Saturday, 2024-04-20, 11:58 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 02

Αυτή είναι η μπάλα που ετοιμάζεται να εισαχθεί στο ποδόσφαιρο, βάζοντας τέλος στα διαιτητικά λάθη, όταν κανονικά γκολ δεν μετρούν παρότι έχουν περάσει τη γραμμή της εστίας.

Επιτέλους... τέλος τα διαιτητικά λάθη;

Το Διεθνές Συμβούλιο Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (IFAB) θα κάνει δοκιμές των συστημάτων τεχνολογίας για την γραμμή της εστίας από οκτώ εταιρείες, συμπεριλαμβανομένου αυτού που χρησιμοποιήθηκε από τη γερμανική εταιρεία Cairos, που θα τους δώσει ένα τεράστιο συμβόλαιο με τη FIFA.

Υπάρχουν δύο βασικές έννοιες της λειτουργίας. Ενα είναι το τσιπ στην μπάλα της φωτογραφίας, η οποία λειτουργεί με αισθητήρες κάτω από το χλοοτάπητα που στέλνουν ένα σήμα σε ένα ρολόι που φοριέται από τον διαιτητή να του λέει αν η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή.

Μία άλλη τεχνολογία από την Βρετανική εταιρία "Hawk-Eye" βασίζεται σε κάμερες γύρω από το τέρμα.

Η εταιρεία που θα προτιμηθεί από τη FIFA θα κερδίσει περίπου 120.000.000 ευρώ ενώ το σύστημα θα χρησιμοποιηθεί και στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014.

Category: football | Views: 528 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-02 | Comments (0)

Οι Κρητικοί συνέχισαν την εκπληκτική τους πορεία, επικρατώντας εύκολα της ΑΕΛ Καλλονής, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Football League.

Τρέχει για Superleague ο Πλατανιάς!
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 3-0

Η ομάδα του Τίμου Καβακά πήρε τη νίκη με γκολ των Μιρτσέτα (2', πέναλτι), Ναζλίδη (33') και Μαραγκουδάκη (63') επιστρέφοντας στην κορυφή της βαθμολογίας -έχοντας και ένα ματς λιγότερο- και έμεινε για όγδοο σερί ματς αήττητος.



Category: football | Views: 538 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-02 | Comments (0)

Άκρως ελληνικό χρώμα έχει το top 10 της τελευταίας αγωνιστικής της Euroleague.Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης βρέθηκε στο νούμερο 1, με το εκπληκτικό του κόψιμο πάνω στον Μπονιφάσε Εντόνγκ της Μπαρτσελόνα. 


Ενώ άλλες 4 θέσεις στο top 10 καταλαμβάνουν ο Ολυμπιακός με Πρίντεζη και Dorsey και ο Παναθηναϊκός με τον Διαμαντιδη.

Category: basket | Views: 585 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-02 | Comments (0)


Στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου αφιερώνει την 23η αγωνιστική η Σούπερ Λίγκα, στηρίζοντας τον αγώνα των Συλλόγων «Φλόγα» και «Λάμψη»



Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας: 

Η «ΦΛΟΓΑ» και η «ΛΑΜΨΗ» είναι σύλλογοι γονιών που τα παιδιά τους προσβλήθηκαν από κακοήθες νόσημα.

Είναι σύλλογοι απλών καθημερινών ανθρώπων, ενωμένων κάτω απ’ την κοινή ανάγκη για την αντιμετώπιση μιας πολύ ιδιαίτερης δοκιμασίας.

Είναι γονείς ταγμένοι στην φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο.

Γονείς που αγωνίζονται για κάθε νέο παιδί που φιλοξενείται στα παιδογκολογικά τμήματα, που αγωνιούν και προσπαθούν για την εξασφάλιση της καλύτερης ιατρικής και ψυχοκοινωνικής φροντίδας που δικαιούται.

Η «ΛΑΜΨΗ» και η «ΦΛΟΓΑ» στηρίζονται στην εθελοντική εργασία των μελών τους και αντλούν δύναμη από την προσφορά και την αρωγή δεκάδων ευαισθητοποιημένων φορέων και πολιτών.

Η πρόεδρος της "Λάμψης" κ. Άρτεμις Ασλανίδου και η πρόεδρος της "Φλόγας" κ. Μαρία Τρυφωνίδη δήλωσαν:

"Η Super League για δεύτερη συνεχή χρονιά τάσσεται στο πλευρό μας και αφιερώνει την 23η αγωνιστική της στον αγώνα ζωής των καρκινοπαθών παιδιών μας.

Ενδυναμώνει έτσι τον αγώνα και την δράση των συλλόγων μας, στηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειές τους που μάχονται για την ίδια την ζωή.

Παράλληλα αναδεικνύει την κοινωνική φυσιογνωμία του ποδοσφαίρου- ενός λαοφιλούς αθλήματος, αποδεικνύοντας πως μπορεί πραγματικά να παίζει έναν καίριο ρόλο στην ανάδειξη προβλημάτων που πλήττουν κοινωνικές ομάδες.

Με ελπίδα και αισιοδοξία συνεχίζουμε τον αγώνα μας και στέλνουμε σ’ όλο το φίλαθλο κοινό το μήνυμα πως «ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί».

Στην χώρα μας υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο νοσούν 280 – 300 παιδιά. Το 70% από αυτά με εξειδικευμένη θεραπεία κερδίζει τη μάχη για ζωή.

Στον καρκίνο της παιδικής ηλικίας δεν υπάρχει πρόληψη, ωστόσο η έγκαιρη διάγνωση οδηγεί σε ίαση τα περισσότερα παιδιά. Γι αυτό πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία: στην εκπαίδευση των επαγγελματιών της υγείας, ώστε να είναι σε θέση να διαγνώσουν έγκαιρα τη νόσο αλλά και στη σωστή ενημέρωση των γονιών, ώστε να απευθύνονται έγκαιρα στα παιδιατρικά νοσοκομεία.

Οι Σύλλογοι «Φλόγα» και «Λάμψη» βρίσκονται δίπλα στις οικογένειες, μοιράζονται τους φόβους και τις αγωνίες τους και στηρίζουν με κάθε τρόπο τον αγώνα τους. Προσπαθούν να ενημερώσουν σωστά τη κοινή γνώμη για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας και να διαλύσουν τις προκαταλήψεις.

ΦΛΟΓΑ

Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια
Αιγίου 6-8 115-27 Γουδί – Αθήνα
Τηλ. 210-7485000, Φαξ 210-7772421
E-mail: info@floga.org.gr Web: www.floga.org.gr

ΛΑΜΨΗ
Σύλλογος Γονέων Παιδιών πασχόντων από κακοήθη νοσήματα – Β. Ελλάδας
Κλεάνθους 5 και Παπαναστασίου, τ.κ.54453
Τηλ./Φαξ 2310-943396
Email: info@lampsi.org Web: www.lampsi.org
Category: football | Views: 494 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-02 | Comments (0)


Ο Κριστόφ Βαζέχα κάνει το πρώτο του βήμα στην προπονητική σαν πρώτος προπονητής καθώς από εχτές είναι ο νέος προπονητής του Αιγάλεω.


Ο Βαζέχα θα αντικαταστήσει τον Θωμά Κουρκούνα και θα προσπαθήσει να βοηθήσει το "Σίτι" να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Category: football | Views: 541 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-02 | Comments (0)


Η μετακόμιση του Μανωλά στην Ουκρανική ομάδα χάλασε και έτσι ο αμυντικός της ΑΕΚ γυρίζει πίσω. 


Και ενώ όλα έμοιαζαν τελειωμένα με την μεταγραφή, η Ντνιέπρ προσπάθησε να αποκτήσει τον παίκτη από τώρα για το καλοκαίρι, προτείνοντάς του να υπογράψει σχετικό προσύμφωνο, έτσι ώστε να μην δώσει χρήματα στην ΑΕΚ!  Η πλευρά του παίκτη διαφώνησε και έτσι η μετακίνηση τινάχτηκε στον αέρα. 
Category: football | Views: 547 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-02 | Comments (0)

ΣΙΕΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο!
Η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια, αλλά δίνει και την ευκαιρία για… επανόρθωση!
Κάπως έτσι θα πρέπει να σκέφτονται στον Ολυμπιακό που θα βρουν και φέτος στο δρόμο τους για το φάιναλ φορ την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Σιένα.
Όπως ακριβώς και πέρυσι σε μία σειρά αγώνων που άρχισε ονειρικά με εκείνο το 89-41 στο ΣΕΦ αλλά κατέληξε σε εφιάλτη με τους ιταλούς να κάνουν αρχικά δικό τους το πλεονέκτημα επικρατώντας μέσα στο ΣΕΦ και εν συνεχεία να παίρνουν την πρόκριση για τη Βαρκελώνη με δύο νίκες στο γήπεδό τους!
Category: basket | Views: 531 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-02 | Comments (0)

O ΑΡΚΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ F4
ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΕΝΙΝΟ
Η Ομάδα της Τουρκίας έκανε την έκπληξη και προκρίθηκε στο F4 του Champions League.
Ti αν και είχε χάσει το πρώτο παιχνίδι στην Ρωσία από την Λοκομοτίβ.Μ με 0-3 τη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-2 σετ στην Σμύρνη τελικά έδειξε πώς άξιζε το κάτι παραπάνω κερδίζοντας 3-2 και κατέκτησε και το πολύτιμο χρυσό σετ που τους έστειλε για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην ελίτ του ευρωπαϊκού Βόλεϋ.
Με συνοπτικές διαδικασίες η δίς κάτοχος του τροπαίου Τρεντίνο  επικράτησε στον ιταλικό εμφύλιο της Ματσεράτα 3-0 και θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστή το τίτλο της.
Η Ομάδες του F4 της Πολωνίας είναι: Σκρά(Διοργανώτρία)-Ζενίτ.Κ-Αρκάς.Σ και η Τρεντίνο.
Zευγάρια του F4 "λόντζ Πολώνίας" 17-18/3:
ΣΚΡΑ-ΑΡΚΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΤΡΕΝΤΙΝΟ-ΖΕΝΙΤ.ΚΑΖΑΝ

Η ΤΟΜΙΣ ΚΟΣΤΑΝΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 

Η Τομις Κοσταντά επικράτησε και στο Ισραήλ της Μακκάμπι τβ με 3-1 και διπλασίασε της νίκες περνώντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Challenge cup.
Zευγάρια ημιτελικής φάσεις.
Τόμις Κοσταντά-Πολυτέχνικα
Μενέν-Ρέν 
Η Αγώνες θα γίνουν 13 και 18/3
Category: volei | Views: 597 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-02 | Comments (0)

Ο Ολυμπιακός ήθελε την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και την πήρε! Έτσι απλά! 
Με 8.000 κόσμο για την πρόκριση!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 88-81

Ο Ολυμπιακός έχοντας τον αρχηγό του Βασίλη Σπανούλη σε μεγάλη μέρα, νίκησε τη Γαλατάσαραϊ στον «τελικό» του ΣΕΦ με 88-81 και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με την ιταλική Σιένα με μειονέκτημα έδρας. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι από τους Τούρκους, αλλά στην ουσία «έχτισαν» διαφορά ασφαλείας μόλις στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου με ένα ξέσπασμα του V-span.

ΣΙΕΝΑ-ΡΕΑΛ.Μ 90-102
Η Σιένα μπορεί να έχασε με 102-90 από τη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην Τοσκάνη στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκα, ωστόσο οι Ιταλοί του Νίκου Ζήση ήταν αυτοί που πήραν την πρόκριση και μάλιστα θα βρουν αντίπαλο στη φάση των «8» τον Ολυμπιακό έχοντας πλεονέκτημα έδρας κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Παρά τη... γλυκιά ήττα, οι Ιταλοί τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο, ενώ ως δεύτερη πέρασε η «ελληνική» Μπιλμπάο.

ΜΑΛΑΓΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 55-59
Τη μεγαλύτερη επιτυχία στη μέχρι τώρα ιστορία της έγραψε η Μπιλμπάο η οποία επικράτησε 59-55 της Μάλαγα και προκρίθηκε για πρώτη φορά στους «8» της διοργάνωσης, «πετώντας» εκτός τη Ρεάλ. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη έκανε μεγάλο παιχνίδι στην Ανδαλουσία και μετά τη νίκη της, δεν την ενδιέφερε ο αγώνας της Τοσκάνης. 

Αναλυτικά τα ζευγάρια (πρώτες οι ομάδες με πλεονέκτημα έδρας):

Παναθηναϊκός - Μακάμπι

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπιλμπάο

Σιένα - Ολυμπιακός

Μπαρτσελόνα - Ούνιξ Καζάν

Να υπενθυμίσουμε ότι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 20 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν στις 5 Απριλίου, εφόσον χρειαστεί πέμπτο ματς. Τα δύο πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στις έδρες εκείνων των ομάδων που έχουν το πλεονέκτημα.

Ο νικητής της σειράς Παναθηναϊκός-Μακάμπι θα αντιμετωπίσει εκείνον του προηγμιτελικού ΤΣΣΚΑ-Μπιλμπάο στο Final-4. Ομοίως όποιος επιβιώσει από τη σειρά των πέντε αγώνων (τρεις νίκες) Σιένα-Ολυμπιακός, θα αντιμετωπίσει το νικητή του Μπαρτσελόνα-Ούνιξ Καζάν. Οπότε, όπως αντιλαμβάνεται κανείς αποφεύγεταi o ελληνικός εμφύλιος μέχρι τουλάχιστον στον τελικό.

Category: basket | Views: 509 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-02 | Comments (0)

ΕΦΕΣ.Π-ΤΣΣΚΑ.Μ 65-82

Ξεκίνημα με ήττα για τον Ηλία Ζούρο, καθώς η Εφές δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία επικράτησε εύκολα με σκορ 82-65 για την τελευταία αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Category: basket | Views: 492 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-01 | Comments (0)

Και τώρα Ολυμπιακός για τη Χίο
XANIA-XIOΣ      3-11
Xίος κέρδισε τα Χανιά με 11-3 στο κολυμβητήριο του Λαιμού στο εναρκτήριο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών και πλέον ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά τη Δευτέρα (5/3).
Ο αγώνας έγινε στη Βουλιαγμένη λόγω των προβλημάτων λειτουργίας του κολυμβητηρίου των Χανίων και με εξαίρεση την 3η περίοδο, η Χίος ήταν η κυρίαρχος.
Category: polo | Views: 516 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-01 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz