Friday, 2024-03-29, 11:54 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » June » 8 » ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 19:00!
11:17 AM
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 19:00!

Δεν ήμουν ποτέ της άποψης ότι το ποδόσφαιρο ήταν ποτέ ή θα πρέπει να γίνει ποτέ κάτι περισσότερο από παιχνίδι που προσφέρει συγκινήσεις, χαρά, διασκέδαση, απόλαυση και μέχρι εκεί. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.

Από την άλλη δεν φανταζόμουν ποτέ, ότι κάθε μέρα είτε όταν φεύγω από το σπίτι μου, είτε όταν επιστρέφω σε αυτό θα συναντούσα σχεδόν πάντα κάποιον να ψάχνει στα σκουπίδια της γειτονιάς μου κάτι για να φάει, ή να σκεπαστεί.

Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα άκουγα σύνθημα από οπαδούς ενός ελληνικού συλλόγου «έτσι σας… νε αυτοί που σας χρωστάνε» και θα χαμογελούσα, από αυτό που άκουγα. Κι’ όμως μου συνέβη ένα χειμωνιάτικο βράδυ, όταν το άκουσα να το τραγουδούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού επειδή νίκησαν την Ντόρτμουντ.

Καλώς ή κακώς ο Ελληνας σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά ψάχνει μία αφορμή, έστω και χωρίς νόημα, και σίγουρα που δεν θα του αλλάξει ούτε στο ελάχιστο τη ζωή του, για να χαμογελάσει. Και αυτή η αφορμή, δυστυχώς, (διότι δυστυχώς είναι να ψάχνουμε μία νίκη της Εθνικής Ελλάδας για να χαμογελάσουμε) μπορεί να του δοθεί από τον αθλητισμό και από ελάχιστα άλλα πράγματα.

Το καταλαβαίνω σχεδόν σε καθημερινή βάση, όσο πλησιάζουμε στην έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το καταλαβαίνω από τα μηνύματα που λαμβάνω στο facebook ή στο twitter ότι πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν το χαμόγελο της μίας ώρας ή της μιας βραδιάς στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και σε αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Και το καταλαβαίνουν και οι διεθνείς μας που έχουν φτάσει στο σημείο να το μετράνε στο μυαλό τους και να το υπολογίζουν. Να το αντιμετωπίζουν και λίγο σαν χρέος τους και μάλιστα να απαντούν και σε σχετικά ερωτήματα.

Περισσότερο λοιπόν από κάθε άλλη φορά που το έχουμε πει, ή το έχουμε γράψει, νομίζω ότι τούτη τη φορά ισχύει το «Ωρα Ελλάδος 19.00». Καλώς ή κακώς το ματς με τους Πολωνούς μοιάζει και ίσως και να είναι κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι…

Πηγή: sport-fm.gr

ΠΟΛΩΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ: 19.00  

Category: Spor | Views: 459 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz