Friday, 2024-04-19, 1:31 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 17 » ΤΙΜ ΜΑΝΑΤΖΕΡ Η ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ!
5:47 PM
ΤΙΜ ΜΑΝΑΤΖΕΡ Η ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ!

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch, Πάμελα Άντερσον προχώρησε στην ίδρυση της δικής της ομάδας που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα GT.

Από τις σελίδες του Playboy στο Baywatch και από ναυαγοσώστρια, τιμ μάνατζερ σε αγωνιστική ομάδα! Η άλλοτε σεξοβόμβα Πάμελα Άντερσον, εντυπωσιακή και στα 44 χρόνια της, προχώρησε στην ίδρυση της δικής της ομάδας. Για την ακρίβεια πρόκειται για το πρόσωπο της ομάδας Downforce1 που θα συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λε Μαν και στο πρωτάθλημα International GT Open.

"Τα γρήγορα αυτοκίνητα και οι γρήγορες γυναίκες ταιριάζουν. Εδώ είμαι περικυκλωμένη από άντρες και το λατρεύω", ήταν η σκανδαλιάρικη δήλωση της γνωστής πρωταγωνίστριας, η οποία σύμφωνα με τον θρύλο, εντοπίστηκε από κυνηγό... ταλέντων σε γήπεδο όταν ο τηλεοπτικός φακός ζούμαρε στο στήθος της! "Είμαι περήφανη για την ομάδα Downforce 1. Αυτοί οι κύριοι πραγματοποίησαν το ακατόρθωτο και έστησαν μια ομάδα σε τέσσερις μήνες. Ανυπομονώ να δω τα αυτοκίνητα μου στην πίστα. Θα το πιστέψω μόλις τα δω", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον μοναδικό οδηγό της ομάδας που εκτελεί και χρέη συντονιστή στο τμήμα μάρκετινγκ, Μάρκους Φουξ η Downforce 1 θα πραγμτοποιήσει το ντεμπούτο της στο Πορτιμάο την 28η του μήνα.

Η Άντερσον δεν είναι η μοναδική celebrity που μπαίνει μπροστά σε μια ομάδα. Η γνωστή Πάρις Χίλτον είχε συνεργαστεί με ισπανικό γκρουπ στα 125cc στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας, πανηγύρισε και νίκες, ωστόσο ασκήθηκε αγωγή εναντίον της, καθώς δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Category: cars | Views: 634 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 4.0/1
Total comments: 1
1 Marilena  
0
This is exactly what I was looking for. Thanks for wrgtini!

Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz