Wednesday, 2024-04-24, 2:24 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 15

Σε μεταμόσχευση ήπατος θα υποβληθεί αμυντικός της Μπαρτσελόνα, αφού το ιατρικό επιτελείο των "μπλαουγκράνα” θεώρησε απαραίτητη την συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε πέρυσι.






Στον διεθνή Γάλλο αμυντικό είχε διαγνωστεί πέρυσι τέτοια εποχή καρκίνος στο ήπαρ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, για να κάνει λίγο καιρό αργότερα θριαμβευτική επιστροφή, συμμετέχοντας μάλιστα με τους "μπλαουγκράνα” στον νικηφόρο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γουέμπλεϊ.


Φέτος αγωνίστηκε κανονικά από το ξεκίνημα της σεζόν, όμως η εξέλιξη της υγείας του δεν ήταν θετική κι έτσι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα χρειαστεί μεταμόσχευση "Η μεταμόσχευση ήπατος ήταν μια επιλογή που υπήρχε από την αρχή της θεραπείας του πριν από έναν χρόνο" , αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση των πρωταθλητών Ευρώπης.

Στην ανακοίνωση δεν γίνεται λόγος για το αν και πότε ο Αμπιντάλ θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην ενεργό δράση, θα πρέπει όμως να θεωρηθεί σίγουρο ότι θα απουσιάσει από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει το καλοκαίρι, σε Πολωνία και Ουκρανία.

«Από τη μία πλευρά υπάρχουν τόσα πράγματα που είναι πιο σημαντικά από το ποδόσφαιρο.   Η υγεία του είναι πιο σημαντική απ’ όλα» είπε ο συμπαίκτης του στην εθνική Γαλλίας Φιλίπ Μεξές«Ελπίζω με όλη την καρδιά μου να πάνε καλά και να είναι σύντομα και πάλι κοντά μας. Δεν έχουμε μιλήσει πολύ για την κατάσταση της υγείας του. Ισως να μην θέλει να μας τρομάξει, αλλά πλέον είμαστε όλοι αρκετά ανήσυχοι» κατέληξε ο Μεξές. 

Ο Αμπιντάλ δεν αγωνιζόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχοντας τραυματιστεί στο φιλικό της εθνικής Γαλλίας με τη Γερμανία και αναμενόταν να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο ντέρμπι με τη Σεβίλλη. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος αμυντικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα, αφού τον περασμένο Ιανουάριο αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Category: football | Views: 488 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-15 | Comments (0)

       22:05 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ
Αντιμέτωπος με τη Μέταλιστ θα βρεθεί ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» του Europa League στο Καραϊσκάκη (22:05, Live στο /ΑΝΤ1), θέλει να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου ματς (υπέρ του 1-0) έτσι ώστε να πάρει την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.
Βέβαια οι «ερυθρόλευκοι» όπως τονίζουν και οι ίδιοι, πρόκειται να μπουν στο γήπεδο χωρίς να έχουν στο μυαλό τους το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη και να περάσουν στην επόμενη φάση με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στο Europa League.
Από την άλλη οι Ουκρανοί της Μέταλιστ δήλωσαν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για όλα, έτσι ώστε να διεκδικήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για πρόκρισή τους. Βέβαια δεν έχουν υπολογίσει το... καμίνι «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι επαναληπτικοί αγώνες των «16» 

20:00 
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-2) ANT1 20:00 
Το αρνητικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα καλείται να ανατρέψει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η Αθλέτικ Μπιλμπάο θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να κάνει τη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης. 

Αϊντχόφεν-Βαλένθια (2-4) NOVASPORTS 4 20:00 
Μόνο με… αυτοκτονία θα μείνει εκτός η Βαλένθια, όμως η Αϊντχόφεν θα προσπαθήσει να ανατρέψει το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης. 

Ανόβερο-Σταντάρ Λιέγης (2-2) NOVASPORTS 1 20:00 
Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και την έδρα του θα εκμεταλλευτεί το Ανόβερο, το οποίο ετοιμάζεται να αποκλείσει και δεύτερη ομάδα από το Βέλγιο μετά την Κλαμπ Μπριζ. Από την πλευρά της, η Σταντάρ Λιέγης πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες του Τσιτέ και αν αποκλειστεί θα γίνει για δεύτερη φορά από γερμανική ομάδα μετά το Αμβούργο το 2010. 

Ουντινέζε-Άλκμααρ (0-2) NOVASPORTS 3 20:00 
Σε εξαιρετική κατάσταση είναι η Άλκμααρ, η οποία δεν θέλει να αφήσει ανεκμετάλλευτο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. 

22:05 
Μάντσεστερ Σίτι-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (0-1) NOVASPORTS 1 22:05 
Τον ρόλο του φαβορί καλείται να επιβεβαιώ ... Read more »
Category: football | Views: 585 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-15 | Comments (0)


Θα μπουν στην κληρωτίδα την Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι στην Νιόν της Ελβετίας, όπου πέραν από τον αντίπαλό τους στους "8" θα μάθουν και το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει και ο αντίπαλός τους στα ημιτελικά.


Οι 8 της Ευρώπης:

 

Μπενφίκα (Πορτογαλία)

Μίλαν (Ιταλία)

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)

Μπάγερν (Γερμανία)

Μαρσέιγ (Γαλλία)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

... Read more »

Category: football | Views: 524 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-15 | Comments (0)

ΜΟΝΤΣΑ ΚΑΙ ΡΕΣΟΒΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
Η Μόντσα έκανε την μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας την Ντιναμό.Μ 3-2 στον πρώτο ημιτελικό του CEV CUP οι Ιταλοί πλέον θα πρέπει να διαφυλάξουν το προβάδισμα και στην Ρωσία κάτι που είναι πολύ δύσκολο γιατί έχουν απέναντι του το Φαβορί της Διοργάνωσις.
Εύκολη και καθαρή νίκη για την Ρεσόβια που επικράτησε 3-0 της ΑCH Λουμπίανας βάζοντας πλώρη για τον τελικό του Cev cup με στόχο στην Σλοβενία να διαφύλαξη το σημερινό αποτέλεσμα.

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΣΕΣΤΟΧΟΒΑ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ
Η Πολυτέχνικα πήρε την εκτός έδρας νίκη 3-2 επί της Τόμις Κοσταντά και στον επαναληπτικό στην έδρα της θα έχει την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Challenge cup.
ισχυρό προβάδισμα πήρε και η Τσεστοχόβα που επικράτησε εντός της Εξ Μενέν με 3-1 και έβαλε της βάσεις για τον επαναληπτικό να έχει αυτή τον πρώτο λόγο και να εξασφάλιση μια θέση για τον Τελικό.

Category: volei | Views: 561 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-15 | Comments (0)

ΤΣΕΛΣΙ - ΝΑΠΟΛΙ 4-1

Η δυναμική της έμπειρης Τσέλσι υπερκέρασε τον ενθουσιασμό της "πρωτάρας" Νάπολι και οι "μπλε" πήραν την πρόκριση κερδίζοντας με 4-1 στην παράταση, στον επαναληπτικό της ήττας 3-1 στην Ιταλία. Ο Ιβάνοβιτς το καθοριστικό γκολ στο 115'.

Μόνο εσύ!

Τα γκολ των Ντρογκμπά στο 29' και Τέρι στο 48' έδιναν στην Τσέλσι την πρόκριση.

Ο Ιλνέρ όμως με γκολ του έκανε το 2-1 και έκανε την πρόκριση να αλλαξει ξανά χέρια.

Όμως ο Λάμπαρντ ευστόχησε σε πέναλτι στο 75' και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί ο Ιβάνοβιτς δεν έχασε την ευκαιρία να χρηστεί σκόρερ και έδωσε στην ομάδα του Ντι Ματέο μια απίστευτη πρόκριση!



ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουΐζ, Τέρι (98' Μποζίγκουα), Άσλεϊ Κόουλ, Εσιέν, Λάμπαρντ, Ραμίρες, Μάτα (95' Μαλουντά), Στάριντζ (63' Τόρες), Ντρογκμπά.

ΝΑΠΟΛΙ : Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Πάολο Καναβάρο, Αρόνικα, Γκαργκάνο, Γκιοκχάν Ινλέρ, Μάτζο (37' Ντοσένα), Σούνιγκα, Χάμσικ, Λαβέτσι, Καβάνι.

Category: football | Views: 609 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-15 | Comments (0)


Το 1-0 έκαναν στους πρεμιέρα τον προημιτελικών του Fiba euro Challenge cup με ποίο ισχυρό πλεονέκτημα να έχουν η ομάδες πού έσπασαν την έδρα των αντιπάλων τους αυτό έκανε η Μπεσίκτας οποία επικράτησε της Αρτλάντ Ντράγκον 74-73 και οι Τούρκοι με νίκη εντός αύριο περνούν το εισιτήριο για το Final Four.
Tην έκπληξη έκανε η Τριούμφ που κέρδισε στην Ισπανία το φαβορί της διοργάνωσις Φουενλαμπράδα με 76-75 και πήρε το πλεονέκτημα της πρόκρισης. 
Την έδρα τους υπερασπίστηκαν η Βεντσπίλς οποία επικράτησε εύκολα της Ζολόνικ 82-63 και η Σαλόν οποία κέρδισε δύσκολα τον Γαλλικό εμφύλιο την Ροάν με 75-73 και απέκτησαν το προβάδισμα για την τελική φάση.
Category: basket | Views: 569 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-15 | Comments (0)

ΕΥΚΟΛΑ Η ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ

Τα θεωρητικά φαβορί των προημιτελικών του Champions League άρχισαν με νίκες, στα πρώτα παιχνίδια στην έδρα τους.
Όλες οι εκπρόσωποι της Κροατίας νίκησαν και φυσικά η ιταλική Προ Ρέκο, η μοναδική ομάδα, που νίκησε εκτός έδρας κ. αι μάλιστα κάνοντας επίδειξη δύναμης, στο Μαυροβούνιο κόντρα στην Μπούντβα με 13-5. 
Η Μλάντοστ άρχισε και αυτή με νίκη κόντρα στην ουγγρική Ζέγκεντ με το εύθραυστο 8-6.
Τέλος, ανοιχτοί λογαριασμοί έμειναν στη Ριέκα, όπου η Πριμόριε νίκησε με 12-11 την εκπρόσωπο του Μαυροβουνίου Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι και ο δεύτερος αγώνας αναμένεται συναρπαστικός, την ερχόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά τα αποψινά πρώτα παιχνίδια του Champions League:
Γιουγκ-Βάσας                                 12-8
Μλάντοστ-Ζέγκεντ                          8-6
Πριμόριε- Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι 12-11
Μπούντβα-Προ Ρέκο                       5-13

Οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 18 Απριλίου και το φάιναλ φορ το τριήμερο 10-12 Μαϊου.



Category: polo | Views: 568 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-15 | Comments (0)

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ EURO CUP ΣΤΟ ΠΟΛΟ

Ιταλό –ισπανική θα είναι η μάχη στον τελικό του Euro Cup των ανδρών καθώς η ισπανική Σαμπαντέλ κατέφερε  και πήρε την ισοπαλία στην Ουγγαρία, από τη Σόλνοκ με 10-10, στο δεύτερο ημιτελικό της Νο 2 διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης  και θα είναι η αντίπαλος της κατόχου του τίτλου, Σαβόνα.
Οι Ισπανοί, οι μοναδικοί εκπρόσωποι φέτος, της Ιβηρικής, στην Ευρώπης, είχαν νικήσει στον πρώτο αγώνα με 9-8 και κατάφεραν να προκριθούν με το ένα γκολ διαφορά. Οι Ιταλοί είχαν πάρει απο χθες την πρόκριση μετά από ένα παιχνίδι για γερά νεύρα με αντίπαλο την επίσης ιταλική Ποζίλιπο, που νίκησε με 11-8, αλλά είχε ηττηθεί στη Γένοβα με 8-4.

Category: polo | Views: 585 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-15 | Comments (0)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 4-1

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 4-1 της ΤΣΣΚΑ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League. Ιγκουαΐν, Κ. Ρονάλντο (2) και Μπενζεμά τα γκολ των "μερένχες", ο Τόσιτς με σουτ-"κεραυνό" είχε μειώσει προσωρινά.


Αν και όλοι περίμεναν πως η Ρεάλ θα πατήσει από το πρώτο λεπτό την ΤΣΣΚΑ, κάτι τέτοιο δεν έγινε στο «Μπερναμπέου». Οι Μαδριλένοι για 25λεπτά αντιμετώπιζαν πρόβλημα για να μπουν στα καρέ των Ρώσων, οι οποίοι βγήκαν και δύο φορές απειλητικά στην κόντρα όμως δεν το... πίστεψαν για να σκοράρουν.

Τελικά το σκορ για την Ρεάλ άνοιξε ο Ιγκουαϊν, μετά από έξυπνη μπαλιά του Κεντίρα στον Κακά με τον Βραζιλιάνο να δίνει στον Αργεντινό επιθετικό της Βασίλισσας ο οποίος πλάσαρε εύκολα για το 1-0. Η Ρεάλ πάντως συνέχισε να αντιμετωπίζει πρόβλημα απέναντι στην αμυντική γραμμή της ΤΣΣΚΑ και έτσι η ομάδα της Μόσχας κράτησε το σκορ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Οι παίκτες του Μουρίνιο μπήκαν στην επανάληψη για να καθαρίσουν τη νίκη και την πρόκριση και τα κατάφεραν. Στο 55΄ Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σεπτσούγκοφ και διπλασίασε τα τέρματα της Βασίλισσας. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα από άλλη μία ολιγωρία στην άμυνα της ΤΣΣΚΑ, η μπάλα στρώθηκε στον Μπενζεμά και ο Γάλλος από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 3-0!

Η ΤΣΣΚΑ πάντως, κατάφερε να βάλει το γκολ της τιμής στο 77΄ με ένα υπέροχο σουτ του Τόσιτς, αλλά στο 93΄ ο Ρονάλντο έκλεισε το ματς με γκολ και έστειλε με το 4-1 την Ρεάλ στα προημιτελικά.



ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Κακά (76' Γκρανέρο), Μεσούτ Εζίλ (88' Λασανά Ντιαρά), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (69' Μπενζεμά).

ΤΣΣΚΑ: Τσεπτσουγκόβ, Αλεκσέι Μπερεζούτσκι, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Σενικόβ, Βέρνμπλουμ, Αλντονίν (46' Μαμάεβ), Τόσιτς (81' Νέτσιντ), Ντζαγκόεβ, Μούσα (60' Ολίσε), Ντουμπιά.

Category: football | Views: 516 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-15 | Comments (0)

Χρειάστηκε να φτάσουμε στις 14 Μαρτίου για να μην υπάρχουν πλέον χρωστούμενα ματς στη Σούπερ Λίγκα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1 

Ο Κώστας Μήτρογλου μπορεί να μην ήταν στη... μέρα του αφού έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες, όμως το 13ο φετινό του γκολ ήταν αρκετό στον Ατρόμητο για να φύγει με τη νίκη από το Καυτανζόγλειο κόντρα στη Δόξα Δράμας στο τελευταίο εξ αναβολής παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας.



Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Δαύκος, Τριποτσέρης, Ρούτσης, Αγτζίδης, Κοβάσεβιτς (60' Κουμπρογλου), Σικαλιάς, Παπαδόπουλος (67' Καπελ), Ψυχογιός (46' Ουέλινγκτον), Αμπουμπακάρι, Κυβελίδης, Στεργιανός-Μιχαηλίδης.


Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ράντμαν, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τομάς, Φυτανίδης, Επστάιν (83' Ιγκλέσιας), Μπρίτο (76' Τάτος), Καραγκούνης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μήτρογλου (80' Αναστασάκος).



ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1

Category: football | Views: 535 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-15 | Comments (0)

Στη διάθεση των οπαδών της ΑΕΚ θα βρίσκονται τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου στο Χάντμπολ κόντρα στον ΠΑΟΚ! Μόνο που υπάρχει μια λεπτομέρεια. Η Ένωση πήρε πολύ λίγα εισιτήρια στον αγώνα της Πάτρας έτσι η πώληση τους θα γίνουν μόνο σε μέλη της Ερασιτεχνικής.


H ΑΕΚ ενημερώνει όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη του σωματείου πως από αύριο (Πέμπτη 15 Μαρτίου) θα διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για τον τελικό του κυπέλλου Χάντμπολ στην Πάτρα. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει ΜΟΝΟ (επαναλαμβάνουμε) για τα ταμειακώς εντάξει μέλη τα οποία δικαιούνται από ένα εισιτήριο. Η ομάδα μας πήρε μόλις 300 εισιτήρια και από αυτά θα εξυπηρετηθούν και οι συγγενείς των αθλητών. Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι ο αριθμός των εισιτηριών που είναι προς διάθεση για το κοινό είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Για αυτό και αποφασίστηκε να δοθεί προτεραιότητα στα ταμειακώς εντάξει μέλη. Η διάθεση των εισιτηριών θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη 15 Μαρτίου από τις 3 μ.μ. στα γραφεία της ΑΕΚ στην Λεωφόρο Δεκελείας 138-140 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε με τον αριθμό 210- 2584583
Category: handball | Views: 589 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-15 | Comments (0)

H ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους απλούς φιλάθλους της, για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στις δύσκολες ώρες που περνάει.


Στη δημοσιότητα ο λογαριασμός της ζητιανιάς...


Η ανακοίνωση:

"Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ οι οποίοι επιθυμούν να συνδράμουν από το υστέρημά τους για τη σωτηρία της αγαπημένης μας ομάδας που διανύει τη δυσκολότερη περίοδο της 88χρονης ιστορίας της μπορούν να κάνουν κατάθεση στο λογαριασμό σωτηρίας της ΠΑΕ ΑΕΚ στην τράπεζα Πειραιώς υπ' αριθμόν 5137-053517-831. IBAN: GR 48 0172 1370 0051 3705 3517 831. SWIFT CODE: PIRBGRAA με αιτιολογία "έναντι μελλοντικής αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ".

Category: football | Views: 522 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-14 | Comments (0)

Έξαλλοι είναι στη Λάρισα με τη διαιτησία του Αναστάσιου Παπαπέτρου στο ματς της 19ης αγωνιστικής της Football League κόντρα στον Πανσερραϊκό! Ο Πανσεραικος  βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 74' στην «AEL FC ARENA» και αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς λίγο νωρίτερα ο διαιτητής Παπαπέτρου είχε αποβάλει άδικα τον Γκρούμπιεσιτς για χτύπημα στον Γουμάγια, ο οποίος εμφανώς έκανε θέατρο. Βέβαια η φάση που έκανε ολόκληρο το τεχνικό τιμ της ΑΕΛ, αλλά και τον ήρεμο μέχρι πρότεινως Κώστα Πηλαδάκη, να μπουν στο γήπεδο ήταν η απόφαση του επόπτη Δανέζη να δώσει οφσάιντ από πλάγιο!!!

Ο πρόεδρος των Θεσσαλών ήταν έξαλλος,φώναζε "αλήτες" το δισιτητικό τρίο ενώ άρπαξε το μικρόφωνο του δημοσιογράφου και απείλησε ότι θα αποχωρήσει από ελληνικό ποδόσφαιρο. Χρειάστηκε η επέμβαση μίας διμοιρίας των ΜΑΤ για να εξομαλυνθεί η κατάσταση για να φυγαδευτεί το διαιτητικό τρίο στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Μετά από διακοπή μιας ώρας και πλέον το ματς μεταξύ της ΑΕΛ και του Πανσερραϊκού στο AEL FC Arena ξεκίνησε και πάλι με νικητή τον Πανσεραικό. Μια νίκη που πέρασε σε δεύτερη μοίρα.




Δείτε το video με τις επίμαχες φάσεις και το ξέσπασμα του Πηλαδάκη:




Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Κεχαγιάς είπε: 

"Είναι μεγάλη απογοήτευση στο καλύτερό μας παιχνίδι να μην κερδίζουμε. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο κλείσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο και φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου να πετύχουμε εμείς το γκολ. Όχι μόνο αυτό δεν έγινε, αλλά φύγαμε από το γήπεδο σήμερα χωρίς καν ένα βαθμό.

Σίγουρα εκτός από τα δικά μας λάθη, υπήρξαν παράγοντες που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα. Είμαι 25 χρόνια στα γήπεδα, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής, και κάτι τέτοιο δεν έχω ξαναδεί. Είδαμε να καταργούνται κανονισμοί. Εκτός εάν βγήκαν κάποιοι καινούριοι και διδάχτηκαν πρόσφατα και εγώ δεν τους ξέρω. Οπότε ζητάω συγγνώμη.

Να υποδεικνύεται παίκτης οφσάιντ από επαναφορά της μπάλας με πλάγιο άουτ δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Και μάλιστα μια φάση στην οποία ο παίκτης μας έβγαινε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα. Να δεχτώ ότι κάνει λάθος ο βοηθός. Δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη ο διαιτητής; Είναι όλα αυτά ανθρώπινα λάθη; Μπορεί. Σε άλλη φάση που όλοι νομίζουμε ότι είναι πέναλτι υπέρ μας αποβάλλεται ποδοσφαιριστής μας με κόκκινη χωρίς να έρθει σε επαφή με τον αντίπαλο. Τι να πω; Δυστυχώς χάσαμε ... Read more »

Category: football | Views: 541 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-14 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz