Saturday, 2024-05-18, 11:13 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » football
Με πρώτο γκολ στην καριέρα του Σκόνδρα, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ και έδωσε την πρώτη νίκη στους Περιστεριώτες στα πλέι οφ. 

Δύο δοκάρια μοιράστηκαν αμφότερες οι πλευρές. Φωνάζουν οι γηπεδούχοι για πέναλτι στον Μήτρογλου.

Σκόνδρας, Καφές, Κωνσταντόπουλος, Μήτρογλου
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΑΕΚ 1-0 

Σημαντικός ήταν ο αγώνας του Περιστερίου και για τις δύο ομάδες. Για τον Ατρόμητο, η νίκη ήταν μονόδρομος προκειμένου να μπει ξανά στην διεκδίκηση μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων (1η-2η), ενώ για την ΑΕΚ η νίκη σε περίπτωση που δεν περάσει με νίκη ο ΠΑΟΚ από το ΟΑΚΑ, σημαίνει και πρώτη θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Τόμας, Δημούτσος (Αναστάσακος 63'), Οικονόμου (Σφακιανάκης 46'), Μπρίτο, Επστάιν, Μήτρογλου, Πίτου Γκαρσία, Ιγκλέσιας (Καραμάνος 73')

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Μανωλάς, Καράμπελας, Λεονάρντο, Καφές, Μπουγαΐδης, Λυμπερόπουλος (Κλωναρίδης 46' - Μπέλεκ 86'), Μάκος, Γεωργέας, Βάργκας (Κάρλος 65'), Γκούντγιονσεν

Category: football | Views: 552 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-13 | Comments (0)

Ο ΠΑΟΚ πήρε... κεφάλι! Το γκολ του Σαλπιγγίδη ήταν αρκετό να του δώσει την νίκη επί του Παναθηναϊκού (1-0) και να τον στείλει στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ! 

ΠΑΟΚ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-0

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα χάρη σε γκολ του Σαλπιγγίδη στο 32' και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση των πλέι οφ, πίσω από το σημερινό αντίπαλο του και την ΑΕΚ. Χωρίς νεύρο και τσαμπουκά οι πράσινοι.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν σοβαρός και παθιασμένος στο παιχνίδι του σε σχέση με τον Παναθηναϊκό που οι παίκτες του σκέφτονται τα οφειλόμενα, αλλά και τις καλοκαιρινές διακοπές.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν μετά από τρεις αγώνες να χάσουν το προβάδισμα των τεσσάρων βαθμών στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και να βρίσκονται στην ειδική βαθμολογία των πλει οφ στην Τρίτη θέση με 5 μόλις βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης.

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνης, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 3 ΜΑΤΣ
ΠΑΟΚ 7

ΑΕΚ 6

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 5

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ (4Η)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΚ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ  

Category: football | Views: 460 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-10 | Comments (0)

Αν και βρίσκονταν στο ημίχρονο πίσω στο σκορ και με κάκιστη απόδοση, οι παίκτες της Ένωσης εμφανίστηκαν "μεταμορφωμένοι" στην επανάληψη, νίκησαν για πρώτη φορά φέτος τους Περιστεριώτες (3-2) και μπήκαν για τα... καλά στο "παιχνίδι” της κατάκτησης της πρώτης θέσης στα πλέι οφ. Πανέμορφα τα δυο τέρματα που πέτυχε ο "Λύμπε”, πολλά τα αμυντικά κενά των "κιτρινόμαυρων”.

Έτσι, η ΑΕΚ πήρε μία σημαντική αλλά και δύσκολη νίκη, έφτασε τους 6 βαθμούς και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του μίνι πρωταθλήματος -χωρίς να έχει γίνει ακόμα το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Απ' την μεριά τους, οι Περιστεριώτες αρχίζουν να χάνουν τις ελπίδες τους για κατάκτηση της πρωτιάς στα πλέι οφ.

Πιο απειλητικός εμφανίστηκε ο Ατρόμητος στο ξεκίνημα, που "πατούσε” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Αντίθετα η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πιάσει ρυθμό και έτσι δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία μπροστά από την εστία του Ιτάνζ.

Οι φιλοξενούμενοι έριξαν... προειδοποιητικές βολές αρχικά στο 9' με την τεράστια ευκαιρία του Μήτρογλου και ένα λεπτό μετά με το μακρινό σουτ του Έλληνα επιθετικού, αλλά το γκολ των Περιστεριωτών ήρθε στο 20' από τον Επστάιν.

Παρόλο που οι γηπεδούχοι ανέβασαν στην συνέχεια την απόδοση τους, το μόνο καλό που είχαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ήταν ένα μακρινό σουτ του Λεονάρντο. Αντίθετα, οι "κυανόλευκοι” όταν ήθελαν... απειλούσαν με αξιώσεις των Κωνσταντόπουλο, όπως στη φάση του 34' με τον Καραμάνο, αλλά και στο 46' με τον Μήτρογλου.

Ο Κωστένογλου προχώρησε σε διορθωτικές κινήσεις με την έναρξη της επανάληψης, βάζοντας τους Κλωναρίδη και Κάρλος και δικαιώθηκε. Η ΑΕΚ είχε περισσότερη διάθεση και ο Κάρλος με όμορφο σουτ μέσα απ' την περιοχή έφερε στο 50' το ματς στα ίσα.

Η εξέλιξη αυτή έδωσε... φτερά στους "κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι με ηγέτη το Νίκο Λυμπερόπουλο κατάφεραν να κάνουν το 3-1. Ο έμπειρος επιθετικός πέτυχε δύο τέρματα (55' και 62'), το ένα πιο όμορφο απ' το άλλο, "φωνάζοντας” με τον δικό του τρόπο προς τον Φερνάντο Σάντος να τον πάρει στο ερχόμενο Euro.

Το γκολ του Τόμας στο 68' έδωσε ξανά ενδιαφέρον στην αναμέτρηση (3-2), ο Κωνσταντόπουλος αγωνίστηκε τραυματίας στο τελευταίο 15λεπτο (ο Κωστένογλου είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του), αλλά η Ένωση κατάφερε τελικά να πάρει αυτή τη δύσκολη νίκη.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μπουγαΐδης, Μανωλάς, Κοντοές (46’ Κάρλος), Μάκος, Φούντας (56’ Γεωργέας), Καφές, Εγγλέζου (46’ Κλωναρίδης), Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης) Ιτάνζ, Νάστος, Τόμας, Φυτανίδης, Σκόνδρας (63’ Πίτου Γκαρσία), Σφακιανάκης (73’ Αναστασάκος), Δημούτσος, Επστάιν, Καραμάνος (54’ Μπάλλας), Μπρίτο, Μήτρογλου 

Πηγή:Newsit
Category: football | Views: 496 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-10 | Comments (0)

Θρασύβουλος και ΑΕΛ υποχρέωσαν σε ήττες τους πρωτοπόρους της Football League, ενώ την... ζημιά πλήρωσε ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊντζίδης ο οποίος απολύθηκε. Σημαντικές νίκες για Καλλονή και Βύζα.





Συνοπτικά το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής


Ηρακλής Ψαχνών-Παναχαϊκή 1-3
(59' Μπακομήτρος - 22' Άντονι, 70' Φουρτάδο, 90' Κοιλιάρας)

Θρασύβουλος-Βέροια 1-0
(90' Ντακόλ)

Καλλιθέα-Πιερικός 0-0

Αγροτικός Αστέρας-Βύζας 1-2
(9' Π. Καθάριος - 43' Φαρούκ, 77' Παυλίδης)

Αναγέννηση Επανομής-Καλλονή 1-4
(66' Κουρδάκης - 28' πεν., 83' Λεοζίνιο, 41' Μανούσος, 43' Ντος Σάντος)

Φωκικός-Πανσερραϊκός 1-0
(24' Μπουλούλης)

ΑΕΛ-Πανθρακικός 3-2
(13' πεν. Νεμπεγλέρας, 29', 48' Καούνος - 30' Μίνγκας, 67' Σουλτανίδης)

Εθνικός Αστέρας-Πλατανιάς (αναβλήθηκε)
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Διαγόρας (αναβλήθηκε)

Βαθμολογία
(σε 30 αγώνες)

1. Βέροια   60 -29 αγ.
2. Πανθρακικός   58 -29 αγ.
3. Παναχαϊκή   54
4. Καλλιθέα   49 -29 αγ.
5. Πλατανιάς   48 -28 αγ.
6. Πιερικός   48 -29 αγ.
7. Καλλονή   43 -28 αγ.
8. Πανσερραϊκός   42 -29 αγ.
9. Αναγέννηση Επανομής   38 -29 αγ.
10. ΑΕΛ   36 -29 αγ.
11. Ηρακλής Ψαχνών   33 -29 αγ.
12. Αναγέννηση Γιαννιτσών   32 -29 αγ.
13. Θρασύβουλος   32 -29 αγ.
14. Βύζας   30 -29 αγ.
15. Αγροτικός Αστέρας   28 -29 αγ.
16. Φωκικός   27 -29 αγ.
17. Εθνικός Αστέρας   13 -27 αγ.
18. Διαγόρας   3 -14 αγ.

* Η Παναχαϊκή ξεκίνησε με -5.
* Από τον Εθνικό Αστέρα έχουν αφαιρεθεί 8 βαθμοί.
* Από τον Διαγόρα έχουν αφαιρεθεί 2 βαθμοί.

Επόμενη αγωνιστική

Πανσερραϊκός-Ηρακλής Ψαχνών
ΑΕΛ-Καλλιθέα
Καλλονή-Αναγέννηση Γιαννιτσών
Παναχαϊκή-Διαγόρας
Πανθρακικός-Εθνικός Αστέρας
Πιερικός-Θρασύβουλος
Πλατανιάς-Αναγέννηση Επανομής
Βέροια-Αγροτικός Αστέρας
Βύζας-Φωκικός 

Πηγή:Newsit

Category: football | Views: 506 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-10 | Comments (0)

Με δύο γκολάρες του Φαλκάο και μία του Ντιέγκο η Ατλέτικο νίκησε 3-0 την Μπιλμπάο στον τελικό και κατέκτησε το 2ο Europa League στα 3 τελευταία χρόνια. Ξανά ήρωας και πρώτος σκόρερ ο Φαλκάο, όπως και πέρσι με Πόρτο !

Με τον Φαλκάο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο πρώτο 45λεπτο στο Βουκουρέστι, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε... διαφορά ασφαλείας από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με δύο γκολ. Ο Κολομβιανός ήταν σε μεγάλα κέφια και μόλις στο πέμπτο λεπτό, με προσωπική ενέργεια, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του (1-0)! Στη συνέχεια οι παίκτες τη Αθλέτικ ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν την Ατλέτικο, που όμως ήταν καλά στημένη στο γήπεδο και δεν τους επέτρεψε να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις.

Το ακριβώς αντίθετο, μάλιστα καθώς στο 34΄ ο Φαλκάοξαναχτύπησε, διπλασιαζόντας τα τέρματα για την ομάδα του (2-0)! Ο Αρντά Τουράν γύρισε ωραία την μπάλα στον Κολομβιανό, με τον τελευταίο να ελευθερώνεται με ωραία ντρίπλα και με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής να πετυχαίνει ένα ακόμα γκολ, το 12 σε 15 φετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες...

Το σκορ, πάντως, δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μπιέλσα πίεσαν από την αρχή, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν κάτι καθώς αν μη τι άλλο τους έλλειπε η φρεσκάδα, με αποτέλεσμα εύκολα οι ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο να διατηρούν το προβάδισμά τους. Η Αθλέτικ θα μπορούσε να τα βάλει και με την τύχη της, καθώς ανάμεσα από το 70΄ και το 80΄ θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα γκολ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Κάτι που δεν έγινε, ενώ σε μία αντεπίθεση παραλίγο ο Φαλκάο να κάνει το 3-0, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ. Ο Κολομβιανός, όμως, είδε το σουτ του να καταλήγει στο δοκάρι...

Στα τελευταία λεπτά η κούραση ήταν εμφανής στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, περισσότερο όμως σε εκείνους της Αθλέτικ. Ο Ντιέγκο, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα! Ο Βραζιλιάνος άσος "χόρεψε" τρεις παίκτες τηςΑθλέτικ μέσα στην περιοχή και με φοβερό σουτ έγραψε το 3-0, στο 84΄, σφραγίζοντας την κατάκτηση του φετινού Europa League από την Ατλέτικο Μαδρίτης...  Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι (σ.σ. ο Ιμπάι είχε ένα δοκάρι για την Αθλέτικ λίγο πριν από το τέλος), με το πάρτι να αρχίζει στο Βουκουρέστι και να φτάνει μέχρι τη... Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο!

Ατλέτικο Μαδρίτης- Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-0

 

 

... Read more »

Category: football | Views: 627 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-10 | Comments (0)

Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ !!! 
 


 

 

 

 

 

 

 

... Read more »
Category: football | Views: 604 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-09 | Comments (0)

Το έκαψε ο Ολυμπιακός στη φιέστα με τον Ερυθρό Αστέρα (2-1) στο "Καραϊσκάκη", στο αντίο του Βαλβέρδε. Βραβεύσεις, απονομή, γλέντι και το 39ο πέρασε στην ιστορία ενός Θρύλου! 
Ε, ρε γλέντια! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Και τι δεν είχε η σημερινή φιέστα του Ολυμπιακού: Παιχνίδι (τρία!), εκπλήξεις, κέφι, χορό (κυρίως από τον Καζίμ), ταγούδι (από Κονταρό) και, κυρίως, πολλά χαμόγελα. Οι "ερυθρόλευκοι" διοργάνωσαν μία πρώτης τάξης γιορτή για την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος, που όσοι βρέθηκαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους.

Ο σκύλος έγινε για όσους δεν κατάφεραν να βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο τα μάτια και τα αυτιά σας, μεταφέροντας συνεχώς τι συνέβαινε μέσα και έξω από το χορτάρι. Πολλές εικόνες. Βαλβέρδε, παίκτες, Μαρινάκης, οπαδοί. Όλοι τους να πανηγυρίζουν το 39ο και να δίνουν υπόσχεση για την επόμενη σεζόν...

Διαβάστε πώς παρουσίασε ο σκύλος όσα συνέβησαν στο "Γ. Καραϊσκάκης", δείτε τα σχετικά βίντεο και τις φωτογραφίες:

** "Ερνέστο ψυχάρα, Ολυμπιακάρα!", ακούγεται από τους οπαδούς, σε μία γιορτή που δεν θα τελειώσει νωρίς...

** Ο Βαλβέρδε χαιρετάει συγκινημένος τους οπαδούς, δείχνοντας με το χέρι του το μέρος της καρδιάς...

** Και τώρα ο γύρος του θριάμβου, υπό το βλέμμα του Μαρινάκη: Τζιμπούρ, Μιραλάς και Μακούν έχουν την κούπα και τρέχουν γύρω -γύρω στο γήπεδο. Το κύπελλο, μάλιστα, έφτασε μέχρι τα χέρια των οπαδών και μετά ξανά πόσω στους παίκτες!

**Στην αγκαλιά του Τοροσίδη και όλοι παίκτες γύρω από την κούπα, πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά...

** Η κούπα αλλάζει χέρια ανάμεσα στον Βαλβέρδε και τους παίκτες, με τα βεγγαλικά να έχουν κάνει τη νύχτα μέρα στο Φάληρο και τον ισπανό τεχνικό με τη μηχανή του να αποτυπώνει κάθε στιγμή!

** Έφτασε η ώρα! Ο Μποροβήλος έδωσε την κούπα στον Μαρινάκη και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πηγαίνει στους παίκτες και το σηκώνουν όλοι μαζί. Αυτό που γίνεται στο γήπεδο, απλώς δεν μπορεί να περιγραφεί...

** Εμφανώς συγκινημένος παρέλαβε το μετάλλιό του ο Βαλβέρδε...

** Παραλαμβάνουν τα μετάλλιά τους οι "ερυθρόλευκοι" και παίρνουν θέση... για την κούπα!

** Τα είδαμε όλα! Την ώρα που ο Μπορβήλος αποδοκιμάζεται από όλο το γήπεδο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανεβαίνει στην πλατρόφμα και γνωρίζει την αποθέωση... Σιγά, σιγά ανεβαίνουν και οι παίκτες του Ολυμπιακού, αφού πρώτα δεχτούν μία... ζεστή αγκαλιά από τον Σάββα Θεοδωρίδη.

** "Βαλβέρδε άμε στο καλό, να έχεις καλή πορεία, σε όποια ομάδα και άνε πας να γράψεις ιστορία. Πρωτάθλημα και Κύπελλο, πήρες και το μυαλό μας μα ένα χειροκρότημα αξίζει ο πρόεδρός μας", αναφέρει ένας από τους στίχους που τραγουδάει αυτή την ώρα ο Κονταρός. Καταλαβαίνετε τι γίνεται στο γήπεδο... 

** Στη φυσούνα βρίσκονται οι παίκτες του Ολυμπιακού, με τις σαμπάνιες ανά χείρας και περιμένουν να έρθει η δική τους ώρα. Το πιο παράδοξο; Μιραλάς και Καζίμ χορευούν στους ρυθμούς της κρητικής λύρας και του λαούτου...

** Ο Μανόλης Κονταρός παίρνει θέση και το γλέντι αρχίζει... 

** Στα μάτριξ η εικόνα του Δημήτρη Μητροπάνου να χορεύει, με τον Χρήστο Φερεντίνο να πιάνει το μικρόφωνο και να αρχίζει η γιορτή...

** Όπως ήταν προγραμματισμένο, 39 χορευτές βρίσκονται αυτή την ώρα στον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης" και χορεύουν ενώ από τα μεγάφωνα ακούγεται η Ρόζα του Μητροπάνου... Το θέαμα είναι ξεχωριστό...

** Η πλατφόρμα που θα γίνει η απονομή βρίσκεται στη θέση της και οι τελευταίες ετοιμασίες φτάνουν στο τέλος τους...

  

** Μαύρη μαυρίλα! Τα φώτα έσβησαν στο "Γ. Καραϊσκάκης", προκειμένου να γίνουν οι απαιραίτητες προετοιμασίες λίγο πριν αρχίσει η πραγματική γιορτή... 

** Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται στα αποδυτήρια και σε λίγο αναμένεται να βγουν ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Για την ώρα, πάντως, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποθεώνουν τους ποδοσφαιριστές του... Ερυθρού Αστέρα!

** Δηλώσεις Βαλβέρδε: "Απόλαυσα το σημερινό παιχνίδι, είμαι ευχαριστημένος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού απόλαυσε όσο και εμείς το φετινό πρωτάθλημα... "

... Read more »

Category: football | Views: 623 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-09 | Comments (0)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Μετά την λήξη του αγώνα  Σέρο Λάγκρο-Σέρο όσοι βρισκόταν στο γήπεδο πλακωνόντουσαν για πέντε λεπτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Το να πέφτει ξύλο είναι συνηθισμένο, το να πέφτει όμως επί πέντε λεπτά σε διάφορες μετακινούμενες εστίες είναι… πρωτοφανές!



Έπαιζαν ξύλο για πεντέμιση λεπτά από MotionCrew

Πηγή:Transfernews.gr
Category: football | Views: 2838 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-09 | Comments (0)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε μήνυμα μέσω την ιστοσελίδα του Ολυμπιακού και τόνισε πως χωρίς παράλογες σπατάλες η ομάδα θα γίνει ακόμα καλύτερη τη νέα σεζόν.

"Εν όψη της σημερινής φιέστας της ομάδας μας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έστειλε το ακόλουθο μήνυμα.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την πατρίδα μας, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εξακολουθεί να είναι μια σημαία που κυματίζει ψηλά και μας κάνει υπερήφανους", αναφέρει αρχικά στο μήνυμα του ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνεχίζει:

"Μας γεμίζει αισιοδοξία και μας προσφέρει προοπτική για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Μας δίνει χαμόγελο, κουράγιο και δύναμη να αγωνιζόμαστε.

Xωρίς υπερβολές και ανούσιες σπατάλες θα δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τη χρονιά που έρχεται.

Με μεθοδικότητα και αγωνιστική διάθεση θα προετοιμαστούμε και πάλι για να πάρουμε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα αλλά και για να πάμε ακόμα πιο μακριά στα Ευρωπαϊκά μας ταξίδια.

Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είμαστε μια οικογένεια.

... Read more »

Category: football | Views: 455 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-09 | Comments (0)

Η Λίβερπουλ πήρε μια μίνι-εκδίκηση για την ήττα στον τελικό του FA Cup, νικώντας 4-1 την Τσέλσι στο "Άνφιλντ". Αδιάφοροι οι "μπλε" με το μυαλό στο Μόναχο.


Η Λίβερπουλ νίκησε με 4-1 την Τσέλσι στο "Άνφιλντ", παίρνοντας μία μίνι-εκδίκηση για την ήττα στον τελικό του FA Cup το περασμένο Σάββατο.

Η Τσέλσι πάντως ήταν αδιάφορη, με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο να κατεβάζει 11άδα από την οποία κανείς πιθανότατα δεν θα παίξει στον τελικό του Champions League με την Μπάγερν.

Η Τσέλσι είχε δοκάρι με τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο 18', αλλά στα επόμενα λεπτά δέχτηκε 3 γκολ.

Το σκορ άνοιξε με το αυτογκόλ του Εσιέν στο 19' από προσπάθεια του Λουΐς Σουάρες, το 2-0 έκανε ο Χέντερσον στο 25' βγαίνοντας τετ-α-τετ με τον Τέρνμπουλ αφού γλίστρησε ο Τέρι, ενώ το 3ο γκολ πέτυχε ο Άγκερ στο 28' με κοντινή κεφαλιά μετά από κόρνερ.

Στο 35' είχαν δεύτερο δοκάρι οι "μπλε" με τον Φερνάντο Τόρες, ενώ στο 42' είδε δοκάρι η Λίβερπουλ με το μακρινό σουτ του Ντάουνινγκ.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ιβάνοβιτς με αγκωνιά ανέτρεψε τον Κάρολ στην περιοχή και το πέναλτι εκτέλεσε ο Ντάουνινγκ, όμως η μπάλα χτύπησε στην ρίζα του δεξιού δοκαριού του Τέρνμπουλ (5ο χαμένο πέναλτι για Λίβερπουλ φέτος).

Στο 50' ο Ραμίρες με το σώμα μείωσε σε 3-1, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαλουντά και κακή εκτίμηση του Πέπε Ρέινα, ενώ από λάθος του Τέρνμπουλ στο 61' ο Σέλβεϊ σκόραρε για το τελικό 4-1 με μακρινό σουτ σε κενή εστία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 37ης αγωνιστικής:

 

Άρσεναλ - Νόριτς 3-3 (2' Μπεναγιούν, 72' και 80' Φαν Πέρσι / 12' Χούλαχαν, 27' Χολτ, 85' Μόρισον)

Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2 (70' και 89' Γιαγιά Τουρέ)

... Read more »

Category: football | Views: 547 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-09 | Comments (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 47 48 »
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz