Thursday, 2024-05-02, 6:24 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 10 » ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΤΛΟΣ!
4:50 PM
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΤΛΟΣ!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

 

Για πέμπτη διαδοχική χρονιά αναμετρώνται σήμερα (6.30 μ.μ., ΕΤ1) στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Τις δύο πρώτες φορές νικητής είχε αναδειχτεί ο Παναθηναϊκός (το 2008 με 81-79 και το 2009 με 80-70), για τις τελευταίες ο Ολυμπιακός (το 2010 με 68-64 και το 2011 με 74-68). Οι δύο «αιώνιοι αντίπαλοι» έχουν και τις περισσότερες κατακτήσεις στον θεσμό (12 ο Παναθηναϊκός, 9 ο Ολυμπιακός).

Το καλύτερο. δώρο για τον προπονητή του Παναθηναϊκού Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που σήμερα έχει τα γενέθλια του, ήταν η παρουσία στην τελευταία προπόνηση και των Μπατίστ - Περπέρογλου, που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού. Με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο να παίξει ο Έισι Λο, που ήταν την τελευταία βδομάδα εκτός προπονήσεων.

Μια διοργάνωση που θα έπρεπε να είναι γιορτή, αναμένεται να διεξαχθεί στο κλειστό του Ελληνικού κάτω από πολεμικές συνθήκες. Σ' αυτό συνετέλεσαν κι οι άστοχες παραγοντικές επεμβάσεις και των δύο ομάδων το τελευταίο διάστημα. Χθες είχαμε την πρωτοβουλία του αθλητικού εισαγγελέα, που κάλεσε στο γραφείο του τους εκπροσώπους των δύο ομάδων, σε μια προσπάθεια να κυλήσουν όλα ομαλά.

Υπενθυμίζεται ότι στο γήπεδο θα έχουν δικαίωμα να βρεθούν 900 φίλοι των δύο ομάδων, ενώ από την πλευρά του Παναθηναϊκού, περίπου 600 εισιτήρια έχουν δοθεί σε οργανωμένους φιλάθλους, τα στοιχεία των οποίων έχουν ελεγχθεί από την Αστυνομία!

Category: basket | Views: 539 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz