Thursday, 2024-05-02, 8:52 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 15 » ΤΕΤΡΑΣΤΕΡΗ ΒΑΣΣΙΛΙΣΑ ΣΤΟΥΣ ''8''
1:03 AM
ΤΕΤΡΑΣΤΕΡΗ ΒΑΣΣΙΛΙΣΑ ΣΤΟΥΣ ''8''
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 4-1

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 4-1 της ΤΣΣΚΑ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League. Ιγκουαΐν, Κ. Ρονάλντο (2) και Μπενζεμά τα γκολ των "μερένχες", ο Τόσιτς με σουτ-"κεραυνό" είχε μειώσει προσωρινά.


Αν και όλοι περίμεναν πως η Ρεάλ θα πατήσει από το πρώτο λεπτό την ΤΣΣΚΑ, κάτι τέτοιο δεν έγινε στο «Μπερναμπέου». Οι Μαδριλένοι για 25λεπτά αντιμετώπιζαν πρόβλημα για να μπουν στα καρέ των Ρώσων, οι οποίοι βγήκαν και δύο φορές απειλητικά στην κόντρα όμως δεν το... πίστεψαν για να σκοράρουν.

Τελικά το σκορ για την Ρεάλ άνοιξε ο Ιγκουαϊν, μετά από έξυπνη μπαλιά του Κεντίρα στον Κακά με τον Βραζιλιάνο να δίνει στον Αργεντινό επιθετικό της Βασίλισσας ο οποίος πλάσαρε εύκολα για το 1-0. Η Ρεάλ πάντως συνέχισε να αντιμετωπίζει πρόβλημα απέναντι στην αμυντική γραμμή της ΤΣΣΚΑ και έτσι η ομάδα της Μόσχας κράτησε το σκορ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Οι παίκτες του Μουρίνιο μπήκαν στην επανάληψη για να καθαρίσουν τη νίκη και την πρόκριση και τα κατάφεραν. Στο 55΄ Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σεπτσούγκοφ και διπλασίασε τα τέρματα της Βασίλισσας. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα από άλλη μία ολιγωρία στην άμυνα της ΤΣΣΚΑ, η μπάλα στρώθηκε στον Μπενζεμά και ο Γάλλος από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 3-0!

Η ΤΣΣΚΑ πάντως, κατάφερε να βάλει το γκολ της τιμής στο 77΄ με ένα υπέροχο σουτ του Τόσιτς, αλλά στο 93΄ ο Ρονάλντο έκλεισε το ματς με γκολ και έστειλε με το 4-1 την Ρεάλ στα προημιτελικά.



ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Κακά (76' Γκρανέρο), Μεσούτ Εζίλ (88' Λασανά Ντιαρά), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (69' Μπενζεμά).

ΤΣΣΚΑ: Τσεπτσουγκόβ, Αλεκσέι Μπερεζούτσκι, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Σενικόβ, Βέρνμπλουμ, Αλντονίν (46' Μαμάεβ), Τόσιτς (81' Νέτσιντ), Ντζαγκόεβ, Μούσα (60' Ολίσε), Ντουμπιά.

Category: football | Views: 518 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz