Thursday, 2024-05-02, 3:27 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 25 » ΜΕ 9 ΣΤΟ 91' Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΑΓΩΣΕ ΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ!
8:14 PM
ΜΕ 9 ΣΤΟ 91' Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΑΓΩΣΕ ΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ!

Ο Εργοτέλης παρότι έπαιζε στο τελευταίο 10λεπτο με 9 παίκτες κατάφερε με τον Γιαλούση να ισοφαρίσει στο 91` και να φύγει με το 1-1 από τους Ζωσιμάδες!


Η... Παναγιά ήταν με τον Εργοτέλη!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1

Άν και το ματς έλειξε στο ημίχρονο ισόπαλο 0-0 τελικά, οι Γιαννιώτες πέτυχαν το γκολ στο δεύτερο, με τον Βίλα στο 59' να κατεβάζει ωραία την μπάλα έξω από την περιοχή και να εκτελεί τον Καβουσάκη. Ακολούθησε ένα σουτ του Λεάλ από πλάγια στο 72', το οποίο «έβγαλε» ο Κηπουρός για να μείνουν οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια με εννιά παίκτες. Ο διαιτητής Σπάθας έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ολίσε στο 77', καθώς θεώρησε ότι το μαρκάρισμά του στον Πάντο ήταν για κάρτα, και στο 82' απέβαλε με τον ίδιο τρόπο και τον Σαρρή, με τον Πειραιώτη ρέφερι να κρίνει ότι ο αμυντικός του Εργοτέλη παρεμπόδισε με το χέρι τον Βίλα, που έφευγε από τα αριστερά στην επίθεση. Ένα σουτ του Ζαμπρέλα στο 85' κατέληξε άουτ κι εκεί που όλα έδειχναν ότι ο ΠΑΣ θα πάρει τη νίκη και θα κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ ήρθε η ισοφάριση από την ομάδα του Ηρακλείου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων! Ο Λεάλ εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Κηπουρός απέκρουσε δύσκολα και η μπάλα έφτασε στον Γιαλούση, που έκανε το σουτ, το οποίο κόντραρε στον Σασιασβίλι και κατέληξε στα δίχτυα.





Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Κώτσιος, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Πάντος, Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα, Γεωργίου, Ζαμπρέλα, Βίλα.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Σαρρής, Μπούντιμιρ, Ολίσε, Γιαλούσης, Κουτσιανικούλης, Σίλβα Τζούνιορ, Τζανακάκης, Μπέτο.

Category: football | Views: 530 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 4.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz