Thursday, 2024-05-02, 1:28 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » May » 10
Ο ΠΑΟΚ πήρε... κεφάλι! Το γκολ του Σαλπιγγίδη ήταν αρκετό να του δώσει την νίκη επί του Παναθηναϊκού (1-0) και να τον στείλει στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ! 

ΠΑΟΚ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-0

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα χάρη σε γκολ του Σαλπιγγίδη στο 32' και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση των πλέι οφ, πίσω από το σημερινό αντίπαλο του και την ΑΕΚ. Χωρίς νεύρο και τσαμπουκά οι πράσινοι.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν σοβαρός και παθιασμένος στο παιχνίδι του σε σχέση με τον Παναθηναϊκό που οι παίκτες του σκέφτονται τα οφειλόμενα, αλλά και τις καλοκαιρινές διακοπές.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν μετά από τρεις αγώνες να χάσουν το προβάδισμα των τεσσάρων βαθμών στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και να βρίσκονται στην ειδική βαθμολογία των πλει οφ στην Τρίτη θέση με 5 μόλις βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης.

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνης, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 3 ΜΑΤΣ
ΠΑΟΚ 7

ΑΕΚ 6

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 5

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ (4Η)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΚ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ  

Category: football | Views: 456 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-10 | Comments (0)

Πέρασε η προθεσμία για την απάντηση του Φοίνικα Σύρου σχετικά με την συμμετοχή του στον πέμπτο τελικό του βόλεϊ, κάτι που σημαίνει ότι απομένουν μόνο τα τυπικά για να καταλήξει ο τίτλος στον Ηρακλή.

Οριστικά πρωταθλητής ο Ηρακλής!

Οι άνθρωποι των Συριανών δε απάντησαν -ως όφειλαν- στην ΕΣΑΠ μέχρι τις 12 το μεσημέρι, οπότε κι έληγε η προθεσμία, κάτι που σημαίνει ότι στον Ηρακλή έχουν αρχίσει ήδη την... φιέστα της Δευτέρας. Εξάλλου όπως είχε δηλώσει από χθες ο πρόεδρος του Φοίνικα, Δημήτρης Παλιόπορτας,στο gazzetta.gr, δεν υπήρχε περίπτωση η ομάδα του ν' αγωνιστεί στον τελικό. Αυτό σημαίνει ότι ένα απ' τα πιο ταλαιπωρημένα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων, θα λήξει με... θριαμβευτή τον«Γηραιό».

Ούτως ή άλλως όλοι οι παίκτες του Φοίνικαβρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες σε διακοπές, εμφανές δείγμα της εξαρχής αρνητικής στάσης των νησιωτών, σχετικά με την συμμετοχή τους στον πέμπτο τελικό της Volleyleague. Η διοργανώτρια πάντως είχε ορίσει την αναμέτρηση που θα έκρινε και τον φετινό πρωταθλητή την Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα και μπροστά σε 1000 φιλάθλους.

Ως εκ τούτου ο τίτλος για την σεζό 2011-2012 θα καταλήξει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στα χέρια του Ηρακλή, ενώ την ίδια στιγμή θα επιβληθεί όπως όλα δείχνουν και ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών στον Φοίνικα, απ' το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Να συμπληρώσουμε ότι στους Θεσσαλονικείς υπάρχει η σκέψη να διοργανωθεί ένα φιλικό παιχνίδι, προς τιμήν του Αντρέι Κράβαρικ, ο οποίος θ' αποσυρθεί απ' την ενεργό δράση, ενώ την ίδια ώραν σκέψεις για φιέστα... τίτλου κάνουν και οι Συριανοί!

Πηγή: Gazzetta.gr

Category: volei | Views: 670 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-10 | Comments (0)

 

Η πρωθιέρεια Ινώ Μενεγάκη με τη δύναμη των αχτίδων του ήλιου και τη βοήθεια του κατόπτρου «έδωσε ζωή» στην Ολυμπιακή Φλόγα και λίγα λεπτά αργότερα τη μεταλαμπάδευσε στη δάδα του παγκόσμιου πρωταθλητή της κολύμβησης Σπύρου Γιαννιώτη, με τον οποίο αρχίζει η Λαμπαδηδρομία.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ


 

  H φλόγα που θα ταξιδέψει απ' την αρχαία Ολυμπία ως το Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το καλοκαίρι ξεκινάει το ταξίδι της σήμερα.



Για μια εβδομάδα η φλόγα θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη ως την Ηγουμενίτσα και απ' τη Θεσσαλονίκη ως τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.

Η διαδρομή της φλόγας σε όλη την Ελλάδα

Θα ακολουθήσει τη διαδρομή Πύργος, Αμαλιάδα, Αρχαία Ίλιδα, Κόροιβος, Γαστούνη, Λεχαινά, Κόρινθος και θα φθάσει στον Πειραιά.

- 11/5 Στην Κρήτη, θα ακολουθήσει τη διαδρομή Κίσσαμος, Χανιά, Ρέθυμνο, Κνωσός, Άγιος Νικόλαος, Μάλια, Χερσόνησος, Ηράκλειο, ενώ στη συνέχεια θα περάσει από το Καστελόριζο.

- 12/5 Στον Πειραιά, θα κατευθυνθεί προς Πάτρα, Ρίο, Αμφιλοχία, Βόνιτσα, Πρέβεζα, Πάργα, Ηγουμενίτσα και Ιωάννινα, όπου θα διανυκτερεύσει.

- 13/5 Κοζάνη, Βέροια και Θεσσαλονίκη και τέλος Καβάλα 

- 4/5 θα συνεχίσει την πορεία της με προορισμό την Κομοτηνή, τους Κήπους Έβρου στο συνοριακό φυλάκιο, τις Φέρες, την Αλεξανδρούπολη, την Ξάνθη και τη Δράμα.

- 15/5 η Φλόγα θα περάσει από Αλιστράτη, Σέρρες, Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο και θα διανυκτερεύσει στη Λαμία.

- 16/5 θα συνεχίσει το ταξίδι για Χαλκίδα, Περιστέρι, Πειραιά και Αθήνα, για να ανηφορίσει στην Ακρόπολη, όπου και θα διανυκτερεύσει.

- 17/5 η Φλόγα θα διέλθει από το Μουσείο της Ακρόπολης, το κέντρο της Αθήνας, το Ζάππειο και θα καταλήξει στο Παναθηναϊκό στάδιο, όπου θα γίνει και η παράδοσή της στους Βρετανούς διοργανωτές. 



Στις 18 Μαϊου η φλόγα θα "πετάξει” για τη Βρετανία. Επί 70 ημέρες θα περιπλανηθεί σε κάθε γωνιά της μέχρι την ημέρα έναρξης των αγώνων.

Πηγή:Newsit
Views: 489 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-10 | Comments (0)

Αν και βρίσκονταν στο ημίχρονο πίσω στο σκορ και με κάκιστη απόδοση, οι παίκτες της Ένωσης εμφανίστηκαν "μεταμορφωμένοι" στην επανάληψη, νίκησαν για πρώτη φορά φέτος τους Περιστεριώτες (3-2) και μπήκαν για τα... καλά στο "παιχνίδι” της κατάκτησης της πρώτης θέσης στα πλέι οφ. Πανέμορφα τα δυο τέρματα που πέτυχε ο "Λύμπε”, πολλά τα αμυντικά κενά των "κιτρινόμαυρων”.

Έτσι, η ΑΕΚ πήρε μία σημαντική αλλά και δύσκολη νίκη, έφτασε τους 6 βαθμούς και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του μίνι πρωταθλήματος -χωρίς να έχει γίνει ακόμα το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Απ' την μεριά τους, οι Περιστεριώτες αρχίζουν να χάνουν τις ελπίδες τους για κατάκτηση της πρωτιάς στα πλέι οφ.

Πιο απειλητικός εμφανίστηκε ο Ατρόμητος στο ξεκίνημα, που "πατούσε” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Αντίθετα η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πιάσει ρυθμό και έτσι δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία μπροστά από την εστία του Ιτάνζ.

Οι φιλοξενούμενοι έριξαν... προειδοποιητικές βολές αρχικά στο 9' με την τεράστια ευκαιρία του Μήτρογλου και ένα λεπτό μετά με το μακρινό σουτ του Έλληνα επιθετικού, αλλά το γκολ των Περιστεριωτών ήρθε στο 20' από τον Επστάιν.

Παρόλο που οι γηπεδούχοι ανέβασαν στην συνέχεια την απόδοση τους, το μόνο καλό που είχαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ήταν ένα μακρινό σουτ του Λεονάρντο. Αντίθετα, οι "κυανόλευκοι” όταν ήθελαν... απειλούσαν με αξιώσεις των Κωνσταντόπουλο, όπως στη φάση του 34' με τον Καραμάνο, αλλά και στο 46' με τον Μήτρογλου.

Ο Κωστένογλου προχώρησε σε διορθωτικές κινήσεις με την έναρξη της επανάληψης, βάζοντας τους Κλωναρίδη και Κάρλος και δικαιώθηκε. Η ΑΕΚ είχε περισσότερη διάθεση και ο Κάρλος με όμορφο σουτ μέσα απ' την περιοχή έφερε στο 50' το ματς στα ίσα.

Η εξέλιξη αυτή έδωσε... φτερά στους "κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι με ηγέτη το Νίκο Λυμπερόπουλο κατάφεραν να κάνουν το 3-1. Ο έμπειρος επιθετικός πέτυχε δύο τέρματα (55' και 62'), το ένα πιο όμορφο απ' το άλλο, "φωνάζοντας” με τον δικό του τρόπο προς τον Φερνάντο Σάντος να τον πάρει στο ερχόμενο Euro.

Το γκολ του Τόμας στο 68' έδωσε ξανά ενδιαφέρον στην αναμέτρηση (3-2), ο Κωνσταντόπουλος αγωνίστηκε τραυματίας στο τελευταίο 15λεπτο (ο Κωστένογλου είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του), αλλά η Ένωση κατάφερε τελικά να πάρει αυτή τη δύσκολη νίκη.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μπουγαΐδης, Μανωλάς, Κοντοές (46’ Κάρλος), Μάκος, Φούντας (56’ Γεωργέας), Καφές, Εγγλέζου (46’ Κλωναρίδης), Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης) Ιτάνζ, Νάστος, Τόμας, Φυτανίδης, Σκόνδρας (63’ Πίτου Γκαρσία), Σφακιανάκης (73’ Αναστασάκος), Δημούτσος, Επστάιν, Καραμάνος (54’ Μπάλλας), Μπρίτο, Μήτρογλου 

Πηγή:Newsit
Category: football | Views: 493 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-10 | Comments (0)

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έγιναν η πρώτη ομάδα που έφτασε στην Κωνσταντινούπολη για το final-4 της Ευρωλίγκας.


Το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στην Τουρκία για το final-4 της Ευρωλίγκας. Οι "πράσινοι” κατέλυσαν στο ξενοδοχείο «Polat Reinassance», στο οποίο θα μείνει και η αποστολή του Ολυμπιακού.

Παράλληλα οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι οι μοναδικοί από αυτούς των τεσσάρων φιναλίστ που θα προπονηθούν την Τετάρτη στην Sinan Erdem Arena.

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague έκανε κατά την άφιξη της ομάδας ο Στράτος Περπέρογλου δηλώνοντας αισιόδοξος ενόψει του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Βρίσκομαι σε αυτή τη θέση για τρίτη φορά. Η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για μένα καθώς αντιμετώπισα πρόβλημα υγείας όμως είμαι εδώ με την ομάδα μου και έτοιμος να τη βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να νικήσει. Τις προηγούμενες δύο φορές που συμμετείχα σε Final 4 το 2009 και το 2011 κατακτήσαμε το τρόπαιο. Το ίδιο ελπίζω να συμβεί και την τρίτη! Να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο», είπε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: 

«Η ΤΣΣΚΑ είναι πιθανότατα η καλύτερη ομάδα φέτος. Παίζουν καλά, θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι. Όμως εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Έχουμε εμπειρία, έχουμε έναν προπονητή που έχει βρεθεί σε αυτή την κατάσταση πολλές φορές στο παρελθόν. Μπορεί να μας οδηγήσει και να μας κάνει να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό».  

Μετά τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός έφτασε την Τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη με τον Κάρλ Χάινς να δηλώνει αισιόδοξος ενόψει του ημιτελικού του final-4 της Ευρωλίγκας κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Να σημειωθεί πως μαζί με την "ερυθρόλευκη" αποστολή ταξίδεψε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ενώ αμέσως μετά  η ομάδα πήγε στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει και στο οποίο βρισκόταν ήδη ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάιλ Χάινς στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας κατά την άφιξη του Ολυμπιακού: 

Για τη συμμετοχή στο Final 4 της Ευρωλίγκας: «Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι και είμαι ανυπόμονος και ενθουσιασμένος να μπω στο παρκέ την Παρασκευή το βράδυ και να παίξω. Όλη η ομάδα περίμενε αυτή τη στιγμή εδώ και ένα μήνα. Ξαναλέω πως είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θέλω πολύ να ξεκινήσει το Final 4». 

Για την Μπαρτσελόνα: «Η Μπαρτσελόνα είναι μία πολύ έμπειρη και ταλαντούχα ομάδα. Έχουν πολύ καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Είναι πολύ καλύτερες ομάδες στην άμυνα. Σίγουρα είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Όμως, εμείς έχουμε μία ομάδα με ικανότητες και χαρακτήρα και μία ομάδα που μπορεί να παίξει σκληρά και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν». 

Για το πώς θα αντιμετωπίσει τους ψηλούς των Καταλανών: «Θα είναι λίγο διαφορετικά για μένα, αλλά είναι κάτι που έχω συνηθίσει. Πολλές φορές έχω αντιμετωπίσει υψηλόσωμους παίκτες. Η Μπαρτσελόνα έχει πολλά ψηλά κορμιά, καθώς δεν είναι μόνο οι βασικοί αλλά και αυτοί που έρχονται από τον πάγκο. Γι’ αυτό θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ τα πλεονεκτήματά μου και να παίξω πιο έξυπνα». 

Τέλος, για τον χαρακτηρισμό του «αουτσάιντερ» που έχουν δώσει στον Ολυμπιακό, σε αυτό το Final 4: «Είμαστε εντάξει με αυτόν τον χαρακτηρισμό. Το σκεφτόμαστε αυτό από την αρχή της σεζόν. Το να είσαι το αουτσάιντερ δεν έχει καμία σημασία, σε αυτό το σημείο, καθώς μπορεί να παίξεις καλά και να πάρεις τη νίκη. Τίποτα δεν αποκλείεται».
Category: basket | Views: 574 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-10 | Comments (0)

Θρασύβουλος και ΑΕΛ υποχρέωσαν σε ήττες τους πρωτοπόρους της Football League, ενώ την... ζημιά πλήρωσε ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊντζίδης ο οποίος απολύθηκε. Σημαντικές νίκες για Καλλονή και Βύζα.





Συνοπτικά το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής


Ηρακλής Ψαχνών-Παναχαϊκή 1-3
(59' Μπακομήτρος - 22' Άντονι, 70' Φουρτάδο, 90' Κοιλιάρας)

Θρασύβουλος-Βέροια 1-0
(90' Ντακόλ)

Καλλιθέα-Πιερικός 0-0

Αγροτικός Αστέρας-Βύζας 1-2
(9' Π. Καθάριος - 43' Φαρούκ, 77' Παυλίδης)

Αναγέννηση Επανομής-Καλλονή 1-4
(66' Κουρδάκης - 28' πεν., 83' Λεοζίνιο, 41' Μανούσος, 43' Ντος Σάντος)

Φωκικός-Πανσερραϊκός 1-0
(24' Μπουλούλης)

ΑΕΛ-Πανθρακικός 3-2
(13' πεν. Νεμπεγλέρας, 29', 48' Καούνος - 30' Μίνγκας, 67' Σουλτανίδης)

Εθνικός Αστέρας-Πλατανιάς (αναβλήθηκε)
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Διαγόρας (αναβλήθηκε)

Βαθμολογία
(σε 30 αγώνες)

1. Βέροια   60 -29 αγ.
2. Πανθρακικός   58 -29 αγ.
3. Παναχαϊκή   54
4. Καλλιθέα   49 -29 αγ.
5. Πλατανιάς   48 -28 αγ.
6. Πιερικός   48 -29 αγ.
7. Καλλονή   43 -28 αγ.
8. Πανσερραϊκός   42 -29 αγ.
9. Αναγέννηση Επανομής   38 -29 αγ.
10. ΑΕΛ   36 -29 αγ.
11. Ηρακλής Ψαχνών   33 -29 αγ.
12. Αναγέννηση Γιαννιτσών   32 -29 αγ.
13. Θρασύβουλος   32 -29 αγ.
14. Βύζας   30 -29 αγ.
15. Αγροτικός Αστέρας   28 -29 αγ.
16. Φωκικός   27 -29 αγ.
17. Εθνικός Αστέρας   13 -27 αγ.
18. Διαγόρας   3 -14 αγ.

* Η Παναχαϊκή ξεκίνησε με -5.
* Από τον Εθνικό Αστέρα έχουν αφαιρεθεί 8 βαθμοί.
* Από τον Διαγόρα έχουν αφαιρεθεί 2 βαθμοί.

Επόμενη αγωνιστική

Πανσερραϊκός-Ηρακλής Ψαχνών
ΑΕΛ-Καλλιθέα
Καλλονή-Αναγέννηση Γιαννιτσών
Παναχαϊκή-Διαγόρας
Πανθρακικός-Εθνικός Αστέρας
Πιερικός-Θρασύβουλος
Πλατανιάς-Αναγέννηση Επανομής
Βέροια-Αγροτικός Αστέρας
Βύζας-Φωκικός 

Πηγή:Newsit

Category: football | Views: 502 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-10 | Comments (0)

Με δύο γκολάρες του Φαλκάο και μία του Ντιέγκο η Ατλέτικο νίκησε 3-0 την Μπιλμπάο στον τελικό και κατέκτησε το 2ο Europa League στα 3 τελευταία χρόνια. Ξανά ήρωας και πρώτος σκόρερ ο Φαλκάο, όπως και πέρσι με Πόρτο !

Με τον Φαλκάο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο πρώτο 45λεπτο στο Βουκουρέστι, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε... διαφορά ασφαλείας από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με δύο γκολ. Ο Κολομβιανός ήταν σε μεγάλα κέφια και μόλις στο πέμπτο λεπτό, με προσωπική ενέργεια, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του (1-0)! Στη συνέχεια οι παίκτες τη Αθλέτικ ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν την Ατλέτικο, που όμως ήταν καλά στημένη στο γήπεδο και δεν τους επέτρεψε να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις.

Το ακριβώς αντίθετο, μάλιστα καθώς στο 34΄ ο Φαλκάοξαναχτύπησε, διπλασιαζόντας τα τέρματα για την ομάδα του (2-0)! Ο Αρντά Τουράν γύρισε ωραία την μπάλα στον Κολομβιανό, με τον τελευταίο να ελευθερώνεται με ωραία ντρίπλα και με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής να πετυχαίνει ένα ακόμα γκολ, το 12 σε 15 φετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες...

Το σκορ, πάντως, δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μπιέλσα πίεσαν από την αρχή, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν κάτι καθώς αν μη τι άλλο τους έλλειπε η φρεσκάδα, με αποτέλεσμα εύκολα οι ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο να διατηρούν το προβάδισμά τους. Η Αθλέτικ θα μπορούσε να τα βάλει και με την τύχη της, καθώς ανάμεσα από το 70΄ και το 80΄ θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα γκολ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Κάτι που δεν έγινε, ενώ σε μία αντεπίθεση παραλίγο ο Φαλκάο να κάνει το 3-0, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ. Ο Κολομβιανός, όμως, είδε το σουτ του να καταλήγει στο δοκάρι...

Στα τελευταία λεπτά η κούραση ήταν εμφανής στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, περισσότερο όμως σε εκείνους της Αθλέτικ. Ο Ντιέγκο, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα! Ο Βραζιλιάνος άσος "χόρεψε" τρεις παίκτες τηςΑθλέτικ μέσα στην περιοχή και με φοβερό σουτ έγραψε το 3-0, στο 84΄, σφραγίζοντας την κατάκτηση του φετινού Europa League από την Ατλέτικο Μαδρίτης...  Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι (σ.σ. ο Ιμπάι είχε ένα δοκάρι για την Αθλέτικ λίγο πριν από το τέλος), με το πάρτι να αρχίζει στο Βουκουρέστι και να φτάνει μέχρι τη... Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο!

Ατλέτικο Μαδρίτης- Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-0

 

 

... Read more »

Category: football | Views: 624 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-10 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz