Thursday, 2024-05-02, 4:20 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 6 » ΣΟΚ ΜΕ ΛΕΤΟ, ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ
11:24 PM
ΣΟΚ ΜΕ ΛΕΤΟ, ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ

Σοβαρότερος απ΄ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Αργεντινού μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα χάσει τα κρίσιμα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Στο εξωτερικό ο παίκτης για να τον δει ειδικός γιατρός.


Ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στην γειτονική Ιταλία μαζί με τον γιατρό του "τριφυλλιού", Παναγιώτη Κουλουμέντα, ώστε να πάρουν μια δεύτερη γνώμη και να δουν το πως θα πρέπει να κινηθούν από εδώ και στο εξής, διότι το θέμα είναι σοβαρό και ο Λέτο αποτελεί "βαρόμετρο" για την ομάδα.

Εξ αρχής το ιατρικό επιτελείο συστήνει προσεκτική διαχείριση του τραυματισμού και συντήρηση επί της ουσίας μέχρι να επιστρέψει το μεγάλο... κανόνι του "τριφυλλιού" δριμύτερο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως αποφάσισαν να πάει ο παίκτης και στο εξωτερικό προκειμένου να εξεταστεί και από άλλο γιατρό.

Η χονδροπάθεια δεν θεραπεύεται εύκολα και σε περίπτωση που ο παίκτης κάνει επέμβαση, τότε θα μείνει για αρκετούς μήνες εκτός δράσης. Αυτό θέλουν να το αποφύγουν στον Παναθηναϊκό, έστω και αν ο παίκτης θα αφήσει πίσω του όλη αυτή την ταλαιπωρία που περνάει, διότι οι αγώνες "καίνε" και σίγουρα θέλουν να τον δουν να επιστρέφει όσο γίνεται πιο σύντομα, αρκεί βέβαια να είναι εντάξει και να μπορεί να προσφέρει.

Όπως και να 'χει, το θέμα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πράσινο ρεπορτάζ αυτές τις ημέρες και μένει να δούμε το τι θα συμβεί και τι θα πει ο γιατρός στην Ιταλία. Πάντως, ο 25χρονος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Category: football | Views: 547 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 3.5/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz