στο 3ο σετ, όταν πήρε θέση για να εκτελέσει σερβίς. Αμέσως πέταξε τη μπάλα και ζήτησε βοήθεια.


«Είπε "ζαλίζομαι, βοηθήστε με, γιατί θα πέσω", έπιασε την πλευρά της καρδιάς και κατέρρευσε» ήταν η αφήγηση στελέχους της Ματσεράτα που βρισκόταν κοντά στον αθλητή. Το ιατρικό επιτελείο κατόρθωσε να τον διατηρήσει ζωντανό με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, όμως ο Μποβολέντα ουδέποτε ανέκτησε τις αισθήσεις του.
Οι προσπάθειες ανάνηψης συνεχίστηκαν για σχεδόν μία ώρα στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια ο άτυχος αθλητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ματσεράτα.
Στην εντατική μονάδα θεραπείας οι γιατροί συνέχισαν τις προσπάθειές τους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Στην αίθουσα αναμονής οι συμπαίκτες και ο προπονητής του, Στέφανο Μασέτι, στελέχη της Ματσεράτα και ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ομάδων τζούνιορς, Μάρκο Μπονίτα, πληροφορήθηκαν με δάκρυα στα μάτια και συντριβή ψυχής τον θάνατο του φίλου και συναθλητή τους. 



Ο Μποβολέντα γεννήθηκε 30 Μαϊου 1974 με ύψος 2μ.02. Ήταν ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές του σύγχρονου βόλεϊ με χιλιάδες θαυμαστές ανά τον κόσμο αλλά και πολλούς φαν στην Ελλάδα τόσο λόγω των αγώνων του απέναντι  στην Εθνική ομάδα όσο και σαν αντίπαλος των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης.

Σαν βασικός κεντρικός της Εθνικής Ιταλίας αναδείχτηκε πρωταθλητής κόσμου το 1995 στην Ιαπωνία, κατέκτησε το αργυρό ολυμπιακό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα (1996) ενώ αναδείχτηκε δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης, το 1995 μπροστά στο ελληνικό κοινό (Πάτρα) και το 1999 στην Ολλανδία (κατέκτησε επίσης το αργυρό στο Πανευρωπαϊκό του 2001 και χάλκινο το 1997).

Είχε επίσης στο παλμαρέ του τέσσερα χρυσά μετάλλια στο World League αλλά και όσους τίτλους μπορεί κανείς να κατακτήσει με έναν σύλλογο: 3 Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ραβένα, Κύπελλο Κυπελλούχων με τη Πιατσέντσα, Κύπελλο Συνομοσπονδίας με Ραβένα και Περούτζια, 2 ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ με τη Ραβέννα, Κύπελλο Κόσμου με τη Ραβέννα, 2 πρωταθλήματα (Ραβένα, Μόντενα) και 1 κύπελλο Ιταλίας.



Category: volei | Views: 718 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-25 | Comments (0)

Στο δρόμο που χάραξε ο Φίλιππος Βέροιας για τα ελληνικα χρώματα θέλει να βαδίσει ο Διομήδης Άργους ανήμερα του Ευαγγελισμού (25/3, 18.30).

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια αντιμετωπίζει την ελβετική Κριένς στον επαναληπτικό προημιτελικό του Challenge Cup. Ο πρώτος αγώνας είχε ολοκληρωθεί 28-28 με την ελληνική ομάδα να ισοφαρίζει στην εκπνοή.
Η μοναδική ομάδα που έχει φτάσει τόσο μακριά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι ο Φίλιππος Βέροιας. Τη σεζόν 1992-93 έφτασε μέχρι το διπλό τελικό του κυπέλλου κυπελλούχων, αλλά έχασε και τις δύο φορές από τη Μαρσέιγ.

Την περίοδο 2002-03 η Σκιέρν, σύλλογος από τη Δανία, διέκοψε την πορεία του στα ημιτελικά. 
Category: handball | Views: 591 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-24 | Comments (0)

Η Επιτροπή Πρωαθλήματος της ΕΣΑΠ, όρισε τους αγώνες των Play Offs για τις θέσεις 1-4. Το πρόγραμμα αναλυτικά:..
Το πρόγραμμα των πλέι οφ

ΤΡΙΤΗ 27.3.2012
Γηπ. Μίκρας (18.00'): Ηρακλής Θεσ.-Παμβοχαϊκός
Γηπ. Σύρου (20.30'): ΑΟ Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.3.2012
Γηπ. Βόχας (18.00'): Παμβοχαϊκός-Ηρακλής Θεσ.
Γηπ. Ρέντη (21.00'): Ολυμπιακός-ΑΟ Φοίνικας Σύρου
ΔΕΥΤΕΡΑ 2.4.2012 (αν χρειαστεί)
Γηπ. Μίκρας (18.00'): Ηρακλής-Παμβοχαϊκός
Γηπ. Σύρου (21.00'): ΑΟ Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός
Σημ. Αν διεξαχθεί ενας αγώνας θα εχει ωρα εναρξης τις 19.00'
Υπενθυμίζεται οτι, στον τελικό αγώνα προκρίνεται η ομάδα που θα πετύχει ΔΥΟ (2) νίκες επι του αντιπάλου της, χωρίς να υπολογίζονται τα αποτελέσματα της Κανονικής περιόδου 

Ολοι οι αγώνες Play Offs για τις θέσεις 1-4 θα θα μεταδοθούν, σε απευθείας μετάδοση, απο το τηλεοπτικό δίκτυο Novasports

Οι ομάδες που κατέλαβαν την 5η έως και την 8η θέση της Κανονικής Περιόδου (ΓΣ Λαμίας, Αρης, ΠΑΟΚ, Εθνικός Αλεξ.), θα αγωνιστούν σε έναν όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε την 5η θέση (ΓΣ Λαμίας) και σε «νοκ άουτ αγώνες», ως εξής: 

ΓΣ Λαμίας (5ος) - Εθνικός Αλεξ. (8ος) & Αρης Θεσ. (6ος) - ΠΑΟΚ (7ος). 

Οι δυο νικητές των αγώνων, θα αγωνιστούν στον «τελικό» του γκρουπ την 2η ημέρα. Ο ηττημένος θα καταλάβει την 6η θέση της τελικής κατάταξης, ενώ οι δυο ητημένοι των πρώτων αγώνων, θα καταλάβουν την 7η και 8η θέση, με βάση την θέση τους στην κανονική περίοδο (την 7η θέση ο καλύτερος βαθμολογικά) .

Ο νικητής του γκρουπ 5-8, θα αντιμετωπίσει την ηττημένη ομάδα του αγώνα για την 3η θέση, σε απλό αγώνα που θα διεξαχθεί στην έδρα του νικητή του γκρουπ 5-8. Η νικήτρια ομάδα θα καταλάβει την 4η θέση και η ηττημένη την 5η θέση αντίστοιχα της τελικής κατάταξης.

Οι αγώνες του γκρουπ 5-8 θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα, σε ημέρες και ωρες που θα οριστούν την Δευτέρα 26.3.2012.

*Oι αγώνες των πλέι άουτ δεν έχουν οριστεί ακόμα.
Category: volei | Views: 538 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-24 | Comments (0)

Με τα φαβορί να επιβεβαιώνουν τον τίτλο τους για την 19η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ των ανδρών, τα φώτα στράφηκαν στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ΠΑΟΚ νίκησε 28-24 τη ΧΑΝΘ κι έκανε το γύρο του θριάμβου στη Μίκρα.

Τα αποτελέσματα 19ης Αγωνιστικής.
 
ΠΑΟΚ- ΧΑΝΘ                          28-24
ΑΕΚ- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ              35-17
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ   15-26
Φίλιππος Βέροιας- ΓΑΣ Κιλκίς   30-27

Category: handball | Views: 573 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-24 | Comments (0)

Η Νέα Κηφισιά επικράτησε εκτός έδρας των Ικάρων Σερρών και συνεχίζει να παλεύει για την 3η θέση, ενώ η ΑΕΚ υπέστη νέα ήττα, αυτή τη φορά με 61-45 από τον Πιερικό / Αρχέλαο. 
Ο Πανελευσινιακός  επικράτησε με 87-78 του Αρκαδικού.

Αποτελέσματα 23ης Αγωνιστικής:
Πανερυθραϊκός-Δόξα Λευκάδας   69-77   
Παγκράτι-Λαύριο                      89-82   
ΟΦΗ-ΑΕΚ Άργους                     100-70   
Πιερικός/Αρχέλαος-ΑΕΚ              61-45   
Απόλλων Πατρών-Ερμής Λαγκαδά  68-54   
Ερμής Περάματος-Αμύντας          58-74   
Ίκαροι Σερρών-Νέα Κηφισιά         66-70   
Πανελευσινιακός-Αρκαδικός         87-78   
   
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 23 αγώνες)   

1.Πανελευσινιακός      43   
2.Απόλλων Πατρών    42   
3.Νέα Κηφισιά            38   
4.Αρκαδικός              38   
5.ΑΕΚ                       38   
6.Ίκαροι Σερρών         38   
7.ΟΦΗ                      37   
8.Λαύριο                   37   
9.Ερμής Λαγκαδά        36   
10.Δόξα Λευκάδας       36   
11.Αμύντας                35   
12.Πανερυθραϊκός       34   
13.Ερμής Περάματος    34   
14.Παγκράτι               33   
15.Πιερικός/Αρχέλαος  33   
16.ΑΕΚ Άργους           23   

* Η ΑΕΚ Άργους έχει έναν μηδενισμό.
Category: basket | Views: 574 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-24 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz