Thursday, 2024-05-02, 7:32 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 27 » ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ!!!
11:25 PM
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ!!!

Για μία εβδομάδα, το Μουσείο της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου μεταφέρθηκε στην Αθήνα, με όλα τα εκθέματα του από την Kρήτη!

Ένα μουσείο για την Εθνική μας! (ΦΩΤΟ)

Με κάθε επισημότητα και παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του μουσείου του "Γαλανόλευκου Φάρου" στο Παλαιό Φάληρο.


Με περισσότερα από διακόσια εκθέματα συλλεκτικής αξίας από την εποχή του Euro 2004 μέχρι και το τελευταίο φετινό αγώνα της ομάδας του Σάντος, αλλά και υλικό από προηγούμενες δεκαετίες, ο κάθε επισκέπτης θα μπορέσει να κάνει ένα χρονολογικό ταξίδι στις γαλανόλευκες επιτυχίες και να βρεθεί μπροστά στις φανέλες που φόρεσαν σε ιστορικά ματς οι Έλληνες παίκτες αλλά και πολλά άλλα αντικείμενα.

 Από αναμνηστικά εισιτήρια αγώνων και κασκόλ, μέχρι λάβαρα και… τύμπανα γαλανόλευκης κερκίδας κοσμούν τον διακοσμημένο χώρο, ενώ σε περίοπτη θέση βρίσκεται και η νέα φανέλα της Εθνικής με την οποία θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Πολωνίας στο επικείμενο Euro 2012.

 Φυσικά, σήμα κατατεθέν της έκθεσης δεν είναι άλλο από το γνήσιο αντίγραφο του ευρωπαϊκού τροπαίου, Ανρί Ντελονέ, το οποίο κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα το 2004. Μη χάσετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε με το βαρύτιμο τρόπαιο που σήκωσε η παρέα του Ρεχάγκελ στα γήπεδα της Πορτογαλίας και γίνετε κι εσείς μέρος της «χρυσής» γαλανόλευκης ιστορίας.

Ο χώρος θα παραμένει καθημερινά ανοικτός απο την Δευτέρα (26/03) και για τις επόμενες εννέα ημέρες, και φυσικά δωρεάν για το κοινό από τις 9:00 το πρωί ως τις 21:00 το βράδυ. Το Μουσείο βρίσκεται στο γνωστό ιστορικό διατηρητέο στρογγυλό κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο επί τις λεωφόρου Ποσειδώνος.


Category: football | Views: 596 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz