Sunday, 2024-05-05, 5:08 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » February » 22 » ΝΑΠΟΛΙ - ΤΣΕΛΣΙ 3-1
0:55 AM
ΝΑΠΟΛΙ - ΤΣΕΛΣΙ 3-1

Το ακαταμάχητο δίδυμο των Εσέκιελ Λαβέτσι και Έντινσον Καβάνι σε συνδυασμό με την "αυτοκτονική" σύνθεση του Αντρέ Βίλας Μπόας οδήγησαν σε μία νίκη μισή πρόκριση της Νάπολι με 3-1 επί της Τσέλσι στο πανηγυρικό "Σαν Πάολο", για τη φάση των 16 του Champions League.


Περίπου 50.000 φίλοι της Νάπολι βρέθηκαν στο «Σαν Πάολο», οι οποίοι όπως πάντα έδωσαν ώθηση στους παίκτες του Ματσάρι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά από την Τσέλσι στο ματς, αλλά οι Λονδρέζοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ. Στο 27΄ και μετά από το τραγικό λάθος του Καναβάρο, ο Μάτα δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντε Σάντις.

Η Τσέλσι έδειχνε πως πατούσε καλύτερα από τη Νάπολι, ωστόσο η απάντηση από τους Ιταλούς δεν άργησε να έρθει. Στο 38΄ ο Λαβέτσι ισοφάρισε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Τσεχ. Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε με το 1-1 στα αποδυτήρια, ο Καβάνι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε εξ επαφής το 2-1 με το στήθος!

Στην επανάληψη το ματς είχε και πάλι φάσεις από κάθε ομάδα και σίγουρα η βραδιά έδειχνε πως θα είχε και άλλο γκολ. Αυτό το σημείωσε στο 65΄ο Λαβέτσι, αφού ο κορυφαίος για την Νάπολι Καβάνι έκανε όλη τη δουλειά δίνοντας μισό γκολ στον συμπαίκτη του.

Με 3-1 η Νάπολι είχε ένα σκορ που της έδινε σπουδαίο προβάδισμα για την ρεβάνς του Λονδίνου και παρ΄ όλα αυτά οι Ιταλοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν το 4-1 στο 81΄, όμως ο Κόουλ πάνω στη γραμμή έδιωξε το σουτ του Μάτζιο. Τελικά το σκορ μέχρι το τέλος δεν άλλαξε και η Νάπολι πήρε τη μεγάλη νίκη με ανατροπή!


ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Πάολο Καναβάρο, Αρόνικα, Γκιοκχάν Ινλέρ, Γκαργκάνο, Μάτζο, Σούνιγκα, Χάμσικ (82' Πάντεβ), Λαβέτσι (74' Ντζεμαϊλί), Καβάνι.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Γκάρι Κέιχιλ, Νταβίντ Λουΐζ, Μποζίνγκουα (12' Άσλεϊ Κόουλ), Ραούλ Μεϊρέλες (70' Εσιέν), Ραμίρες, Μαλουντά (70' Λάμπαρντ), Στάριντζ, Μάτα, Ντρογκμπά.

Category: football | Views: 479 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz