Thursday, 2024-05-02, 6:49 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 4 » "ΧΥΔΑΙΟ ΓΗΠΕΔΟ" ΚΑΙ "ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ"
11:01 PM
"ΧΥΔΑΙΟ ΓΗΠΕΔΟ" ΚΑΙ "ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ"
Άναψαν τα αίματα μετά την λήξη του αγώνα στην Νέα Σμύρνη με τον Γιώργο Δώνη να χαρακτηρίζει το γήπεδο ως το «πιο χυδαίο στην Ελλάδα»


« Γινόμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Όμως, απ' όλα τα γήπεδα που έχω πάει αυτό είναι το πιο χυδαίο γήπεδο. Δεν έχω συναντήσει ποτέ τέτοια ατμόσφαιρα, τέτοια συμπεριφορά, με τους οπαδούς να βρίζουν τόσο χυδαία. Είναι κρίμα για εμάς τους Έλληνες και είναι κρίμα για τον πολιτισμό μας», ήταν τα λόγια του τεχνικού της ομάδας του Περιστερίου, αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ενώ διαδραματίστηκε επεισόδιο στη συνέντευξη Τύπου. Οπαδός του Πανιωνίου επιτέθηκε φραστικά στον Δώνη και του είπε «Πώς νιώθεις που κερδίσατε με μιάμιση ευκαιρία;» για να πάρει την απάντηση: «Τι είστε εσείς κύριε που με ρωτάτε;».
 Στη συνέχεια, ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου σηκώθηκε και πήγε να πιαστεί στα χέρια μαζί του όντας έξαλλος, με τους ψυχραιμότερους να τον κρατάνε!


Οι άνθρωποι του Πανιωνίου δεν άργησαν να απαντήσουν και εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία έκαναν λόγο για θέατρο σκιών. Επίσης, τόνισαν πως τα λάθη σταματάνε να είναι ανθρώπινα με το πέρασμα του χρόνου και ότι δε δέχονται μαθήματα ηθικής από τον Γιώργο Δώνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Σήμερα στη Νέα Σμύρνη, κάποιοι πλήρωσαν εισιτήριο για να δούνε ποδόσφαιρο, όμως τελικά παρακολούθησαν «θέατρο σκιών». Θεωρούμε πως υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος με σωρεία λανθασμένων αποφάσεων με αποκορύφωμα την αλλαγή του Ζουέλα για να... προστατευθεί ο κ. Θάνος ο οποίος «αρνήθηκε» να τον αποβάλει. Αν κάποιοι έχουν αποφασίσει την κατάταξη των ομάδων να μας το πουν για να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με την οικονομική εξυγίανση, την ανάδειξη νέων Ελλήνων παικτών και τις προσπάθειες για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όσο οδεύουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος τα λάθη σταματάνε να είναι ανθρώπινα. Ο αγώνας του Πανιωνίου σε κάθε επίπεδο την φετινή περίοδο, θα έπρεπε να είναι παράδειγμα για όλους. Αφήστε μας να τον δώσουμε.

Υ.Γ. Δεν δεχόμαστε μαθήματα ηθικής από τον κ. Δώνη που σε κάθε ευκαιρία βρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ ζει από αυτό. Ειδικότερα δε όταν πιάνει στο στόμα του έναν σύλλογο όπως τον Πανιώνιο με τα 122 χρόνια προσφοράς στον Ελληνικό αθλητισμό και Πολιτισμό. Το χειροκρότημα στον Κώστα Μήτρογλου αποτελεί μία μικρή απόδειξη αυτού.

Category: football | Views: 504 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz