Thursday, 2024-05-02, 3:55 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 27 » ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ- ΚΙΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ-ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΝΙΝΗΣ
10:38 PM
ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ- ΚΙΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ-ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΝΙΝΗΣ

Ρευστό δεν υπάρχει και στην ΠΑΕ δεν μπορούν να υπογράψουν ούτε τους διακανονισμούς με τους ποδοσφαιριστές, ούτε καν να εξασφαλίσουν την διαμονή στην Τρίπολη για τον αγώνα της 11ης Απριλίου!

Τα νέα είναι άσχημα για τον Παναθηναϊκό αρχικά στο θέμα των διακανονισμών, μιας και οι Στάμος και Χειμάρας δεν μπορούν να υπογράψουν, γιατί δεν έχουν την εκτελεστική δυνατότητα.

Όπως αναφέρεται σήμερα και σε δημοσιεύματα η κατάσταση είναι τόσο δραματική μιας και η έλλειψη ρευστού καθιστά αδύνατη την διαμονή της ομάδας στην Τρίπολη για το ματς των δύο ομάδων στις 11 Απριλίου, με τον Παναθηναϊκό να κινδυνεύει να πάει αυθημερόν για να αποφύγει τα έξοδα, ενώ άνθρωποι της ομάδας τονίζουν ότι σε λίγες ημέρες ίσως υπάρξει και πρόβλημα με την τροφοδοσία της Παιανίας!


Κρίσιμη αναμένεται η αυριανή μέρα στον Παναθηναϊκό, αφού πρόκειται να δοθούν στους παίκτες του «τριφυλλιού» τα έγγραφα των διακανονισμών που πρέπει να υπογραφούν για την αδειοδότηση.


Η ώρα των διακανονισμών

Οι παίκτες των «πρασίνων» κάθισαν και μίλησαν σήμερα σχετικά με το μείζον θέμα των διακανονισμών που πρόκειται να τους προτείνει η διοίκηση του τριφυλλιού, ώστε να μπορέσει να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Γεγονός πάντως είναι πως μέχρι στιγμής δεν μπορεί να βγει κάποιο συμπέρασμα, αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι παίκτες αναμένεται να δεχτούν τους διακανονισμούς, καθώς αυτό που τόνιζαν στις συζητήσεις τους είναι ότι δεν πρόκειται να είναι εκείνοι που θα «υπογράψουν» την καταδίκη του Παναθηναϊκού.



Την ίδρυση του φορέα "ΠΑΟ - Σωτηρία" ανακοίνωσαν οι κ.κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Αριστοτέλης Χαραλαμπίδης και Θωμάς Ευαγγελίου με στόχο τη σωτηρία του Παναθηναϊκού.

"Π.Α.Ο Σωτηρία" από τον Λυκουρέζο

Στόχος τους θα είναι η σωτηρία του Παναθηναϊκού μέσω της δημιουργίας τραπεζικού λογαριασμού για τη συγκέντρωση χρημάτων για το "τριφύλλι".



Η επιβεβαίωση της απόκτησης του 22χρονου μεσοεπιθετικού από την Πάρμα ήρθε από τα χείλη του καθ` ύλην αρμόδιου, του προέδρου των "τζιαλομπλού", Τομάζο Γκιράρντι, ο οποίος σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ομάδας και στην εκπομπή "Bar Spots" τόνισε οτι η μεταγραφή είναι τελειωμένη...

Δεν πέσαμε κι απ΄ τα σύννεφα...

Με δηλώσεις του σε εκπομπή στο "TV Parma" ο πρόεδρος των Ιταλών επιβεβαίωσε πως ο Σωτήρης Νίνης τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Καμπιονάτο. Η συμφωνία των δυο πλευρών επιβεβαιώνεται και από τον παίκτη.

Χαρακτηριστικά ο Τζιράρντι ο οποίος μίλησε για την απόκτηση ενός εκ των καλύτερων νέων ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη σημείωσε σε ερώτηση που του έγινε για τον Σωτήρη Νίνη:

"Τον έχουμε πάρει. Είναι ένας από τους καλύτερους νέους στη Ευρώπη και είμαστε περήφανοι που διάλεξε εμάς. ήταν ελεύθερος μπορούσε να βρει καλύτερες ομάδες αλλά επέλεξε την Πάρμα. Αυτό το παιδί έπαιξε στο τελευταίο Μουντιάλ και θεωρείται ως μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες της Ηπείρου".

Επιβεβαιώνει ο Νίνης: 

Θα πρέπει να σημειώσουμε επίσης ότι την συμφωνία επιβεβαιώνει και η πλευρά του παίκτη με τον εκπρόσωπο του να κάνει λόγο για ολοκλήρωση της μεταγραφής με τον Νίνη να έχει υπογράψει ήδη τετραετές συμβόλαιο και να έχει περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις το προηγούμενο διάστημα.




Category: football | Views: 592 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz