Sunday, 2024-04-28, 2:44 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 21
Με νίκες συνέχισαν στην 26η αγωνιστική της Football League, Βέροια και Πανθρακικός. Η "βασίλισσα του βορρά" επικράτησε με 2-0 της ΑΕΛ Καλλονής, ενώ οι "πράσινοι" της Κομοτηνής με 1-0 του Πανσερραϊκού κάνοντας το 13 στα 13 εντός έδρας

Ακάθεκτοι την πορεία τους προς την Super League συνεχίζουν Βέροια και Πανθρακικός. Η "βασίλισσα του βορρά" στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής επικράτησε με 2-0 της ΑΕΛ Καλλονής και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 53 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (20/4)

Καλλιθέα-Ηρακλής Ψαχνών 2-1

(10' Μιχαλόπουλος, 37' Ντιαλό-68' Τσοκάνης)

Καλλιθέα: Τακίδης, Μιχαλόπουλος (88' Βιδάλης), Αρκούδας, Κατσίκης, Καλτσάς, Κουτρουμπής, Ρουσσάκης, Ντιαλό (42' λ.τρ. Φουντουκίδης), Αρβανίτης, Φαρινόλα (73' λ.τρ. Πρίπου), Μουσταφίδης.

Ηρακλής Ψαχνών: Τόλιος, Ζουλιώτης, Γιώτας, Ρεπετσάς (85' Ποκόνγκ), Γανωτής (68' Τσοκάνης), Δελήμπασης, Γκοτοβός (75' Σανόκο), Σέγκος, Μπακομήτρος, Θάνος, Αλεξάντροβιτς.

Σάββατο (21/4)

Πανθρακικός-Πανσερραϊκός 1-0

(51' Μίνγκας)

... Read more »

Category: football | Views: 556 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-21 | Comments (0)

Μαγεία Ηρακλή στην Μίκρα. Ο «γηραιός» δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να κερδίσει με 3-0 τον Φοίνικα και να δείξει πως αν παίξει όπως μπορεί δεν έχει αντίπαλο για το νταμπλ. Θέλει μία ακόμα νίκη για να πάρει και το πρωτάθλημα μετά το κύπελλο.
ΗΡΑΚΛΗΣ- ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ 3-0


Με κορυφαίο τον Ρολάντο Ντεσπέιν οι "κυανόλευκοι" επικράτησαν κατά κράτος της ομάδας του Νίκου Νεόφυτου και θα αναζητήσουν στη Σύρο τη μια νίκη που χρειάζονται ακόμη, προκειμένου να φτάσουν στο νταμπλ.

Ο Φοίνικας σε αντίθεση με το πρώτο ματς, δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο του, ηττήθηκε εύκολα και πλέον ψάχνει ένα... θαύμα.
Το επόμενο ματς των τελικών θα γίνει στη Σύρο και ο Φοίνικας θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

 Τα σετ: 25-22, 25-19, 25-23

Category: volei | Views: 588 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-21 | Comments (0)

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε και στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ χωρίς να ανεβάσει στροφές με 68-61, έκανε το 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Αντίπαλος των "ερυθρολεύκων" στους "4" ο Πανιώνιος. 


ΠΑΟΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 61-68

Η ομάδα του Πειραιά νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς τον ΠΑΟΚ και τώρα ετοιμάζεται για τους ημιτελικούς με τον Πανιώνιο. Η σειρά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αρχίσει την Τρίτη από το ΣΕΦ και όποια ομάδα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες θα προκριθεί στον τελικό.
Από τον Ολυμπιακό ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης σταμάτησε στους 15 πόντους, ενώ 12 είχε ο Πέρο Άντιτς. Για τον ΠΑΟΚ ο Νίκος Παππάς έκανε πολύ καλό, σημειώνοντας 15 πόντους. Αντίπαλος πλέον των "ερυθρολεύκων" στα ημιτελικά του πρωταθλήματος θα είναι ο Πανιώνιος, ο οποίος προκρίθηκε με δύο νίκες επί του Ρεθύμνου
ΜVP: Ο Βασίλης Σπανούλης. Προφανώς ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε στο μυαλό του να χρησιμοποιήσει λίγο τον αρχηγό της ομάδας του, κάτι που έκανε και πριν δύο ημέρες στο ΣΕΦ, αλλά ο Σέρβος προπονητής έβλεπε πως χωρίς τον 28χρονο γκαρντ, οι Πειραιώτες είχαν πρόβλημα. Έτσι, τον άφησε στο τρίτο δεκάλεπτο στο παρκέ και εκείνος έδειξε πως μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του. Ο διεθνής γκαρντ της ομάδας του Πειραιά με εφτά συνεχόμενους πόντους σε δύο λεπτά, έδειξε στους συμπαίκτες του τον δρόμο της... πρόκρισης.

Δεκάλεπτα: 20-20, 31-37, 46-55,61-68

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μπόγιοβιτς, Στίγκερς 5 (1), Άλεξιτς 5 (8ριμπ), Ντούβνιακ 5 (1), Ντικούδης 12 (1), Πέτγουεϊ 4 (8ριμπ), Παππάς 15 (1τριπ, 5ασ), Γιαννακίδης 2, Καλλές 13, Τσακαλέρης, Καλαμπάκας.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 4, Λο 9, Άντιτς 12 (1/6τριπ), Σπανούλης 15 (4ασ), Ντόρσεϊ 11 (8ριμπ, 2κλεψ, 2λαθ, 2κοψ), Πελεκάνος 4, Πρίντεζης 2, Παπανικολάου 2, Μάντζαρης 6, Σλούκας 3.

Category: basket | Views: 515 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-21 | Comments (0)

Οι πράσινοι ζευγάρωσαν τις νίκες τους κοντρα στον Άρη και πήραν εύκολα την πρόκριση για τα ημιτελικά της Α1 μπάσκετ των αντρών όπου θα αντιμετωπίσουν τον Κολοσσό.

ΑΡΗΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 65-88

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε πιο εύκολα στο Αλεξάνδρειο από ότι στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, έκανε το 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά ενώ για τον Άρη η σεζόν τελείωσε. Με πρωταγωνιστές τους Γιασικεβίτσιους και Σάτο, οι πράσινοι από την αρχή επέβαλαν το νόμο τους και δεν άφησαν τους κίτρινους να αμφισβητήσουν την κυριαρχία τους.

Ο Μπόγρης ήταν αυτός που προσπάθησε περισσότερο από τον Άρη, κόντρα στην πρώην ομάδα του ενώ Σάτο, Γιασικεβίτσιους και Σμιθ είχαν διψήφιο αριθμό πόντων από τον Παναθηναϊκό.

Στα ημιτελικά οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας τον Κολοσσό. Η σιερά θα κριθεί στις 3 νίκες.

Τα δεκάλεπτα18-21, 36-46, 53-68, 65-88

Άρης (Αλεξανδρής): Μαυραειδής 3, Κερούς 7 (1), Ταπούτος 6 (1), Τσαϊρέλης 5, Ντέιβις 4, Κρούσιτς 1, Μποχωρίδης, Μπόγρης 16 (8 ριμπάουντ), Μάλντροου 9, Βεργίνης 9 (1 τρ., 5 ασίστ), Δήμας 3 (1), Βεζένκοφ 2. 

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 4, Περπέρογλου 5 (1), Μπατίστ 8, Λόγκαν 13 (2), Σάτο 11 (2), Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 7 (1), Βουγιούκας 7, Νικ Καλάθης 5 (1), Σμιθ 10 (1 τρ., 8 ριμπάουντ), Καϊμακόγλου 8 (1), Γιασικεβίτσιους 10 (2 τρ., 9 ασίστ).
Category: basket | Views: 558 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-21 | Comments (0)

Εύκολη νίκη της ΑΕΚ επί του Φίλιππου Βέροιας με 31-23 στα πλαίσια της 21ης Αγωνιστικής
Χαλαρή νίκη για ΑΕΚ!

Με ξεσπάσματα στο σκοράρισμα, η Ένωση δεν άφησε κανένα περιθώριο ελπίδας στους φιλοξενούμενους και συνεχίζει την μίνι-προετοιμασία εν όψει play off

ΑΕΚ(Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Αϊβαζης, Γεωργιάδης, Γιαννόπουλος, Κοκολοδημητράκης, Κουλούρης, Σύγγαρης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Τσαούσης, Τούτσης, Ζάχαρης, Παπαδόπουλος, Μαξίμοβιτς.

Φίλιππος Βέροιας (Νίκος Μάντζος): Ευαγγελόπουλος, Κωστακίδης, Αρβανιτίδης, Δινάλης, Δομπρής, Μιχαηλίδης, Δάσκαλος, Μπαντής, Δέλιος, Μάντζος, Κουρουμλίδης, Ζλατάνος,Ζευγαρόπουλος,Ρεμπελάκος, Καφετζής, Κωστακίδης, Δεληγιάννης, Κορωνάς, Ντμπρόκοβιτς, Παπαδόπουλος

Category: handball | Views: 755 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-21 | Comments (1)

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθούν απόψε αντιμέτωπες στο El clásico του ισπανικού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο «Καμπ Νόου» 
 

Το έκτο clásico της φετινής περιόδου διεξάγεται απόψε στις 9 στο «Καμπ Νόου» της Βαρκελώνης. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ θα παίξουν τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς σε ότι αφορά τις φιλοδοξίες τους για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Η καρδιά της Πριμέρα Ντιβισιόν χτυπάει απόψε στο «Καμπ Νόου». Σε ένα ματς που θα κρίνει σε τεράστιο βαθμό την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος, οι δυο «κολοσσοί» της ισπανικής Λίγκας καλούνται να ξεκαθαρίσουν λογαριασμούς ξεπερνώντας τα όχι και λίγα προβλήματά τους. Από τη μία η κούραση στο τελείωμα μιας ατελείωτης σεζόν και από την άλλη η ευρωπαϊκή προοπτική που χτύπησε κόκκινο συναγερμό πριν λίγα 24ωρα τόσο για τους «μπλαουγκράνα» όσο και για τους «μερένγκες».

Οι ήττες των αποψινών αντιπάλων από Μπάγερν και Τσέλσι στους πρώτους ημιτελικούς και οι επαναληπτικοί που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα, τοποθετούν το ισπανικό ντέρμπι στο χειρότερο χρονικό σημείο. Και αυτό γιατί στο «Καμπ Νόου» καμία από τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ δεν μπορεί να εμφανιστεί αδιάφορη. Οι 10 βαθμοί που πριν ενάμιση μήνα χώριζαν τις δυο ομάδες, μειώθηκαν στους 4, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι όλα κρέμονται από μια κλωστή.

Ενδεχόμενη ήττα των «μερένγκες» θα κατεβάσει το πλεονέκτημα στον ένα μόλις βαθμό με τον εφιάλτη του «Σαν Μαμές» να περιμένει μετά από λίγες μέρες στο παραδοσιακά antimadridista Μπιλμπάο. Από την άλλη μεριά, αν οι «μπλαουγκράνα» δεν κερδίσουν, τότε στην καλύτερη περίπτωση για αυτούς η διαφορά θα παραμείνει στους 4 βαθμούς και θα χαθεί κάθε πιθανότητα για τη διεκδίκηση του τίτλου μέσα από τη μεγαλύτερη ανατροπή των τελευταίων χρόνων. 

Η Μπαρτσελόνα έχει συμπληρώσει 34 παιχνίδια χωρίς ήττα στην έδρα της. Η τελευταία ήταν τον Σεπτέμβριο του 2010 από την Έρκουλες με 2-0.

Η Ρεάλ έχει να ηττηθεί μακριά από την έδρα της από τον Σεπτέμβριο του 2011, στο παιχνίδι με την Λεβάντε (1-0).
Η Μπαρτσελόνα μετράει 11 σερί νίκες στην Πριμέρα, ενώ ο Μέσι έχει σκοράρει και στα 10 τελευταία.
4 χρόνια έχει να κερδίσει στο «Καμπ Νόου« η Ρεάλ, που το είχε κάνει τη σεζόν 2007-08 με το 0-1 με το γκολ του Ζούλιο Μπαπτίστα.
Ο Λιονέλ Μέσι έχει πετύχει 63 γκολ σε 53 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει 53 γκολ σε 49 ματς.


Τα οικονομικά των ομάδων:

Μια ματιά στο οικονομικό προφίλ των δύο ομάδων προκαλεί σοκ, δέος και συνάμα έντονο προβληματισμό. Ακόμα και σε αυτόν τον τομέα, πάντως, δεν αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του ντέρμπι. Το συνολικό μπάτζετ των δύο ομάδων ξεπερνά το 1 δισ. ευρώ (485 εκατ. ευρώ η Μπαρτσελόνα - 520 εκατ. ευρώ η Ρεάλ), ενώ ανάλογα είναι και τα ετήσια έσοδά τους, με τη «βασίλισσα» να βάζει στα ταμεία της 480 εκατομμύρια και την «Μπάρτσα» 450. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να φαίνονται εξωπραγματικοί, αλλά αντικατοπτρίζουν με αληθοφάνεια τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που έχει πάρει η ποδοσφαιρική βιομηχανία. Είναι χαρακτηριστικό πως οι δύο σύλλογοι αποκομίζουν τεράστια κέρδη από την εκμετάλλευση των ονομάτων τους, τα οποία φροντίζουν να πωλούν με κάθε τρόπο. Το εμπόριο αυτό αποφέρει στους Καταλανούς περίπου 149 εκατ. ετησίως και στους Μαδριλένους 153. Σε αυτά τα χρήματα έρχονται να προστεθούν και αυτά από τις διαφημίσεις στις εμφανίσεις, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελούν το συνολικό μπάτζετ μιας ελληνικής ομάδας που φιλοδοξεί να κάνει με αξιώσεις πρωταθλητισμό. Αραβικός όμιλος πληρώνει 34 εκατ. τον χρόνο για να βλέπει το όνομά του στη φανέλα των Καταλανών, ενώ στοιχηματική εταιρεία καταβάλλει 25 για να προωθείται μέσω αυτής των Μαδριλένων.

Κάτω από το τεντωμένο σχοινί στο οποίο ακροβατούν οι περισσότερες ομάδες υπάρχει το προστατευτικό δίχτυ της τηλεόρασης. Τα περίφημα τηλεοπτικά δικαιώματα κατέχουν τη μερίδα του λέοντος στα έσοδα ενός συλλόγου με τους δύο ισπανικούς, πάντως, να παίρνουν και ένα... κομμάτι παραπάνω από την πίτα των εσόδων. Από τα 600 εκατ. ευρώ που χορηγούνται στις 20 ομάδες της ισπανικής λίγκας, περίπου το 50% πηγαίνει ισομερώς σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, δημιουργώντας αυτόματα ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων.

Πώς ξοδεύονται τόσα λεφτά; Η απάντηση έρχεται από τις αποδοχές των ποδοσφαιριστών. Ο Μέσι αμείβεται από την Μπαρτσελόνα με 10,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ ο Ρονάλντο αγγίζει τα 13 από τη Ρεάλ! Συνολικά, ο Αργεντινός αποκομίζει (μαζί με τις διαφημίσεις) 33 εκατομμύρια με τον Πορτογάλο να φθάνει τα 29, ... Read more »

Views: 530 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-21 | Comments (0)

Έκανε 31 ο Φέτελ στο Μπαχρέιν! Ο παγκόσμιος πρωταθλητής εξασφάλισε την πρώτη πολ ποζίσιον για φέτος στην πίστα Σακχίρ και 31η στην καριέρα του (6ος στη λίστα). Η Red Bull Racing όδευε για το 1-2, βρίσκοντας επιτέλους ταχύτητα στις επίσημες δοκιμές. ωστόσο ο Λιούις Χάμιλτον χάλασε τα σχέδια και... έσπρωξε τον Μαρκ Γουέμπερ στη δεύτερη σειρά με τέταρτο τον Τζένσον Μπάτον. Απογοήτευσε η Ferrari.

Άλλη μία σπουδαία μάχη παρακολούθησαν οι φίλοι της F1. Οι κατατακτήριες δοκιμές του γκραν πρι του Μπαχρέιν κρίθηκαν στο νήμα, ενώ οι εκπλήξεις δεν έλειψαν.

Ο πρώτος που έπεσε "θύμα"¨ήταν ο Μίκαελ Σουμάχερ που αντιμετώπισε πρόβλημα στην πίσω πτέρυγα, έκανε μόνο μία προσπάθεια στην πρώτη περίοδο και αυτή δεν ήταν ικανή να του εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο Q2.

Ο Κίμι Ράικονεν στη συνέχεια επέλεξε να προστατέψει ελαστικά για τον αγώνα και αυτό του στοίχησε αφού έμεινε εκτός τελικού σε αντίθεση με τον teammate του, Γκροζάν που κατετάγη 7ος.

Εκτός τελικού για τέταρτη φορά φέτος έμεινε και ο Μάσα, ενώ ο Αλόνσο δεν έκανε καν προσπάθεια στο Q3 συμβιβασμένος με την ιδέα ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο από την 9η θέση.

Στην κορυφή έγινε απίστευτη μάχη. Ο Φέτελ έκανε αλάνθαστο γύρο, ο Χάμιλτον προσπάθησε να τον απειλήσει αλλά για μόλις 98 χιλιοστά του δευτερολέπτου ο Γερμανός πήρε την Pole. Γουέμπερ και Μπάτον είχαν μπλοκάρισμα στον τελευταίο γρήγορο γύρο τους και έμειναν στην τρίτη και τέταρτη θέση, ενώ ο Ρόσμπεργκ έκανε μία και μόνη προσπάθεια που δεν ήταν κα καλύτερη που θα μπορούσε. Εκπληκτικός ο Ρικιάρντο που πέτυχε το καλύτερο πλασάρισμα της καριέρας του.

Η κατάταξη των κατατακτήριων δοκιμών

1.  Sebastian Vettel      Red Bull-Renault       1m32.422s  
 2.  Lewis Hamilton        McLaren-Mercedes       1m32.520s  +  0.098
 3.  Mark Webber           Red Bull-Renault       1m32.637s  +  0.215
 4.  Jenson Button         McLaren-Mercedes       1m32.711s  +  0.289
 5.  Nico Rosberg          Mercedes               1m32.821s  +  0.399
 6.  Daniel Ricciardo      Toro Rosso-Ferrari     1m32.912s  +  0.490
 7.  Romain Grosjean       Lotus-Renault          1m33.008s  +  0.586
 8.  Sergio Perez          Sauber-Ferrari         1m33.394s  +  0.972
 9.  Fernando Alonso       Ferrari                No time
10.  Paul di Resta         Force India-Mercedes   No time
... Read more »
Category: cars | Views: 670 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-21 | Comments (0)

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια των μεγάλων διοργανώσεων τα τελευταία χρόνια, η εθνική γυναικών ΔΕΝ θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
 

ΙΣΠΑΝΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 9-7

Η εθνική γυναικών πλήρωσε δυστυχώς τα εγκλήματα της παγκόσμιας ομοσπονδίας (FINA)! Η παγκόσμια πρωταθλήτρια και η μοναδική ομάδα με τρία μετάλλια στις τρεις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις, η εθνική γυναικών δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η ελληνική ομάδα γνώρισε την ήττα με 9-7 από την Ισπανία στον προημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά της Τεργέστης και αυτή η εκπληκτική φουρνιά αθλητριών δεν θα έχει την τύχη να διεκδικήσει ένα μετάλλιο το καλοκαίρι.

Η Ισπανία προκρίθηκε για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα παίξει με την Ουγγαρία στις "4".

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 5-6, 2-1, 1-0

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

ΙΣΠΑΝΙΑ (Οκά): Γκαρθία 2, Πένα 2, Ταράγο 2, Λόπεθ 1, Εσπάρ 1, Μπαχ 1.

ΕΛΛΑΔΑ (Μορφέσης): Ασημάκη 3, Μελιδώνη 1, Τσουκαλά 1, Ψούνη 1, Γερόλυμου 1.


Η Ουγγαρία έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου

ΟΥΓΓΑΡΙΑ- ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ 18-5

... Read more »

Category: polo | Views: 545 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-20 | Comments (0)

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία τεράστια νίκη με 9-7 επί του Πανιωνίου στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και πλησίασε τους "κυανέρυθρους" στον ένα βαθμό.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 9-7

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 9-7 στο ΟΑΚΑ του Πανιωνίου, σε αγώνα για τη 19η ημέρα της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών και έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της τέταρτης θέσης και την πρόκριση στα πλέι-οφ.
Οι «πράσινοι» πλησίασαν σε απόσταση ενός βαθμού τον αποψινό αντίπαλό τους και ελπίζουν να εκμεταλλευθούν το δύσκολο πρόγραμμα που έχει τις τελευταίες αγωνιστικές (παίζει με Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό), ώστε να τον ξεπεράσουν και να κατακτήσουν την τέταρτη θέση.
Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν 5-3 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι «γύρισαν» το παιχνίδι, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακά τους, Γιώργο Ρέππα.
με δύο συνεχόμενα γκολ του Στελλάτου στον παίκτη παραπάνω ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 7-5 και κράτησε ως το τέλος τη νίκη του, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχασαν στην τελευταία περίοδο αρκετές επιθέσεις με παίκτη παραπάνω, αλλά και πέναλτι (δοκάρι ο Παπαδόγκωνας).

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 4-1, 1-1

Τα γκολ:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κουντουδιός): Στελλάτος 2, Αφρουδάκης Γ. 2, Αληχανίδης 2, Κοκκινάκης 1, Αφρουδάκης Ζ. 1, Τσόκας 1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σελετόπουλος): Κουτσιαλής 4, Παπαδόγκωνας 2, Κάλιτς 1

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

... Read more »

Category: polo | Views: 600 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-20 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz