Thursday, 2024-05-02, 8:24 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 25 » ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ!
5:03 PM
ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ!

Εύκολα πέρασε από το "Καυτατζόγλειο" ο Λεβαδειακός που επικράτησε 0-2 της Δόξας Δράμας παίροντας βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-2

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Λεβαδειακό. Με τις δύο ομάδες να ψάχνονται στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Ναπολεόνι έφυγε σε γρήγορη αντεπίθεση, βγήκε τετ-α-τετ με τον Δαύκο, τον οποίο προσπάθησε να περάσει και κέρδισε το πέναλτι, με τον Παππά να δείχνει και την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα της Δόξας. Ο Σουμπίνιο ανέλαβε την εκτέλεση για να βάλει από το 12` την ομάδα του σε θέση οδηγού. Ο Κατσαβάκης «θυσίασε» τον Ρούτση για να βάλει τον Ρόκα κάτω από τα γκολπόστ, με τον Αμπουμπακάρι να οπισθοχωρεί και τους Κουμπρόγλου και Αραβίδη να βοηθούν στα μαρκαρίσματα. Οι Βοιωτοί, από την άλλη, ανέλαβαν τον έλεγχο του αγώνα και έψαξαν το δεύτερο γκολ. Στο 53` ο Κόρμπος με ωραία μπαλιά έβγαλε τον Ναπολεόνι στην «πλάτη» της άμυνας των γηπεδούχων και ο Ιταλός αυτή τη φορά πλάσαρε σωστά, για να κάνει το 2-0. 

Από την άλλη, η Δόξα Δράμας με 10 παίκτες προσπάθησε να ανέβει, κέρδισε ένα κόρνερ και είχε ένα σουτ με τον Κυβελλίδη που απέκρουσε στη γωνία του ο Κυριακίδης, αλλά... μέχρι εκεί.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Δαύκος, Γελαδάρης, Βέρτζος, Ρούτσης, Αγτζίδης, Αραβίδης, Σικαλιάς, Αμπουμπακάρι, Κυβελίδης, Στεργιανός, Κούμπρογλου

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Σουμπίνιο, Φαβάλι, Ναπολεόνι, Πόποβιτς, Τόμας, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Μαχαίρας, Μεντί
Category: football | Views: 531 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 4.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz