Thursday, 2024-03-28, 7:30 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 08
Με τον "χρυσό" σκόρερ της Μόσχας, τον Νταβίντ Φουστέρ, ο Ολυμπιακός πήρε το μεγάλο διπλό μέσα στο Χάρκοβο και τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στους 8 του Europa League. 
Με τον Δαυίδ έχει γίνει ...Γολιάθ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Με μια πολύ καλή εμφάνιση, ο σοβαρός Ευρωπαίος Ολυμπιακός νίκησε 1-0 (50') στο Χάρκοβο τη Μέταλιστ με σκόρερ πάλι τον Φουστέρ, όπως και στη Μόσχα, αποκτώντας αβαντάζ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο "Καραϊσκάκη" την άλλη Πέμπτη. Μια ρεβάνς που θα χάσει ο Μέλμπεργκ, που "κιτρίνίστηκε", αλλά και ο Εντμάρ που αποβλήθηκε με κόκκινη, "σακατεύοντας" τον Μανιάτη...

Οι Ουκρανοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, χωρίς πάντως να έχουν κλασικές ευκαιρίες. Η φόρα των γηπεδούχων κόπηκε στο 50` με το γκολ του Φουστέρ, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί το 1-0 ως το τέλος. Πάντως, με την ταχύτητα της και την καλή κυκλοφορία η Μέταλιστ έδειξε οτι θέλει μεγάλη προσοχή...



Οι συνθέσεις:

Μέταλιστ Χάρκιβ (Μίρον Μάρκεβιτς): Γκοριάινοφ, Βιλάγκρα, Τορσιλιέρι, Εντμάρ, Κλέιτον Ξαβιέρ, Σόσα, Φινίνιο, Κριστάλδο, Μπλάνκο, Πάπα Γκουέι, Τάισον

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγερι, Τοροσίδης, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Φουστέρ, Μιραλάς, Μακούν, Τζιμπούρ


Category: football | Views: 533 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-08 | Comments (0)

Μια απίστευτα τρυφερή ιστορία εκτυλίσσεται τα τελευταία 17 χρόνια, στο σημείο του κόρνερ, στο Βιθέντε Καλντερόν, το γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Ερωτευμένη» με τον Πάντιτς

Πρωταγωνίστρια η Μαργκαρίτα Λουένγκο και ηθικός αυτουργός ο γνωστός και από τον Πανιώνιο, Μιλίνκο Πάντιτς, ο οποίος είναι σήμερα τεχνικός της δεύτερης ομάδας της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν πριν από πολλά χρόνια, στην ποδοσφαιρική σεζόν 1995 -1996, τότε που η Ατλέτικο κατέκτησε το νταμπλ, επιτυχία με την οποία συνδέθηκε ο Σέρβος, πρώην παίκτης του Πανιωνίου.

Πριν από την έναρξη ενός κρίσιμου αγώνα με την Μπιλμπάο στο Βιθέντε Καλντερόν, η Μαργκαρίτα Λουένγκο έπινε την μπίρα της σε ένα κοντινό μπαρ, όταν είδε στο τραπέζι της ένα μπουκέτο γαρίφαλα. «Δώσε μου τέσσερα, όσα και τα γκολ που θα βάλουμε σήμερα, για να τα πετάξω στο γήπεδο», είπε τότε στον υπέυθυνο του καταστήματος, χωρίς να γνωρίζει και η ίδια ότι μόλις άρχιζε τη δημιουργία μιας μεγάλης παράδοσης.

Η Ατλέτικο νίκησε πράγματι με σκορ 4 – 0 και μάλιστα τα δύο γκολ μπήκαν από χτυπήματα κόρνερ του Πάντιτς. Έτσι από εκείνη την ημέρα η Μαργκαρίτα συνέχισε να αφήνει στο σημείο του κόρνερ, ένα μπουκέτο γαρύφαλλα, 12 κόκκινα και δώδεκα λευκά.

Ο Πάντιτς δεν γνώριζε τι γίνεται και γιατί και κάθε φορά που πήγαινε να εκτελέσει κόρνερ πετούσε τα γαρίφαλα γιατί τον ενοχλούσαν, μέχρι τη στιγμή που η Λουένγκο του έγραψε μια επιστολή, στην οποία του εξηγούσε την ιστορία και του ζητούσε να μην πετάει τα λουλούδια γιατί ήταν γι’ αυτόν.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής της ζήτησε συγγνώμη και στον επόμενο αγώνα της χάρισε μία φανέλα με αφιέρωση, όπως της είχε υποσχεθεί.

Από τότε το μπουκέτο με τα γαρύφαλλα στο σημείο του κόρνερ είναι φετίχ για το Βιθέντε Καλντερόν και ακόμα και σήμερα η 65χρονη Μαργκαρίτα, παρά τα κινητικά της προβλήματα δεν παραλείπει να τα αφήνει στο συγκεκριμένο σημείο, προς τιμήν του Πάντιτς, με τους φιλάθλους να την χειροκροτούν και να προστατεύουν ως άγρυπνοι φρουροί.

Δεκαεπτά χρόνια τώρα, μόνο δύο παίκτες τόλμησαν να τα κλωτσήσουν, ο Ρομπέρτο Κάρλος και ο Αρντά Τουράν, οι οποίοι αποδοκιμάστηκαν έντονα από όλο το γήπεδο.

Category: football | Views: 554 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-08 | Comments (0)

antonakou
ΟΥΓΚΡΑ ΧΑΝΤΙ ΜΑΝΖΙΣΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  11-8

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στα βάθη της Ρωσίας από την Ούγκρα Χάντι Μανζίσκ με 11-8 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Λεν Τρόφι στην υδατοσφαίριση γυναικών.
Η πρωταθλήτρια Ελλάδας πήγε στη Σιβηρία με το πλεονέκτημα της νίκης με 9-8 από τον πρώτο αγώνα στον Πειραιά, αλλά δεν τα κατάφερε.
Η Ιμπέρια κέρδισε εκτός έδρας την ουγγρική Ζέντεζ με 11-10  και σε συνδυασμό με τη νίκη της και στον πρώτο αγώνα στην Ιταλία με 11-8 πέρασε πανηγυρικά στον τελικό.
Category: polo | Views: 591 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-08 | Comments (0)

Ροπαλιά στα Βριλήσσια, προπόνηση της ΑΕΚ
ΗΡΑΚΛΗΣ.Κ-ΒΡΗΛΛΗΣΙΑ 3-0
Την τρίτη διαδοχική νίκη του πέτυχε ο Ηρακλής Κηφισιάς, καθώς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της Α1 γυναικών για τις θέσεις 1-6...
επικράτησε 3-0 (25-12, 25-16, 25-14) των Βριλησσίων στο Ζηρίνειο. Με το «τρίποντο» αυτό η ομάδα του Ζόραν Κόβαζιτς ξεπέρασε στη βαθμολογία τον Παναθηναϊκό (που αύριο Παρασκευή παίζει με τον Ολυμπιακό) και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Category: volei | Views: 508 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-08 | Comments (0)

EUROPA LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 (1οι ΑΓΩΝΕΣ)

 

Δεν είναι λίγοι αυτοί που φέτος θεωρούν πως το Europa League είναι καλύτερο από το Champions League, άποψη υπερβολική ίσως, αλλά όχι παράλογη.

Σχεδόν όλες οι ομάδες που βρίσκονται στους "16" αποτελούν μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και θεωρητικά η πιο αδύναμη είναι η Μέταλιστ, αλλά όλοι ξέρουν πως η αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι πολύ επικίνδυνη.

Ο αγώνας των "ερυθρολεύκων" στο Χάρκιβ της Ουκρανίας ανοίγει στις 20:00 το πρόγραμμα της φάσης των "16", μαζί τις αναμετρήσεις, Σπόρτινγκ - Μάντσεστερ Σίτι, Τβέντε - Σάλκε, Ατλέτικο - Μπεσικτάς.

Το ματς πάντως που ξεχωρίζει είναι το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπιλμπάο στο "Ολντ Τράφοντ", η οποίο ξεκινά στις 22:05, μαζί με τα Βαλένθια - Αϊντχόφεν, Άλκμααρ - Ουντινέζε, Σταντάρ Λιέγης - Ανόβερο.

... Read more »
Category: football | Views: 578 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-08 | Comments (0)


ΜΕΤΑΛΙΣΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το θετικό αποτέλεσμα, που θα του επιτρέψει να κάνει το πρώτο βήμα για τα προημιτελικά του Europa League, θέλει να πάρει

απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μέταλιστ στο Χάρκοβο της Ουκρανίας (20:00, ANT1).

Με οδηγό το πρώτο εκτός έδρα ματς απέναντι στη Ρούμπιν στη Μόσχα, απ' όπου είχαν φύγει με το διπλό, βάζοντας τις βάσεις της μετέπειτα πρόκρισής τους στους «16» της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκοι» θα επιχειρήσουν τώρα με τους Ουκρανούς να πράξουν… αναλόγως. Οι συνθήκες είναι πάνω - κάτω οι ίδιος για την ομάδα του Πειραιά και μόνο ο βαθμός δυσκολίας φαίνεται να έχει αυξηθεί, καθώς σε σχέση με τον ρωσικό σύλλογο, η Μέταλιστ δείχνει πολύ πιο φορμαρισμένη και επικίνδυνη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει τους Ουκρανούς και πριν τέσσερα περίπου χρόνια για το Κύπελλο UEFA, στην πρώτη θητεία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε και για τους δυο αντιπάλους. Οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές, που θα παρατάξει ο Ισπανός στο χορτάρι απόψε δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα του 2008. Το ίδιο, όμως, ισχύει και για τη Μέταλιστ.

Τότε επρόκειτο για μια σκληροτράχηλη ομάδα, κλασικό δείγμα του ουκρανικού ποδοσφαίρου, ενώ τώρα αποτελεί ένα φαντεζί σύνολο Βραζιλιάνων και άλλων Λατινοαμερικάνων, που σκορπίζουν τον τρόμο με τις επιθετικές τους ικανότητες, αλλά μπάζουν στην άμυνα.

Ο Βαλβέρδε θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αδυναμίες της Μέταλιστ και θα επιδιώξει η ομάδα του να πιέσει από το πρώτο λεπτό τους αντιπάλους της για να τους αιφνιδιάσει.

Κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού θα καθίσει ο Μέγιερι. Από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα θα παίξουν οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Χολέμπας, ενώ πιο μπροστά θα αγωνιστούν οι Ορμπάιθ, Μανιάτης και Ιμπαγάσα. Τέλος, η τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελείται πιθανότατα από τους Μιραλάς, Τζιμπούρ και Φουστέρ.

... Read more »

Category: football | Views: 528 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-08 | Comments (0)

ΤΗΝ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΣΤΟΥΣ 7 ..... ΑΝΕΜΟΥΣ!
          

Για τους περισσότερους ήταν προφανές ότι η ρεβάνς της Βαρκελώνης ήταν τυπική διαδικασία μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα υπέρ της Μπαρτσελόνα. Απλά οι παίκτες του Γκουαρντιόλα έπρεπε να το αποδείξουν…. Και το έκαναν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο
ι Καταλανοί προσέφεραν μία ακόμα σπουδαία παράσταση, τόσο μεγάλη όσο μαρτυρά το τελικό 7-0. Για μία ακόμη φορά, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Λιονέλ Μέσι, κάνοντας την άμυνα της Λεβερκούζεν να θέλει… ασπιρίνες!.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ πέτυχε πέντε τέρματα, το ένα πιο όμορφο από το άλλο (25΄ ,42’ 48’, 58’ 85’’), ενώ ο νεαρός Τέγιο πρόσθεσε το όνομά του (55’, 62’ ) στον πίνακα των σκόρερ 

Το γκολ για τους Γερμανούς σημείωσε με όμορφο πλασέ στις καθυστερήσεις ο Μπελαραμπί (93').

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της "Μπάρτσα" στο Τσάμπιονς Λιγκ και η βαρύτερη ήττα της Μπάγερ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όσον αφορά τον Μέσι, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που πετυχαίνει 5 γκολ σε έναν αγώνα!


 


Μπαρτσελόνα (Πεπ Γκουραδιόλα): Βίκτορ Βαλδές, Άλβες, Πικέ, Μασκεράνο, Αντριάνο (63' Μουνιέσα), Μπούσκετς, Τσάβι (53' Κεϊτά), Ινιέστα (53' Τέγιο), Φάμπρεγας, Πέδρο, Μέσι.

Λεβερκούζεν (Ρόμπιν Ντουτ): Λένο, Σβάαμπ, Ράιναρτς, Τορπάκ ... Read more »

Category: football | Views: 511 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-08 | Comments (0)

TO ΑΠΟΕΛ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!

 

To ΓΣΠ κατάμεστο, ρεκόρ προσέλευσης και το ΑΠΟΕΛ δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο ξεκίνημα… Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ στην πρώτη φάση που βρήκαν κενό χώρο δεν έχασαν την ευκαιρία και στο 9′ ο Μαντούκα έβαλε… φωτιά στο ΓΣΠ. Ατομική ενέργεια του Χαραλαμπίδη, αδράνεια της άμυνας των Γάλλων και ο Βραζιλιάνος με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ. Οι Γάλλοι προσπάθησαν να ανεβάσουν τον ρυθμό, ωστόσο η καλοστημένη άμυνα των Κυπριών δεν τους άφηνε περιθώρια να απειλήσουν. Έτσι, η πρώτη τους καλή φάση ήρθε από στημένο, ωστόσο στο 25′ ο Χιώτης έδιωξε εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ του Έντερσον. Ο Χαραλαμπίδης με τον Σολάρι έκαναν καλή δουλειά και οι «γαλαζοκίτρινοι» όποτε έβρισκαν ελεύθερους χώρους έβγαιναν γρήγορα μπροστά. Οι φιλοξενούμενοι με ατομικές ενέργειες προσπαθούσαν να απειλήσουν, όμως η κεφαλιά του Έντερσον στο 39′ δεν βρήκε στόχο… Ο τελευταίος λόγος ανήκε στο ΑΠΟΕΛ , ωστόσο το καλό πλασέ του Σολάρι έδιωξε ο Λιορίς.

Το ΑΠΟΕΛ μπήκε ξανά δυνατά στο ματς, πίεσε τη Λυών και στο 56′ έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει, ο Σισοκό στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Οι Γάλλοι πήραν τον έλεγχο, πίεσαν τους Κύπριους, ωστόσο είχαν και… κακές επιστροφές. Οι γηπεδούχοι στις αντεπιθέσεις απείλησαν, Χαραλαμπίδης και Σολάρι όμως δεν βρήκαν στόχο. Μετά το 70′ ο ρυθμός του ΑΠΟΕΛ έπεσε, η Λυών είχε περισσότερα αποθέματα και πίεζε, με τον Λόπεζ στο 72′ να νικιέται από τον Χιώτη. Ο Γκομίς μπήκε στο ματς, οι Γάλλοι έγιναν πιο επιθετικοί, ωστόσο δεν μπορούσαν να φτάσουν με επιτυχία στην τελική προσπάθεια. Οι Κύπριοι χωρίς την φρεσκάδα του α’ μέρους, αλλά με πάθος και ψυχή κράτησαν το μηδέν και οδήγησαν την αναμέτρηση στην παράταση…

Κράτησε στην παράταση
Η κούραση ήταν στο ΑΠΟΕΛ, ωστόσο και η ψυχή ήταν Ελληνική, με τους Γάλλους να προσπαθούν, αλλά να μην μπορούν… Ο Λακαζέτ μπήκε στο ματς, η Λυών έγινε φουλ επιθετική, ωστόσο απειλούσε μόνο από στημένα. Τα φάουλ έξω από την περιοχή ήταν πηγή κινδύνου για τους γηπεδούχους, χωρίς πάντως να κινδυνεύσουν. Το τέταρτο κύλησε χωρίς τη μεγάλη φάση, ο Χιώτης ήταν σωστά τοποθετημένος όποτε χρειάστηκε και πήγε το ματς στο β’ μέρος με το 1-0 υπέρ της ομάδας του.
Η κούραση ήταν εμφανής στα πόδια των Κύπριων, όμως ο κόσμος στήριξε την ομάδα και αν ο Αϊλτον είχε καθαρό μυαλό, τότε θα μιλάγαμε για πρόκριση. Η Λυών πίεσε, έβαλε τους γηπεδούχους στα καρέ τους, ωστόσο δεν πέτυχε κάτι, παρά το γεγονός πως ο Μαντούκα στο 115′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Συγκλονιστικός Χιώτης

Ο Χιώτης έστειλε το ΑΠΟΕΛ στους «8» με τον Έλληνα πορτιέρο να κάνει συγκλονιστικό ματς να… ψαρεύει δυο φορές Λακαζέτ και Μπαστός και να δίνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Απόλυτα ψύχραιμοι οι Κύπριοι, σκόραραν σε όλα τα πέναλτι, ενώ ο Χιώτης έβγαλε τα δυο πέναλτι των Λακαζέτ, Μπαστός

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΕΛ (Γιοβάνοβιτς): Χιώτης, Πάουλο Ζόρζε, Πουρσαϊτίδης, Ολιβέιρα, Χέλντερ Σόουζα (94’ Αλεξάνδρου), Μποαβεντούρα, Χαραλαμπίδης (77’ Μαρσίνιο), Μαντούκα, Νούνο Μοράις, Αΐλτον, Σολάρι (74’ Τριτσκόφσκι). 

Λιόν (Γκαρντ): Γιορίς, Κρις, Κονέ, Ρεβεγιέρ, Σισοκό, Κάλστρομ, Έντερσον (73΄Γκομίς), Μπάστος, Γκοναλόν, Λισάντρο, Μπριάν (100’ Λακαζέτ).



... Read more »

Category: football | Views: 662 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-08 | Comments (0)

ΘΡΥΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ  -ΑΞΙΟΣ Ο ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ
Final 8 κυπέλλου βόλεϊ: LIVE Παμβοχαϊκός-Ολυμπιακός 2-2 σετ
ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2-3

Είδαν τον αποκλεισμό να έρχεται με φόρα κατά πάνω τους. Αλλά εκείνοι, μαθημένοι από την περσινή χρονιά, ήξεραν τον τρόπο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού επικράτησαν του Παμβοχαϊκού με 3-2 σετ, κάνοντας την μεγάλη ανατροπή (με τις οποίες πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ) και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου βόλεϊ των ανδρών. 
Τα σετ: (25-21, 25-20, 17-25, 21-25,10-15)
 
Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης
17:00 Λαμία-Παναθηναϊκός 1
19:30 Ηρακλής-Ολυμπιακός
Category: volei | Views: 551 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-08 | Comments (0)

ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ PLAY-OFF ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΛΠΙΔΕΣ Ο ΑΡΗΣ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤIΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΙΚΑΡΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 100-63
Το αήττητο της έδρας του διατήρησε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Ολυμπιακός, ο οποίος έτρεχε με... 100 και πήρε εύκολη νίκη απέναντι στον -προτελευταίο της κατάταξης- Ίκαρο Καλλιθέας στο ΣΕΦ με 100-63. Οι Ερυθρόλευκοι, στο τελευταίο τεστ πριν τον τελικό του Σαββάτου για το κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, συμπλήρωσαν τις 20 νίκες σε 21 αγώνες.

 
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ 74-79
Ο Άρης πέρασε νικηφόρα από το κλειστό των Ιλισίων με 79-74 επί του Ηλυσιακού και έτσι οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 28 βαθμούς, με τον Ηλυσιακό να έχει έναν αγώνα περισσότερο. Ο Άρης βρέθηκε στο +19, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, μειώνοντας μέχρι το -2.

«Κλειδώνει» τα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ
Π.Α.Ο.Κ-ΚΟΛΛΟΣΟΣ.Ρ  67-60
Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής με 67-60 στον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό της Πυλαίας, σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Μετά το «στραβοπάτημα» οι Ροδίτες μετρούν 34 βαθμούς σε 20 αγώνες, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε τους 30 βαθμούς σε 21 αγώνες.

ΜΑΡΟΥΣΙ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  56-96
Σε περίπατο μετέτρεψε τον αγώνα με το Μαρούσι στον Άγιο Θωμά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 96-56 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών. Έτσι και οι Πράσινοι πηγαίνουν πανέτοιμοι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό το Σάββατο στο Ελληνικό.

Με... σπασμένα φρένα το Ρέθυμνο
ΑΓΟΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  75-46
Ακόμη ένα βήμα για την τετράδα έκανε ο ΑΓΟ Ρεθύμνου, ο οποίος πανηγύρισε την πέμπτη διαδοχική νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών. 
Οι Κρήτες συνέτριψαν 75-46 το Περιστέρι στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική, και υποχρέωσαν την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη στην 8η εκτός έδρας ήττα της.

ΚΑΒΑΛΑ-ΚΑΟΔΡΑΜΑΣ  100-86
Η Καβάλα νίκησε άνετα τον ΚΑΟΔ με 100-86 στο κλειστό της Καλαμίτσας, χάρη στο «σόου» του Μάικ Τέιλορ που σημείωσε 40 πόντους με 4/5 βολές, 6/11 δίποντα και... 8/13 τρίποντα από τα 17/32 της Καβάλας στο σύνολο. Ο Στεφανίδης πρόσθεσε 20 ακόμη πόντους για τους γηπεδούχους. Για την ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη ο Αθηναίου αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με 18 πόντους. 

Βαθμολογία 22ηΑγωνιστική
1.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ           41 
2.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ       38 
3.ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ   34 
4.ΑΓΟΡ                       33
5.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ              33
6.ΚΑΒΑΛΑ                  32 
7. ΠΑΟΚ                     30
8.ΑΡΗΣ                       28 
9. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ             28 
10.ΚΑΟΔ                     27
11.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ              26
12.ΙΚΑΡΟΣΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 25
13.ΜΑΡΟΥΣΙ                21 
Category: basket | Views: 564 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-07 | Comments (0)


ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΔΟΞΑ.ΔΡΑΜΑΣ 1-0

Με γκολ-πέναλτι του Μπεσέρα στο 81', ο ΠΑΣ πήρε εκδίκηση από την Δόξα Δράμας για την ήττα της Κυριακής, νικώντας την με 1-0 σε εξ αναβολής αγώνα της 8ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 40' λόγω αποβολής του Αραβίδη με 2η κίτρινη κάρτα. 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα (63' Τζάνης, 93΄Κυριάκος), Μπεσέρα, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Βίλα, Μακαγιόκο (72' Ντάσιος)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Γκαρακλίδης (11' Ρούτσης), Βέρτζος, Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Α. Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Αμπουμπακαρί (46' Γελαδάρης), Ουέλινγκτον, Κυβελίδης (88' Κοβάσεβιτς)




Category: football | Views: 501 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-07 | Comments (0)

ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-2

Ανατροπή... παραμονής σημείωσε η Κέρκυρα στην έδρα της, όπου αν και βρέθηκε να χάνει από τον Λεβαδειακό με 2-0, γύρισε το ματς και πήρε σπουδαία νίκη με 3-2, στο πλαίσιο της εξ αναβολής, 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Καραλής (61'), Ιωάννου (69') και Μαζνόφ (84'), ενώ για την ομάδα της Βοιωτίας σκόραραν οι Σουμπίνιο (4'-πέναλτι) και Κόρμπος (56').

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καραλής, Αγρίτης, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Κοντοδήμος, Οσμάν, Γκουστάβο, Μαρτίν

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Φαβάλι, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Πόποβιτς, Σουμπίνιο



Category: football | Views: 579 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-07 | Comments (0)

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΕΛΠΙΔΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Η Ισπανία νίκησε 11-7 τη Ρουμανία για τον 3ο προκριματικό όμιλο της Ευρώπης στο Γουόρλντ Λιγκ όπου και η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, με την πρόκριση πλέον στην τελική φάση να κρίνεται στο παιχνίδι της 20ης Μαρτίου μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας.

Η Βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε:

1. Ρουμανία    5          56-36  12

2. Ισπανία       5          48-37  9

3. ΕΛΛΑΔΑ   4          36-28  6

4. Τουρκία      4          21-60  0

Επόμενοι αγώνες: Τουρκία – ΕΛΛΑΔΑ (17 Μαρτίου), ΕΛΛΑΔΑ – Ρουμανία, Ισπανία – Τουρκία (20 Μαρτίου).

Στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα του Καζακστάν Άλμα Άτι (12-17 Ιουνίου), προκρίνεται η 1η ομάδα της κατάταξης.

Yπόλοιπα Αποτελέσματα: Ιταλία ... Read more »

Category: polo | Views: 566 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-07 | Comments (0)

Το μεγάλο παιχνίδι θα λείπει από τη β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση ανδρών.

 Χωρίς ντέρμπι η β’ φάση του Κυπέλλου

Τα οκτώ ζευγάρια

Ολυμπιακός – ΝΟ Πατρών
Πανιώνιος – Π. Φάληρο
Βουλιαγμένη – Εθνικός
Χίος – Καλαμάκι
Αργοστόλι – ΝΕ Πατρών
ΟΥΚ Βόλου – Λάρισα
Ηρακλής – ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός – Χανιά

Οι νοκ άουτ αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη του Πάσχα, 18 Απριλίου, ενώ η κλήρωση της προημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου, το μεσημέρι (13.00) στα γραφεία της ΚΟΕ.

Οι αγώνες στη φάση των «8» είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στις 2 Μαϊου και το φάιναλ φορ 18 με 20 Μαϊου στο Αργοστόλι.

Category: polo | Views: 539 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-07 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz